۱۳۹۷ شهریور ۶, سه‌شنبه

قصد ایران از این مزاح ها چیست؟

ایران از آمریکا بابت بیرون آمدن از برجام به دادگاه لاهه شکایت کرده است، با تکیه بر چه قانونی؟ خود برجام که صرفاً یک توافق است و قانون نیست، پس ایران با استناد بر عهدنامه مودت بین دولتهای شاهنشاهی ایران و دولت آمریکا در سال 1334 از آمریکا شکایت کرده است!
به عبارت دیگر ایران بعد از بالا رفتن از دیوار سفارت آمریکا، گروگان گیری دیپلماتهای این کشور به مدت 444 روز و قطع کلیه ارتباطات کنسولی و دیپلماتیک و آتش کشیدن پرچم این کشور در تمام راهپیمایی ها طی 40 سال گذشته و شعار مرگ بر آمریکا در تمام سالهای پس از انقلاب، به یکباره یاد آمده که ما با دولت آمریکا پیمان دوستی داریم و آمریکا نباید با تکیه بر این قانون با ما قهر کند!
واقعاً حکومت ایران با طرح این گونه موارد سعی در رونق شادی و خنده و مسخره کردن خود را در بین ملتهای دنیا و حتی مردم کشور خود را ندارد؟!

به مقام والای انسانیت رسیدیم، دیگر بس است...

رامین حسین‌پناهی تیرماه ۱۳۹۶ به اتهام عضویت در «حزب کومله» و «بَغی» یا شورش مسلحانه علیه حکومت اسلامی، بازداشت و در شعبه یک دادگاه انقلاب سنندج به اعدام محکوم شد. درخواست تجدیدنظر در حکم وی از سوی دیوان عالی کشور رد شده است و این حکم در حال حاضر در اختیار اداره اجرای احکام است.
دادگستری کردستان می‌گوید آقای حسین‌پناهی هنگام دستگیری «مسلح به سلاح کلاشنیکف، اسلحه کمری و نارنجک بوده» و به «درگیری با مأموران اقرار کرده‌است»، اما حسین احمدی‌نیاز، وکیل آقای حسین‌پناهی، می‌گوید موکلش دست به «اسلحه» نبرده و صرفاً عضو حزب کومله بوده‌است و به همین دلیل «بی‌گناه» است.
برادر رامین حسین‌پناهی از ضرب و شتم رامین در زندان خبرداده و گفته است که مسئولان زندان به برادرش گفته‌اند یا اعدام می‌شود یا در زندان به قتل می‌رسد.
به راستی چه کردید با یک انسان که حاضر به تحمل چنین دردی شده است؟
ارزش جان انسانها را با چه میزانی میسنجید؟ این است مقام والای انسانیت که امامتان وعده اش را داده بود؟!

این زندگی، انتخاب ما نبود آقای وزیر!

ظریف در برابر این پرسش که "مردم می‌پرسند این همه کشور در دنیا روابط خوبی با دیگر کشورها دارند و فشاری روی‌شان نیست. چرا فشار روی ایران است؟" گفته بود: «یک دلیل وجود دارد و این است که ما خودمان انتخاب کردیم یک جور دیگر زندگی کنیم.»
نه آقای ظریف، ما انتخاب نکردیم، شما انتخاب کردید که با هزینه ما، یک جور دیگر زندگی کنید!

سطل آب روی سر مردم خالی شد!

گفته های امروز روحانی آب سردی بود بر سر نمایندگان و البته همه مردم، امیدها از دست رفت و نشانه های این از بی اعتمادی ناشی از سخنرانی آقای روحانی را همین امروز در سقوط آزاد بورس و شروع رالی افزایش قیمت ارز و سکه می توان دید.
نمایندگان از پاسخ روحانی قانع نشدند، مردم هم که اصلا این سخنرانی را جدی نمی دانستند، حالا که پرونده سوال از روحانی به قوه قضاییه رفته، نمی دانم روال مثل ما مردم معمولی است که آقای روحانی با بازجو و بازپرس و سیلی و انفرادی پذیرایی می شود، یا قرار است که همینطوری باز دور همی تشکیل دهند و به ریش ما ملت بخندند!

۱۳۹۷ شهریور ۵, دوشنبه

اعتراض به یک قانون هم بازداشت دارد؟

فرهاد میثمی بازداشت شد، به چه اتهامی؟ اعتراض به حجاب اجباری!
علی قلیلو و مجید عزیزی هم در مشهد و شیراز به همین اتهام بازداشت شدند! در حال حاضر میثمی در اعتصاب و علی در زندان وکیل آباد مشهد هستند.
یعنی حتی اعتراض به یک قانون چنین مجازاتی دارد؟!

آیا انتظار بیشتر باید داشته باشیم؟

واکنش مسئولین محترم نظام مقدس در مواجهه با کودکان کار!
آیا واقعاً باید انتظار بیشتری داشت؟

۱۳۹۷ شهریور ۴, یکشنبه

جرم او چست ؟

پدر پریسا رفیعی فعال صنفی دانشگاه تهران که 6 اسفند تا به امروز در بازداشت به سر می برد می گوید: با توجه به این که این روزها متاسفانه در بازداشتگاه ها و زندان های کشور اتفاقات ناگواری رخ داده ما به شدت نگران وضعیت جسمی و جان دخترمان هستیم.
مگر در زندانهای ما چه خبر است؟ مطابق قانون حکم زندان برای یک مجرم، فقط حبس است و نباید تحت فشارهای دیگر قرار گرفته باشد، مسئولیت جان، امنیت، سلامت، بهداشت و سایر حقوق شخص زندانی به طور مستقیم با امور زندانهاست، اموری که در نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچ محلی از اعراب نداشته و شخص زندانی همچون اسیری است در دستان حاکمیت!
راستی این دخترک دانشجو چه کرده که باید بجای نشستن سر کلاس و درس، محبوس در زندان باشد؟!

انسان بدون شرم و حیا و راستی و اخلاق، چه موجود خطرناک و وحشتناکی می شود...

معاونت برون مرزی صداوسیمای ایران با صدور بیانیه ای مسدود شدن تعدادی از حساب های متعلق به شبکه های برون مرزی صدا و سیما بر روی شبکه های اجتماعی را "خفه کردن صدای رسانه های مستقل" توصیف کرده و آن را "مصداق بارز سانسور و جلوگیری از انتشار حقایق و دیدگاه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی جهانی" می داند!
چه کنیم از دست این صدا و سیمای طنز پردازمان، که خود 40 سال است که هر صدای مخالفی را خاموش کرده، تقریباً هیچ برنامه تولید داخل یا خارج را بدون سانسور پخش نکرده و در تمام 40 سال گذشته حتی یک دقیقه وقت به اپوزوسیون نداده و البته بیشتر همین شبکه های اجتماعی که خود از آن استفاده کرده در ایران فیلتر شده، اما حال از "سانسور" پروفایلهای فیک و دروغین خود گله می کند!
الله و اکبر از این همه دروغ و نیرنگ و درویی و ریا و تزویر، شرم و حیا ندارید، مسلمان نیستید، انسان هم نیستید؟!



کدام یک اشغال شده؟

یکی عهد تمیمی است، دختر فلسطینی که به سرباز اسراییلی سیلی زد و به 8 ماه زندان محکوم شد و آن دیگری، شاپرک شجری زاده، بانوی ایرانی که به اتهام اعتراض به حجاب اجباری به دو سال حبس تعزیزی و ۱۸ سال حبس تعلیقی محکوم شد!
کدام یک اشغال شده، ایران یا فلسطین؟!



جمهوری اسلامی مثل همیشه در قعر!

درصد نمایندگان زن در مجالس کشورهای منطقه، ایران طبق معمول در قعر جدول!

۱۳۹۷ شهریور ۳, شنبه

انسان بدون شرم و حیا و راستی و اخلاق، چه موجود خطرناک و وحشتناکی می شود...

معاونت برون مرزی صداوسیمای ایران با صدور بیانیه ای مسدود شدن تعدادی از حساب های متعلق به شبکه های برون مرزی صدا و سیما بر روی شبکه های اجتماعی را "خفه کردن صدای رسانه های مستقل" توصیف کرده و آن را "مصداق بارز سانسور و جلوگیری از انتشار حقایق و دیدگاه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی جهانی" می داند!
چه کنیم از دست این صدا و سیمای طنز پردازمان، که خود 40 سال است که هر صدای مخالفی را خاموش کرده، تقریباً هیچ برنامه تولید داخل یا خارج را بدون سانسور پخش نکرده و در تمام 40 سال گذشته حتی یک دقیقه وقت به اپوزوسیون نداده و البته بیشتر همین شبکه های اجتماعی که خود از آن استفاده کرده در ایران فیلتر شده، اما حال از "سانسور" پروفایلهای فیک و دروغین خود گله می کند!
الله و اکبر از این همه دروغ و نیرنگ و درویی و ریا و تزویر، شرم و حیا ندارید، مسلمان نیستید، انسان هم نیستید؟!


۱۳۹۷ شهریور ۱, پنجشنبه

عکس یادگاری رئیس جمهور با اف 5؟ !

فعلا قصد ندارم روی این موضوع که این هواپیما اف5 هستش یا کوثر یا هر چیز دیگه ای بحث کنم، به هر حال ایران در تحریم است و در این شرایط ساخت یک بادبادک هم آفرین دارد، اما نمی دانم برای این پروژه که به هر حال رئیس جمهور قرار است با آن عکس یادگاری بگیرد، یک صافکار درست و حسابی پیدا نمی شد!


۱۳۹۷ مرداد ۳۱, چهارشنبه

خاطرات یک زندانی...


1-به شکلی باورنکردنی برای انتقال متهم به زندان(در صورت داشتن تمکن مالی)از او«کرایه»میگیرند و طبعا کرایه انتقال به ...(15 هزار) با کرایه انتقال به ... (100 هزار) تفاوت«قابل توجه»ای دارد و همین امر موجب شد تا با وجود تاکید قاضی مبنی بر انتقال بنده به«اوین»،به ...منتقل شوم.
2- از انتقالم به ... به شدت خشنودم. چون این شانس را به بنده داد که وضعیت قرنطینه «زندان موادی‌ها» را از نزدیک مشاهده کنم:
«قرنطینه» زندان ...، آنگونه که آنجا مصطلح بود «جهنم» است.
3-شرایط رفاهی «تیپ»با«قرنطینه» تقریبا شبیه تفاوت شرایط رفاهی‌ایست که بقول خود مددجویان بین «مستراح»و«اتاق خواب»وجود دارد.
به عنوان کسیکه شرایط قرنطینه را تا کنون سه بار در سه دهه هفتاد،هشتاد و نود تجربه کرده‌ام، به جرات میتوانم به «وخامت» شرایط قرنطینه در زندان ...شهادت دهم.
4-در 4 روز قرنطینه، مددجویان، با هر جرمی و با هر قرار بازداشتی از آب آشامیدنی بدون مزه، تهویه، دستشویی، سیگار و غذای قابل هضم(ماکارونی سرد و نیم پز، برنج زرد سرد و نپخته) محروم هستند.
5- ... از آنرو که برای زندانیان معتاد که قدرت تحرک کمی دارند طراحی شده، فاقد«توآلت عمومی»ست. توآلت،یک سوراخ در کف یک محوطه 60در60 سانت بدون شلنگ و روشویی و نورست که با یک پرده از تختها و کف سلولهای 3در3متر، که 26 تا 32 مددجو درآنها«میلولند»جداشده است.

مطالب بالا فقط گوشه ای از خاطرات یک زندانی است، این زندان خاطرات خود را از کدام زندان نقل می کند:
1- گوانتانامو
2- زندانهای مخوف اسراییل که برای مردم مظلوم فلسطین ساخته اند.
3- زندانهای آلمان نازی که برای شکنجه و سوزاندن یهودیان ساخته شده بود.
4- زندان فشافویه، نظام مقدس جمهوری اسلامی
(توضیح اینکه اصل خاطرات بالغ بر 27 بند بوده که در این متن فقط 5 بند آن نقل شده است.)

راستی اینقدر شباهت عجیب نیست؟!

عکس پایین مربوط به جنگنده اف 5 ساخت آمریکا در حدود 50 سال پیش است، عکس بالا هم جنگنده فوق پیشرفته کوثر است که به تمامی ساخت نظام مقدس جمهوری اسلامی است. اما ذکر این نکته که شباهتیهایی بین این دو جنگنده دیده می شود کاملا اتفاقی است. البته کارشناسان سازنده جنگنده ایرانی پس از بررسی زیاد و اظهار تعجب از چنین تشابهی به این نتیجه رسیدند که دانشمندان آمریکایی در 50 سال پیش جنگنده اف 5 را از روی نمونه ایرانی ساخته اند، وگرنه این همه شباهت که اتفاقی نخواهد بود، لذا تیمی از کارشناسان حقوقی و نظامی تشکیل شده تا از آمریکا برای این سرقت تکنولوژیکی شکایت کنند!

قوه قضاییه مستقل یعنی این!

بعضی از سر لجاجت و عناد 40 سال است که فریاد می زنند قوه قضاییه مستقل نیست و فقط عامل سرکوب نظام است. وقت این شعارها تمام شده و مردم به خوبی استقلال قوه قضاییه و البته شفافیت و عدالت خواهی دادگاه ها را به چشم خود دیده اند. برای یادآوری آن عده قلیل مغرض معاند، چند نمونه از شاهکارهای این قوه را لیست می کنیم:
1- محکومیت فعالین محیط زیست به احکام سنگین به اتهام جاسوسی! اصلا هم لازم نیست که مشخص شود این فعالین به چه اطلاعات طبقه بندی دسترسی داشته و چه چیزی را به خارجی ها منتقل کرده اند!
2- محکومیت امیر اسماعیلی روزنامه نگار به 10 سال زندان! (او به دلیل نشر یک مطلب طنز در مورد امام هشتم به توهین به مقدسات متهم شده بود)
3- تایید 6 سال حبس برای مجید آذر پی! (او منتقد حصر محصورین بوده است.)
4- تایید 103 سال زندان در مجموع برای دانشجویان معترض!
5- تایید 26 حبس برای حسن عبدی از دراویش دستگیر شده!
6- بازداشت قاسم شعله سعدی و انتقال او به زندان فشافویه درست مانند یک زندانی قاتل و جانی!
...
و مقایسه کنید با احکام فوق سنگی برای جرایمی بسیار کوچک:
1- قاضی مرتضوی به عنوان متهم کهریزک به 200 هزارتومان جریمه نقدی و حبس کوتاه مدت محکوم شد و البته الان هم مشخص نیست که کجاست!
2- هیچ یک از اختلاس کنندگان گردن کلفت مشخص نشد که چه شدند؟ همکارانشان در قدرت چه کسانی بودند؟ چطور اختلاس کردند؟ ...
3- این همه جاسوس در تمام 40 سال گذشته دستگیر شدند، اما مشخص نشد که چه اطلاعاتی به بیرون منتقل کردند و این اطلاعات را چطور به دست آورده بودند؟
...

متهم سیاسی هم رده با جانی و قاتل خطرناک...!


مطابق قانون زندانی سیاسی از پوشیدن لباس زندان معاف است، نگاه کنید به این نماینده پیشین مجلس و فعال سیاسی با چه وضعیتی به دادگاه منتقل می شوند! نظام مقدس جمهوری اسلامی، جایی که شان و جایگاه یک نماینده پیشین مجلس و یک فعال سیاسی با یک جانی خطرناک یکسان است...
(توضیح اینکه عکس مربوط به سه شنبه 30 مرداد 57، آقای قاسم شعله سعدی است که به اتهام اجتماع و تبانی دستگیر شده اند!)

۱۳۹۷ مرداد ۲۵, پنجشنبه

چند روز پیش در مطلبی در خصوص عبادت نیروهای امنیتی و ضد شورش در ایران، بعضی دوستان به آن اعتراض کرده و به طور مثال از رفتار زشت پلیس سایر کشورهای آزاد مثالهای زدند، در این فرصت پاسخ خود را به موارد مطرح شده در خصوص نحوه رفتار خشن پلیس در عکسها و کامنتهای ذیل آن پست بیان می کنم:
1- بعضی از عکسها مربوط به کشورهای چین و ترکیه بود که از نظر خود من هم محکوم هستند، این دو کشور هرگز الگوی یک دموکراسی نبوده و رفتار خشن نظامیان و پلیس این کشور همواره مورد انتقاد فعالین حقوق بشری خود آن کشورها و البته شخص اینجانب هم بوده است!
2- در کشورهای آزاد و غربی و دارای دموکراسی، انتقاد از تمام مسئولین و مقامات کشوری آزاد است، از شخص اول حکومت تا رده های میانی، هیچ کس در آن کشورها به اتهام "توهین به مقام معظم رئیس جمهوری" یا هر شخص دیگری دستگیر یا دادگاهی نمیشود، اگر شخص اول آن حکومت ها هم احساس کند که توهینی به آنها شده، شخصا باید به دادگاه مراجعه کرده و طرح شکایت کند، از این نظر هم خون این مقامات از بقیه مردم رنگین تر نیست!
3- در این کشورها مطبوعات آزادی کامل دارند، تمام عکسهای ارائه شده توسط دوستان توسط عکاسان و خبرنگاران خود آن کشورها گرفته شده، از این نظر تفاوت آنها با ما چیزی در حد فاصله زمین تا آسمان است!
4- در آن کشورها اگر پلیسی تخلفی هم کند و از زور و قدرت خود استفاده نابجا نماید، شخص آسیب دیده می تواند طرح شکایت کند و تا کنون کسی از قوه قضاییه و دادگاه های آن کشورها گزارش خلاف واقع ندیده و نا امید نشده است، از این بابت هم تفاوت کشور ما با آن کشورها نجومی است!
به طور خلاصه این که در پلیس و نیروهای نظامی و امنیتی در کشورهای آزاد، آتش به اختیار نیستند...!


بالاخره اینترنت جرم هست یا نیست؟!

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در توضیح علت عضویت خود در سایت فیلتر شده توییتر گفت یک "تفسیر" در مورد چنین استفاده ای این است که "فیلتر یک سایت محدودیت است اما استفاده از آن غیرقانونی نیست".وی در پاسخ به این پرسش که "کمی عجیب نیست یک سایت فیلتر باشد اما همه از آن استفاده کنند؟" گفت: "به هر حال برخی مسئولان تصمیم گرفته‌اند توییتر فیلتر باشد!"
1- شاید ایران تنها کشوری باشد که سایتی را بدون آنکه استفاده از آن جرم باشد فیلتر و محدود می کند!
2- استفاده از فیلتر شکن در ایران جرم است، مشخص نیست مقامات حکومتی ایران هم از فیلتر شکن استفاده می کنند یا آنها اصولا دسترسی آزاد به اینترنت دارند؟ اگر از فیلتر شکن استفاده می کنند که علناً جرم است، اگر هم استفاده آزاد دارند، طبق کدام قانون مقامات حق استفاده از امری را دارند که برای عامه ملت جرم تلقی می شود؟!
3- آقای کدخدایی همچنین توضیح ندادند که سایر سایتهایی که فیلتر هستند، مردم حق استفاده از آن را دارند یا خیر؟ و اگر مسئولین به سایت فیلتر شده دیگری هم اقبال نشان دهند، آن سایت از دایره مجرمیت خارج خواهد شد یا خیر؟!
 
 

۱۳۹۷ مرداد ۲۴, چهارشنبه

نامه ای به رهبر ...

ایرنا به نقل از پیام درفشان، وکیل مدافع خانم ستوده، نوشته است که شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب علاوه بر اتهام تبلیغ علیه نظام و اهانت به رهبر جمهوری اسلامی، به اتهام جاسوسی برای موکلش حکم صادر کرده است.
حضور محترم مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای
با سلام و احترام،
اینجانب، به عنوان یک ایرانی ساکن این خاک، از شما عاجزانه استدعا دارم دستور فرمایید قانون مجرمیت توهین کنندگان به شخص شما اصلاح شود. چنین قانونی تقریباً در هیچ کشور دارای دموکراسی و پیشرفته دیگری در سطح دنیا بدل و نظیری نداشته و اینگونه قوانین خاصه کشورهای دیکتاتوری نظیر نظام پادشاهی قبل از انقلاب است. اینجانب اطمینان دارم که شخص معظم له دارای رحمانیت و بخشندگی بیش از سایر مسئولین و مقامات کشورهای دیگر بوده و لذا درخواست می کنم، دستور فرمایید این بانوی درباند حداقل به این اتهام تبرئه شوند.
به طور حتم استحضار دارید که محبوبیت و مقبولیت سرکار خانم نسرین ستوده بسیار بیش از قضاتی است که ایشان را قضاوت می کنند.

با احترام قلبی
یک ایرانی ساکن ایران، عطایی
 

آینده کوتاه مدت سیستم بانکی!

اوایل شهریور سال گذشته بود که دولت سود بانکی را بالا برد و ملت پولهایشان را به حسابهای با سود بالا منتقل کردند، الان وقت بازپرداخت همان سودهاست، این سودهای هنگفت می تواند نقش یک سونامی دیگر را برای بازار داشته باشد. در نتیجه دولت یا باز مجبور خواهد شد سود بانکی را افزایش دهد تا پولها از بانکها خارج نشوند، یا این پولها بلافاصله سر از بازار سکه و ارز و املاک در خواهد آورد!
همچنین سال گذشته دولت مجبور به صدور اوراق مشارکت باز با سودهای یک ساله بالا شد، در پاییز امسال آنها نیز سر رسید می شوند و سیستم بانکی مجبور به پرداخت اصل و سود این پولهای خواهد بود که ظاهراً بیش از 200 هزار میلیارد تومان، یعنی بیش از نیمی از بودجه یکساله دولت خواهد بود.
تا اینجای کار اگر هیچ اتفاقی نیافتد، هم زمانی این هجوم نقدینگی ها با مسئله تحریمهای آمریکا، ... راستی چه خواهد شد؟ حتی تصورش هم خطرناک است...
 

۱۳۹۷ مرداد ۲۳, سه‌شنبه

نیروگاه خورشیدی دبی، نیروگاه هسته ای ما!

تمام تحریمهای اخیر که کمر اقتصاد ایران را شکسته و نارضایتی عمومی را ایجاد کرده به سبب تصمیم مسئولین به غنی سازی اورانیوم بوده است. امری که میلیاردها دلار برای این کشور خرج بر داشته و جز ضرر انباشته، هیچ خاصیتی برای ما نداشته است، امروز اما...
تولید ۵ هزار مگاوات برق در بزرگترین پارک خورشیدی دنیا در دبی!
کشور امارات در همین روزها که ما دلمان را به هسته ایمان خوش کرده و برای همین خود را به انزوا برده ایم و برای کشورمان ایجاد فقر و گرسنگی و نکبت و فساد کرده ایم، دست به احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیتی 5 برابر نیروگاه اتمی بوشهر زده و با صرف هزینه ای که قابل قیاس با نیروگاه اتمی ما نیست، به زودی انرژی پاک و ارزان و در دسترسی را تولید خواهد کرد.
به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سرانجام بد داشتیم...
 

وظیفه من ایجاد مشکلات است، نه حل آنها!

ترجمه صحبتهای معظم له در سخنرانی روز 22 مرداد97 :
آقای روحانی پیشنهاد داده بودند که بحث مذاکره با آمریکا به همه پرسی گذاشته شود و شخص مقام معظم رهبری با درایت داهیانه خود به خوبی تشخیص دادند که در نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچ وقت بن بستی وجود نخواهد داشت که بخواهیم برای باز کردن گره بن بست، به همه پرسی رجوع شود. آنچه مشخص است خود معظم له به خوبی و یک تنه به جای همه مردم تصمیم میگیرند و البته این که مردم باید عواقب تصمیم معظم له را پذیرفته و تحمل کنند، یک امر کاملا قانونی است که خود مردم به این قانون رای داده اند.
همچنین برای حل همه مشکلات راه حل وجود دارد و باید توجه شود که منظور از راه حل، حل مشکل مراودات بانکی، فروش نفت، سرمایه گذاری خارجی، ... نیست، مهم این است که راه حل وجود دارد و من هم نیازی نیست که راه حل بدهم، من رهبر هستم و وظیفه من ایجاد مشکل و دردسر برای مملکت است و این دولت است که با دست و پای بسته و بدون پول و بدون ارز و بدون شریک تجرای مهم و بدون مراودات با دنیا و مشکلات اقتصادی را حل کند و برای میلیونها ایرانی ایجاد شغل کند و تولید ثروت و رفاه کند و همه اینها ممکن و شدنی است و مردم هم موظف هستند که همه اینها را از دولت بخواهند، اصلا هر چه فریاد دارد بر سر دولت بزنید!
 
 

مردم سالاری دینی، به سبک مقام رهبری!

خلاصه بیانات مقام معظم رهبری در سخنرانی 22 مرداد 57:
- مردم همه بدانند، این من هم هستم که حق فکر کردن و تحلیل کردن و تشخیص دادن و تصمیم گرفتن دارم!
- مردم همه بدانند، من تشخیص دادم که جنگ نمی شود، پس همه خفه شوید و کسی تکرار نکند که جنگ می شود!
- مردم همه بدانند، من تصمیم میگیرم که مذاکره کنیم یا نکنیم، الان هم این من هستم که تصمیم میگیرم که مذاکره نکنیم!
اینکه در اثر تحریمها روز به روز وضع بدتر می شود البته که به من مربوط نیست، به تحریمها هم مربوط نیست، به نداشتن رابطه با آمریکا هم مربوط نیست، به دولت مربوط است، مردم هر چه فریاد دارند بر سر دولت بکشند!
- ما در کشور دموکراسی غربی لازم نداریم، ما مردم سالاری دینی داریم و این یعنی من بجای همه مردم تصمیم میگیرم و بجای من، این دولت است که باید مسئولیت تصمیم های من را به عهده بگیرد!
 

مشکلات از داخل کشوری است که رهبرش خود معظم له است!

در خصوص صحبتهای روز گذشته آقای خامنه ای حرف و سخن بسیار است که طی روزهای آینده مطالب خود را عرض خواهم کرد، اما به طور خلاصه، با این گفته معظم له موافقم که "...مشکلات داخلی است و به خارج ربطی ندارد."
به طور دقیق و مشخص مشکل اصلی استقرار همین حکومت جمهوری اسلامی است که نه تخصص و دانش و علم حکومت داری می داند و نه اصلاً اعتقادی به چنین اصولی دارد و در عوض صرفاً دارای یک ایدئولوژی انقلابی در تمامی زمینه ها و عرصه دارد که معتقد است با همین افکار قادر است مدینه فاضله ای بنا کند، و دقیقاً به همین دلیل، ایران به عنوان کشوری پیشرو و وضع امروز رسیده!
آقای خامنه ای مشکلات را به وضعیت داخل حکومت مربوط می داند، حکومتی که دقیقاً رهبرش خود اوست!
 

۱۳۹۷ مرداد ۲۰, شنبه

یک مقایسه ساده...

مقایسه کنید: ۱-راز و نیاز یهودیان اسرائیلی برای موفقیت تیم ملی ایران در جام جهانی ۲-مخالفت همیشگی فلسطین با ما و هلهله در شکست تیم ایران

ادامه یک نفرت قدیمی...


نماینده مجلس عراق در پاسخ به محمود صادقی: ایران باید غرامت خون قربانیان عراقی القاعده را بپردازد!
بارها و بارها از تجربیات مسافران ایرانی به عراق و نفرت آنها از ایرانی ها شنیده بودم، اما این بار اوج کینه عراقی ها نسبت به مردم ایران را به خوبی می توان دید، اول حمایت و همراهی با آمریکا در تحریمها بر علیه ایران، حالا هم ادعای خسارت بابت جنایتهای القاعده!
آیا اینها نتایج یک رهبری داهیانه نیست؟!
 

وقتی خودمان لانه جاسوسی برپا می کنیم!

بنابر اطلاع، اسدالله اسدی که ماه پیش در ارتباط با تلاش برای بمبگذاری در نشست مجاهدین خلق در پاریس، در آلمان بازداشت شد، مسئول شبکه جاسوسی جمهوری اسلامی ایران در سراسر اروپا بود!
کشوری که 40 سال است کینه توزانه ترین دشمنی را با آمریکا دارد، چون سفارت این کشور را در ایران لانه جاسوسی می دانست، امروز کارش به جایی رسیده که در سرتاسر اروپا (و احتمالا دنیا) لانه جاسوسی برپا کرده است!
 

۱۳۹۷ مرداد ۱۹, جمعه

آیا کسی مفهوم گفته های امامان جمعه را می فهمد؟

بعد از سخنرانی حیدر العبادی و پذیرش و همراهی این کشور با تحریمهای ضد ایرانی و البته با چاشنی اکراه، محمدعلی موسوی جزایری، امام جمعه شهر اهواز در نماز جمعه این شهر از دولت، مردم و گروههای سیاسی کشور عراق به خاطر واکنش‌شان در برابر تحریم‌های آمریکا علیه ایران "صمیمانه تشکر کرد!"
خیلی وقتها درک سخنان امام جمعه برای ما مردم عادی سخت و دشوار بوده است، اما این بار به نظر می رسد این اظهار نظر امام جمعه اهواز مفاهیمی چون میهن دوستی و مصالح ملی را جابجا کند!
 

وقتی شعار مرگ بر دیکتاتور به استادیوم آزادی می رسد...

شعار مرگ بر دیکتاتور در ورزشگاه آزادی؛ حضور نیروی انتظامی با نفربر ضد شورش!
در پی اعلام فراخوان‌هایی مبنی بر سردادن شعارهای اعتراضی در استادیوم‌ها، برای اولین بار نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با تجهیزات جدید ضد شورش در ورزشگاه آزادی حاضر شده است. از قرار اطلاع، جمعیت حاضر در استادیوم یکصدا شعار "مرگ بر دیکتاتور" سر داده اند...
آیا کار نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایی رسیده که هر گونه اجتماع جمعیت به معنای یک خطر امنیتی است؟ منظور شعار دهندگان از شخص "دیکتاتور" دقیقاً چه کسی است و چرا به چنین شخصی لقب "دیکتاتور" داده اند؟ آیا در جمهوری اسلامی، راهی برای به زیر کشیدن مسالمت آمیز شخص اول مملکت وجود دارد؟ چگونه؟!
 

وضعیت حال حاضر از زبان فرزندان ایدولوژیک رهبری...


در فروردین امسال 300 نفر که عمدتا از مقام‌ها و فعالان سابق بسیج دانشجویی بودند در نامه‌ای به آیت‌الله علی خامنه‌ای، انتقادهایی اساسی درباره حکومت ایران مطرح کردند و با ابراز نگرانی نسبت به آینده کشور گفته‌اند که ملت ایران "از وضع فعلی کشور رضایت ندارد و آن را قابل دفاع نمی‌داند."
امضاکنندگان این نامه هشدار داده‌اند که "نگرانی عمومی نسبت به آینده‌ کشور، گسست بین مردم و حاکمیت، و تردید نسبت به امکان تحقق آرمان‌های انقلاب در ساختار سیاسی فعلی و سازوکارهای موجود، به بالاترین سطح خود در چهار دهه‌ گذشته رسید" تا جایی که ممکن است جمهوری اسلامی "به تجربه‌ای ناموفق برای آیندگان تبدیل گردد."
این فعالان "حزب‌اللهی" در نامه خود به رهبر ایران گفته‌اند که "کلیت نظام روز به روز به پیکری بی‌جان و از درون شکننده شبیه‌تر شده" و کشور محتاج "اصلاحات اساسی و بنیادینی است که مطابق قانون اساسی بر عهده‌ی رهبری بوده و مقام مسئول دیگری امکان و اختیار آن را ندارد."
این فعالان اصولگرا در قسمتی دیگر از این نامه انتقادی به شخص رهبر گفته اند که با وجود برخی پیشرفت‌ها و تحولات مثبت در چهل سال اخیر "عدالت، آزادی، مردم‌سالاری و حتی بعضاً استقلال، امروز در کشور ما در وضع ناشایستی به سر می‌برند" و "سیر نزولی تحولات کلان" باعث نگرانی بیشتر شده است.
در این نامه آمده است که مشکلات موجود "اشکالات کارکردی کوچک یا بزرگ نیست، بلکه امروز تقریبا کلیه‌ نهادهای حاکمیتی... به ضد فلسفه‌ وجودی خود تبدیل شده‌اند."
امروز چند ماه از زمان انتشار آن نامه می گذرد، تقریباً تمام شاخصه های ذکر شده در نامه وضعیت اسفبارتری داشته و نگرانی و خشم مردم به طور فزاینده رو به افزایش است. اما پاسخ رهبری به این انتقاداهای مشفقانه فرزندان خود چه بوده؟ چطور می شود از معظم له بازخواست کرد؟ مسئول واقعی وضعیت فعلی کشور بر عهده کیست؟ برای بهبود اوضاء در حال حاضر چه باید کرد؟
...
(عکس محمدحسین بادامچی، فعال سابق بسیج دانشگاه شریف و از امضاء کنندگان نامه در ملاقات با رهبر ایران)
 

آیا او سلامت عقلی دارد؟!

احمدی نژاد، مردی که نمی خواهد فراموش شود!
از قرار احمدی نژاد در ویدیویی از روحانی خواسته که استعفا بدهد، چرا که تحریمها موجب نارضایتی مردم شده و او سایر روسای قوا در این وضعیت مقصر هستنند، خوب است بعضی گفته های ایشان در دوره ریاست جمهوریشان را با هم مرور کنیم:
"آنقدر قطعنامه بدهید که قطعنامه‌دانتان پاره شود."
"در ایران مردم می‌گویند این تحریم اصلا چی هست؟"
"مردم ایران چنان سیلی به آنها (کشورهای غربی و آمریکا) می زنند که راه خانه شان را گم کنند"
...
آیا احمدی نژاد از سلامت کامل روحی و ذهنی برخوردار است؟ واقعاً چرا او در خصوص حصر و انتخابات بحث برانگیز سال 88 سکوت کرده؟ آیا او فراموش کرده که دلیل رییس جمهور شدنش فقط نزدیکی نظر ایشان به شخص معظم له بوده است؟
 

کشوری مخالف آب بازی!

شاید یکی از اولین وظایف حکومتها در تمام دنیا، حمایت از مردم خود و خدمت رسانی به آنها باشد. در این روزهای گرم سال در بیشتر کشورهای شمالی، مردم آزادانه از خدمات عموماً رایگان دولتی و حکومتی در جهت خنک شدن و حتی شادی استفاده می کنند. استفاده از آب نماها و استخرها و حوضهای شهری یکی از بدیهی ترین و ساده ترین روشها برای خنک شدن و البته بازی و سرگرمی و شادی است. اما در این میان یک کشور هست که با هرگونه آب بازی مخالفت کرده و حتی برعکس نیمی از جامعه باید در سخت ترین پوشش ها، گرمای بالای 40 درجه را تحمل کنند، آیا آن کشور خاص را می شناسید؟! 

آیا جمهوری اسلامی به میز مذاکره باز می گردد؟!

آیا گره مذاکره با آمریکا باز خواهد شد؟
این نگارنده به 2 دلیل اعتقاد دارم که ایران در کوتاه مدت و حتی میان مدت به هیچ عنوان با آمریکا مذاکره نخواهد کرد و تمام تحریمها و مشکلات را به جان خواهد خرید، اما دلایل:
1- آمریکا پیش از این تحریمهای بسیار شدیدی را به عراق دوره صدام حسین تحمیل کرده بود، بیش از یک دهه برنامه نفت در برابر غذا. این تحریمها هرگز موجب تغییر حکومت صدام نشد و در نهایت حمله نظامی بود که پرونده این دیکتاتور را بست. در کره شمالی نیز که چندیدن دهه تحت شدیدترین تحریمهای خود خواسته رهبران آن و در این اواخر تحریمهای کمر شکن آمریکا قرار داشته، جز فقر سراسری و بی سابقه حاصلی نداشته و دیکتاتوری آن با قدرت تمام در راس حکومت قرار دارد!
2- طرفین هر مذاکره ای باید چیزی بدهند تا چیزی بگیرند، ایران در صورتی که پشت میز مذاکره بنشیند، چه چیزی برای امتیاز دادن دارد؟ تغریباً هیچ! دست جمهوری اسلامی برای بازی قویاً خالی است.
با تکیه بر دو دلیل فوق، و تاکید بر این نکته که رهبری جمهوری اسلامی بسیار سرسخت تر و یک دنده تر از دیکتاتوری های کره شمالی و عراق بوده و نیک می داند که هر گونه ارتباط سیاسی با آمریکا می تواند به سرنگونی اش منجر شود. لذا تا زمان رهبری آقای خامنه ای نمی توان انتظار هیچ گونه گشایشی در رابطه ایران و آمریکا را داشته و مردم ایران باید خود را برای روزهای بسیار سخت و طاقت فرسا ناشی از تحریمها آماده کنند...
 

۱۳۹۷ مرداد ۱۷, چهارشنبه

خدمات درمانی برای کیست؟

ظاهراً همسر بشار اسد به بیماری سرطان سینه مبتلا شده و در حال حاضر درمان را آغاز نموده است.
کاش همه مردم سوریه مانند این بانوی اول سوری به خدمات درمانی پیشرفته دسترسی داشته باشند.
کاش همه ملت ایران نیز به خدمان درمانی دسترسی داشته باشند. 
 

چنین مجلسی آرزوست...

اینجا مجلس عوام بریتانیاست، جایی که هم پادشاهی است، هم یکی از قدیمی ترین دموکراسی های دنیا دارد.
رئیس این مجلس، مسئول وقت گرفتن برای سخنرانی ها نیست که دائم فریاد بزند، آقا بسته! وقت شما تموم شد، آقا بنشین، آقا داد نزن!
موقع رای گیری، خیلی راحت دستها را بالا می آورند، تا کاملا مشخص شود چه کسی به چه چیزی رای می دهد یا نمی دهد!
اینجا خانه ملت است، هیچ کس از آحاد ملت را نمی توان از اینجا بیرون کرد، حتی اگر کسی از مردم خواست شب اینجا بخوابد، حق دارد که بخوابد!
به نظرم بعد از 40 سال از انقلاب، به اندازه صدها سال فاصله داریم تا چنین مجلسی!