۱۳۹۸ مرداد ۵, شنبه

رای مردم به نظام!

انتخابات شورایاری روز 4 مرداد 98 برگزار شد و بر اساس شنیده ها مشارکت تهرانی ها چیزی حدود 500 هزار نفر بوده است!
مقام معظم رهبری: "شرکت در انتخابات رای به نظام است!"
 

۱۳۹۸ تیر ۳۰, یکشنبه

مقامات امید بخش!

وقتی آقا می فرمایند که جوانان امیدشان را از دست ندهند و به آینده امیدوار باشند، خوب باید امیدوار باشند، حالا اگر دلیلی برای این امید نیست و همه چیز و همه جا سیاه شده، تقصیر خود جوانان است، خدایی نکرده تقصیر مقامات ارشد نظام که نیست. مقامات ارشد فقط وظیفه دارند که در مورد امید حرف بزنند!


۱۳۹۸ تیر ۲۶, چهارشنبه

کدام خبیث ترند؟

شما قضاوت کنید، کدام یک از این دو خباثت بیشتری دارند:
1- کسی که 3 دهه شخص اول مملکت خود است، به هیچ کس پاسخگو نیست و یک تنه برای کل کشور تصمیم می گیرد و در زمان او کشور به اوج فساد، اختلاس، فقر و نکبت و تورم رسیده است.
2-کشوری که بیشتر مردم جهان آرزوی اقامت و زندگی را در آن دارند و پشت سفارت خانه هایش صف می بندند.

۱۳۹۸ تیر ۲۵, سه‌شنبه

جرم آن بود که اسرار هویدا می کرد...

خوب اگر منطق این است که چون شورای نگهبان نتیجه انتخابات 88 را پذیرفته پس هیچ تقلبی در کار نیست، چرا از آقای محمد رضا خاتمی دلیل و مدرک و سند خواستید؟ آیا جرمش آن نیست که اسرار هویدا می کرد؟!

رهبر بی مسئولیت...

مگر مقام معظم رهبری نفرمودند که در کشور آزادی هست، آزادی بیان هست، حق انتقاد هست، هیچ کس را به جرم انتقاد از من دستگیر نمی کنند... پس این افراد به چه جرم و اتهامی دستگیر شده اند؟ چقدر خوب است که رهبر فرزانه انقلاب در این خصوص اعلام موضع کرده و نسبت به عملکرد قوه قضاییه زیر نظرشان کمی و فقط کمی مسئولیت پذیر باشند!

۱۳۹۸ تیر ۲۴, دوشنبه

برای آسایش مردم کنار بروید...

الله و اکبر از این حد نفرت و کینه، که هر منتقدی، در هر حد و اندازه ای را روانه بازداشتگاه و زندان و دژخیم و گزمه می کند...
راستی رهبرم، رهبر آزاده، ای فرزانه کبیر، آیا در این ملک 80 میلیونی کسی نباید این حق را داشته باشد که از معظم له بخواهد که استعفا دهند، شاید که مردم دمی بیاسایند...؟


ظاهراً خودشان هم دارند می فهمند!

رئیس کل دادگستری همدان: "امر به معروف و نهی از منکر در شرایط امروز بسیار سخت است چرا که شاهد حضور دختران بدحجاب در کنار مادران باحجاب هستیم، این مادران حتی از باورهای خود دفاع نکرده و فرزندانشان را ارشاد نمی‌کنند!"
آقایان مقامات و مسئولین ارشد نظام، خواهش می کنم بفهمید که گند زدید به همه چیز، دیگه حتی ظاهر مردم هم آنطور نیست که شما دوست دارید، نسل جدید از شما نفرت دارند، می فهمید، نفرت!
 

سازماندهی کننده و آموزش دهنده پرستوها کیانند؟!

"حمیده زرآبادی، نماینده مجلس، درباره حضور زنان در دولت گفت آن‌ها «سهم‌شان در دولت صفر است و سخن گفتن‌شان در تریبون نماز جمعه کراهت دارد و اگر صحبت هم کنند با استقبال و خوشرویی نیست بلکه با اکراه و اجبار است».
او در ادامه افزود: «وای به حال جامعه‌ای که از زن به عنوان یک ابزار استفاده شود و واژه سخیف پرستو در آن وجود داشته باشد.»"
مشخص نیست این نماینده محترم مجلس تا به حال کجا بوده اند و آیا چون به فصل انتخابات نزدیک می شویم از این حرفهای خوب خوب می زنند یا واقعا اعتقاد و نظرشان را بیان کرده اند! سرکار خانم زرآبادی، آن روزی که همکاران شما از سروکول هم بالا می رفتند تا با خانم موگرینی عکس بگیرند شما لال بودید که اعتراض کنید؟ آن روزی که دخترکان قربانی اسید پاشی به مجلس آمدند شما کجا بودید؟ 
راستی این پرستو ها از کجا می آیند؟ چه کسانی سازماندهی و آموزششان می دهد؟ شما که در مجلس هستید در این خصوص تحقیق کرده اید؟ صلاح می دانید در این خصوص هم از تریبون مجلس استفاده کنید؟! 

و باز هم جابجایی مرزهای وقاحت...

روحانی در سفر بجنورد: "مردم ژاپن در بعد از جنگ جهانی دوم روزی چند ساعت مجانی کار می کردند. ما هم باید همین کار را بکنیم تا کشور آباد شود" (نقل به مضمون)
جناب آقای روحانی، کلید دار حل مشکلات، واقعاً شما فکر می کنید که ملت اصلاً کار و شغل دارند؟ از آمار بیکاری اطلاع دارید؟ آنها که کار دارند، یعنی واقعاً پول می گیرند؟ از میزان معوقات کارگران در موسسات و کارخانه ها و شرکتهای خصوصی اطلاع دارید؟ 
ظاهراً مقامات جمهوری اسلامی قصد دارند که هر روز مرزهای بی شرمی و وقاحت جابجا کنند...!


۱۳۹۸ تیر ۱۷, دوشنبه

اصلاح طلبان نگران چی هستند؟

این اصلاح طلبان نگران مشارکت مردم، اول باید توضیح دهند که دقیقاً چه چیزی را تا به حال اصلاح کردند و چرا سعی دارند در دایره قدرت باقی بمانند و اگر همه آنها از حکومت خارج شوند چه اتفاقی خواهد افتاد؟ آیا حکومت تغییری خواهد کرد؟!
اصولاگرایان که وضعشان روشن است، ملک و مملکت ارث پدرشان است و قصد ندارند از خود جز خاک سوخته چیزی بر جای بگذارند، اما اصول گرایان نگران چی هستند؟!
 

سخنان گهر بار...

این سخنان از کیست:
"وقتی اسلام درخطر است همه شما موظفید که با جاسوسی حفظ کنید اسلام را
این حرفهای احمقانه‌ای است که القا میشود جاسوسی که خوب نیست.جاسوسی فاسد خوب نیست اما برای حفظ اسلام و نفوس مسلمین واجب است.دروغ گفتن هم واجب است.شرب خمر هم واجب است."
 
خبرگزاری مهر: "امروز دوشنبه ۱۷ تیر، گروهی از مالباختگان موسسه مالی روبروی دادستانی در به عدم محاکمه و مجازات مدیران فاسد سابق بانک مرکزی از جمله سیف و حیدری و عدم رسیدگی به مطالبات قانونی با گذشت حدود سه سال، و عدم اجرای عدالت و برخورد قاطع با مفسدان دانه درشت پرونده کاسپین تجمع کردند."
خوب واقعاً با این سطح از فساد که مردم جرات ندارند که پول و اموالشان را به موسسات مالی داخلی به امانت بدهند و با این میزان از دزدی و رانت و اختلاس، حالا خارجی ها را دعوت می کنید که بیایید چند صد هزار دلار پول در این اختلاس خانه ثرمایه گذاری کنید و ما به شما اقامت 5 ساله می دهیم! راستی چه تصوری در خصوص مردم دنیا دارید؟ 
البته نباید فراموش کرد که جمهوری مقدس اسلامی، کشور ولایت مدار، کشوری که مهد اختلاس و دزدی است، می تواند چقدر راحت میزبان پولهای کثیف سرتاسر دنیا باشد. هر کس که پول حاصل از اختلاس و دزدی و ارتشاء و معاملات قاچاق مواد مخدر و فحشاء و ... دارد، جمهوری اسلامی بهشت شماست. بشتابید که غفلت موجب پشیمانی است...

حماقت بی حد و مرز...

بعضی ها اصرار دارند که ثابت کنند برای حماقت هیچ حد و مرزی نیست! آخه برادران، عزیزان، بزرگواران، سرداران گرانمایه، مگه تنگه هرمز ارث پدریتان است که می خواهید عوارض بگیرید؟ یا فکر می کنید چون سرگردنه نشسته اید می توانید از هر رهگذر بی دفاعی باج بگیرید؟!

بشتابید که فرصت رو اتمام است...

اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری ایران، مصوبه هیات وزیران این کشور درباره اعطای مجوز اقامت پنج‌ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را ابلاغ کرده است.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا)، هیات وزیران ایران هفته پیش (۹ تیر ماه) وزارت کشور را موظف کرد تا حداکثر ظرف یک ماه برای اتباع خارجی که حداقل ۲۵۰ هزار دلار در بانک‌ها و موسسات اعتباری سپرده‌گذاری بلندمدت یا به همان میزان در ایران سرمایه‌گذاری کنند و پس از تایید وزارت امور اقتصادی و دارایی، مجوز اقامت پنج ساله صادر کند!
چقدر هم عالی، از فردا شاهد هجوم سیل مشتاقان دریافت اقامت جمهوری اسلامی خواهیم بود. پشت درهای سفارت های ایران در سرتاسر عالم شاهد ازدحام و شلوغی خواهیم بود و جمهوری اسلامی ناچار خواهد شد سیستم لاتاری گرین کارت را برای جمهوری اسلامی برپا کند. چقدر زیبا خواهد بود آمریکایی ها و اروپایی ها و ژاپینی ها و استرالیایی هایی که به ایران می آیند تا از مواهب زندگی در این کشور لذت ببرند. دموکراسی و حقوق بشر، آزادی بیان و اندیشه، آزادی انتخاب مذهب، ثروت و رفاه، خدمات اجتماعی رایگان و فراوان، امنیت اجتماعی، امنیت شغلی، زیر ساختهای فراوان، و البته اعتبار بالای پاسپورت ایرانی همه و همه دلایلی خواهد بود که جمهوری اسلامی را به مقصد اول سرمایه گذاران در دنیا بدل کند. 
راستی یک سوال: "آیا شما هم مثل من از شنیدن این همه مزخرفات و تصمیمات مقامات خسته نشده اید؟"
 (عکس تزیینی و نماد آزادی های زنان و آزادی های اجتماعی در جمهوری مقدس اسلامی است)

وقتی نفت کش نفت را به ناکجا آباد می برد...

عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران، امروز گفت نفتکش ایرانی که نیروی دریایی بریتانیا در آبهای جبل‌الطارق توقیف کرد عازم سوریه نبوده است."
ایشان اصلاً نیاز ندیدند که توضیح دهند پس این غول نفت کش عازم کجا بوده است؟ و اصلاً کدام کشور می تواند و تمایل دارد که از ایران نفت بخرد؟ و آیا تمام عرضه و توان نظام مقدس این است که نفتش را یواشکی و دزدکی و به ثمن بخس به سوریه بدهد؟!
 

تقلب شد، نشد، شد، نشد...!

خبر ساده و کوتاه بود، محمد رضا خاتمی در مصاحبه ای در خصوص تقلب انتخابات 88 گفته بود که: "در ستاد انتخاباتی وزارت کشور تقلب صورت گرفته است. هشت میلیون رای به صندوق ها اضافه شده است. تعرفه هم نمی خواست داشته باشد. آرا در می آید و گفته می شود در کشور ۳۹ میلیون نفر رای دادند، درحالی که آرای صندوق ها ۳۲ میلیون بوده، نیاز به تعرفه هم نبوده است."
با همین جمله ساده و بدیهی و مستند به آمار ارائه شده تقلب را ثابت کرد، در حالی که در تمام 10 سال گذشته حتی یک دقیقه، تاکید می کنم حتی یک دقیقه وقت به محصورین و نمایندگان آنها داده نشد تا از تقلب در انتخابات پرده برداری کنند. اما آیا قرار است حکومت تقلب را بپذیرد؟ مسلماً خیر. قرار نبوده یار نزدیک رهبر با بصیرت و کسی که نظرش به نظر او نزدیک بوده از طرف مردم تودهنی بخورد و کسی که نخست وزیر امام بوده و خمینی نظر او را بر نظر رئیس جمهور وقت (بخوانید رهبر با بصیرت آینده) ترجیح داده از طرف مردم رای بیاورد. تقلب نکرده بودند که به این راحتی لو بروند!
پس چه باید کرد؟ مصاحبه کننده را محکوم می کنیم و پرونده را می بندیم. یعنی هنوز کسی سند تقلب ارائه نکرده!
 

معنی این حرفهای آقای وزیر...!

بیژن زنگنه وزیر نفت ایران روز یکشنبه در مصاحبه ای با تلویزیون دولتی این کشور ابراز امیدواری کرده است که صادرات نفت خام این کشور بیشتر شود.
او افزود: "با همه توان تلاش می کنیم و قبلا هم به شوخی گفته ام که اگر دوستانمان در داخل بگذارند، از عهده دشمنانمان بر می آئیم."
آقای زنگنه گفت که "در حال حاضر برای ما میزان بشکه های صادراتی مهم تر از قیمت نفت است."
ترجمه و معنی حرفهای آقای زنگنه:
1- ما نفتمان را به مفت می دهیم، اما باز نمی خرند!
2- عده ای در داخل مخالف فروش نفت هستند!
3-بزرگترین درآمد ما همچنان و بعد از 40 سال "نفت" است!
4-ما اگر نفت نفروشیم بد جوری بی چاره و مفلوک هستیم!
5-سالها شعار می دادیم که دشمن به دنبال نفت ما است. حالا ما نفت را دو دستی و تقریباً مجانی تقدیمشان می کنیم، باز نمی خرند!
6- عراق از جنگ بیرون آمده بیش از 40 میلیون بشکه در روز صادرات نفت دارد و خیز بیش از 9 میلیونی برداشته، ما کجاییم و همسایگان مفلوکمان کجا؟!
 

۱۳۹۸ تیر ۱۶, یکشنبه

داروی ایرانی بخرید!

بیمار که می شوی، خود آقای دکتر توصیه می کند که: "اگر می تونی این دارو را خارجیشو بگیر، ایرانیش بدرد نمی خوره!" پاشنه را ور می کشی و افتی توی خیابانها، از این داروخانه به اون دراگ استور، اما هیچ جا ندارند، همه هم آدرس ناصرخسرو رو می دهند، نمی تونی تسلیم شی، کودکی، همسری، مادر و پدری، منتظر این داروست، مگه میشه کوتاهی کرد، می رسی به ناصر خسرو، اولین دستفروش که میرسی میگه دارم، 1.5 میلیون! یعنی چی؟ این بیش از 1 ماه حقوق منه، خوب نخر! مجبور که نیستی، ایرانیشو بخر که ارزونه! چیکار کنم؟ اما تصور چشمهای بیمار بدحال و منتظر فرصت فکر کردن بهت نمی دهند، پول را می دهی و دارو را تحویل میگیری، برمیگردی خونه، سرکوچه یک روزنامه فروشی هست، تیتر خورده: "مردم برای داروی خارجی اصرار نکنند!"
آسمان خراب می رشه روی سرت، دوست داری فقط به گوینده این جمله بگی خفه شو، سکوت می کنی، ...

۱۳۹۸ تیر ۱۲, چهارشنبه

قانون محترم یعنی چه؟

هر وقت بحث قانون حجاب اجباری می شود، عده از طرفداران حکومتی فریاد می زنند که در همه جای دنیا قانون محترم است و قانون لباس حداقلی هم در همه جای دنیا هست و قانون در کشور ما هم باید رعایت شود. اما آیا واقعاً قانون همیشه محترم است؟ پاسخ به طور مطلق "خیر" است. قانون باید این شرایط را داشته باشد تا از طرف عامه مردم محترم شمرده شده و رعایت شود:
1- قانون باید توسط نمایندگان واقعی ملت تایید و تصویب شده باشد. ملتی که حق انتخاب نماینده واقعی خود را نداشته باشند، طبیعتاً به آراء و نظرات آنها هم توجه کامل نشان نخواهند داد. 
2-قانون باید قابل نقد آزادانه باشد. هر شخص و هر فردی از افراد جامعه باید بتواند در نقد هر قانونی از رسانه های همگانی و مجاز و رسمی استفاده کرده و نظر خود را بیان کند. 
3- قانون باید قابلیت اصلاح را داشته باشد. اینکه در یک زمانی یک قانون فرضی به تصویب برسد و بعد همان بشود وحی مطلق و دیگر هیچ کس قادر به رد، اصلاح یا تغییر آن نباشد یک قانون مورد پذیرش عامه نخواهد بود. 
قانون حجاب اجباری به طور مطلق فاقد وجاحت و اصول سه گانه فوق می باشد. نامزدهای ورود به مجلس باید از سد فیلتر حکومتی بگذرند و مردم حق ندارند که نماینده واقعی خود را که با حکومت زاویه داشته باشد انتخاب کنند. همچنین تمامی قوانین مورد تصویب همین مجلس باید به طور مطلق به تصویب حکومت (شورای نگهبان) برسد و اگر حاکمیت قانونی را نپسندد هرگز آن قانون تصویب نخواهد شد. همچنین هیچ کس قادر نیست در رسانه های رسمی و علنی از خیلی از قوانین انتقاد کند. راستی چه کسی قادر است به طور مثال قانون ولایت فقیه، یا قانون حجاب اجباری را در صدا و سیما به چالش بکشد؟ در نهایت اینکه همین قوانین مورد نظر حکومت به هیچ وجه امکان اصلاح و ویرایش نداشته، چرا که باز با سد حکومت یا همان شورای نگهبان مواجه خواهد شد. 
حال آیا به راستی چنین قوانین حکومتی "محترم" هستند؟!

تحریم رهبر، خوب یا بد؟

راستی چند نفر تا به حال از تحریم آیت الله خامنه ای ناراحت شده اند؟!

۱۳۹۸ تیر ۱۰, دوشنبه

لطفا فقط کمی بفهمید!


جناب سردار، کسی در خصوص حجاب اعتراضی نداشته و حتی در خصوص آن نظر نداده است. آنچه مورد اعتراض بیش از 90 درصد مردم است "حجاب اجباری" است. فرق این دو را می فهمید؟  !