۱۳۹۶ خرداد ۷, یکشنبه

آن چه هستند، به دیگران نسبت می دهند...!

رهبر ایران به شدت از مقام‌های عربستان سعودی انتقاد کرده و حاکمان این کشور را "رفتنی و ساقط شدنی" توصیف کرده است.
آیت‌الله علی خامنه‌ای شب گذشته در دیداری به مناسبت آغاز ماه رمضان گفت که دولت عربستان سعودی پول نفت را که ثروت ملی است، به جای خرج کردن برای بهبود زندگی مردم، برای نفع شخصی و خصوصی به "کفار تقدیم می‌کند!"
آیا عین همین گفته ها را در خصوص خود نظام جمهوری اسلامی و شخص آقای خامنه ای نمی توان گفت؟ آیا نظام جمهوری اسلامی رفتنی نیست؟ نظامی که هم در خارج و هم در داخل مخالفان حداکثری دارد؟
آیا آقای خامنه ای پول نفت این کشور را در جهت حفظ قدرت دیکتاتورهایی مثل بشار اسد هدر نمی دهد؟ آیا این حیف و میل کردن پول به جهت پایدار ماندن نظام جمهوری اسلامی نیست؟
چرا آقای خامنه ای آن چیزی که به خود ایشان شبیه تر است به دیگران نسبت می دهد؟!

مقایسه دو ملت از دید اونوری ها...


هلند ، فرانسه و حالا ایران . بله ایران. ایران حالا سومین کشوری است که در ماه های نیمه نخست سال 2017 در انتخابات خود دست رد به سینه پوپولیسم و افراط گرایی زده و به میانه روی و اعتدال آری گفته است.ی
نتیجه انتخابات ایران نشان داد مشابهت های رای دهندگان در ایران و اروپا بیش از تفاوت های آنهاست. رای دهندگان در دو قاره بدور از هیجان و با عقلانیت به شعارهای پوپولیستی و وعده های توخالی نه گفتند؛ این مشارکت در حالی بود که در دنیای پس از تصویب برگزیت و پیروزی دونالد ترامپ رای دادن اعتراضی برای بیان انزجار از طبقه سیاسی حاکم تبدیل به یک گزینه و یک فلسفه سیاسی برای رای دهندگان شده است.
متن فوق ترجمه قسمتی از مقاله روزنامه فارین پالسی است و اعتراف به بزرگی ملت ایران...

چرا رای؟

چرا باید فردا رای داد؟!

هنرمندان و نخبگان در کدام جبهه هستند؟ اصولگرا؟ اصلاح طلب؟!

پرویز پرستویی در واکنش به توهین ابوالقاسم طالبی به استاد شجریان در صفحه اینستاگرام خود نوشت :
وقتى به ادبيات آقاى ابوالقاسم طالبى كه به راحتى بى هيچ تفكرى با چند جمله بى محابا و ترس جايگاه اسطوره ى مسلم ايران زمين را به اندازه ى يك جمله ى بى سرو ته ،گستاخانه و سخيف در حد ابتذال خودش در مى آميزد ،مى رسم ،نمى توانم سكوتم را نشكنم !!!!
و نگويم كه تو بخاطر هيچ بودنت خودت را به نامى جاودانه آويخته اى تا ديده شوى و اگر قرار است دوباره دچار ابتذال آدم هاى كوچكى چون تو شويم يك دانگ از شش دانگ صداى استاد را كه پشت جوانان اين وطن و درمقابل تهمت و تهديد ايستاد اگر قرض گرفته فرياد كنم و جوانان ميهن پرست اين ملك هم صدايم شوند كه مى شوند ،تمام وجودتان خواهد لرزيد .
پس براى احترام به انسانيت و اعتدال و براى گسترش اميد بجاى نااميدى براى نسل جوان همراه استاد شجريان مى شوم درمقابل ادبيات ابتذال و توهين و تهديد چون تو بى هنر وابسته اى .
راى مى دهم براى اينكه باشند كسانى كه درمقابل امثال تو بايستند و به تو بياموزم كه به احترام استادى چون شجريان بايد در سكوت ،تمام قد ايستاد .... من راى مى دهم

كه اين درد مشترك ،هرگز جداجدا درمان نمی شود...

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۸, پنجشنبه

احترام ترامپ به برجام...

دولت ترامپ تعلیق تحریم‌های هسته ای ایران را ۱۲۰ روز دیگر تمدید کرد؛ ۷ نام جدید در لیست تحریم های موشکی !
حتی ترامپ هم مجبور به احترام به برجام شد! آقای روحانی و تیم مذاکره کننده اش چنان سایه تحریمهای هسته ای را از این کشور دور کرده اند که بزرگترین دشمن قسم خورده این توافق هم وادار به احترام به آن شد...
راستی با بازگشت تیم تحریمی ها در دولت فرضی رئیسی، چه بلایی سر این ملت خواهد آمد؟
پیش گیری همیشه بهتر از درمان بوده است...

دو هنرمند از دو جنس مختلف...!


این دو نفر از هنرمندان این کشور هستند، هر دو هم طرفداران زیادی دارند، هر کدام هم یک نوع تفکر و ایده را نمایندگی می کنند. البته یکی مورد احترام و علاقه همه اهل فرهنگ و هنر در تمام دنیا هم هست و دیگری ارزش کارهای هنریش در حد همان تتو فعالیت های زیر زمین اش است. اما چند نکته و سوال...!
فکر می کنید نظر کدام یک از این دو به نظر آقای رئیسی نزدیک تر است؟
دوست داریم آینده کشورمان به کدام یک از این دو نزدیک تر باشد؟.

لیست امید در تهران...

این لیست، مورد تایید نهایی اصلاح طلبان و دولت تدبیر و امید آقای روحانی است. بنابراین می بایست همه ما تهران نشین ها سر آن وحدت داشته باشیم. با وجود علاقه و احترام شدید و قوی اینجانب نسبت به آقای یاشار سلطانی، از آنجا که ایشان به هر دلیل در این لیست قرار نگرفته اند، من هم ترجیح می دهم که وحدت اصلاح طلبان حفظ شده و به تمام اعضاء همین لیست رای خواهم داد. یقینا بیرون ماندن یاشار عزیز، چیزی از عزت و آبرو و شرفش کم نخواهد کاست و ایشان همچنان در دل ملت باقی خواهد ماند...
وعده ما صبح روز جمعه 29 اردبیهشت پای صندوق رای...

 
چه خوب بود تتلو هم از افتخاری درس می گرفت!

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۵, دوشنبه

قالی باف هم رفت...!

در خبرهای امروز آمده بود که قالی باف از نامزدی ریاست جمهوی به نفع رئیپسی کناره گیری کرد. امری که از نظر بسیاری از صاحب نظران و تحلیلگران از مدتها قبل پیش بینی شده بود اما خود آقای قالی باف به شدت آن را تکذیب کرده و قویا عنوان کرده بود که تا آخر خواهد ماند!
قالی باف کارنامه ای به شدت منفی و ضعیف در شهرداری تهران دارد. این روزها شهرداری تهران با کمبود شدید نقدینگی و بدیهی سرسام آور روبرو بوده و پیمانکاران طلبکار از شهرداری حاضر به انجام کار نیستند. بودجه سال جاری شهرداری قابل قیاس با سال قبل نبوده و بسیاری از پروژه ها در حالت متوقف و بدون فعالیت معطل باقی مانده، این در حالی است که طی چند ماه گذشته بیشتر پروژه های از قبل آماده شده شهرداری بارها و بارها افتتاح شده اند!
باید دید که آیا اصولگرایان باز هم شورای شهر را 21 به صفر به اصلاح طلبان خواهند باخت؟ آیا قالی باف به عنوان یکی از فاسد ترین شهرداران تهران، همچنان اقبال باقی ماندن در بدنه مدیریت کشور را خواهد داشت؟!
 

دشمن ایران کیست؟ اپوزوسیون اصلی چه کسی است؟!

صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه بدون نام بردن از کسی در انتقاد به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: "متاسفانه برخی از نامزدها به گونه ای عمل کردند که گویی اپوزیسیون نظام هستند و در جهت سیاه نمایی و زیرسوال بردن نهادهای قانونی نظام گام برداشتند که مطمئناً چنین اقدامی برخلاف مصالح ملی است!"
بی شک ملت ایران در این انتخابات دوست و دشمن را خیلی خوب تشخیص داده و بهترین خدمتگذار را انتخاب خواهند کرد و بی تردید دیدگاهی که بیشترین دشمنی را ببا ایران و منافع ملی خواهد داشت، کمترین آرا را کسب خواهد کرد.
خیلی دور نیست جناب آملی! تا شنبه صبر کنید تا بفهمید که دشمن از نظر ملت ایران چه کسانی هستند...
 

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۲, جمعه

من با این جمله که تنها راه رهایی از وضع موجود، رای دادن به رئیسی است موافقم! رای به رئیسی کشور را با سرعت نور به دوره مموتی می رسونه!
آیا کسانی که تحریمها را فرصت می دانند، از این فرصتها استفاده نخواهند کرد؟!

 
آیا رئیسی مردم مناظره و پاسخگویی در مورد عملکردش خواهد بود؟!

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۱, پنجشنبه


در تاریخ 8 خرداد 95 فرماندهان ارشد سپاه پاسداران شامل سردار عزیز جعفری و سردار سلیمانی و سردار نقدی و ... به دیدار آقای ابراهیم رئیسی رفته و با یکدیگر بحث و گفتگو داشتند! آقای رئیسی هم در آن جلسه از وضع منطقه و سوریه و عراق گرفته تا مسائل مهم اقتصادی و سیاسی و ... با این فرماندهان صحبت و گفتگو داشتند. ملاقاتی که مشابه آن در تمام سالهای بعد از انقلاب تقریبا به جز آیت الله خامنه ای با هیچ شخصیت سیاسی دیگری سابقه نداشته است. از همان زمان زمزمه های کاندیداتوری آقای رئیسی به عنوان رهبر آینده بر سر زبان ها افتاد!
لینک اصل مطلب
آیا سپاه اجازه خواهد داد که چنین زحمات و هزینه ای که برای مطرح کردن نام آقای رئیسی به عنوان نامزد ریاست جمهوری انجام شده، با یک انتخابات ساده از بین برود؟ یا باید منتظر اقدامات بعدی حاکمیت برای بیرون آوردن نام آقای رئیسی از صندوقها با هر قیمتی باشیم؟ آیا در این صورت شرایط سال 88 تکرار خواهد شد و عده ای به عنوان معترض به خیابان ها خواهند آمد؟ آیا مخاطب رهبری همین افراد معترض احتمالی است که اگر اقدام کنید سیلی سختی خواهید خورد؟!
تا پایان این سناریو فقط چند روز باقی است...


آیا فتنه ای دیگر در راه است؟

در تاریخ 19 دی 95 آقای خامنه ای سخنرانی در جمع مردم قم داشتند و در آن از شیطان اکبر گفتند که اگر برادر ما هم باشد، از او ضربه خواهیم خورد و ...
لینک تصویری اصل سخنرانی
لینک متن سخنرانی به نقل از سایت آیت الله خامنه ای
و درست چند ساعت بعد، یعنی در پایان همان روز 19 دی ماه 95، اکبر هاشمی رفسنجانی دوست قدیمی و یار نزدیک آیت الله خامنه ای در حال شنا و به دور از چشمان همه کادر حفاظتی و امنیتی، دچار ایست قلبی شده و فوت می کنند!
آیا همه پیش بینی های رهبر فرزانه انقلاب با همین سرعت تجلی واقعی می یابد؟
ایشان همین دیروز فرمودند: "هر کس بخواهد امنیت انتخابات را برهم بزند قطعاً سیلی خواهد خورد!"
آیا این پیش بیینی هم به واقعیت خواهد پیوست؟ آیا فتنه دیگری در راه است؟!
توضیح اینکه در خبرهای غیر رسمی شنیده شده که در تهران و چند شهر بزرگ دیگر نیروهای گارد ویژه مستقر شده اند! همچنین شنیده شده که گروهی از ادمینهای کانالهای تلگرامی که توسط سپاه دستگیر شده بودند به جرم خود اعتراف کرده و بزودی اعترافات آنها از تلویزیون پخش خواهد شد! و همچنین شنیده شده که اتهامات بسیار شدیدی علیه آقای روحانی و چند وزیر ایشان در بین مقامات ارشد نظام مطرح است که بزودی رسانه ای خواهد شد. اتهاماتی مثل جاسوسی و ...
فضای انتخاباتی به شدت مبهم و آبستن حوادثی است...

و باز یک دلواپس دیگر!

به این پست دوست دلواپسمان دقت کنید، حال به لینک زیر یک نگاهی بیاندازیم:
طبق اطلاعات داده شده، با افزایش قیمت ارز از حدود 1000 به حدود 4000 تومان، دولت روحانی برای تداوم پرداخت یارانه های باید قیمت بنزین را هم حداقل 4 برابر می کرد که همه می دانیم قیمت حامل های بنزین در دوره آقای روحانی تقریبا ثابت بوده است. بنابراین دولت هم به بنزین یارانه می داده تا افزایشی نداشته باشد، هم پرداخت یارانه ها را که از زمان احمدی نژاد به ارث مانده بود ادامه داد! با این همه تورم را هم کنترل کرد و حال این دوستان چه دروغها که به دولت تدبیر و امید نمی بندند، ... اگر دین ندارید حداقل آزاده باشید!

رئیسی بدتر است یا روحانی؟ مسئله این است!

چند سوال از برادر دلواپس و پست گذار محترم ذیر:
1- جمع آوری ماهواره ها خوب است یا بد؟ اگر خوب است، پس شما هم باید از آقای روحانی حمایت کنید، چون در زمان تصویب قانون جمع آوری ماهواره ها، ایشان نقش مستقیم داشته، اگر بد است، پس شما هم از این قانون اعلام برائت کنید و بگویید به نظر شما چه کسی بیشتر با این قانون مخالف است. رئیسی یا قالیباف؟!
2- تفکیک جنسیتی و دیوار در پیاده رو ها و منع کنسرت ها و ... خوب است یا بد؟ اگر بد است، بفرمایید نقش آقای علم الهدا و رئیسی در این خصوص پر رنگ تر است یا روحانی؟ اگر هم خوب است، بفرمایید شما کدام نامزد را در بین این نامزدهای فعلی نزدیک تر به این محدودیت ها می دانید؟!
3- کشتار زندانیان دهه 60 خوب است یا بد؟ اگر خوب است، بفرمایید کدام نامزد در این امر خیر و خوب نقش پر رنگتری در این قضیه دارند، اگر بد است، بفرمایید در بین نامزدها کدام نامزد بیشترین فاصله را با این جنایت ها داشتند؟ اگر بد است، نظر شما در خصوص آقای منتظری چیست؟ اگر خوب است، نظر شما در خصوص رئیسی و علم الهدا در این خصوص چیست؟
 

۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۸, دوشنبه

برجام کوچک نیست سردار...

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: قدرت موشکی را به مسئله کوچکی مثل برجام ربط ندهید!
در پاسخ به این سردار عزیز باید گفت که سردار، برجام برای شما که تامین و بی نیاز از معشیت روزمره هستید و هرگز بیکار و بی شغل نبودید و هرگز در صف 1 میلیونی دریافت وام نبودید هرگز مجبور به معرفی 3 ضامن برای اخذ این وام نبودید و هرگز معنی گرانی گوشت و برنج را درک نکردید و هزگز شرمنده زن و بچه خود نبودید و هرگز کلیه فروشی نکردید و هرگز در دادگاه های شلوغ و بی منطق و ظالمانه از این اتاق به آن اتاق در پی احقاق حق نبودید و هرگز ... و خلاصه هرگز هزینه دشمنی با دنیا را از جیب مبارک پرداخت نکردید، باید هم که برجام امر کوچکی باشد!
اما برادر گرامی، برای تک تک بلاهایی که شما و دوستانتان بر سر این ملت آورده اید،‌قطعا و قطعا باید روزی پاسخگو باشید، آن روز دیر نیست. آن روز یقینا برجام که مایه امید این ملت است برای شما کوچک نخواهد بود و بزرگی و هیبت آن را درک خواهید کرد جناب سردار...
 

عاقبت یک خبر خوب رسید...

نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری فرانسه؛و مکرون رییس جمهور فرانسه شد...
پیروزی خردگرایی و عقل و منطق بر حماقت! چیزی درست بر خلاف حکومت مطلقه ایران!

همه نامزدها زیر تیغ شورای نگهبانند...

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان ایران، می‌گوید که این شورا حتی بعد اعلام تایید صلاحیتها از سوی این نهاد می‌تواند در مورد افراد تایید صلاحیت شده، اعلام‌نظر مجدد کند!
این یعنی اینکه نامزدهای محترم توجه داشته باشند که ما هر لحظه ایشان را می پاییم و هر گونه عبور از خطور قرمز، یعنی کارت قرمز از طرف شورای نگهبان!
شورای نگهبان، مظهر آزادی انتخاب برای ایرانیان!

چه کسی قادر است با سند 2030 یونسکو مخالفت کند جز یک ذهن بیمار؟

آیت‌الله علی خامنه‌ای در خصوص اجرای سند 2030 یونسکو گفته است: "این سند ۲۰۳۰ یونسکو چیزی نیست که جمهوری اسلامی تسلیم آن شود. اصل کار غلط است؛ اینکه برویم سندی امضا کنیم و بعد بی‌سروصدا آن را اجرا کنیم؛ مطلقاً مجاز نیست."
آقای خامنه ای توضیح نداد که چرا این امر مجاز نیست و این مجاز نبودن، مستند به کدام قانون است؟ آیا چون ایشان اینطور تشخیص داده اند، پس اجرای این سند مجاز نیست؟ در این صورت برای هر امری بجای تطبیق با قوانین موضوعه کشوری باید از ایشان جواز دریافت کرد؟ آیا این همان دیکتاتوری مطلقه نیست؟
ایشان همچنین توضیح نداد که چرا این سند 2030 که اهداف آموزشی را دنبال می کند با ذهن ایشان تطابق ندارد؟ آیا رسدن به ایده آل های آموزشی و برابری جنسیتی در خدمات آموزشی و ارتقاء جایگاه آموزشی از نظر ایشان امری خلاف است؟!
واقعا مردم از دست این رهبر فرزانه باید به کجا پناه ببرند؟

آینده سیاسی میرسلیم...

خبرهایی شنیده شده که ظاهرا بین آقای میرسلیم و ابراهیم رئیسی توافقاتی انجام شده که میرسلیم به نفع آقای رئیسی از دور رقابتها کنار رود و در عوض به مقام معاونت اول دولت ایشان برسد!
این دو بدنام ترین بدنامان دوران 40 ساله اخیر ایران، قرار است سکاندار دولت بعدی شوند؟!

مقایسه دو رقیب...

مقایسه دو رقیب اصلی ریاست جمهوری:
حسین روحانی برجام را به انجام رساند، از احتمال جنگ با ایالات متحده کاست، سایه تحریم های شدید را از سر اقتصاد ایران برداشت، تولید نفت ایران را افزایش داد، نرخ تورم را پایین آورد و نظام سیاسی را به سطحی از اجماع و ثبات رساند. رشد اقتصادی شدیدا منفی را به مثبت 8 بدل کرد و صادرات نفت را تقریبا به دوران قبل از تحریم ها رساند. او اولین رئیس جمهور بعد از انقلاب است که با رئیس جمهور آمریکا گفتگوی تلفنی برقرار کرد و همچنین در دوره او گفتگوهای مستقیم بین ایران و آمریکا شکل گرفت. دولت روحانی از حقوق شهروندی گفت و از رفع حصر سران جنبش سبز، اگر چه هیجکدام از این دو موضوع در حیطه اختیارات دولت در ایران نیست...
ابراهیم رئیسی، کاندیدای اصولگرایان، هر چند چندان شناخته شده نیست اما بسیار مورد اعتماد حاکمیت، سپاه و رهبر جمهوری اسلامی است. روحانی چندان مورد اعتماد کامل نظام نبوده و گاه با سپاه و خامنه ای مخالفت کرده است. اما برعکس رئیسی مورد وثوق شدید سپاه و روحانیون تند رو و شخص آقای خامنه ای است. او در ایران مسئول کشتار سال 67 شناخته می شود. وی فاقد هیچگونه تجربی اجرایی و دولتی است و صرفا به دلیل نزدیکی به رهبر و البته به سپاه، تولیت آستان قدس رضوی که ارگانی شدیدا ثروتمند و با گردش مالی میلیارد دلاری است و به هیچ عنوان هم حسابرس قانونی ندارد به عنوان جایزه گرفته است. نزدیکی او به آیت الله یزدی، مصباح و البته سایر اصولگرایان صاحب قدرت مانع از نزدیکی اش به مردم شده است.
آیا این دو نفر رقیب یکدیگر محسوب می شوند؟ آیا مردم ایران ممکن است که به شخصی مثل رئیسی رای دهند؟ اگر نام رئیسی از صندوقهای رای بیرون بیاید، چه تصوری در خصوص سلامت انتخابات باید داشت؟!

حرفهایی که جناب برادر سردار محسن رضایی نگفت!

خوب است جناب سردار پاسخ دهند که:
1- ایران زمان شاه مگر با بهشت چقدر فاصله داشت؟ مدینه فاضله شما آیا همان ایران زمان شاه نیست؟
2- کدام کشور با آمریکا روابط قوی سیاسی و اقتصادی دارد و الان کشوری فقیری محسوب می شود؟
ایشان حرف زدن بلد نیستند، حرف نزدن هم بلد نیستند؟!

۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۷, یکشنبه

جای خالی برنامه در وعده و وعید های نامزدهای ریاست جمهوری!

این برادرانی که قصد دارند درآمد ایران را 2.5 برابر و یارانه ها را سه برابر کنند، آیا به اندازه سر سوزنی به شیوه انجام این کارهای محیرالعقول هم فکر می کنند؟ آنها قصد دارند نفت را سه برابر بفروشند یا مالیات را سه برابر کنند؟ یا قصد دارند از هزینه های سایر وزارت خانه ها کم کنند؟ از کدام وزارت خانه؟ سرانه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان و محیط زیست ما که جزء کمترین ها در تمام دنیاست، از کجا می خواهند بردارند؟ آیا آنها می دانند برای رسیدن به 5 میلیون شغل به رشد اقتصادی 25 درصدی نیاز دارند؟! آن هم در شرایطی که ما در تحریم هستیم و در سوریه در حال جنگ هستیم و با تمام دنیا قهر هستیم و سرمایه گذاری خارجی هم نداریم و با پدیده فرار مغزها و فرار سرمایه ها هم روبرو هستیم و ...
واقعا این برادران ارزشی به کدام ارزشها معتقد و پایبند هستند؟!

همکاری سپاه با سپاه قدس در امور خارج از کشور...

سرتیپ محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران، از همکاری این نیرو با نیروی قدس سپاه در سوریه خبر داده است!
واقعا سپاه قصد دارد چه به روز سوریه و مردمش بیاورد؟ آیا حمایت از بشار اسد به قیمت کودک کشی در این کشور و فقیرتر شدن هر چه بیشتر ایرانیان برای این برادران ارزشی تا این اندازه ارزشمند است؟!
این سپاهیان سنگ چه کسی را به سینه می زنند؟!


نشانه های آزادی بیان در ایران...!

در پی سخنرانی غلاحسین کرباسچی، دبیر کل حزب کارگزاران، و انتقاد او از نقش جمهوری اسلامی در جنگ‌های منطقه، یک مقام قضایی از اعلام جرم علیه او به دلیل «توهین به شهدای حرم» خبر داد!
1- در قوانین کیفری و جزایی نظام جمهوری اسلامی، آیا جرمی به نام "توهین به شهدای حرم" تعریف شده است؟!
2- آیا مقام قضایی از طرف شهدای حرم وکالت دارد که از طرف آنها اقامه دعوی کند؟!
3- آیا این اعلام جرم، در حقیقت همان آزادی وعده داده شده در ابتدای انقلاب نیست؟
...
و در پایان، آیا آقای رئیسی و قالیباف دنبال کننده همین حضور نظامی در سوریه و بستن دهان های منتقد نیستند؟ آیا این دو عزیز هم از طرف شهدای حرم وکالت نامه دارند؟!


چه کسی سایه جنگ را از این کشور دور کرد؟

آیت الله خامنه ای رهبر ایران: این که بعضی گفتند سایه جنگ را برطرف کردند درست نیست، حضور مردم مانع از جنگ شدند!
امروز تقریبا هر ایرانی می داند که جمهوری خواهان در آمریکا دنبال نابودی نظام جمهوری اسلامی هستند و علاقه زیادی به درگیری نظامی با ایران دارند. و اینکه برجام توانست با کنار گذاشتن تمامی بلند پروازی های هسته ای آقای خامنه ای و سپاه، سایه جنگ را از سر این مملکت حداقل تا کنون کوتاه کند. اما مشخص نیست که حضور مردم در کجا و چگونه توانسته مانع از جنگ شود؟ چرا این حضور مردم نتوانست مانع از حمله نظامی صدام به این کشور شود؟ آیا این حضور منظور راهپیمایی هاست؟ حضور مردم در کف خیابان چگونه مانع از جنگ شده است و اگر این راهپیمایی ها اینقدر مهم است، چرا خود آقای خامنه ای در هیچ راهپیمایی شرکت نکرده است و همچنین کدام استراتژیست نظامی در کل دنیا چنین فکر بکری دارد که برای ایجاد یک جنگ باید مردم از کف خیابان ها دور شوند و برای مانع شدن از یک جنگ، مردم باید به خیابانها بیایند؟!
آیا سخنان رهبر انقلاب نباید از حداقل های منطق و اقناع کنندگی برای مردم و مخاطبان خود برخوردار باشد؟

و یک ترور دیگر، آیا این بار هم دست حکومت ایران در کار است؟

مدیر شبکه فارسی زبان جم در ترکیه به قتل رسید...
آیا باز یک ترور دیگر سیاسی را شاهد هستیم؟ چه کسی مضنون این ترور است؟ کدام کشور در این سالها همواره به ترور مخالفان خود متهم شده است؟ آیا مردم ایران باید منتظر تحریم های بیشتر عملیات تروریستی حکومت خود باشند؟

۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۲, سه‌شنبه

بیماری رهبر، رهبر بیمار... کدام خطرناکتر است؟

در تمام دنیای دموکراتیک و آزاد، شخصی که خود را نامزد یک پست مهم مثل ریاست جمهوری به عنوان شخص اول مملکت یا وزارت یا ... می کند، باید پرونده پزشکی خود را هم به مردم نشان دهد تا مردم از سلامت کامل جسمی او مطلع شوند. چرا؟ مگر شخص اول مملکت قرار است که بیل بزند که باید از نظر جسمانی سالم باشد؟! پاسخ این است که شخص بیمار اولویت اولش بازیابی سلامتی است. او به بیماری خود توجه می کند و بعد به مسائل دیگر. طبیعی است که چنین کسی صلاحیت تصمیم گیری در خصوص مسائل بزرگ را ندارد. هر چقدر بیماری چنین شخصی مهم تر و طولانی تر باشد، تمرکز این شخص بر روی بیماری و سلامتی و رنج احتمالی اش از این بیماری بیشتر خواهد بود. سلامت ذهنی و روانی و شخصیتی یک بیمار هرگز مثل یک شخص سالم و قوی نیست، به همین دلیل مردم حق دارند که در خصوص وضعیت جسمی و بیماری حاکمان خود اطلاع داشته باشند. البته معلولیت دائمی و جزئی شاید بتوان نادیده گرفت، مثلا دست آقای خامنه ای دچار معلولیت است و این الزاما با شرایط کاری ایشان منافات ندارد. اما آیا یک بیمار سرطانی یا کسی که دچار کهولت سن است و به مراقبت های دائمی پزشکی نیاز دارد صلاحیت تصمیم گیری در خصوص کل مملکت را دارد؟!

دختران اجاره ای نظام اسلامی!

هر کدام از این دختران در سطح شهر باید توسط گشت ارشاد دستگیر و مجازات شوند، اما اگر عکس آقا به سینه داشته باشند، می شوند انقلابی و جزء مردم همیشه در صحنه!

و یک نمونه دیگر از عدالت اسلامی...

شیوا امینی، ملی پوش فوتسال بانوان ایران می گوید بخاطر انتشار عکس های بی حجاب در خارج از کشور، از سوی مقام های فدراسیون فوتبال و حراست برای همیشه از تیم ملی خط خورده است.
این بازیکن فوتسال با انتشار عکسی از خود در شرح ماجرا نوشته «ما این همه سکوت و صبوری تحمل می کنیم حجاب سفت و سخت رو درست مثل موميايي شده ها بازي مي كنيم که مدال بیاریم و هی می گیم مهم نیست.»
او درباره دلیل خط خوردن از تیم ملی گفته: «همه ی تلاش هام روکردم تا از طریق تماس و مکالمه با فدراسیون بانوان و حراست راه خودم رو باز کنم که به خاطر حجاب حذف نشم ولی اینها فقط ته دل آدم رو خالی می کنن و می گن شخصی و خصوصی نداریم وقتی ملی پوش بودی باید توی پیج شخصی و یواشکی خودت هم با حجاب باشی.بی رحمیه.»
آیا این همان آزادی وعده داده شده در ابتدای انقلاب نیست که هزاران شهید بخاطرش دادیم؟! در کجای دیگر دنیا می توان شاهد چنین تصمیمات احمقانه ای بود؟ کجای دنیا نخبان ورزشی و هنری و علمی خود را اینچنین تنبیه می کنند؟!

قاضی صلواتی، مردی برای تمام فصول!

کمپین بین المللی حقوق بشر می‌گوید که سه جوان فعال در تلگرام که در زندان به سر می‌برند از سوی دادگاهی در ایران به ۳۶ سال زندان محکوم شده‌اند!
به گزارش وبسایت کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران علیرضا توکلی، محمدمهدی زمان‌زاده و محمد مهاجر که از تابستان سال گذشته توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده و همچنان در زندان هستند٬ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب هرکدام به ۱۲ سال زندان محکوم شده‌اند.
این سه جوان در تمام مراحل بازجویی از حق دسترسی به وکیل محروم بوده‌اند و قاضی ابوالقاسم صلواتی آنها را به اتهاماتی مانند «توهین به مقدسات»، «اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی» و «توهین به بنیانگذار و رهبر انقلاب» به اشد مجازات محکوم کرده است!
آیا این گونه رفتار قاضی صلواتی ها یک اخطار برای ما حاضرین در این گروه نیست؟ مایی که منتقد نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم و اصولا به ولایت فقیه هیچ اعتقادی نداریم؟ مایی که اعتقاد داریم که این نظام تا مغز استخوان آلوده و فاسد است و نظام فاسد قطعا نمی تواند مقدس باشد؟
آیا ما نباید از فعالیت های خود نگران باشیم؟ آیا این رفتار قوه قضاییه، ادامه دهنده راه آقای رئیسی در دوره مسئولیتشان نیست که کرور کرور زندانیها را بدون هیچ دادگاهی اعدام می کرد؟ آیا این سرنوشت همه ما ایران نشینان منتقد نیست؟!



حمله اسراییل به مواضع ایران! حالا برادران ارزشی چه خواهند کرد؟

رویترز گزارش داد: صبح امروز پنجشنبه 7 اردیبهشت، ارتش اسرائیل به یک انبار تجهیزات نظامی در نزدیکی فرودگاه دمشق حمله هوایی کرد. گفته می‌شود که این انبار متعلق به ایران بوده و برای انتقال تجهیزات به حزب‌الله لبنان مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
واکنش ایران چه خواهد بود؟ الان که حواس همه ما به انتخابات گرم است، سرداران سپاهی چه خوابی برای ایران دیده اند؟!

باز هم حجت شرعی!

محمدعلی محسن‌زاده، مسئول دفتر نمایندگی آیت الله خامنه ای در سپاه ثارالله استان کرمان، معرفی کاندیدا از سوی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (جمنا) را برای انتخابات ریاست جمهوری "حجت شرعی" دانست!
وی گفت: "من می‌‌گویم بر پدرش نه، پدرش که تقصیری ندارد، بر خود آدم دروغگو لعنت"
باید دید مردم تا چه اندازه به این حجت شرعی مورد نظر ایشان توجه نشان خواهند داد...
اما واقعا این اندازه تفکر و فرهنگ و ادب بجز از ولایت مداران می توان انتظار داشت؟