۱۳۹۸ شهریور ۹, شنبه

بر اساس کدام نظر سنجی؟!

البته ما این نماینده ولی فقیه فقیه و منصوب رهبری را به دروغ گویی متهم نمی کنیم، قطعا و حتما معظم له یک شخص فرهیخته، راستگو و راست کردار بوده و هستند که از طرف آن معظم له بزرگ به چنین سمتی منصوب شده اند. اما یک سوال از این بزرگوار:
"بر اساس کدام نظر سنجی؟!"

حضور شما چه خاصیتی داشته؟

چهل سال است شما حرف می زنید، سخنرانی می کنید، حقوق میگیرید، در قدرت هستید، نتیجه اش چه بود جز فساد و دزدی و چپاول و پناهنده شدن و فرار مردم و فقر و نکبت عمومی؟ جز تورم و گرانی؟ جز فحشا، جز اعتیاد، واقعا حضور شما و رهبر عظیم الشان شما چه خاصیت مثبتی داشته در تمام 40 سال گذشته؟

مسخره شدن بس نیست؟

خبر کوتاه بود و مختصر ،اینکه جمهوری اسلامی یک نهاد پژوهشی در حوزه دموکراسی و چند مقام سیاسی آمریکایی را تحریم کرد، حسابهای آنها را بست، و دیگر به آنها ویزای ورود به ایران را نمی دهد!
واقعاً این مقامات جمهوری اسلامی چه اصراری دارند که همه دنیا را بخنداند، آقایان، برادران، مسخره شدن بس نیست؟!

دست به کاری نزنید، لطفا!

شاید این بهترین حرف از یک کارگزار نظام مقدس و یک شخص ولایی می توان شنید، اینکه این دوستان اگر دست به انجام هیچ کاری نزنند، نتیجه بهتری نسبت به وضع فعلی حاصل می شد. دوستان، آقایان، برادران دلواپس، لطفا به دزدی و چپاول و اختلاس خود ادامه دهید، اما کار نکنید، لطفا هیچ کاری نکنید. کشور را از این خراب تر نکنید...!


۱۳۹۸ شهریور ۶, چهارشنبه

سکوت خدا هنوز هم ادامه دارد...

صبا کرد افشاری، دختر که فقط 20 سال سن دارد، اما در قوه قضاییه به 24 سال زندان محکوم شده است. او چه کرده؟ قتل؟ دزدی؟ رشوه؟ اختلاس؟ وام هزارمیلیاردی؟ ... خیر، او کشف حجاب کرده و به این ترتیب از نظر دادگاه تبلیغ فحشاء کرده، یعنی این کشور حجاب او که در سایر نقاط دنیا یک حق بدیهی و ساده و روزمره است در دادگاه  جمهوری اسلامی یعنی دیگران را به خوابیدن با یکدیگر و عمل زنا تشویق کردن! در ضمن همین پیاده روی بی حجاب او از منظر قاضی محترم دادگاه به معنی "اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور" بوده است!
خدایا، این حد از ظلم را کجا دیده ای و هنوز ساکتی؟!

تغییراتی که به آرامی حادث نخواهد شد...

طی چند روز گذشته حرف و حدیث و شایعات زیادی در خصوص احتمال ملاقات حسن روحانی با ترامپ و شروع مذاکرات در بین فعالین سیاسی و اقتصادی و عامه جامعه منتشر شده بود. از نظر این نگارنده چنین ملاقاتی در عمر سیاسی آقای خامنه ای غیر ممکن است. ایشان حتی در دوره اوباما و در زمان تایید برجام هم اجازه چنین ملاقاتی نداده است. و باز بدون تردید اولویت اول ایشان حفظ نظام است و نه رونق اقتصادی و تولید رفاه و پیشرفت برای مملکت. حفظ نظام هم با ارتباط و دوستی و مراوده سیاسی و اقتصادی با آمریکا حادث نخواهد شد. 
مردم ایران که همچون یک گروگان در دست آقای خامنه ای قرار گرفته و ناچار به تحمل وضع فعلی شده اند و برای چنین وضعی هیچ چاره ای نیست، جز تغییرات اساسی و پایه ای در کل حاکمیت که به نظر می رسد با زبان خوش و شیوه آرام میسر نخواهد بود!


اعترافاتی که پخش شد، شکایاتی که پخش نخواهد شد!

مازیار ابراهیمی، متهم سابق در پرونده ترور‌های هسته‌ای، در واکنش به اظهارات سخنگوی قوه قضائیه ایران و وعده وی برای رسیدگی به شکایتش از وزارت اطلاعات پیشنهاد داد که شکایات بیش از یکصد متهم دیگر این پرونده را دریابد و این شکایات از تلویزیون ایران پخش شود.
آقای ابراهیمی به تازگی در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی از شکنجه‌ها و فشارهایی پرده برداشت که طی سال‌های ۹۱ تا ۹۳ عوامل وزارت اطلاعات ایران بر او وارد آوردند تا به ترور دانشمندان هسته‌ای اعتراف کند. بی‌گناهی آقای ابراهیمی در این پرونده اثبات شده و مقامات ایران نیز می‌گویند که "از او عذرخواهی شده است!"
به راستی آیا می توان انتظار حق و عدالت از دستگاه قضاییه ای داشت که اولویت اولش حفظ نظام و حفظ آبروی نظام است و در این راه از هیچ جرم و جنایتی نیز پرهیز ندارد؟!

 

حرفهای سراسر دروغ یک نظام فاسد...

عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی ایران، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی آمریکا، می‌گوید علی‌رغم جهش شدید نرخ ارز در سال گذشته، پول ملی ایران توانسته این ماه‌های اخیر تا ۴۰ درصد تقویت شود.
این ادعا به پرسش‌های بسیاری دامن می‌زند. نخست اینکه آیا واقعاً شرایط تقویت ارز به شکل متعارف آن و بر پایه آنچه در سایر اقتصادهای دنیا رخ می‌دهد -یعنی کاهش نرخ تورم، افزایش صادرات، و افزایش ورودی ارز یا رونق اقتصادی- در ایران هم فراهم آمده است؟ دوم اینکه تقویت ارزش پول ملی مشروط به وجود بازار و کشف آزاد قیمت‌هاست، اما آیا چنین بازاری، با وجود سرکوب پلیسی و امنیتی وجود دارد؟ و در نهایت اینکه تقویت پول ملی نشانه های دیگری از جمله کاهش تورم، کاهش نرخ بیکاری، افزایش قدرت خرید طبقه متوسط، کاهش اختلاف طبقاتی، بهبود شرایط کسب و کار، ... دارد که به طور مطلق هیچکدام از شرایط و پارامترهای فوق حادث نشده است. 
سوال این است که چرا مسئولین جمهوری اسلامی حرفی جز دروغ ندارند که بگویند!

۱۳۹۸ شهریور ۵, سه‌شنبه

آقای دکتر، توضیح لطفا

به نقل از توییتر آقای ظریف: "...آقای دکتر (ظریف) با هرنوع فیلتری مخالفه ،چه فیلتر فضای مجازی چه فیلتر سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و هنری و ادبی و تاریخی و باستانی و فرماندار و مسئولین و مقامات و ورزشکاران و بازیگران و هنرمندان و خوانندگان و نوازندگان و شهرداری و شورای اسلامی و مجلس و دولت و ملت و کشور و جهان واخبار و افکار عمومی وزارت علوم و تحقیقات صنعتی و کشاورزی و دامپروری و دامپزشکی و شیلات و آبزیان و صنایع دستی و گردشگری و میراث فرهنگی و هنری و صنعتگران و سرمایه انسانی ریاست جمهوری و اعضای هیأت علمی دانشکده علوم انسانی و مطالعات کامل مجموعه های آموزشی قرآنی و حدیث های زیبا و شنیدنی و جراحی زیبایی بینی وضعیت آب و هوایی و دریایی و زمینی و هوایی و جهانگردی و اتومبیلرانی و موتورسواری و سایر دوستان هم انقدر به جناب دکتر گیر ندید خواهش میکنم!"
سوال: "آقای ظریف کاش توضیح می دادند پس ایشان چطور به این موضوع رسیدند که ملت ایران تصمیم گرفتند که طور دیگری زندگی کنند؟!" مردم که فیلتر نمی خواهند، آقای دکتر هم که فیلتر نمی خواهد، پس کی می خواهد؟ کجا مردم ایران تصمیم گرفتند که زیر سایله فیلترینگ زندگی کنند؟!
آقای دکتر، توضیح لطفا! 
 

دادگاهی که هیچ وقت تشکیل نشد و متهمانی که مجازات می شوند...!

سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران گفته است اظهار نظر درباره محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق و صادق لاریجانی رئیس پیشین قوه قضائیه و رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در "صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت" است.
سوال: "مگر اصلا دادگاهی برای دو شخصیت فوق تشکیل شده؟ و اصلاً مگر کسی تصور این را دارد که می توان منصوب رهبری و کسی که خود سالها شخص اول قوه قضا را داشته به عنوان متهم به دادگاه احضار کرد؟"
وضعیت آقای خاتمی البته کمی متفاوت است. برای او نیز هیچ دادگاهی تشکیل نشده و ایشان به هیچ جرمی محکوم نشده اند، اما سالهاست که در حال مجازت هستند. ایشان ممنوع التصویر بوده و رسانه ها حتی حق ذکر نام ایشان را هم ندارند. چیزی شبیه به حصر...
و این از کرامات یک نظام مقدس است که یکی در حاشیه امن قرار میگیرد و دیگری بی هیچ حکم و دادگاهی مجازات می شود! 

سرکوب شادی تا کی؟

از قرار اطلاع در یکی از کنسرت های اخیر سالار عقیلی، یکی از خانمهای گروه خانم فرزانه کابلی بر روی صحنه رفته و به اجرای رقص موزون و هماهنگ با آهنگ پرداخته است. این حرکت موجب شده تا دلواپسان طبق معمول یقه جر داده و صورت خراشیده و فریاد وااسلاما سر دهند. به نظر می رسد آنچه که پیروان رهبر و جناح صاحب قدرت را ناراحت می کند نه فقر و بیکاری عامه جامعه و نه فساد فراگیر و سراسری دستگاه حاکم، بلکه رقص و شادی است که می تواند پایه های حکومت را به لرزه درآورد. اما آیا این وضع سرکوب شادی جامعه می تواند ادامه دار باشد؟!

سیلی های اسراییل به جمهوری اسلامی...

حملات اسراییل علیه اهداف متعلق و وابسته به سپاه پاسداران ایران در سوریه حالا دیگر به یک خبر عادی تبدیل شده است.
گسترش این حملات به عراق و نقاط دیگر مثل یمن هم، بتازگی هم در سخنان نخست وزیر اسراییل، بنیامین نتانیاهو، مطرح شده و هم روی زمین و در عمل، حملات علیه اهداف حشدالشعبی در عراق به اسراییل نسبت داده شده اند. ترور چند نفر از افراد مرتبط با برنامه اتمی ایران که به "ترور دانشمندان اتمی" توسط اسرائیل معروف شد هم در دسته بندی حملات پیشدستانه قابل شناسایی هستند، ولی رسوایی اخیر دستگاه اطلاعاتی ایران در ماجرای اعتراف گیری از افراد بیگناه و جا زدن آنها بعنوان عوامل تربیت شده توسط اسرائیل برای این ترورها، و اعتراف سخنگوی دولت ایران به "دلجویی" از این افراد، این پرونده را در رمز و راز بیشتری فرو برد، به این شکل که حالا تقریبا این نتیجه گیری دور از ذهن نیست که اگر این ترورها کار عوامل مستقیم اسرائیل بوده یا بصورت ترکیبی و مشترک صورت گرفته، دستگاه اطلاعاتی ایران در کشف عوامل و پاسخ بعدی احتمالی شکست خورده و برای حفظ آبروی خود و نظام، یک عملیات فریب را با استفاده از قربانیان ایرانی، برای گمراه کردن ملت ایران، اجرا کرده است.
جالب است که اسرائیلی که معمولا در این قبیل حملات به سیاست نه تایید، نه تکذیب متوسل می شود، رفته رفته با مشاهده انفعال سپاه پاسداران در مقابل این حملات، به موضعگیری علنی روی آورده و با حالتی از غرور و افتخار از این حملات سخن می گوید. تازه ترین شاهد، حرفهای اخیر بنیامین نتانیاهو است که گفته دامنه این حملات به هرجایی که نیروهای نظامی و امنیتی اسرائیل صلاح بدانند، گسترش خواهد یافت.  
حال سوال اینجاست که چطور است که ایران شعار برخورد با اسرائیل و "نابودی" می دهد، ولی این اسرائیل است که دست به حمله می زند؟

 

۱۳۹۸ شهریور ۴, دوشنبه

شهبانو فرح پهلوی در حدود فقط هجده سال (از زمان ازدواج با شاه ایران تا انقلاب پنجاه و هفت) وارد دایره قدرت سیاسی و همیاری با پادشاه فقید ایران بود و در این مدت اندک، هیچ کس نتوانست ذره ای فساد اقتصادی و مالی به ایشان و نزدیکانش وارد کند. با این حال و در همین مدت اندک مرور لیست خدمات بی نظیر ایشان به ایران و ملت واقعاً حیرت آور است.  ، ده‌‌ها موسسه‌ خیریه و نهادهای آموزشی، پژوهشی وهنری بنیان گذاشته شد، از جمله جمعیت بهزیستی، بنگاه حمایت مادران و نوزادان، جمعیت ملی کمک به جذامیان، جمعیت حمایت کودکان بی‌سرپرست، جمعیت حمایت آسیب‌ دیدگان از سوختگی، جمعیت ملی مبارزه با سرطان و سازمان ملی انتقال خون ایران، بنیاد فرهنگ ایران، فرهنگسرای نیاوران، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انجمن فیلارمونیک تهران، جشن هنرهای مردمی اصفهان، جشن هنر شیراز، جشنواره طوس و انجمن شاهنشاهی فلسفه نیز از نهاد و جشن های فرهنگی هستند که زیر نظر شهبانو تأسیس و اداره شدند. تاتر شهر، موزه فرش ایران، تالار رودکی، موزه هنرهای معاصر و پارک جمشیدیه تهران هم از جمله میراثی است که به همت شهبانو برای نسلهای بعد به جا گذاشته شده اند. 
کاش مقامهای ارشد نظام اسلامی کمی و فقط کمی به قدر شهبانو وطن پرستی داشته و کمر به خدمت به ایرانی و ایرانی میگماردند که در این صورت کشور وضعیتی به مراتب بهتر از این روز داشت... 

۱۳۹۸ شهریور ۱, جمعه

رقص و شادی مردم در هنگام رفتن شما...

احمد خاتمی، عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان ایران، گفته شادی را نباید به معنای عبور از خطوط قرمز خدا دانست. 
جناب خاتمی گرامی، این خبره گرامی، کسی که قرار است رهبر تعیین کنید، این امام جمعه تهران، عزیز، گرامی، ... مردم برای شادی منتظر فرمایشات شما نخواهند بود. در ضمن خطوط قرمز خدا در اختیار شما نیست، آنچه خط قرمز خداست، وجود دروغ گویان و مفسدانی چون خود حضرت عالی هستید. 
با رفتن شما، قطعا و حتما ملتی شاد خواهند شد. کمی صبر کنید و ببینید. رقص و هلهله ملت ایران در لحظه رفتن شما دیدنی خواهد بود...
(عکس زینتی است)

 

قضاوت تاریخ در خصوص شخص شما آقای ظریف...

ظریف: اگر اروپا به تعهداتش عمل کند به‌طور کامل به برجام برمی‌گردیم، حتی بدون آمریکا

جناب آقای ظریف، خوب است به یاد آورید که در زمان اصلاح طلبان و آقای خاتمی ،ایران برنامه هسته ای خود را کنار گذاشت، آن روز همه مشکلات امروز پیش بینی می شد، اما بصیرت بی حد مقام معظم رهبری و آینده نگری داهیانه ایشان باعث شد که شما امروز برای بدست آوردن تمام حقوقی که در آن زمان داشتیم و از دست دادیم به دریوزگی و گدایی بیافتید. 

آقای ظریف، ماله کش اعظم، کمی شرم و حیا بد نیست، تاریخ در مورد شخص شما بد قضاوتی خواهد داشت...

 

حماقت مسئولین نظام، بی حد و مرز...

دولت ایران رسماً اعلام کرد که مقصد نفت کش ایرانی کشور سوریه نبوده و این نفت کش هیچ گونه قانون تحریمی علیه سوریه را نقض نکرده است. با این توضیحات و با سپردن این تعهد که مقصد این نفت کش سوریه نخواهد بود، نفت کش در نهایت آزاد شد. اما واقعاً این نفت کش به کجا می رود؟
دولت یونان گفته است که هیچگونه تسهیلاتی در اختیار نفتکش آدریان دریا-۱ (گریس-۱ سابق) قرار نخواهد داد. به ایتالیا هم که نمی رود، سوریه هم که نمی تواند برود، ... پس به کجا می رود؟
هیچ جا، همینطور وسط دریا رها شده! به دست آوردهای نظام اسلامی یکی دیگر اضافه شد. یک نفت کش غول پیکر با دو میلیون بشکه نفت بجای نفت رسانی و فروش نفت به مشتریان و ایجاد ثروت برای کشور، همینطور بی حاصل وسط دریا رها شده، آیا برای حماقت مسئولین نظام اسلامی هیچ حد و مرزی هست؟!

نظام اسلامی، حکومتی ضد بشریت، ضد حیوانات، ضد محیط زیست، ...

باز تخلفی دیگر، باز هم مبارزه و دستگیری با افشا کننده تخلف! 
با انتشار فیلم سگ کشی توسط عوامل شهرداری، نیروی انتظامی تمام هم و غم خود را جهت دستگیر کردن شخص منتشر کننده این تصاویر به کار برده و کاری به این عمل شنیع و زشت ندارد. انگار سگ کشتن و حیوان آزاری یک رویه دینی و اسلامی و بسیار خوب است که البته این کار خوب باید در خفا و بدور از چشم مردم انجام شود. 
حکومت اسلامی، نظامی که نه فقط مردم، که حیوانت هم در آن امان ندارند...

فرمایشات معظم له...

آیت‌الله علی خامنه‌ای می‌گوید در صورت اجرای توصیه‌های او برای تغییرات اقتصادی تحریم‌های آمریکا علیه ایران به "فرصت" تبدیل خواهد شد.
اما راهکارهای معظم له در این خصوص چه هستند؟
1-اولین راهکار افزایش تولید داخلی است. اما معظم له توضیح ندادند که چطور با وجود تحریمها می توان تولید داخلی را گسترش داد؟ اصلاً ما چه چیزی را تولید می کنیم که خط تولید، یا مواد اولیه، یا تکنولوژی، یا قطعه، ... وابسته به خارج از کشور نباشد؟ یا اصولاً کدام کشور در سرتاسر دنیا توانسته با بستن درها و قطع رابطه با دنیا همه چیز مورد نیاز خود را خودش تولید کند؟ و اصلا با فرض محال اگر این افزایش تولید رخ داد، مازاد تولید را چه کنیم؟ آیا برای صادرات نیاز به مراوده با دنیا نداریم؟ آیا همین الان تمام تولید نفت و پتروشیمی که در داخل تولید می شود امکان مصرف در داخل را دارد؟ یا چون تودن صادرات نداریم باید تولید این محصولات کاهش پیدا کند؟ با کاهش این محصولات با خیل بیکاران چه می کنید؟...
2-دومین راهکار معظم له کاهش وابستگی اقتصاد به نفت و ساخت پالایشگاه های جدید در کشور. معظم له البته توضیح ندادند که پس چرا در تمام 40 سال گذشته شعار می دادند که دشمنان دنبال نفت ما هستند! و همینطور توضیح ندادند که بدون در اختیار داشتن تکنولوژی لازمه چطور می خواهند پالایشگاه جدید بسازند، و اگر هم ساختند، تولیدات این پالایشگاه ها را چه می کنند؟ صادرات که نداریم، آیا قصد انبار کردن این محصولات را دارند؟! آیا اینطوری می توان رشد اقتصاد را انتظار داشت؟
کاش معظم له خود راهکار های مشعشعانه خود را عملی کرده و عملا خود با حفظ سمت رئیس جمهور هم می شدند و اینطور منویات خود را عملی کرده و برای ملت ایران تولید رشد و رونق و رفاه می کردند. ما هم البته برای معظم له کف می زدیم!


شکنجه رسمی و علنی و اثبات شده در یک نظام اسلامی...

دسته گلی دیگر از وزارت اطلاعات، اعتراف گیری های اجباری کار دست این وزارت داد و بعد از پخش اعترافات متهمان به ترور دانشمندان هسته ای، حال مشخص شده که تمام آن اعتراف ها تحت فشار و شکنجه بوده و همه آن متهمان بیگناه بودند. در اینجا چند سوال مطرح می شود:
1-آیا مسببان این اعتراف گیری های اجباری خود دستگیر و دادگاهی می شوند؟
2-مقامات مسئول چه اقدامی برای جلوگیری از شکنجه در وزارت اطلاعات در پی میگیرند؟
3- چه کسانی دستور چنین اعمال خشونتی بر علیه این متهمان داده بودند؟
4- وقتی وجود شکنجه در این حد و اندازه اثبات شده، چه دلیلی دارد که ادعای شکنجه شدن سایر متهمان مثل سپیده قلیان و اکبر بخشی باور نکنیم؟ آیا نهاد مستقلی به ادعای شکنجه این افراد رسیدگی می کند؟
5- آیا با اثبات بیگناهی این افراد بعد از اعترافات بر علیه خود، صحت سایر اعترافات زیر سوال نمی رود؟
6- مسئولیت مقامات ارشد نظام در این خصوص تا چه حد است؟
7-شخص وزیر اطلاعات در این خصوص چه وظیفه ای داشته و آیا خود در مظان اتهام قرار نمی گیرد؟
8- آیا همین الان که این مطلب را می خوانید، احتمال ندارد که کسی و فردی در بندهای وزارت اطلاعات در حال شکنجه باشد؟!
...

روی برگردان مردم از دین حکومتی...

نظام اسلامی در 40 سال گذشته چنان عملکردی داشته که مردم هر چه بیشتر و بیشتر از دین و مذهب فاصله می گیرند. حکومتی که به بهانه تعالی دین تشکیل شده، در عمل به ضد خود بدل شده است. آخرین نشانه آن هم از نوع عقد نو عرس و دامادها می توان درک کرد. جوانانی که پیوند ازدواج خود را نه با خطبه های عقد رایج دینی و شرعی، که با خطبه ای ایرانی و با بار ملی گرایی آغاز کرده و جشن میگیرند. تا جایی که علی مظفری، رئیس کانون سردفتران ازدواج و طلاق آنچه عقد آریایی نامیده را غیر قانونی و غیر شرعی نامیده و گفته دفاتری که این نوع عقد را جاری می کنند، غیرمجاز هستند. و این تمام ماجرا نیست. طی روزهای گذشته حدود ۳۰ دفتر ثبت ازدواج که بیشتر آنها در استان البرز بودند، پلمب شده است.
آیا ملت ایران به دینی که بهانه حکومت بوده پشت کرده اند...؟ 

نظام اسلامی که مردم را فقیر می خواهد...

از 4 عامل فقر در این پژوهش:
- عامل دوم استقلال اعضاء خانوار مورد تایید نظام اسلامی نیست، زنان در خانه بمانند بهتر است!
-حکومت خواهان افزایش تعداد افراد خانوار و زادآوری است و به طور رسمی و علنی این امر را تبلیغ می کند.
- در تمام 40 سال گذشته تورم در نظام اسلامی یکی از بالاترین در کل جهان بوده است!
به طور خلاصه اینکه طبق این پژوهش، حکومت اسلامی مردم را فقیر می خواهد و نهایت تلاش خود را در هر چه فقیرتر شدن ملت بکار می برد. آیا می توان از چنین حکومتی انتظار رشد اقتصادی و ثروت و رفاه و رفع فقر داشت؟!
 

قاضی القضات های فاسد...

آیت الله خامنه ای در اواخر ریاست صادق لاریجانی از "صلابت و قاطعیت" او در مقابل "دشمن و بدخواه و توطئه‌گر و دروغ‌گو و تهمت‌زن" به‌شدت تمجید کرد. پیش از آن هم تاکید کرده بود: "تهاجم به قوه‌ قضاییه در دوره‌ کنونی افزایش بیشتری پیدا کرده که دلیل آن مواضع انقلابی، ارزشی و صریح رئیس دستگاه قضایی و مسئولان عالی این قوه است"
راستی اگر قوه قضاییه تحت امر شیخ صادق تا این اندازه خوب می بود، آیا امکان انتشار فساد تا کل فضای سیاسی کشور وجود داشت؟ راستی امروز می توان حتی یک دولتمرد، یا سیاستمرد پاکدست پیدا کرد؟ کدام صاحب قدرتی را سراغ دارید که در حد یک فرد عادی روزگار بگذراند؟ مثلا اجاره نشین باشد یا خودرو زیر 100 میلیونی داشته باشد؟ یا مثلا فرزندانش در ایران درس خوانده و بیکار باشند؟
وقتی دو شیخ که روزگاری خود قاضی القضات بودند با انواع اتهامات مالی خود واطرافیانشان مواجه هستند، چه انتظاری از دیگران داشت؟ راستی این فاسدین را چه کسی منصوب کرده و به چه کسی پاسخگو بودند؟!
 

من هم پانزدهمی هستم...

یک به یک نفراتی که در یک بیانیه مشترک 14 نفره خواستار استعفا و کناره گیری آقای خامنه ای شده بوند دستگیر و بازداشت می شوند. مصداق بارز سخن رهبری که فرمودند: "هیچ کس در این کشور به دلایل عقیدتی بازداشت نیست و همه در بیان نظرات خود آزاد هستند!" (نقل به مضموم)
راستی درخواست استعفاء یک نفر که بیش از 3 دهه است در راس قدرت قرار دارد جرم است؟!
 

خراب کردن اعصاب یک ملت در پخش بازی های ملی بالاخره تمام شد...!

بالاخره بعد از 40 سال ما مردم ایران هم توانستیم بازی ورزشی زنان ایرانی را تماشا کنیم، بدون سانسور، بدون حذف، بدون تکرار صحنه، درست مثل سایر کشورها. به لطف یک شبکه ماهواره ای فارسی زبان و معاند.
راستی هزینه های صدا و سیمای مثلا ملی، مصداق بارز حیف و میل و دور ریختن پول اگر نیست، پس چیست؟
 

۱۳۹۸ مرداد ۲۴, پنجشنبه

ملت یا حکومت

حسین دهقان، مشاور نظامی رهبر جمهوری اسلامی گفته است:‌ «اگر دخترکی با تحریک برخی کشف حجاب کند و رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی معاند از آن قهرمان بسازند، نباید انتظار تنبیه نداشته باشد».
وی ادامه داد: «همه جوامع جهان هنجارشکنان را تنبیه می‌کنند».
چند نکته:
1-کشف حجاب اعتراض به قانون حجاب اجباری است، شما با نقد قانون مخالفید؟
2-اگر نمی توانید قهرمان شبکه های اجتماعی شوید، ایراد از شماست، نه معترضین به حجاب اجباری!
3-در همه جوامع جهان این ملتها و مردم هستند که هنجار ها را تعریف می کنند و حکومتها موظف به حراست از هنجارهای تعریف شده ملت هستند. در نظام مقدس البته وضع مثل هر چیز دیگری درست بر عکس است. ملت باید حفظ کننده هنجارهای حکومت باشند!
 

نفر اول پاکسازی چه کسی باشد بهتر است؟

یاسمن آریانی، منیره عربشاهی، و مژگان کشاورز هرکدام بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «تشویق و فراهم نمودن موجبات فساد و فحشا» به ۱۶ سال زندان محکوم شده‌اند و از سوی دیگر مژگان کشاورز بابت اتهام «توهین به مقدسات» نیز به هفت سال و شش ماه زندان محکوم شده است.
1-این بانوان دقیقاً چه فعلی انجام داده اند که امنیت ملی کشور به خطر افتاده است؟!
2-چرا در یک حکومت تبلیغ علیه حکومت جرم است؟ آیا کسی حق ندارد که نظرش را حتی اگر بر خلاف نظر حکومت است بیان کند؟ آیا این همان آزادی است که انقلابیون 57 شعارش را دادند و جانشان را فدایش کردند؟
3-این بانوان چه کسی را و چگونه تشویق به فحشا کرده اند؟ ایا مخالفت با حجاب اجباری به معنای تشویق برای فحشا است؟
واقعاً اگر قرار باشد که قوه قضایی درست و منطقی پاکسازی شود، آیا نباید قاضی صادر کننده چنین احکامی نفر اخراج باشد؟!
 

قوه قضاییه زیر نظر اصل ولایت!

ظاهراً مقام معظم رهبری بالاخره و در نهایت و به عنوان آخرین نفر در کشور متوجه شدند که قوه قضاییه خوب عمل نمی کند و حکم به حق نمی دهد و فساد از درودیوار آن بالا می رود و امر به پاکسازی فرمودند. اما آیا این قوه قضاییه اصلاح پذیر است؟
قوه قضاییه که مستقل از حکومت نباشد، به ملت و در مقابل مردم پاسخگو نباشد، سیاسی بوده و تبعیض رکن اول آن باشد و در نهایت اینکه اولیت اولویت آن نه اجرای حق و عدالت و قانون، که اجرای منویات مقام عظمای ولایت باشد، البته که باید درگیر انواع فساد و کج روی بوده و رشد افراد در چنین سیستم قضایی نه بر اساس دانش و تجربه، که بر اساس ارادت و مجیز گویی صاحبان قدرت خواهد بود.