۱۳۹۶ شهریور ۸, چهارشنبه

چه به روزمان آوردند؟!

حدود 30 سال پیش که هنوز انبارها و خزائن مالی این مملکت به لطف شاه سابق ایران، پر بود، دغدغه نیروی کار برای آینده را داشتیم!
امروز به چنان روزی افتادیم که در هر خانه و خانواده این مملکت چند بیکار داریم!!
چرا؟!
 

شغل آخوند و محل درآمدش چیست؟



چند نفر آخوند و ملا می شناسید که برای درمان بیماری خود به حرم امام و امامزاده متوسل شده باشد؟ حالا فکر کنید که فرزند چند آخوند و ملا در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل می کنند؟ چرا دانشگاه های داخل را انتخاب نمی کنند؟ آیا مدارس دولتی و دانشگاه های داخل کشور فقط برای مردم بی پول است؟ راستی شغل این آخوند ها چیست و محل درآمدشان از کجاست؟ کدام پیامبر و امام خدا هزینه زندگی خود و خانواده خود را از مردم میگرفتند؟ آیا به راستی شیخ و ملا به چیزهایی که خود می گویند اعتقاد دارند؟!

خسارت جنگ 8 ساله با کیست؟

کلنگ ساخت اولین دانشگاه ایران در عراق با حضور نماینده رهبری ایران به زمین زده شد...!!
بعد از ساخت پیشرفته ترین بیمارستان ها، راه ها، مساجد، حرم ائمه، اقامتگاه، ...حالا نوبت دانشگاه شده است!
ظاهرا خسارت جنگ 8 ساله را ما باید به عراقی های متجاوز پرداخت کنیم!
 

۱۳۹۶ شهریور ۷, سه‌شنبه

رمز حصر این است، تا محبوبیت هست، حصر هم هست...!

مشکلی که حاکمیت ایران و به مشخص آقای خامنه ای با امثال محصورین دارد، همان مشکلی است که با استاد طاهری دارد، اما مشکلی است که با آیت الله منتظری داشت، همان مشکلی است که با سید عزیز سبز، احمد خاتمی دارد و آن چیزی نیست جز"محبوبیت و نفوذ کلام این بزرگان!"
هر وقت در این سرزمین، شخصی بین مردم عزت و آبرو پیدا می کرد و نفوذ کلامش بین عامه مردم زیاد می شد، حاکمیت از ترس اینکه مبادا این محبوبیت باعث درخواست به شورش و انقلاب بر علیه نظام حاکم بدل شود، آن محبوب و بزرگ را در حصر کرده و ارتباطش را مردم قطع کرده است...
به همین دلیل اعتقاد و یقین کامل دارم که سه محصور عزیز، میر حسین و کروبی و بانو رهنور، هرگز و هرگز از بند رها نخواهند شد، مگر آنکه یا در اثر ضعف و بیماری امکان رهبری توده مردم را نداشته باشند، یا تضمین کافی به آقای خامنه ای بدهند که سخنی و حرفی علیه حاکمیت ایشان نگویند!
این حکم در خصوص استاد طاهری و البته سید سبز هم صادق است... 


 

مجازات قاچاق اعضاء بدن کودکان هم شامل رافت اسلامی شده است!

خبرگزاری ایرنا نوشت: حسن نوروزی، سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به تعیین تکلیف مجازات آزار و اذیت کودکان گفت: "مجرمانی که اقدام به خرید‌ و‌ فروش یا قاچاق اعضای بدن کودک کنند به مجازات حبس ۱۰ تا ۱۵ سال محکوم می‌شوند."
واقعا ما در کشوری زندگی می کنیم که قاچاق اعضاء بدن کودکان 15 سال زندان دارد! اما اندیشمندانی که به گونه ای دیگر می اندیشند (استاد طاهری) باید اعدام شوند!!
 

۱۳۹۶ شهریور ۵, یکشنبه

استبداد با طعم مذهب!

ظاهراً خانم جنیدی بعد از انتصاب به سمت معاونت حقوقی ریاست جمهوری پوشش اسلامی خود را تغییر داد و چادر بر سر کرده است!
آیا به واقع حکومتی که حتی اختیار آزادی پوشش و لباس که نه، آزادی نوع حجاب اسلامی را به کارگزار خود نمی دهد، حق دارد صحبت از آزادی کند؟!
آیا مردم تحت حاکمیت چنین حکومتی، طعم واقعی استبداد و دیکتاتوری را نچشیده اند؟! 
 

عرفان حلقه چیست؟

شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب آقای طاهری را به اتهام افساد فی الارض به اعدام محکوم کرده است!
شخصا به مدت 5 ترم از کلاسهای عرفان حلقه را گذرانده ام. در آن موقع، خود آقای طاهری در زندان بوده و این کلاسها توسط اساتیدی که توسط آقای طاهری تربیت کرده اند اداره میشد. در سرتاسر ترم تحصیلی و بدون استثناء هر آنچه آموزش داده شد جز نیکی و سلام و خوبی و توصیه به همه آنچه ما اخلاقیات می نامیم، نبود. در ترم اول بحث فرادرمانی آموزش داده شد که تماما با تکیه بر آموزه های دینی اسلام شیعی بوده و جز سعی در درمان بیماری و کاستن از درد دردمندان، چیزی نبود. در ترمهای بعدی مباحثی چون خودآگاهی، توجه به خالق، ریشه ترسها، پرهیز از موجودات غیرارگانیک و ... آموزش داده شد. و همه اینها با تکیه بر اصول مذهبی و روایات معصومین بوده است. عرفان حلقه یکی از بهترین روشها برای رسیدن به حقیقت است که: "هرکه در این حلقه نیست، فارغ از این ماجراست."
حال واقعاً این که قوه قضاییه ایران این چنین مصمم سعی دارد چنین مردی را اعدام کند، جز ترس از نفوذ کلام او، چه می تواند باشد؟ رهبر ایران و قضات قوه قضاییه چرا تا این اندازه از کسانی که در بین مردم محبوبیت داشته و نذوف کلام دارند هراسانند؟ آیا از عکس العمل احتمالی طرفداران آقای طاهری، نگرانی ندارند؟!

مقایسه بودجه نهادهای نظامی در ایران!

بدون شرح!

حقوق نظامیان چه شده است؟

یک نماینده مجلس ایران تایید کرده که حقوق مرداد نیروهای مسلح، شامل ارتش، سپاه و ستاد کل نیروهای مسلح این کشور با حدود یک هفته تاخیر پرداخت شده است. احمد امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس گفته مبلغ پرداخت شده هم کامل نیست و حقوق ۲۳ روز از مرداد است!
وای بر کشوری که توان پرداخت به موقع حقوق نظامیان خود را ندارد... !
 

۱۳۹۶ شهریور ۳, جمعه

مرگ آرزوهای یک ملت...

ایران در شاخص اجتماعی سال 2017 در بین 128 کشور رتبه 88!
شاخص پیشرفت اجتماعی در زمینه های مختلف سیاسی و اقتصادی و اجتماعی میزان پیشرفت هر کشور را مورد ارزیابی قرار می دهد و ایران در بین 128 کشور جزء کشورهای متوسط رو به ضعیف ارزیابی می شود. اگر چه رتبه ایران در شاخص های مثل تامین آب آشامیدنی و یا تحصیلات ابتدایی قابل قبول بوده، اما در بعضی از شاخصها بسیار ضعیف و جزء آخرین کشورها بوده است:
1- ایران با کسب نمره 1 از 100 رتبه 116 جهان شده است!
2- ایران 99 امین کشور در زمینه ازدواج زود هنگام (ازدواج کودکان) است!
3- ایران با کسب نمره 29، رتبه 100 در زمینه فساد را کسب کرده است!
4- ایران با کسب نمره 0.3 رتبه 89 آزادی های اساسی را کسب کرده است!
ایران با کسب نمره 2 رتبه 124 آزادی بیان را کسب کرده و از این نظر فقط 4 کشور در جهان وضعیتی بهتر از ایران را دارند!
5- ایران با کسب نمره 7 رتبه 112 جهان در زمینه آزادی های سیاسی را کسب کرده است!
6- ایران با کسب نمره 66.52 رتبه 125 آزادی رسانه ها در دنیا کسب کرده است. باز هم فقط 3 کشور در دنیا وضعیت ضعیف تری از ایران دارند!
7- ایران با کسب نمره 56.37 رتبه 122 جهان در زمینه ایمنی شبکه های مجازی را کسب کرده است. یعنی باز 4 امین کشور از آخر!
8- ایران با کسب نمره 32.1 باز رتبه 122 در زمینه مرگ ناشی از تصادفات جاده ای را کسب کرده است!
9- ایران با کسب نمره 31.58 رتبه 113 جهان در خصوص دسترسی به مسکن ارزان را کسب کرده است!
...
با مرور تمام شاخصها، کاملا مشخص است که ایران جزء کشورهای ضعیف جهان و از نظر آزادی های شخصی، سیاسی و رسانه ای جزء ضعیفترین کشورهای جهان محسوب می شود. آیا این همان تحقق وعده آزادی در شعارهای ابتدای انقلاب نیست؟ چه کسی باید پاسخگوی چنین وضع اسفباری در این کشور است؟ واقعاً مسئولیت این وضع با کیست؟
آیا این مرگ آرزوهای یک ملت نیست؟!
 

چند سوال اساسی...!

چند سوال همیشه ذهن ما مردم را آزار می داده که پاسخی و البته پاسخ دهنده ای برای این سوالات تا این لحظه یافت نشده است:
1- آیا تا کنون هیچ روحانی و شیخ و ملایی در تمام ایام بعد از انقلاب دیده شده که برای مریضی و بیماری خود بجای رفتن به مجهزترین و مدرنترین بیمارستانها به حرم یکی از ائمه و معصومین متوصل شود؟!
2- آیا تاکنون هیچکدام از خانواده ها و نزدیکان مسئولین و مقامات و یا آقازادگان جهت دفاع از حرم به سوریه رفته اند؟! یا چنین فیوضات و برکاتی خاص ما مردم عادی است؟!
3- چند مسئول و مقام در رده های مختلف از دولت و مجلس و قوه قضاییه گرفته تا بیت آقای خامنه ای و مقامات نظامی و... شامل روحانیون و غیر روحانیت، یکی از اقوام و بستگان درجه اول آنها بیکار است و به دنبال کار می گردد و آن صاحب منصی از رانت و قدرت خود استفاده نکرده است!
4- آیا هیچ صاحب منصب و صاحب قدرتی در تمام سالهای بعد از انقلاب هست که از رانت قدرت سیاسی خود در جهت منافع شخصی خود یا نزدیکانش استفاده نکرده باشد؟
با اجرای قوانین شرع در این حکومت، آیا این همان کعبه آمال و مدینه فاضله ای است که از ابتدای انقلاب وعده اش داده شده؟ اگر نیست چه باید کرد؟!
 

و باز هم آیت الله علم الهدا!

آیت الله علم الهدا، امام جمعه 3 شهریور 96: شما آقایی که امروز ادعای مسئولیت و مدیریت در این کشور دارید در یک کشور انقلاب کرده ادعای مسئولیت و مدیریت دارید، اگر در این کشور انقلاب نمی‌شد آیا نوبت وزارت و وکالت و امارت و ریاست به شما می‌رسید و شما در این کشور کاره‌ای می‌شدید؟ به برکت انقلاب شما به این مسئولیت و قدرت رسیدید و حالا «یکی بر سر شاخ و بن می‌برید»؟
معنی این جمله آقای علم الهدا چیست؟! او به کسانی که به لطف انقلاب و شورش 57 به مقام و مسئولیت رسیده اند سعی دارد چه هشداری دهد؟! 
 

۱۳۹۶ شهریور ۲, پنجشنبه

شان مردم یا شان نظام؟


«شلوار پاره و مانتوی بدون دکمه در شأن پوشاک ایرانی نیست؛ لازم باشد نیروی انتظامی وارد می‌شود.» این خلاصه‌ای است از یک آیین‌نامه تازه که به بازار پوشاک ابلاغ شده است.
به گزارش شهروند، ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه پوشاک با اعلام این خبر، گفته است؛ مدهایی مانند شلوار پاره و مانتوی بدون دکمه در کشور ما جایی ندارند؛ ما کاری به کشورهای خارجی نداریم و مدهای موجود باید در شأن یک مسلمان و ایرانی باشند!
چند سوال: 1-شان مردم را چه کسی تشخیص می دهد؟ آقای پلیس؟ حکومت یا خود مردم؟
2-مگر همه مردم ایران مسلمان هستند؟ مگر ایرانی های مسلمان شان خود را نمی توانند تشخیص دهند؟
3- تکلیف کسانی که شان خود را به گونه ای ورای نظر آقای پلیس تعریف می کنند چیست؟

و هنوز حفظ نظام ...!

در حالیکه سازمان‌های مدافع حقوق بشر نسبت به وضعیت زندانیان سیاسی اعتصاب غذا کننده در ایران ابراز نگرانی کرده‌اند، دادستان تهران اعلام کرده است که دستگاه قضایی توجهی به اعتصاب غذای زندانیان نمی‌کند.
یک سوال: " اصلا مگر کسی انتظار داشت که دستگاه قضایی ایران نسبت به اعتصاب غذای زندانیان و حفظ جان آنها توجه کند؟!"
در سیستم قضایی ولایی اسلامی ایران، اصل بر حفظ حکومت است و قوه قضاییه هیچ مسئولیتی در قبال جان و مال و آبرو و سلامتی زندانیان نداشته و ندارد...

افزایش بودجه یا کسر بودجه؟ مسئله این است...

درست همین چند روز پیش بود که مجلس ایران در جهت حمایت از سپاه و مقابله با تحریم های آمریکا، بودجه 2000 میلیارد تومانی را جهت تقویت برنامه موشکی سپاه تصویب کرد. هیچکس آن روز نپرسید که این بودجه از کجا می آید؟ مگر ما اضافه بودجه داریم؟ چه ردیفی و چطور از بودجه حذف می شود تا این مبلغ تامین شود؟! ... حال چند روز پس از آن، آقای نوبخت گفته که ایران کسر بودجه 38 هزار میلیاردی دارد!!
به قول قدیمی ها: " بر احوال آن کس باید گریست، که دخلش بود 19 خرجش 20"

بلایی که روشنفکران 57 بر سر این ممکلت آوردند...!

ریچارد نیکسون در کتاب رهبران مینویسد!!؟؟؟
مضحک این بود که بسیاری از این «روشنفکر ها» که با بورس های تحصیلی حکومت شاه در خارج از ایران درس خوانده بودند، و بسیاری از زنانی که که بدست او از چادر و چاقچور مادر بزرگ های خودشان بیرون آمده بودند، با این نوع جبهه بندی ها، با آخوندها و بازاریان همکار شدند و ناخود آگاه بصورت ابزار موفقیت ملا ها درآمدند، بسیاری از آنان ساده لوحانه گمان می بردند که با پیوستن به انقلاب ملایان، آزادی های بیشتری برای خود و برای اجتماع ایران بدست خواهند آورد، ولی وقتی که چشم گشودند، دریافتند که فقط دیگِ بخار ملاها را در راه باز گرداندن کشورشان به قرون وسطی، بجوش آورده اند.
ریچارد نیکسون
رئیس جمهور پیشین آمریکا
کتاب «رهبران»
چاپ پاریس.1984

۱۳۹۶ مرداد ۲۸, شنبه

باز هم قوه قضاییه جیمز باند را دستگیر کرد!

دادگاه تجدیدنظر ایران حکم ۱۰ سال زندان دانشجوی آمریکایی را تایید کرد!
ظاهرا این دانشجوی دوره دکتری به بهانه تحقیق در خصوص دوره قاجار، قصد دزدیدن اطلاعات فوق سری از کتابخانه های عمومی و دانشگاهی ایران را داشته است! و قوه قضاییه خیلی زود متوجه اهداف مخوف این جاسوس ام آی 6 و سیا و موساد شده و با دستگیری این به ظاهر دانشجو بار دیگر مشت محکمی به دهان آمریکا زد!
قطعا برای قوه قضاییه و قضات شریف و انسان دوست و مسلمان این قوه محترمه، فقط حق و حقیقت مهم است و خدایی نکرده سیاسی بازی و دغل کاری هیچ نقشی در این قوه ندارد...!
 

کشته شدن در راه بشار اسد...!

جوانان ما در سوريه با نام "مدافع حرم" در مناطقى كه"حَرَم" وجود ندارد، كشته مى شوند تا از حكومت فردى دفاع كنند كه دخترش اين چنين در حالت مستى در ديسكوهاى دمشق خوشگذرانى مى كند!
آیا واقعاً جوانان ما باید در راه بشار اسد کشته شوند؟!
 

چه کسی شایستگی به بهشت فرستادن مردم را دارد؟!

آیا می دانید در دنیا گرسنگی بیشتر از ایدز کشته داشته ،
اما چون آدمهای پولدار رو نمی کشه ، نگران کننده نیست!
به نظر شما کدام یک از این افراد که سعی دارند ما را به زور هم شده به بهشت بفرستند، شبها گرسنه می خوابند و درد گرسنگی را چشیده اند؟
آیت الله خامنه ای؟ جنتی؟ علم الهدا؟ مصباح؟ محمد رضا خاتمی؟ ...
آیا کسی که گرسنگی را حس نکرده، بیکاری نکشیده، به صاحب خانه بدهکاری نداشته و دغدغه تهیه جهیزه دختر نداشته و هرگز درد داشتن یک عزیز بیمار، آن هم در حالی که پولی برای درمان ندارد، حس نکرده، شایستگی آن را دارد که دیگران را به زور به بهشت بفرستد؟ آیا چنین کسی حق دارد از مردم بخواهد تحریم را تحمل کنند و بلند فریاد بزنند "مرگ بر آمریکا"!


 

سید عزیز...

خاتمی بزرگوار، اعتبار مجلس از شماست، شما بی نیاز از این مراسم هستید...

معلم یا شعبه باز؟

وقتی برنامه های شعبده بازی رو نگاه میکنم
متوجه نکته خوبی میشم:
مردم برای کسی دست میزنن که گیجشون
میکنه، نه آگاهشون...

ناپلئون بناپارت 
 

آمریکا، کره شمالی، کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟!

با بالا گرفتن جنگ لفظی میان کره شمالی و آمریکا، پیونگ یانگ می‌گوید طرح حمله و شلیک چهار موشک میان‌برد به جزیره گوام تا نیمه اوت حاضر می‌شود!
صدام و قذافی، دو دیکتاتوری که با لجاجت تا آخرین لحظه مقاومت کرده و در نهایت توسط ارتش آمریکا و به صورت خفت بار سرنگون شدند. آیا دیکتاتور بعدی، رهبر کره شمالی است؟ یا کسی در این خصوص با این رهبر رقابت می کند؟ چرا دیکتاتورها درس عبرت نمی گیرند؟!

آموزش های مذهبی به کودکان...!



چندی قبل این جمله را در یکی از کانالهای گفتگوی مذهبی دیدم. آیا شما با این جمله موافقید؟
"بر طبق پژوهشها، کودکانی که از سنین پایین در معرض آموزشهای مذهبی قرار می گیرند در تشخیص ماجراهای واقعی از داستانهای غیر واقعی و همینطور تشخیص واقعیت از دروغ، با مشکل مواجه می شوند."
آیا این جمله با واقعیتهای اطراف شما همخوانی دارد؟ کودکانی که در معرض آموزشهای مذهبی قرار میگیرند ذهن جستجوگر و خلاق تری دارند یا کودکانی که به طور مثال ریاضیات آموخته اند؟!

۱۳۹۶ مرداد ۲۷, جمعه

اندوه لبنان...

پایگاه خبری وزارت ورزش نوشت: گزارش ها حاکی است که شب گذشته تماشاگران لبنانی در ابتدای بازی و در هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی "سر و صدا کرده و شعارهایی دادند که این موضوع ناراحتی شدید بازیکنان و مربیان ایرانی" را در پی داشت!
چرا جمهوری اسلامی تا این اندازه در بین مردم کشورهای منطقه منفور شده است؟ برگرداندن خونهای ایرانیان توسط مردم فلسطین، اعتراض و تظاهرات افغانها بر علیه نظام جمهوری اسلامی، ... و حالا هم در لبنان! جانان من اندوه لبنان کشت ما را...

۱۳۹۶ مرداد ۲۵, چهارشنبه

زنده باشی سردار...

▪️به حلقوم بریده این شهید عزیز راه اباعبدالله (ع) سوگند یاد می کنیم که از تعقیب این شجره ملعونه و نابودی این غده خطرناک برآمده در پیکار جهان اسلام تا آخرین نفرشان از پای نخواهیم نشست.
چقدر این روزها به این ادبیات نیاز داریم، صحبتهای از جنس شجاعت، مبارزه با ظلم، نترسیدن و نهراسیدن، ... زنده باشی سردار، دعای مادران یک ملت و دست جوانان یک کشور پشت سرت است، زنده باشی...
حججی یک تن نبود، یک جوان نبود، همه جوانان بود، همه ملت ایران بود، انتقام این جوان ایران زمین باید از این شجره ملعونه کثیف بی اصل و نصب و جانی گرفته خواهد شد، به دست همین ملت ... به زودی

آغاز سلطفی حقارت!

رئیس جمهور 8 ساله این مملکت، کسی که نظرش به نظر آقا نزدیکتر بود، اصولگرای متدین، آنکه هاله نور داشت، آن معجزه هزاره سوم، ... چنین شخصیت برجسته ای، وقتی در مقابل خانمی اروپایی قرارمیگیرد، لبخندش تا بناگوش باز می شود و از ذوق زدگی عنان از کف داده، سایر دوستان و اطرافیانش هم همینطور...
سلفی حقارت آیا از اینجا آغاز نشد؟!
 

ساخت موشک دوربرد توسط جوانان بیسواد روستایی؟ واقعا چرا؟!

اینم از موشك دست سازجوانان روستايي که خیلی هم برایش تبلیغ کردن
موشک رو با سیم بکسل کشیدن بردن تا سر هدف 😂
واقعا این هم جنجال برای چیست؟ هدفشان چیست؟ چرا این گروه تا این اندازه اصرار دارند که اورانیوم توسط یک دختر روستایی غنی شود و موشک های دوربرد در یک روستای دور افتاده توسط جوانان بیکار، کم سوال و با دست خالی و بدون هر گونه تجربه ساخته شود؟! واقعا باید تمام دنیا را به حال خود بخندانیم؟!
 
 

۱۳۹۶ مرداد ۲۰, جمعه

رضایت از زندگی، نارضایتی از زندگی، ...

در حال حاضر در کشور دانمارک تنها ۸ نفر در زندان وجود دارد! طبق نظر سنجی ها وقتی صحبت از میزان رضایت از زندگی در کشورهای مختلف دنیا باشد کشور دانمارک پیشتاز است
در دانمارک، تمام افراد تا زمانی که قانون را رعایت کنند، می‌توانند آزادانه به امور دینی خود پرداخته و عقاید خود در مورد زندگی را دنبال نمایند. تمام افراد آزادند که عقاید یا وابستگی‌های مذهبی خود را تغییر دهند - و این کار را می‌توانند به عنوان مثال با ترک یک جامعه مذهبی و عضویت در یک جامعه مذهبی دیگر انجام دهند.
در ایران، میزان رضایت از زندگی در کمترین میزان قراردارد، زندانها از مجرمان پر شده به طوری که در مواردی جا برای زندانی جدید وجود ندارد، آمار اعدام در ایران اسلامی در حال بالاترین ها در دنیاست!
چرا کشوری که دین را از حکومت خود جدا کرده، به چنین پیشرفت اقتصادی و رضایت مردم خود دست یافته و کشوری که بالاترین رعایت احکام شرع را دارد، مردمش فراری از این کشور شده و به کشورهای دیگر پناهنده می شوند؟!

حاج صفی، شجاعی، ...

یکی از خصوصیات حکومتهای دیکتاتوری این است که شخص دیکتاتور در تمام امور شخصی و عمومی و نظامی و اقتصادی و فرهنگی و فنی و پزشکی و ... دخالت می کند!
اما تفاوت دیکتاتوری ایرانی با نوع خارجی آن این است که شخص دیکتاتور در ایران هیچ مسئولیتی هم در قبال این دخالتهای همه جانبه نمی پذیرد و از همه هم طلبکار است!
کاش آقای روحانی و دولتش و همه اهالی ورزش، پشت این دو عزیز را خالی نکنند، فراموش نکنیم که اعضاء تیم ملی از مفاخر و نخبگان هر جامعه ای هستند که نباید به راحتی آنها را از دست بدهیم...
 

۱۳۹۶ مرداد ۱۹, پنجشنبه

آیا ترامپ عصبی، واقعا قصد حمله دارد؟!

چنانچه هدف ایالات متحده، جلوگیری از دستیابی پیونگ‌یانگ از دستیابی به موشک قاره‌پیما مجهز به کلاهک هسته‌ای باشد، ایجاد تنش در اجرای برجام، می‌تواند سبب شود که کره شمالی با جدیت بیشتری دستیابی به چنین موشکی را دنبال کند. بعلاوه کشورهای اروپایی علاقه و اصولا ظرفیت یک جنگ جدید در منطقه را نداشته و از هجوم مجدد سیل پناهجویان به این اتحادیه سخت نگرانند. به همین اروپایی ها همچنان علاقمند و حتی مشتاقند که با سرمایه گذاری در ایران و کاهش بار فقر، از سوریه ای شدن ایران و انفجار یک جنگ دیگر در خاور میانه جلوگیری کنند.
اما در این میان بحران کره شمالی چه پیامی برای طرفهای درگیر برجام خواهد داشت؟ اینکه در نهایت همکاری و مذاکره چاره کار نبوده و دیکتاتور حتی به قیمت یک جنگ تمام عیار، باید به زیر کشیده شود؟
فراموش نکنیم که این بار، نه اوبامای سیاست باز و اهل مذاکره، بلکه دیوانه ای به نام ترامپ در کاخ سفید نشسته است...!


آمریکا، کره شمالی، کدام یک؟!

با بالا گرفتن جنگ لفظی میان کره شمالی و آمریکا، پیونگ یانگ می‌گوید طرح حمله و شلیک چهار موشک میان‌برد به جزیره گوام تا نیمه اوت حاضر می‌شود!
صدام و قذافی، دو دیکتاتوری که با لجاجت تا آخرین لحظه مقاومت کرده و در نهایت توسط ارتش آمریکا و به صورت خفت بار سرنگون شدند. آیا دیکتاتور بعدی، رهبر کره شمالی است؟ یا کسی در این خصوص با این رهبر رقابت می کند؟ چرا دیکتاتورها درس عبرت نمی گیرند؟!

نقش زنان در نظام مقدس جمهوری اسلامی!

در کشور اسلامی پاکستان که در همسایگی وطن ما قرار دارد، خانم «بی‌نظیر بوتو» دوبار نخست وزیر شد (از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۸ و از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۴).
اندونزی که پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان است رئیس جمهوری با نام خانم «مگاواتی سوکارنوپوتری» داشت. (از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴)
نخست وزیر تركيه در سال های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۴ بانویی به نام «تنسو چیللر» بود.
نخست وزیر سنگال به مدت چند سال، خانم «مامه مادبور بویه» نام داشت.
خانم «بگوم خالدا ضیاء» در بنگلادش دو دوره نخست وزیر بود (از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۷۴و از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴).
اما دولت آقای روحانی هنوز امکان داشتن یک وزیر زن را ندارد. آیا با وجود نادیده گرفتن حقوق نیمی از جمعیت کشور، می توان به احقاق حقوق اقلیتهای سنتی، زرتشتی، کلیمی، آشوری، بهایی، عرب، کردها، بلوچها، ... امیدوار بود؟ آیا ذات جمهوری اسلامی برابر است با سرکوب اقلیت ها و تبعیض دینی و نژادی؟