۱۳۹۷ اسفند ۹, پنجشنبه

کجا اشتباه کرده ایم؟

یک زمانی در این کشور فرمول شناخت حق و باطل نحوه رفتار "دشمن" بود! اینکه ببینید دشمن کجا شاد شده است، بدانید که همانجا اشتباه کرده اید. اما طی چند روز گذشته و در ماجرای همسویی عده ای از نمایندگان مجلس با نخست وزیر اسراییل و ذوق زدگی هر دو گروه از استعفای ظریف، ظاهرا یا این فرمول کارکرد نداشته، یا اگر هم داشته قوه قضاییه خیلی روی این "دشمن شاد شدگی چند نماینده مجلس" واکنش نشان نداده است. 
به نظر می رسد بعضی فرمولهای دشمن شناسی فقط برای دیگران کاربرد دارد و آنجا که خودمان با دشمن هم ساز می شویم، فرمولها کارایی لازم را ندارند!

فیلتر شکن برای همه بد است، اما برای مسئولین خوب!

آقای ظریف وزیر امور خارجه در اینستاگرام استعفای خود را اعلام کرد، بعد رئیس دفتر رئیس جمهور در توییتر میگوید استعفاء رد شده است. بعد نماینده مجلس در کانال تلگرام از استعفاء انتقاد می کند! رهبر فرزانه و کبیر هم که توییتر خود در خصوص خشونت و اعدام را حذف می کند مبادا که صفحه ایشان در این پیام رسان حذف شود!
نتیجه اخلاقی، تمام پیام رسانها باید فیلتر شوند، اما برای مردم! مسئولین چون خون رنگین تر دارند حق استفاده از پیام رسانها و شاید هم فیلتر شکن را دارند!
 

وکیل بی وکیل!

۷ اسفند، روز وکیل مدافع در ایران و شصت و ششمین سالگرد استقلال کانون وکلا درحالی از راه رسید که دست کم ۵ وکیل در ایران زندانی هستند.
بیشتر مردم ایران نیک به یاد دارند که یکی از اولین اقدامات جمهوری اسلامی در بدو تاسیس علیه وکلا و علیه کانون وکلا بود. اقداماتی نظیر پاکسازی و زندانی کردن روسای کانون و کلا، جلوگیری از برگزاری انتخابات هیات مدیری این کانون به مدت 18 سال، قرار دادن تنگناهای متعدد بر سر راه وکلا در روند دادرسی و دفاع و همراهی با موکل همواره شاخصه برخورد نظام با این کانون صنفی بوده است.
به نظر می رسد ساختار جمهوری اسلامی وکلا را مخالف و مزاحم خود دانسته و از همین روست که در بعضی پرونده ها اصولاً متهم باید وکیلی از بین وکلای منتخب و مورد تایید قوه قضاییه برای خود برگزیند!
با ادامه این روند، شاید زمانی برسد که نظام خود وکالت همه متهمین را بر عهده گرفته و با در اختیار داشتن دادگاه و قاضی و بازپرس و وکیل، به ایده آل های مورد نظر رهبران دینی هر چه نزدیک تر شویم!
 

صدای ملت ایران شنیده خواهد شد؟

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به دومین پرسش کاربران ایرانی در مورد سیاست ایالات متحده در قبال ایران، با بیان این که آمریکا گروه خاصی از مخالفان را انتخاب نمی کند، گفت: «ما میخواهیم ایران کشوری باشد که مردم در آن نظر می دهند؛ جایی که فرصتی باشد شما حکومتی را که می خواهید و شایسته آن هستید داشته باشید و انتخاباتی آزاد در همه سطوح برگزار کنید.»
در طی 40 سال گذشته ایرانیان نه صدایی در تریبون های رسمی و صدا و سیما داشته اند، نه حق انتخاب گزینه مورد نظر و مورد علاقه خود. در تمام انتخابات این نظام است که باید تشخیص دهد ملت ایران به چه گزینه هایی حق رای دارند. نظام طرفداران و حامیان اندک خود را نماینده کل ملت دانسته و پست ها و سمتها و مزایای حکومتی را یک حق برای طرفداران خود می داند، به طوری که شرط اول استخدام در هر اداره و پست و سمتی، التزام قلبی و عملی به اصل ولایت فقیه است! با این شرایط، اینکه در یک فرایند صدای ملت ایران در جهان شنیده شود را باید به فال نیک گرفت. بدون تردید آن روزی که نظام صدای واقعی ملت ایران را بشنود، روز آخر عمر نظام مقدس خواهد بود. 
 

رهبر منتقد به نقض حقوق بشر!

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران، آخرین گزارش خود را در مورد وضعیت حقوق بشر منتشر کرد و طی آن به طور ویژه نسبت به اعدام کودکان ( اعدام محکومانی که در کودکی مرتکب جرم شده اند)، بازداشت هایی با روند غیرقانونی و بر اساس اتهامات کلی، شکنجه و بازجویی در شرایط نامناسب و خودداری از ارایه امکانات پزشکی کافی به زندانیان اشاره کرد. وی همچنین گفت که نقض حقوق متهمان در هنگام بازداشت تقریبا شامل همه این زندانیان شده است.
در گزارش سازمان ملل همچنین به شکنجه در دوران بازجویی که به اعترافات اجباری متهمان ختم می‌شود، اشاره کرده است.
به راستی قوه قضاییه جمهوری اسلامی در طی 40 سال گذشته تا چه حد به موازین شرعی و دینی که ایده آل خود بوده نزدیک شده؟ همچنین آیا بعد از انتقادات شدیدی که این حکومت به نظام پادشاهی گذشته داشته، خود در مسیر درستی حرکت کرده و یا عملاً وضعیت اسفبارتر شده است؟ کدام کشور دنیا با چنین سطح از انتقادات و نقض حقوق بشر روبرو است؟ آیا آقای خامنه ای که خود را منتقد قوه قضاییه می داند، انتقادهایش از جنس نقض حقوق بشر است یا در جهت فشار هر چه بیشتر بر متهمان؟!
 
 

۱۳۹۷ اسفند ۸, چهارشنبه

شکنجه؟ مگه داریم، مگه میشه؟!

در حالی که فشارها بر اسماعیل بخشی فعال کارگری و سپیده قلیان فعال مدنی برای تکذیب شکنجه شدنشان از سوی دستگاه‌های امنیتی ایران ادامه دارد، خانواده اسماعیل بخشی برای پنجمین بار در روزهای اخیر دست به تجمع اعتراضی زدند.
البته کاملا واضح و روشن است و بر هیچ یک از ابناء بشر پوشیده نیست که اسماعیل خان بخشی و سپیده خانم قلیان شکنجه نشده اند و مامورین محترم و گمنام امام زمان سعی داشته اند که آنها را توجیه کرده و به راه راست هدایت کنند، اما این دونفر از آنجا که خیلی چموش هستند و به هیچ صراطی مستقیم نیستند لذا توجیه هم نمی شوند و بعد هی گلایه می کنند، اما دلایل اینجانب مبنی بر اینکه این دو نفر به هیچ وجه شکنجه نشده اند:
1-در طول تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی هیچ موردی از شکنجه دیده نشده است، زهرا کاظمی و ستار بهشتی و کشته شدگان سال 67 و وقایع بعد از انتخابات 88 و گزارش زندانی هایی که آزاد شده اند به طور کامل و مطلق دروغ محض است.
2- هیچ مقام ومسئولی تا به حال شکنجه این دو نفر را تایید نکرده و این خود دلیل این موضوع است که شکنجه اصلا وجود خارجی ندارد. کسی تا به حال از مقامات و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی سخن دروغ شنیده؟!
3- این دو نفر به نظر می رسد که معنی شکنجه برادران گمنام امام زمان را نمی دانند، چه اگر قرار بود که شکنجه شوند، احتمالا الان اصلا زنده نبودند که بخواهند از این ادعاهای توخالی کنند.
4- خود مقام معظم رهبری شکنجه را حرام اعلام نموده و همین دلیل کافی است که شکنجه وجود خارجی ندارد، مگر آنجا که شکنجه لازم باشد!
5- کاملا مشخص است که دو نفر عامل خارجی هستند و قصد دارند که اقامت یک کشور خارجی را بگیرند و به همین دلیل خود را به شکنجه شدن زده اند.
با تکیه به موارد فوق اینجانب به عنوان یک شهروند ایرانی کلیه سخنان این مجرم خطرناک را تکذیب کرده و از آنها می خواهم دست از این کارهای دشمن شاد کن برداشته و به دامان اسلام و نظام برگردند تا رستگار شوند...!
لینک مناظره سیاسی

کاش روحانی استعفاء داده بود...

یک سال پس از پیش بینی نهادهای اطلاعاتی آمریکا درباره بالا گرفتن اختلافات بین مقام‌ها و نیروهای سیاسی جمهوری اسلامی، برخی خبرها از ایران حاکی از تاثیر مستقیم این اختلافات بر استعفای وزیر خارجه جمهوری اسلامی دارد. اما آیا این استعفا به واقع خبر مهمی است؟ اگر چه چند ساعت پس از اعلام خبر استعفاء، بازارهای مالی داخلی واکنش منفی نشان داده و نرخ دلار و طلا افزایش قابل توجه و نرخ شاخص بورس سقوط چند هزار واحدی را تجربه کردند، اما به اعتقاد این نگارنده و به این دلایل استعفای آقای ظریف را نمی توان خیلی با اهمیت قلمداد کرد:
1- در جمهوری اسلامی ایران سیاست خارجه نه توسط وزیر امور خارجه و نه حتی رئیس جمهور، بلکه توسط شخص رهبر تعیین و ابلاغ می شود و وزیر امور خارجه حداکثر یک مجری منویات معظم له است وقرار نیست با عوض شدن وزیر امور خارجه، سیاستها تغییری داشته باشند.
2- آقای ظریف در طی دوره خدمت خود نشان داد که هیچ نشانی از یک تحصیلکرده و دانش آموخته غربی نداشته و بزرگترین هنر وی بزرک کردن و آراستن چهره نظام است. از این منظر نمی توان بین ظریف و سلف او تفاوت معنا داری قائل بود.
3- خیلی ها او را معمار برجام می نامند، اما از نظر اینجانب، معمار برجام شخص آقای خامنه ای بوده و ظریف حداکثر مجری برجام بوده است.
4- آقای ظریف در طی دوره خدمت خود هیچ دست اورد شاخصی به جا نگذاشته مگر دروغ های شاخ داری که در تمام 40 سال گذشته از زبان مقامات نظام شنیده می شده است.
به نظر نمی رسد حتی نپذیرفتن استعفای ظریف هم دست آورد یا تغییر خاصی در وزارت خانه مطبوع ایشان داشته باشد. اما کاش به جهت همین توهین آشکار ورود یک رئیس دولت خارجی بدون اطلاع و حضور وزیر، آقای روحانی کمی استقلال رای از خود نشان داده و استعفاء می دادند...
 

۱۳۹۷ اسفند ۶, دوشنبه

و از مزایای تحریم...

نشریه هندی Economic Times می‌گوید با بازگشتن تحریم‌های آمریکا علیه ایران، دوباره بخت و اقبال به بانک هندی UCO Bank رو کرده و ۱۱۰ میلیون دلار به سود سالیانه این بانک می‌افزاید.⚠️ به پول فروش نفت ایران در این بانک دولتی هند، "هیچ سودی تعلق نمی‌گیرد" و بانک هندی از ابتدای سال ۲۰۱۹ تا کنون (یعنی از دو ماه پیش) بالغ بر ۱۰۰ میلیارد روپیه گردش ثابت از پول‌های نفتی ایران دارد؛💡یعنی از زمان واریز پول نفت ایران از طرف پالایشگاه‌های هندی، تا پرداخت همین پول به صادرکنندگان هندی که به ایران کالا می‌فرستند، همواره ۱۰۰ میلیارد موجودی در حساب می‌ماند که توانسته این بانک را از بحران وام‌های بدی که داده و نتوانسته وصول کند نجات دهد!
این ۱۱۰ میلیون یکی از ارقام بی شمار خسارت تحریم است.
 

۱۳۹۷ اسفند ۴, شنبه

گزارش یک جشن...

روز جمعه 3 اسفند 97 در مرکز همایشهای وزارت کشور و به مناسبت روز مهندس جشن سالیانه ای با حضور مهندسین سازمان نظام مهندسی تهران برگزار و اینجانب نیز به عنوان سیاهی لشگر حضور داشتم. پیش از این نیز به مناسبتهای مختلف (برگزاری کنسرت استاد شجریان، همایش نظام مدیریت بحران، بررسی آیین نامه 2800 زلزله ایران، گردهمایی های انتخاباتی در دوره انتخابات سالهای 88 و 92 ) این مرکز را دیده بودم. اما این بار فضای مرکز همایش کمی متفاوت تر بود که به شرح زیر عرض می کنم: 
1- در ابتدای ورود حاضرین با چای و نسکافه و شیرینی های مختلف پذیرایی شدند و در این مدت مهندسین مجال گفتگوهای حرفه ای و صنفی و مثل هر اجتماعی دیگری کمی سیاسی فراهم شده بود.  
2- سخنران افتتاحیه و البته تنها سخنران جلسه، وزیر راه و شهرسازی آقای مهندس اسلامی بود. سخنرانی ایشان خیلی کلی، بی خاصیت، بدون هیچ بار مثبت یا منفی بود و تنها آنجا که صحبت از تعرفه های خدمات مهندسی بود، حاضرین به تشریق آقای وزیر پرداختند.
3- در طی سخنرانی مشخص شد که اولین و تنها دغدغه مهندسی همان تعرفه هاست! شاید هیچ زمان شان و مقام چنین قشری را تا این اندازه حقیر و ناچیز و خرد شده ندیده بودم.
4- پس از سخنرانی آقای وزیر، نوبت به بخش طنز بود، همان فرمت همیشگی اینگونه جشنها. حمید ماهی صفت قرار بود حاضرین را بخنداند!
5- طرح شوخی ها و جوک ها به طرز قابل توجهی به سمت بد دهنی و بی ادبی و استفاده از کلمات رکیک و البته عبور از خطوط قرمز اجتماعی متمایل شده بود. ظاهراً شوخی های جنسیتی یک پای ثابت این شومن های حکومتی شده و در این خصوص حتی از خواهر و مادر خود و دستیارش برای خنداندن حاضرین استفاده کرد.
6- باز برای اولین بار و بر خلاف دفعات قبل که همین آقای ماهی صفت در هنگام تقلید صدا و موزیک تاکید می کرد که "حرکات موزون ممنوع!" این بار خواهش می کرد که حرکات موزون فقط نشسته و روی صندلی! 
7- اوج برنامه ماهی صفت که با تشویق همگان نیز مواجه شد، تقلید صدای "حمیرا" خواننده قدیمی بود. خودش میگفت می دونم که همه دوست دارید من اینجا نبودم و خانم حمیرا اینجا بودند!
8-پس از ماهی صفت، مجری لوده و خوش مزه قرار بود برنامه جالب خود یعنی مسابقه صدا اجرا کند. با تمام بی مزگی، به هر حال به لطف صدای بعضی شرکت کنندگان که از خواننده های پاپ خارج از ایران تقلید می کردند، فضای جالبی را ایجاد کرده بود. 
9- پس از آن یک برنامه موسیقی زنده به سبک سنتی اجرا شد که در نهایت بی سلیقگی و با کمترین استقبال مواجه شد و مجالی شده بود برای صحبت حاضرین با یکدیگر و احیاناً سر زدن مجدد به بخش پذیرایی.
10- برنامه آخر کنسرت خواننده پاپ، بهنام بانی بود که با استقبال بسیار عالی حاضرین نیز مواجه شده بود. وی نیز در همان ابتدا تاکید کرد که "حرکات موزون فقط نشسته!" ظاهراً رقص که 40 سال یک تابو در این کشور بود، به تدریج در کنسرت ها و البته از نوع نشسته اش در حال ورود به سالنهای رسمی است!
11- حجاب خانمها بسیار ضعیف بود، شاید یک چهارم خانمها در طول برنامه فقط روسری و شال را روی شانه انداخته بودند و در انتها و هنگام اجرای کنسرت هم که کلاً ایمان فلک بر باد بود!
در پایان کنسرت فضای همایش به شدت شاد، هیجانی و گرم شده بود. از خودم سوال می کنم که چه می شد اینگونه کنسرتها و جشنها برای همه ایرانیان و حداقل ماهی دو یا سه بار فراهم می شد؟ چه می شد اگر ...
عصر آگاهی



۱۳۹۷ اسفند ۳, جمعه

با پول مخارج ایران در سوریه چه می توان کرد؟

ایران تا کنون چقدر در سوریه هزینه کرده؟ عده ای از دوستان نقل از ترامپ می کنند و میگویند که ترامپ گفته که 16 میلیارد و همین عدد را ملاک قضاوت قرار داده اند و می گویند این عدد بسیار ناچیز و کم است و هیچ توجهی به سایر منابع که اعداد بسیار بیشتر اعلام شده حتی تا چند برابر این مبلغ از طرف مثلا سازمان ملل نمی کنند. اما آیا واقعاً 16 میلیارد دلار فرضی عدد کمی است؟ راستی با این عدد چه کارها می توان کرد؟
1- می توان 16 هتل برج العرب ساخت!
2- می توان 10 برج الخلیفه دبی ساخت. بلند ترین برج مسکونی جهان!
3- می توان 12 استادیوم ورزشی به سبک استادیوم ملی سنگاپور (گرانترین ورزشگاه دنیا) ساخت!
4- میتوان هفت استادیوم فوتبال نیوکمپ بارسلونا ساخت، بزرگترین استادیوم فوتبال اروپا!
5- می توان 22 سد کرخه ساخت!
6-می توان 32 برج میلاد تهران ساخت!
7- می توان 60 ماه یارانه کل ملت ایران در کل کشور را پرداخت کرد!
8-می توان 27 بیمارستان مدرن 100 تختخوابی درکشور ساخت!
9-میتوان بیش از 730 هزار شغل پایدار و دائم در کشور ایجاد کرد!
10-می توان بیش از 70 هزار مدرسه 10 کلاسه در کشور ساخت!
...
و تمام این خدمات از ملت ایران دریغ شد تا این مرد و این دیکتاتور بر سریر قدرت باقی بماند!
 

۱۳۹۷ اسفند ۲, پنجشنبه

سهم ما را بدهید به محک...

یکی از اعضاء گروه اخیرا ویدیویی تبلیغاتی منتشر کرده در خصوص میزان هزینه کرد ایران در کشور سوریه و در نهایت به عدد ناچیز 13000 تومان به ازاء هر نفر ایرانی در هر ماه رسید. بعد از بحث و مجادله بسیار نفس گیر و سخت، ایشان پذیرفت که نباید دلار به مبلغ 5هزار تومان محاسبه کنند! (امری که احتمالا این روزها هر کودک مدرسه ای می داند) و قرار شد ملاک محاسبه قیمت روز دلار یعنی 13 هزار تومان باشد که رسیدیم به مبلغ تقریبی 40 هزار تومان ماهیانه به ازاء هر نفر ایرانی! در حقیقت دولت فخیمه هر ماه به هر ایرانی 45000 تومان یارانه می داده و بلافاصله و بدون اجازه هم دست در جیب هر ایرانی می کرده و 40 هزار تومان بر می داشته و در سوریه خرج می کرده است! اما اگر این عدد را در عدد 6و بعد در 12 (6 سال هزینه و 12 ماه سال) ضرب کنیم به مبلغ 2880000 تومان می رسیم، یعنی به ازاء هر خانواده تقریبی 4 نفره مبلغی بالغ بر 11 میلیون تومان!
اما آیا اصل این مبلغ صحیح است؟ بنا به ادعای خبرگزاری بی بی سی، این مبلغ بسیار بیش از این حرفهاست و ایران سالیانه به طور متوسط و به نقل از منابع سازمان ملل 6 میلیارد دلار در هر سال! هزینه می کرده است:
http://www.bbc.com/persian/iran-features-43157803…
به عبارتی در مجموع 6 سال ایران حدود 36 میلیارد دلار پول مردم ایران را در سوریه خرج کرده است. اما خوب این بی بی سی فارسی است و خیلی به آن اعتماد نیست، احتمالا این دوستان شبکه العربیه را قبول دارند:
http://english.alarabiya.net/…/Iran-spending-6-bln-annually…
اگر العربیه مورد قبول نیست، احتمالا بلومبرگ اروپایی دیگه قبوله:
https://www.bloomberg.com/…/trump-mccabe-whitaker-and-the-f…
اما خوب فعلا حرف رئیس جمهور ترامپ که کمترین تخمین در بین تمام این اعداد را داشته وحی مطلق و رقم 16 میلیارد دلار طی 6 سال مورد پذیرش این دوستان شده است. خوب ما هم بخیل نیستیم، آقا قبول! اما سوال این است که آیا این اعداد همه هزینه ها را شامل می شود؟ به طور مثال هزینه خرید مزدور تیپ عماریون و فاطمیون هم در این عدد گنجانده شده است؟ یا هزینه انتقال اجساد و زخمی ها به داخل کشور؟ هزینه درمان زخمی ها؟ هزینه دیه زخمی ها و کشته شدگان؟ هزینه آموزش نیروهای اعزامی؟ هزینه انتقال پول به این کشور با توجه به تحریمها و مضاعف شدن هزینه نقل و انتقال؟ ... به نظر بعید می رسد که رئیس جمهور آمر یکا اصولا معنی واژه "دیه" را بفهمد! همچنین هزینه تحریم ایران از بابت دخالت و حضور در سوریه و نابودی اقتصاد ایران و ورشکست شدن شرکتها و بیکار شدن هزاران جوان ایرانی و فقر و نکبت تحمیل شده به خانواده های ایرانی جز مبلغ محاسبه واعلام شده رئیس جمهور آمریکا باشد!
خوب پس چه کنیم؟ آقا چرا بحث را طولانی کنیم، ما هم همین عدد رئیس جمهور آمریکا که کمترین تخمین است را می پذیریم. بالاخره وقتی این دوستان یک بار هم که شده حرف شیطان بزرگ را پذیرفته اند، ما چرا قبول نکنیم؟! طبق ادعای این دوست گرامی، ایشان قبول زحمت کردند و پذیرفتند که هزینه هر کس که ادعای سهم خود را دارد را پرداخت کنند. من به شخصه می پذیرم که در صورتی که این هزینه پرداخت شود هیچگونه ادعایی در این خصوص نداشته و از این به بعد هم هیچ پست با بار منفی در این خصوص منتشر نکنم! از این بهتر دیگه؟!
دوستان مدعی لطف کنند و مبلغ 11 میلیون تومان فوق الذکر که از جیب من و خانواده ام بدون اجازه و رضایت اینجانب خارج شده و در سوریه خرج شده است را به شماره حساب موسسه خیریه مهک و به جهت شرکت در کار خیر واریز نمایند، لینک شماره حساب:
https://mahak-charity.org/…/contact-wit…/2014-09-15-12-05-27
به طور بدیهی، با واریز این مبلغ 11 میلیون و انتشار فیش مبلغ در همین گروه بابت خانواده اینجانب و پس از پیگیری و تایید تصویر فیش ارسالی، من اعتراف می کنم که هیچ گونه نارضایتی از بابت هزینه ایران در سوریه نداشته و هیچ پست منفی هم منتشر نکرده و از این بابت هم بسیار ممنون و سپاس گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهم بود!
از دوستان گروه هم هر کس که مایل است سهم خود را به همین روش دریافت کند، از آنجا که مدعیان از هر داوطلبی شماره حساب خواسته اند، تقاضا می شود روش فوق را پذیرفته و باارسال کامنت رضایت خود را نسبت به دریافت سهم خود از طریق کمک خیرخواهانه به این موسسه اعلام نمایند.

۱۳۹۷ اسفند ۱, چهارشنبه

کجا بهتر از زندان؟

دانشجویان، اساتید، فعالین محیط زیست، روزنامه نگاران، وکلا، کارگران، کشاورزان، فعالین سیاسی، ... همه در زندانند. اما چرا؟
گاندی: "یک حکومت نالایق جایی به جز زندان برای نگهداری افراد لایق کشور ندارد !!

به جمهوری اسلامی ایران خوش آمدید اگر...

طی چند دهه گذشته جمهوری اسلامی ایران همواره در صدر لیست فرار مردم از کشور خود و مهاجرت به خارج از کشور بوده است. اما این تمام ماجرا نیست، دلایل زیادی وجود دارد که علاوه بر خانم هاشمی، سایر مردمان جهان هم به کشور ما مهاجرت کنند، اما این دلایل چیستند؟
۱- اگر شما یک مرد متجاوز جنسی هستید یا به این موضوع علاقه دارید و علاقه دارید که هم زمان بیش از یک همسر رسمی و قانونی داشته باشید، ایران جای مناسبی برای شماست. همچنین اگر مایلید که تعداد بی شماری همسر موقت و البته قانونی داشته باشید، ایران برای شما یک بهشت است!
۲- اگر از پرداخت مالیات نفرت دارید و در بخش‌های خصوصی کار می‌کنید، باز هم جمهوری ایران برای شما یک بهشت است. کافی است کسری از مبلغ مالیات را به مامور مالیات نقدی پرداخت کنید!
۳- برای ثروتمند شدن هیچ کجا بهتر از جمهوری اسلامی ایران نیست، کافی است ارادت خود را به نظام حاکم ثابت کنید، عضو سپاه یا بسیج شوید و ... بقیه خودش به راحتی حل می شود!
۴- اگر به دنبال روسپری جوان و ارزان هستید، جمهوری اسلامی برای شما بهشت است. فقط یک تلفن و ...
۵- اگر از قوانین و مقررات متنفرید، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند بهترین جای جهان باشد، کافی است آقا یا آقازاده باشید، یا هزینه نقدی آن را پرداخت کنید!
۶- اگر شما آدمی هستید که مایلید با رشوه همه کار انجام دهید، باید گفت جمهوری اسلامی برای شما ساخته شده است!
۷- اگر شما از آمریکا، اسرائیل، تمدن غربی، حقوق بشر، حقوق برابر زن و مرد، رقص، حق آزادی پوشش، ... متنفرید، جمهوری اسلامی برای شما ایده آل است.
۸- اگر می خواهید باید و نبایدهای مذهبی توسط حکومت همه جا اعمال شود، جمهوری اسلامی ایران جای شماست.
۹- اگر شما عاشق کشوری هستید که زندگی بدون دروغ غیرممکن باشد، باید به ایران عزیمت کنید.
۱۰- اگر نسبت به عضویت در گروه شبه‌نظامی که بر زندگی مردم کنترل کامل دارد احساس خوبی دارید، ایران کشور شماست.
شما به هر کدام از بندهای بالا که تعلق دارید، پس به جمهوری اسلامی خوش آمدید...


بحثی جنجالی با یکی از افسران جنگ نرم! باور اینکه این گروه تا این اندازه بی فکر و کم خرد باشند گاهی سخت و حتی باورنکردنی به نظر می رسد!

۱۳۹۷ بهمن ۲۹, دوشنبه

چند سوال از پروفسور حقوق بشر...

چند سوال از آقای ظریف به عنوان وزیر امور خارجه والبته پروفسور حقوق بشر:
1- حکومت انتظار دارد که مردم ایران چگونه نارضایتی خود را از سیاست خارجی جمهوری اسلامی بیان کنند؟
2- آقای وزیر چگونه خرجهای هنگفت ایران در سوریه و لبنان و حمایت از گروه های تروریستی را توجیه می کند، آن هم در شرایطی که مردم ساعتها در صف گوشت یخی هستند؟
3- از نظر آقای ظریف کدام بند از حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی نقض نمی شود؟
4- از نظر آقای وزیر، مردم ایران کی و چطور تصمیم گرفتند که طور دیگری زندگی کنند و اگر روزی از اینکه طور دیگر زندگی کنند پشیمان شدند، این پشیمانی را چطور باید مطرح کنند که حکومت بشنوند؟
5-مردم ایران چه نقش و تاثیری در تصمیمات مهم حکومتی مثل رابطه با آمریکا یا اسراییل یا مسائل هسته ای و موشکی دارند؟
6- نظرات آقای وزیر به طور دقیق به نظرات شخص اول حکومت نزدیک تر است یا به نظرات مردم؟
...
 و در پایان آقای ظریف چقدر خوب است که توضیح دهند مردم ایران چطور می توانند همین سوالات بدیهی و ساده را آزادانه با او مطرح کنند؟


وقتی مقامات توبه می کنند...

معصومه ابتکار: من از دیوار سفارت بالا نرفتم و اصلا روز اول آنجا نبودم!
به نظر می رسد مقامات و مسئولینی که روزی در این انقلاب نقش داشتند در حال نوشتن توبه نامه خود خطاب به مردم هستند. آیا این نهضت توبه به شخص اول حکومت هم خواهد رسید؟!

 

چادری های کاخ سفید...

چه چیزی در این عکس محرک است و باعث ناراحتی آقایان می شود؟ کدام قسمت این عکس در سرتاسر این کره خاکی، ممکن است مردی را تحریک کند؟ اصلاً چه کسی در این جهان ممکن است این عکس را مستهجن بداند؟ظاهراً برادران سانسور چی فراموش کردند که یک چادر به عنوان حجاب برتر مورد تایید را بکشند روی موهای این خانم، مبادا کسی به گناه بیافتد! تازه اینطوری ثابت هم می شد که چادر تا قلب کاخ سفید هم رسوخ کرده...


سرش را داد تا روسری بماند!

تصاویری از تشییع پیکر مرحوم دربِ ون گشت ارشاد!  وی تا آخرین لحظه در دفاع از آرمان های انقلاب و شعار «سرش رفت تا ...» ایستاد و مقاومت کرد!
 
یکی از خصوصیات مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی و البته طرفدارانشان، کری خواندن های پی در پی است که مثلا 40 سال است میگویید ما می رویم، اما هنوز هستیم! یا میگویند 6 رئیس جمهور آمریکا عوض شده اند و یا مرده یا رفته اند، اما ما هنوز هستیم ....
فارغ از اینکه طولانی شدن مدت ماندگاری یک مقام سیاسی خود نشان از دیکتاتوری دارد، اما خوب است در سالگرد یک فتوای آیت الله خمینی به این موضوع رسیدگی کنیم که:
3 دهه قبل آقای خمینی فتوای مرگ یک نفر را صادر می کند، امروز آقای خمینی کجاست؟ آنکه فتوای قتلش صادر شده کجاست و چه سرنوشتی دارد؟!
از تاریخ درس بگیریم...

مبارزه مدنی، خشونت پرهیز است نه خشونت گریز؛ یعنی از خشونت پرهیزمی‌کند، آنرا آغازیا تجویز نمیکند، اما به بهانه اینکه حکومت هرنوع اعتراضی را به خشونت میکشد، ازمبارزه و دفاع نمی‌گریزد! گاندی میگوید: ميان اِعمال خشونت و گريزبزدلانه، مسلما من خشونت را به بزدلی ترجيح میدهم!
بعد از واقعه هجوم مردم به پلیس گشت ارشاد و نجات دو زن از دست نیروهای داعشی، مردم خشمگین و ناراحت با خشم فروخته ناشی از 40 سال سرکوب سراسری، به نظر می رسد ورود به فاز جدید مبارزه را تمرین می کنند... 

سیستان و بلوچستان، آبستن حوادث دیگر...

عربستان 20 میلیارد دلار در پاکستان سرمایه گذاری می کند و پاکستان به پیشواز مقام رسمی این کشور می رود. آن هم به صورتی کم نظیر، گرم و صمیمی! از طرفی دیگر مقامات ایران به صورت عصبی و خشمگین و به صورت پی در پی به مقامات پاکستان بابت حمایت از گروه های تروریستی از خاک این کشور پیام می دهند. 
به نظر می رسد تهدید های امنیتی جمهوری اسلامی کم نباشد و مرزهای سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از فقیرترین استانهای کشور و دارای مردمانی به غایت خشمگین و متنتقد از حکومت آبستن حوادث هولناک دیگری است...

هشتگ پالرمو علیه معیشت!

همزمان با تعلیق تصمیم‌گیری درباره لایحه پالرمو خوب است مروری کنیم بر روند موجود در بازارهای سرمایه داخلی.بورس نزولی و دلار و طلا صعودی شدند : بازدهی بازارها در شنبه 27 بهمن (ساعت 16:32 دقیقه):
بورس : 0.13%منفی
سکه : 1.51% مثبت
طلا :1.83 % مثبت
دلار :2.11 % مثبت
حدس بزنید اگر این لوایح رای نیاورد چه اتفاقی خواهد افتاد؟
و باز جالب آنکه مخالفان تصویب این لوایح در فضای مجازی از هشتگ پالرمو_علیه_معیشت استفاده می کنند!!
 

وقتی عشق غوغا می کند...

غوغایی از عشق و شور و زندگی، وقتی دخترک افغان به تنهایی بر علیه کل لشگر وحشی و آدم خوار طالبان خواند:
از عشق، از امید، از فردا نمی‌ترسی
می‌بوسمت در بین طالب‌ها نمی‌ترسی
می‌بوسمت در گوشه‌ی مسجد نمی‌لرزی
در بین عطر وحشی سنجد نمی‌لرزی
می‌بوسمت در تاکسی‌ها، در خیابانها می‌بوسمت بر ضد تکفیر مسلمانها
...
او ثابت کرد که در سخت ترین و وحشتناک ترین شرایط و زیر سایه دیوان و ددان هم می توان زنده بود و زندگی کرد و به آینده امیدوار بود.
 

مجمعی برای تمام فصول...

این روزها لایحه موصوم به پالرمو و CFT در دست بررسی توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام است. مشخص نیست که چرا تمام مسائل مهم و حیاتی باید توسط نهادهای انتصابی و پشت درهای بسته و بدون دخالت و حتی اطلاع مردم اخذ شود؟ چرا اموری که با زندگی و معیشت و کار وشغل و آینده مردم ربط دارد نباید مردم خبر دار شوند؟
آقایان تشخیص مصلحت نظامی، اگر شجاعت به یک رفراندوم عمومی در این خصوص را ندارید، حداقل جلسه خود را عمومی کرده تا مردم استدلال موافقان و مخالفان این لوایح را بشنوند و ببینند که چه کسانی و چطور برای آنها تصمیم گیری می کنند...
 
 

این زن کیست؟

یکی از دوستان انقلابی که خودش نخواست نامش فاش شود کامنتی نوشته بود در مخدوش کردن ارتش یک کشور خارجی، در این خصوص چند سوال از ایشان یا طرفداران و همفکران ایشان دارم که امیدوارم پاسخگو باشند:
1- از کجای این عکس مشخص است که این خانم، یک سرباز ارتش است؟
2-با فرض اینکه او سرباز است، از کجا معلوم که سرباز ارتش اسراییل است؟
3-با فرض اینکه او سرباز اسراییلی است، از کجا معلوم که او تعلیم دیده است و مثلا در حال یادگیری و آموزش نیست؟
4-با فرض اینکه او یک سرباز اسراییلی تعلیم دیده است، از کجا معلوم که او در حال ماموریت است و مثلا این یک ژست عکس نیست؟
5- درجه این سرباز احتمالی چیست؟ لباسش چیست؟ غواصی؟ نیروی زمینی؟ یگان؟ ضد جاسوسی؟...
6- اسلحه این سرباز چیست؟ این اسلحه در ارتش کدام کشور دیده شده است؟
...
توصیه نهایی: این عکس بیشتر به یک شکارچی خرس گریزلی در جنگلهای کانادا یا یک همراه مبتدی در یک گروه شکارچی در بیشه های آفریقا شباهت دارد تا یک سرباز و ارتش رسمی! دوستان در مناظرات و ادعاهای خود بیشتر دقت کنند تا موجب خنده و استهزاء نشوند...!
 

۱۳۹۷ بهمن ۲۸, یکشنبه

انقلاب مردم کی آغاز خواهد شد؟

دو شب پیش در منطقه سرسبز تهران در نارمک ماشین‌ گشت ارشاد طبق معمول مزاحم یک دختر شده و قصد دستگیری او را داشته است که با مقاومت این دختر و مردمی که در خیابان بودند روبرو میشود.
صحنه از یک ولش کن شروع میشود و جوانان جمع میشوند و نهایتا دختری که توسط گشت بازداشت شده بود را با کندن درب ماشین‌ گشت ارشاد آزاد میکنند!
درب کنده شده ماشین‌ گشت ارشاد کنار خیابان افتاده بود.
قابل ذکر اینکه تیرهای هوایی ماموران برای ترساندن مردم تاثیری در اراده آنها برای آزادی دختری که دستگیر شده بود، نداشت.
پلیس از همبستگی مردم ترسیده بود. خانمی فریاد میزد نمایش ۲۲ بهمنتون تمام شد دوباره به جون مردم افتادین!
سطح خشونت در جامعه به شدت افزایش یافته، مردمی که خود و خواسته هایشان را به هیچ وجه در نمایشهای رسمی حکومتی نمی بینند و به طور کامل حذف شده اند، در هر بزنگاه و هر جایی که بتوانند خود را به نیروهای پلیس و سرکوبگر تحمیل می کنند. از طرفی حکومت نیز خوب می داند که اگر ذره ای کوتاه بیاید قادر به مهار این خشم 40 ساله نیست، پس پیش بینی وضع بسیار خشن و درگیری های دوطرفه پیش رو به هیچ عنوان دور از ذهن نخواهد بود.
فراموش نکنیم که کل انقلاب مردم تونس از یک خودسوزی یک جوان و کل انقلاب مردم رومانی از یک هو کردن آغاز شد!
 

دخترانی که تمام شدنی نیستند...

عکس‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی یکی دیگر از دختران خیابان انقلاب در تهران را نشان می‌دهد که پوشش سر خود را بر سر چوب کرده تا اعتراض خود به حجاب اجباری را نشان دهند.
شخصاً از سرنوشت این دختر اطلاعی ندارم و البته برایش آرزوی سلامتی و موفقیت دارم، اما کاری که او کرد ثابت کننده این است که:
"دختران خیابان انقلاب تمام ناشدنی اند..."
 

وقتی خود معظم له هم به قوانین جمهوری اسلامی بی اعتنا می شوند!

توییتر، حساب کاربری آیت‌الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران را مجبور کرد توییتی را درباره فتوای قتل سلمان رشدی حذف کند. گردانندگان صفحه رسمی رهبر ایران به نقل از او توییت کرده بودند که "فتوای آیت الله خمینی درباره سلمان رشدی بر اساس آیات الهی و دقیقن مانند آیات الهی و حکمی قطعی و غیرقابل تغییر است".
توییت حساب آقای خامنه ای در مورد سلمان رشدی، به واکنش گسترده کاربرانی انجامید که خواستار حذف آن از این شبکه اجتماعی شده بودند و در نهایت هم شرکت توییتر گفت که به دلیل آنکه این توییت حساب کاربری آیت الله خامنه ای، اصول این شرکت را در ارتباط با "خشونت و آزار جسمی" زیر پا گذاشته است، ایشان تا اصلاح یا حذف آن امکان دسترسی به صفحه خود را نداشته و نهایتاً معظم له تصمیم گرفتند برای بقاء و ادامه حضور در این شبکه، توییت خود در مورد سلمان رشدی را به طور کل حذف کنند.
توضیح اینکه شبکه توییتر در ایران فیلتر بوده و مشخص نیست که معظم چگونه از این شبکه فیلتر شده استفاده کرده و اصولاً چرا معظم له در این خصوص به قوانین نظام جمهوری اسلامی احترامی قائل نیستند!
 

تفاوت ما و آن دیکتاتور...

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی با صدور فرمانی از مجلس خواست تا میزان سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفتی را در بودجه سال ۹۸ به ۲۰ درصد کاهش دهد.
به گفته علی لاریجانی، رئیس مجلس که این خبر را روز یکشنبه در صحن علنی مجلس اعلام کرد، علت این "حکم حکومتی" رهبر جمهوری اسلامی، "شرایط کنونی کشور" است.
آقای لاریجانی توضیح بیشتری درباره این شرایط ارائه نکرد و افزود که سیاست‌های صندوق توسعه ملی توسط آیت‌الله خامنه‌ای تعیین می‌شود.
راستی چه تفاوتی است بین جمهوری اسلامی و یک کشور دیکتاتوری؟ با توجه به اینکه ظاهرا در هر دو نوع حکومتی شخص دیکتاتور در زمینه بودجه و صندوق ذخیره و مسائل ارزی و ... تصمیم میگیرد و دیگران باید تابع منویات رهبر مقتدر و فرزانه خود باشند؟!
 

۱۳۹۷ بهمن ۲۷, شنبه

صرفا جهت اطلاع!

نشست ورشو هم تمام شد و موضوعاتی مثل هسته ای، موشکی، منطقه ای، حقوق بشری و تهاجمی جمهوری مقدس اسلامی به بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان قرار گرفت و باز طبق معمول عده ای افسر نرم دور افتاده اند که "آمریکا در این نشست منزوی شد!"
این عکس مقامات کشورهای شرکت کننده در این نشست است، جهت یادآوری همین دوستان!
 

فر ایزدی خاص توست...

شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با صدای آمریکا گفت که  تمام تلاشش را کرده تا با وجود همه مشکلات و گرفتاری‌ها «تلخی» را به دل راه ندهد. او تاکید کرد وظیفه خود می‌داند که «مثبت و سلامت» بماند تا آنهایی که این بلاها را سر خانواده او و مردم ایران آورده‌اند خوشحال نشوند.
شهبانوی ایران، تو موفق بودی و دشمنان و بدخواهانت همچنان عصبی و درمانده ناخن به سر و روی خود می کشند، تو بزرگی و تاج فرهی فقط برازنده توست...
 

۱۳۹۷ بهمن ۲۵, پنجشنبه

کشوری با متحدین متحد!

تا همین چند سال پیش نزدیکی اعراب و اسراییل بیشتر به یک رویا شبیه بود تا واقعیت، اما امروز شاهد هستید که کشورهای مهم عرب شامل عربستان و سعودی و امارات به همراه اسراییل هر دو در یک جا و زیر یک سقف و بر سر یک میز گرد هم می آیند، آن با چه موضوعی؟ "مقابله با جمهوری اسلامی ایران"
به راستی جمهوری اسلامی چقدر خوب توانسته همه  منطقه و رقبای خود را با هم متحد کند...

تبعیین آرمانهای انقلاب!

ابتدا شایعه شد که حضرت آیت الله موسوی جزایری برای درمان تشریف برده اند به انگلیس برای درمان، بلافاصله یاد آن جمله معروف حضرت حداد عادل افتادم که این روزها کسی برای درمان هوس نمی کند برای خارج! اما خوب، موضوع تکذیب شد و مشخص شد که این نماینده ولی فقیه برای تبیین آرمانهای انقلاب تشریف برده اند انگلیس، به نظر می رسد که ایشان تبیین کننده خوبی هستند و الان و در وضعیتی که مردم نان و شغل و گوشت ندارند، اولویت مسائل این است که مردم انگلیس در خصوص آرمانهای انقلاب تبیین شوند و این کار باید توسط آقای جزایری انجام شود.
اما از آنجا که اینجانب مطلع هستم که ویزای انگلیس بسیار سخت به ایرانیان داده می شود، کنجکاو هستم که معظم له در فرم درخواست ویزا چه چیزی دلیل سفر بیان نموده اند؟ آیا رسما و علنا عنوان کرده اند که برای تبیین آرمان های انقلاب می خواهند تشریف ببرند و آنها هم بلافاصله استقبال کرده اند؟! یا خدایی نکرده دروغ گفته اند که بتوانند ویزا بگیرند؟ و یا شاید هم معظم له اصلا برای اخذ ویزای این روباه پیر مشکلی ندارند؟!
 

۱۳۹۷ بهمن ۲۴, چهارشنبه

فرق بورس ما با بورس آنها...!

در دنیای امروز قدرت واقعی هر کشور را از روی قدرت اقتصادی و یکی از شاخص های قدرت اقتصاد، بازار سرمایه و بورس آن کشور است. در زیر مقایسه ای انجام شده بین بورسهای مطرح جهان و البته ایران:
1- بورس نیویورک آمریکا : 20680 میلیارد دلار
2- بورس نزدک آمریکا : 9760 میلیارد دلار
3- بورس ژاپن (شامل دو بورس توکیو و اوساکا) : 5300 میلیارد دلار
4- بورس شانگهای چین : 3920 میلیارد دلار
5- بورس هنگ کنگ چین : 3820 میلیارد دلار
...
14- بورس استکهلم سوئد : 1320 میلیارد دلار
...
21- بورس مسکو : 580 میلیارد دلار
22- بورس ریاض عربستان : 500 میلیارد دلار
23- بورس اندونزی : 490 میلیارد دلار
...
27- بورس مانیل فیلیپین : 260 میلیارد دلار
28- بورس سانتیاگو شیلی : 250 میلیارد دلار
...
31- بورس دوحه قطر : 160 میلیارد دلار
32- بورس استانبول ترکیه : 150 میلیارد دلار
33- بورس ابوظبی امارات : 130 میلیارد دلار
...
41- بورس کازابلانکا مراکش : 60 میلیارد دلار
42- بورس تایلند : 50 میلیارد دلار
43- بورس لوکزامبورگ : 50 میلیارد دلار
44- بورس تهران : 50 میلیارد دلار
آمار فوق بر اساس ارزش گذاری مارکتهای جهان بر طبق آمار WFE در ابتدای سال 2019 اعلام شده است.
شاید یکی از بهترین مقایسها از میزان حضور ایران در اقتصاد جهانی و اهمیت اقتصاد 40 ساله نظام جمهوری اسلامی!

مسئول بی رانت؟ مگه داریم، مگه می شه؟!

نکته ای که همیشه برایم سوال بوده، آیا کسی یک نفر از فرزندان مسئولان در تمام سالهای پس از انقلاب را می شناسد که از رانت مالی یا تحصیلی یا بورسیه ای یا شغلی و کاری استفاده نکرده باشد؟ آیا به واقع مسئول و مقامی داریم که فرزندش بیکار باشد؟!
آیا ملت انقلاب کردند که عده ای بر سریر قدرت و منفعت و مال و جاه و ثروت بمانند؟!

کاخ یا حوزه علمیه؟

در ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بد نیست مقایسه ای داشته باشیم بین قصرهای نظام پادشاهی طاغوتی با حوزه علمیه در دوران پس از انقلاب!

حمله به قصد سرکوب...

چندی قبل در همین فضای مجازی از حمله دو سگ به یک دختر در حوالی لواسانات شنیدیم و بعد از مدت کمی و به ناگهان دادستان محترم دستور منع سگ گردانی در شهر را صادر فرمودند. ظاهراً آن دلسوزاندن ها بی حکمت نبود و قرار بود ما جماعت مجازی را آماده این فرمان کنند.
امروز اما با شدت از شبیه سازی سرکوب شدید و وحشیانه جلیقه زردها و معترضین به نظام سرمایه داری در فرانسه توسط پلیس فرانسه می شنویم، و اینکه کار پلیس آرام کردن و حفظ حکومت است و آنها همین کار را می کنند که ما قبلاً می کردیم، ...
به نظرم از الان ما را آماده می کنند برای سال آینده، که وظیفه پلیس و نیروی انتظامی سرکوب است... بدجوری قصد سرکوبمان را دارند!

۱۳۹۷ بهمن ۲۲, دوشنبه

تابستان داغ نزدیک است...

خبرگزاری های مختلف به نقل از بلومبرگ اعلام کردند که صادرات نفت ایران به زیر 1 میلیون بشکه در روز رسیده است. این در حالی است که در بودجه سال 98 صادرات نفت 1.5 میلیون بشکه نفت در روز پیش بینی شده است.
به نظر می رسد کسر بودجه، چاپ پول و تورم وحشتناکی در پیش رو داشته باشیم، واقعاً دشمن در ایجاد تابستان داغ چقدر نقش دارد؟ آیا با چنین دورنمایی پیش بینی تشدید اعتراضات و تظاهرات سخت است؟
پیشنهاد یک افسر: از کشور برو بیرون!

اعتماد به رهبر...

رهبر ایران حضرت آیت الله علی خامنه ای در دیدار با گروهی از فرماندهان ارتش/ از آنچه وقاحت اروپایی ها در مطالبات حقوق بشری از ایران خوانده، انتقاد کرده و از مقام های کشور خواسته با چشم بدبینی به اروپایی ها نگاه کنند و به آنها اعتماد نکنند!
رهبرم، از مردم و ملت خودتان در مورد اعتماد به حضرتتان خبر دارید؟!

دست آوردهای محیر العقول نظام مقدس...

برای منی که پروژه های ساختمان سازی سپاه و زیر مجموعه های آن را به چشم خود دیده و تجربه کرده ام، واقعی بودن این عکس را اصلاً دور از ذهن نمی دانم. و بر همین اساس هم می گویم ماهواره و موشک هوا کردن این عزیزان نظامی اگر هم واقعی باشد، چیزی بیش از جادو و جمبل بوده و بیشتر به دستاورد غیبی نزدیک است تا واقعیتهای فنی و تکنولوژیکی!
گفتگو با افسر جنگ نرم!

فعالین مدنی را دریابیم...

عباس لسانی فعال مدنی اهل اردبیل که به اتهام تبلیغ علیه نظام بازداشت و از شرایط او اطلاعی در دست نیست. ظاهراً قاضی دادگاه به همسر این زندانی سیاسی گفته: "نترسید، جنازه اش را تحویلتان خواهیم داد."
کدام یک از بازداشتی های فرانسه یا هر کشور دارای دموکراسی چنین سرنوشتی دارند؟ قاضی و دادگاه با کدام خانواده بازداشتی، حتی جنایتکار فرضی و احتمالی، اینچنین برخورد می کند؟
صدای زندانیان سیاسی باشیم، زندان برای آنها نا امن ترین جاست و نظام سعی دارد این در بندهای گرفتار را درس عبرتی برای دیگران کند.

۱۳۹۷ بهمن ۲۰, شنبه

ملتی که از کشور خود فرار می کنند...

ناپدید شدن بوکسور ایران در فرودگاه اتریش ...
رئیس فدراسیون بوکس در واکنش به این مسئله گفت: "با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران، پیگیر وضعیت بوکسور کشورمان هستیم و اگر او قصد پناهندگی داشته باشد به کشور خود خیانت کرده است."
یکی ازدغدغه های کشورهای دیکتاتوری مثل عراق تحت حکومت صدام حسین، جمهوری اسلامی ایران و کره شمالی همواره خروج نمایندگانش از کشور بوده است، چه آنکه برنگشتن این نمایندگان سیاسی، ورزشی، فرهنگی، ... به کشور خود نشان از وضع داخل کشور و بی آبرویی هر چه بیشتر نظام حاکم دارد. لذا قبل از اعزام هر نماینده ای به خارج از کشور از او وثیقه های سفت و محکم مالی، خانوادگی و ... میگیرند. در حقیقت از نزدیکان و بستگان این شخص نیز به عنوان گروگان استفاده می کنند تا شخص حتما وادار به بازگشت به کشور شود و در ضمن در مدت اقامت در بیرون ازکشور رفتارش مطابق میل و نظر نظام حاکم باشد. با همه این احوال اما وضع داخل کشور ظاهراً آنگونه است که باز عده ای پایشان به بیرون از مرزها که می رسد عطای بازگشت به کشور را به لقایش بخشیده و ...
این وضع تا کی ادامه پیدا می کند و نظام تا کی می توان چنین بی آبرو نزد جوامع جهانی باقی بماند؟!

آنچه بر سر صنعت خودرویی کشور می رود...

در بازار لوازم یدکی تهران لنت عقب خودروام جی 6 نیوفیس نایاب شده، به گفته مالکان و فروشندگان قطعات این خودرو، بعضی خودروهای ام جی 6 نیوفیس 2 ماه است که به خاطر نبود لنت ترمز در پارکنیگ خوابیده‌اند و منتظر دریافت این قطعه هستند. از همین رو مالکان این خودروها به خاطر نداشتن لنت ترمز و کاهش ایمنی خودرو، ریسک نکرده و از رفت و آمد با خودرویشان امتناع می‌کنند. ولی این مشکل تنها به ام جی ختم نمی‌شود. خودروهای فرانسوی هم نظیر رنو تلیسمان، رنو کولئوس و حتی نمونه‌های تولید داخل مانند رنو ساندرو و تندر 90 پلاس با کاهش لنت ترمز عقب در بازار رو به رو شده‌اند.
منبع: مجله خودرو
توضیح اضافی: بعد از 40 سال همچنان یک مونتاژ کار تمام عیار خودرو هستیم و با قطع حمایت کشورهای تولید کننده خودرو از این صنعت در ایران، عملا این صنعت زمین گیر شده است...

حقایقی از زبان وزیر نظام...

خلاصه ای از صحبتهای اخیر وزیر نفت:
از اروپا فقط ترکیه از ایران نفت می‌خرد.
یونان و ایتالیا از سوی آمریکا معاف شده‌اند اما از ایران نفت نمی‌خرند و پاسخ تماسمان را هم نمی‌دهند.
می‌گویند به کشورهای همسایه صادر کنید، مگر نیاز آنها چقدر است؟
من در جنگ بودم اما این شرایط از جنگ سخت‌تر است.
ماهی ۲۰۰ میلیون دلار گاز به عراق صادرات میکنیم، پولش را نمیدهند، میگویند ایران تحریم است.
11 هزار بشکه نفت از کرکوک سواپ میکردیم بعد از تحریم عراقیها همان را هم قطع کردند.
۲ میلیارد دلار از عراق بابت گاز و برق طلب داریم همان را هم نمی دهند.
هیچکس حاضر نیست خودش رو فدای ما بکنه. هر کشوری فقط به فکر (منافع ملی) خودشه.
به راستی چه کسی مسئول چنین وضعی است؟ کیست که کشور را به چنین روزگار سیاهی کشانده که در سرتاسر گیتی حتی یک کشور دوست و برادر ندارد؟ چرا ایران تا این اندازه تنها مانده؟ سیاست های کدام مقام ارشد تا این اندازه خطا و اشتباه بوده که ایران باید به چنین وضع اسفبار و تاسف برانگیزی برسد؟!