۱۳۹۵ آذر ۸, دوشنبه

چند سوال بی پاسخ...


سوالهایی که رئیس قوه قضاییه باید به آنها پاسخ بدهد، اما بجای آن سوال کننده را جلب می کند:
1- آیا نفس وجود بیش از 60 حساب شخصی شخص رئیس قوه قضایی صحت دارد؟
2- اگر درست است، این حسابها برای بزینس و تجارت شخصی استفاده می شود یا کارهای مربوط به سمت و پست حکومتی؟ 3
- اگر این حسابها کاربرد حکومتی دارد، آیا قانونی است؟ یعنی در قانون صراحتا به رئیس قوه اجازه داده شده که پول بیت المال را در حسابهای شخصی خود واریز کند؟
4- اگر این حسابهای شخصی صحت دارد، چه کسی یا نهادی بر آن نظارت می کند؟ آیا نهاد نظارت کننده اصولا این اجازه را دارد که به حساب شخصی افراد نظارت کند؟ اگر این اجازه را ندارد، چرا پول بیت المال یا پولی که به رئیس قوه قضاییه تعلق ندارد باید در حساب شخصی ایشان و بدون هرگونه نظارتی باشد؟
5- دلیل تعدد این حسابها چیست؟
6- سول این مبالغ چگونه هزینه می شود و اگر ریالی از اصل و سود این مبالغ توسط رئیس قوه قضاییه بر فرض به نفع خود هزینه شود، با توجه به اینکه این حسابها شخصی است، چه کسی متوجه می شود و اصولا چه کسی ناظر بر این حسابها است؟
7- بجز قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، چه مقام و منصبی حق واجازه را دارد که به رئیس قوه قضاییه اجازه قانونی افتتاح و استفاده از این حسابها را بدهد؟ چه کسی می تواند به ایشان این اجازه را بدهد که پولهایی که به ایشان تعلق ندارد به این حسابهای شخصی واریز کند؟
8- نحوه هزینه این مبالغ در حسابهای فرضی شخصی ایشان و سودهای احتمالی آن چگونه بوده است؟
و چند سوال عمومی تر:
1- ایا سایر مقامات و مسئولین در قوه قضاییه و سایر قوا چنین حسابهایی را دارند؟
2- در شرایطی که رئیس قوه قضاییه به عنوان قاضی القضات مورد اتهامی قرار می گیرد، آیا می توان انتظار داشت که دادستان که منصوب ایشان است مثل بقیه افراد جامعه در خصوص شخص ایشان اعلام جرم کند؟ با توجه به اینکه رئیس قوه قضاییه منصوب رهبر است، آیا کسی در قوه قضاییه جرات و جسارت رسیدگی به شخص منصوب شده مستقیم رهبری را دارد؟ 

 

مسئولیت پذیری شخص رهبر!

رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی، امکان تمدید تحریم‌های ده ساله ایران از سوی آمریکا را نتیجه عجله مذاکره کنندگان در به نتیجه رساندن مذاکرات هسته‌ای دانست!
مگر تیم مذاکره هسته ای زیر نظر شخص رهبر نبود؟ مگر هیچ بند و خط و تبصره ای بدون اجازه و بررسی و تایید نهایی آقای خامنه ای به تایید نهایی طرف ایرانی رسیده است؟ چرا خود آقای خامنه ای جزء منتقدین این توافقنامه قرار گرفته است؟ چرا ایشان مسئولیت تصمیمات خود را قبول نمی کند؟!

مقصر: راننده!

دادستان سمنان اعلام کرد که در ارتباط با حادثه برخورد دو قطار که منجر به کشته و زخمی شدن حدود ۱۴۰ نفر شد، راننده قطار تهران-سمنان بازداشت شد!
ظاهراً همچون حوادث قبلی که همیشه خلبان مقصر حادثه شناخته میشد، این بار هم هیچ مدیر و دولتمرد و صاحب منصبی مقصر نخواهد بود و می بایست منتظر نتیجه بررسی ها باشیم که در آن راننده لکوموتیو و بخصوص آن که خود جزء کشته شدگان است، مقصد شناخته شود!

انتخابات در نظام دیکتاتوری کویت و نظام دموکراسی ایران!

براساس گزارشهای رسیده از کویت گروههای مخالف در این کشور به همراه متحدینشان موفق شده‌اند تا تقریبا نیمی از ۵۰ کرسی پارلمانی این کشور را به خود اختصاص دهند!
مجلس ملی کویت در میان مجالس دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، دارای اختیارهای بیشتری است و نمایندگان آن می‌توانند از خاندان حاکم (آل صباح) انتقاد کنند!
آیا کشورهای عرب که همیشه مظهر دیکتاتوری بودند، در دموکراسی نیزاز ایران پیشی گرفتند؟ چرا وقتی مجلس کویت می تواند از خاندان پادشاهی انتقاد کند، مجلس ایران نمی تواند از ولایت فقیه هیچگونه انتقادی داشته باشد؟ چرا در نظام مقدس جمهوری اسلامی، هیچ کس و مطلقا هیچ کس از مخالفان جایی ندارند و به طور مطلق همه مقامات باید مجیز گوی شخص رهبر باشند؟!


گر حکم شود که مست گیرند...!

اژه‌ای: مصاحبه کنندگان با شبکه های ماهواره‌ای ضد انقلاب تحت تعقیب قرار می‌گیرند!
خودتان که صدایمان را در تلویزیون پخش نمی کنید، هیچ منتقد و معترضی حتی یک دقیقه حق حضور در تلویزیون میلی را ندارد، حق استفاده از تلویزیون های ماهواره ای را هم نداریم، یک دفعه بگویید ملت لال شوند دیگر... واقعا حکومت بر ملتی لال و بی صدا و خاموش چه لذتی دارد؟

وکیل ادوله؟ یا وکیل مردم؟

محمود صادقی، نماینده و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ایران روز شنبه از احضار خود به دادسرا خبر داد! به نظر می‌رسد دلیل احضار او به دادسرا، اظهارنظرهای اخیرش درباره یاشار سلطانی بوده و دادستانی تهران بر اساس این اظهارنظرها شکایت خود را به هیات رئیسه مجلس اعلام کرده است!
مشخص نیست که آقای صادقی وکیل مردم است یا وکیل قوه قضاییه که دادگاه تصور می کند هر لحظه که خواست می تواند این وکیل خود را عذل کند!
مشخص نیست که آقای صادقی وکیل مردم است یا وکیل قوه قضاییه که دادگاه تصور می کند هر لحظه که خواست می تواند این وکیل خود را عذل کند!خصوص نیز نظام مقدس جمهوری اسلامی استثناء بوده و نمایندگان ملت نیز فقط مجاز به گفتن چیزی هستند که حاکمان مایلند!

و باز محاکمه ای دیگر ...

احمد منتظری، فرزند آیت‌الله حسینعلی منتظری به دلیل انتشار یک فایل صوتی از پدرش، به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، انتشار اسناد سری و تبلیغ علیه نظام به ۲۱ سال حبس تعزیری و خلع لباس محکوم شده است!
مگر دانستن حق مردم نیست؟ چه نکته امنیتی در فایل صوتی آیت الله منتظری وجود داشت که انتشار آن مستحق مجازات است؟ آیا درخواست دادگاهی زندانیان و جلوگیری از اعدام فله ای، مخالفت با نظام است؟ آیا انتشار صحبتهای این فقیه بر علیه اعدامهای فله ای، می شود تبلیغ غلیه نظام؟ آیا افشا کردن جنایتهای جمهوری اسلامی بر علیه زندانیان امری ضد مذهبی است که مرتکب آن به خلع لباس محکوم شود؟!
آیا اصولاً از دادگاه های نظام جمهوری اسلامی می توان انتظار حکم به حق داشت؟!


مقایسه اعتراض به شخص اول مملکت، ایران و کره جنوبی...

تظاهرات میلیونی مردم کره جنوبی، در اعتراض به رئیس جمهوشان، چرا؟ به دلیل سوء استفاده از قدرت و اعمال نفوذ در انتصابات دولتی!
این است فرق ملتی که هیچ نوع کجی و ناراستی را تحمل نمی کنند و از شخص اول مملکت پاسخ می طلبند، با ملتی که در نظامی مقدس زندگی می کنند، اما اجازه هیچ سوالی از شخص اول ممکلت خود را ندارند! موضوعات را نباید کش بدهند! و هر دو نفری که دور هم جمع شوند و اعتراض کنند به جرم اجتماع و تبلیغ علیه نظام و توهین به مقدسات! فورا زندانی می شود!



۱۳۹۵ آذر ۵, جمعه

اصلا چرا دشمنی با آمریکا؟

رهبر معظم انقلاب اسلامی طی سخنرانی هفته گذشته خود: دولت کنونی آمریکا در قضیه توافق هسته‌ای تخلفهای متعددی تا الان انجام داده است؛ تازه ترینش تمدید تحریم ده ساله است، اگر این تحریم بشود قطعا نقض برجام است و بدانند قطعا جمهوری اسلامی در برابر آن واکنش نشان خواهد داد!
رهبر معظم توضیح نفرمودند که تمدید تحریمهای 10 ساله که هیچ ربطی به هسته ای ندارد چگونه نقض برجام است؟ ایشان همچنین توضیح ندادند که طی 20 سال گذشته که این تحریم ها شد ایشان چه واکنشی نشان دادند؟ همچنین ایشان توضیح ندادند که چرا از تحریم و قهر مالی آمریکا ناراحت هستند و چگونه ممکن است هر روز به یک کشور شعار مرگ فرستاد و پرچمش را آتش زد و بعد از این کشور انتظار همه گونه همکاری اقتصادی داشت!
در نهایت ایشان هیچ توضیح ندادند که مگر طبق برجام اصولا قرار بوده که تحریمهای غیر هسته ای هم برداشته شود؟!
در نهایت مقام معظم رهبری توضیح ندادند که وقتی دشمنی با آمریکا تا این اندازه به اقتصاد ایران لطمه می زند، چرا دشمنی؟! و چرا دو کشور ایران و آمریکا نمی توانند با همدیگر دوست و متحد باشند؟ مگر رعایت حقوق بشر و عدم حمایت از تروریست در حکومت ایران تا این اندازه سخت است؟!
 

 

رجز خوانی های لحظه ای دلواپسان و دعوت از مردم به مسلخ!

روز و ساعتی نبود که آمار لحظه ای و روبه افزایش زائران کربلا اعلام نشود، بدون استثناء در تمام بخشهای صدا و سیما از سیل عاشقان امام حسین گفته می شد و اینکه ایران به کمک برادران عراقی خود امنیت زائران را تضمین کرده است! اربعین که تمام شد، رجز خوانی ها شروع شد که بعله،... ما توانستیم بزرگترین اجتماع انسانی را در طول تاریخ بشریت مدیریت کنیم و هیچ اتفاقی نیفتاد! اما عربستان هر سال کشته می دهند!
آنقدر رجز خواندند و خواندند تا خبر آمد... حمله تروریستی! 80 شهید! بیشتر شهدا ایرانی هستند!
و خیلی ها هم گفتند: "ما که گفتیم نروید، عراق در جنگ است و امنیت ندارد،..."
راستی از مرتضوی ها و حاج طوسی ها و سایر مقربان درگاه هم کسی در بین کشته شدگان هست؟ یا آنها شیوه رفت و آمدشان به شیوه دیگری است؟!!!

 

پیام تسلیت آمریکا به مناسبت حمله تروریستی بر علیه ایران...

وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکوم کردن حمله تروریست‌های داعش به «زائران کربلا»، به خانواده «قربانیان» این حادثه تسلیت گفت.
فرق است بین دشمن محترم و با پرنسیپ و دوست نادان و نا اهل!
 

پاکدستی قاضی القضات!

۶۳ حساب شخصی به نام صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه. موجودی حساب‌ها هزار میلیارد تومان و سود ماهانه آن ۲۲ میلیارد تومان. محل تامین موجودی نیز وجوه واریزی از سوی اشخاص حقیقی و اصحاب دعاوی حقوقی و کیفری و برخی متهمان دادسراها که بابت قرارهای وثیقه و تودیع خسارات به حساب قوه قضائیه واریز می‌شود!
یکی از مهمترین دلایل شکست هیلاری کلینتون از ترامپ، استفاده از سرور شخصی بجای سرورهای امن دولتی بود! اما آقای صادق خان لاریجانی از حسابهای شخصی بجای حساب به نام قوه قضاییه استفاده می کند! مبالغ کلان و میلیاردی به این حسابها وارد می شود و سود به این مبالغ تعلق می گیرد و این مبالغ صرفا تحت نظر خود آقای لاریجانی هزینه می شود! هیچ کس هم خارج از دایره بسته این قوه از هزینه کردها اطلاع ندارد و این میشود مظهر پاکدستی قاضی القضات نظام مقدس جمهوری اسلامی!
در چنین فضایی، از دزدان و قاچاقچیان و اختلاس گران چه انتظاری می توان داشت؟! 
 

عزای عمومی 2 روزه در خفا!

عدم همکاری تولیت حرم حضرت معصومه در مراسم خاکسپاری آیت الله موسوی اردبیلی!
🔹 یکی از فضلای حاضر در مراسم تشییع آیت‌الله موسوی اردبیلی نوشت:
"جالبه که با حضور رییس جمهور و دیگر مسئولان کشوری در مراسم اقامه نماز بر پیکر آیت الله العظمی موسوی اردبیلی، مسولان محترم حرم حتی زحمت باز کردن بلندگوی صحن را نیز بخودشان ندادند. تنها موقع تکبیر آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی صدای ایشان بصورتی ضعیف در صحن پخش شد."
🔹یکی دیگر از فضلا هم نوشت: " و انصافا با توجه به دو روز عزای عمومی هیچ بازتاب قابل توجهی در صدا و سیما دیده نمی‌شود!"
راستی علی رغم اعلام دو روز عزای عمومی در سطح کشور، چند نفر از چنین عزایی اطلاع دارند؟ کدام شهر بازی در سطح کشور تعطیل شده؟ چند فیلم کمدی و تئاتر در سراسر کشور در حال نمایش هستند؟ ... واقعا دلیلش چیست؟! آیا صحبتهای سال 91 این مرجع تقلید و درخواست بخشش از مردم، باعث ناخشنودی جناح اصولگرا و دلواپس شده؟

ماجرای بقال سر کوچه که تحریمش کردیم!

برای آنها که هنوز دلایل تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران را نمی دانند:
سر کوچه ما یک بقالی است که من از مغازه اش و بهداشتش و هر مسئله دیگری که فقط به خودم مربوط است، خوشم نمی آید، به همین دلیل از او خرید نمی کنم و راهم را دور می کنم و از مغازه دیگری خرید می کنم. اما این بقالی سمچ که خیلی هم اهل فضاسازی است، من را متهم کرده که بی دلیل از او خرید نمی کنم و بی دلیل مراودات مالی و تجاری خودم را با او قطع کرده ام! هر چه به او توضیح می دهم که بابا جان، من کاملا مختار و آزادم که از هر کس که دلم بخواهد خرید کنم، با هر کس که دوست داشته باشم مراودات مالی و تجاری داشته باشم و هر کس هم نپسندم قطع رابطه کنم، اما به خرجش نمی رود و دائم دنبال مذاکره است که باب گفتگو را باز کند!
اما کمی دورتر، مغازه دیگری است که بسیار مردم دار، مودب، تمیز و بهداشتی و البته ارزان فروش است، هر دفعه که آنجا می روم با سلام علیکی بلند باب صحبت را باز می کند، همیشه او سلام می کند و همیشه تخفیف های خوبی می دهد، فکر می کنم که او راه و رسم تجارت را بلد است، او به من توهین نمی کند، پرچم خانه من را آتش نمی زند، نام من را شیطان نمی گذارد و جلو خانه من با مشت گره کرده شعار نمی دهد! من هم او را دوست دارم و تمام نیازهای روزمره ام را از او خرید می کنم و برایش تبلیغ هم می کنم که بقیه همسایه هم از او خرید کنند، این است که این مغازه دار عزیز چند روز پیش با یک ماشین شاسی بلند چند صد میلیونی که خریده بود وارد خیابان شد و شب هم یک جعبه شیرینی جلو همه مشتریها تعارف می کرد!
اما آن بقالی اولی! زن و بچه هاش هر روز از دست کتک ها و فشارهای این آقای خونه، به یکی از همسایه ها پناه می برند! هر جا که زد و خورد و دعوایی هم هست، حتما این بقالی سر کوچه ما یک سر قضیه است، فقط دنبال درگیری است! تازه هر روز هم شعار می ده که باید اقا اسماعیل را از کوچه بیرون کند! چون او را به رسمیت نمی شناسد!
خلاصه کنم، هم زن و بچه خودش، هم اهالی کوچه و خیابان و شهر از دستش به فغان اومدن، اما هنوز داره گلایه می کنه از من که چرا تحریمش کردم و از او خرید نمی کنم! به نظر شما من چه باید بکنم، به نظر شما تحریم را بشکنم و از او خرید کنم؟ یا بزنم دهنش را خورد کنم؟

اولین خط و نشان جمهوری خواهان به اوباما! تا پایان دوره ات، دست به عصا باش!

سه قانون گذار آمریکایی در نامه ای به باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا از او خواستند در عمر باقیمانده دولتش از دادن امتیازات بیشتر به ایران خودداری کند تا ترامپ فرصت اجرای سیاستهای دولت خود را پیدا کند.
راستی آیا می توان کابینه ترامپ را یک دولت جنگ نامید؟ در میان نقش ایران چیست؟ صرفا بهانه دادن به این دولت دیوانه تا دندان مسلح؟ آیا سایه جنگ ایران را تهدید می کند؟ وظیفه حاکمان ایران در این موقیت آرام کردن فضای بین المللی است یا دامن زدن به جو اختلاف و دشمنی؟

بعد از لغو کنسرتها در مشهد، حال نوبت لغو سخنرانی هاست...

سپاه: حرفی از لغو سخنرانی مطهری نزدیم، درباره سوءاستفاده احتمالی توصیه‌ کردیم!
اینکه با یک توصیه ساده، قوه قضایی بر خود واجب می بیند که سخنرانی نایب رئیس مجلس را در مشهد لغو کند خود نکته جالبی است، چرا و با چه مستند و مدرک و ادله ای قوه قضایی جلو این سخنرانی را گرفت؟ آیا وقتی یک نماینده مجلس از ابتدایی ترین حق خود، حق آزادی در بیان، محروم است، وضعیت آحاد جامعه چگونه است؟
آیا نماینده ولی فقیه در مشهد قصد دارد که این شهر را بقیه ایران جدا کند؟ آیا دولت می تواند می تواند جلو این خودکامگی را بگیرد؟ راستی در ایران چند دولت حاکم هستند و کدام یک قوی تر هستند؟ مردم در این میان چه جایگاهی دارند؟

نقض برجام؟ مگه داریم؟ مگه می شه؟

آقای خامنه‌ای روز چهارشنبه 3 آذر 95 گفت تمدید تحریم‌ها نقض برجام است و قطعا با واکنش ایران مواجه خواهد شد!
ایشان توضیح نداد که چرا آمریکا مجاز نیست روابط تجاری خود را با ایران قطع کند و چرا ایران به روابط آزاد تجاری با این کشور تا این اندازه علاقمنداست؟ همچنین ایشان توضیح نداد که تمدید تحریمهایی که از 20 سال پیش از طرف آمریکا وضع شده، چگونه نقض برجام است؟ و همچنین ایشان توضیح نداد که اگر آمریکا دشمن بزرگ است، چرا ایران تا این اندازه به رفع تحریمهای یکجانبه این کشور علاقه مند است؟ چرا خود ایران پیش قدم نمی شود و آمریکا را تحریم نمی کند؟ و اگر این امکان وجود ندارد و ایران به ارتباط مالی و تجاری با آمریکا نیاز دارد، چرا دائم دم از دشمن می زند؟!



۱۳۹۵ آبان ۳۰, یکشنبه

اسلام تند رو، این بار در ترکیه...

هزاران زن خشمگین در ترکیه به اصلاحیه قانون رابطه جنسی با دختران کم سن و سال اعتراض کردند. این اصلاحیه جدید به مردانی که با دختربچه‌ها رابطه جنسی برقرار می‌کنند به عنوان متجاوز برخورد نمی‌کند اگر آنها با قربانی ازدواج کنند!
ظاهرا حزب اسلامگرای ترکیه مایل نیست که در تندروی وخشونت علیه زنان، از همسایگان خود عقب بیافتد! طبق این لایحه که دولت ارائه کرده و ممکن است به زودی به قانون بدل شود، هر مردی که به دختربچه ای تجاوز کند، به شرط اینکه با آن دختر ازدواج کند، مورد پیگرد قرار نمی گیرد!
اما درود بر زنان ترک که چه خوب اعتراض خود را به این قونین قرون وسطایی اعلام کرده و احتمالا مانع از تصویب این نوع قوانین خواهند شد.

۱۳۹۵ آبان ۲۹, شنبه

وقتی گذشته آقای شجونی خبر ساز می شود...

قصد ندارم در خصوص کسی که مرحوم شده و دستش از دنیا کوتاه است، سخن درشت بگویم، اما چه باید بگوییم در خصوص کسانی که عمری برای ملت نسخه پیچیدند، آنها را امر به معروف کردند، هر بلایی که خواستند بر سر ملت آوردند، و بعد که پرده کنار افتاد، معلوم شد که خود گرفتار همان افعالی بودند که عمری مردمان را نهی می کردند؟...(توضیح اینکه به دلیل همان محدودیت ها، از بازنشر عکسهای جوانی ایشان در حالات خاص پرهیز می کنم، با عرض این نکته که انشاءالله همه آن عکسها فتوشاپ باشند!)

ام الفساد خاورمیانه ؟!

جان بولتون، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد، که از او به عنوان یکی از کاندیداهای مقام وزیر خارجه دولت ترامپ نام برده می شود، پنجشنبه در مصاحبه ای گفته است: «آیت الله ها تهدید اصلی علیه صلح بین المللی و امنیت در خاور میانه هستند. البته سرنگونی آن ها همه مشکلات منطقه را حل نمی کند اما تهدید اصلی را از بین می برد».
ظاهرا بالاخره یک نفر ام الفساد و ریشه همه بدی ها را پیدا کرده، امیدوارم در حل این مشکل هم موفق باشد...

دست کدام رئیس جمهور به خون کودکان سرزمین خود آغشته است؟

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از ساکنان محلی و منابع سوری، یک بیمارستان‌ مخصوص مراقبت از کودکان امروز هدف حمله قرار گرفت و پزشکان سخت در تلاش هستند تا یک مکان امن برای انتقال این کودکان بیمار پیدا کنند.
همزمان، در اثر حملات هوایی امروز نیروهای دولتی سوریه به روستایی دور افتاده در استان حلب، هفت نفر از اعضای یک خانواده، از جمله چهار کودک، جان خود را از دست دادند!
واقعاً کدام دیکتاتور در تمام اعصار به اندازه بشار اسد دستش به خون کودکان سرزمینش آغشته است؟ چرا حاکمان ایران تا این اندازه از او حمایت می کنند؟ آیا بشار مسلمان است؟ آیا او صالح است؟ یا یک دیکتاتور خون ریز همپای هیتلر و چنگیز؟ چرا حاکمان ایران با پول این سرزمین از بشار اسد حمایت می کنند؟ این حمایت تا کجا ادامه خواهد داشت؟ تا کشتن آخرین سوری منتقد بشار؟!

و باز یک دو تابعیتی جاسوس دیگر...!

سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که نگرانی‌ها نسبت به وضعیت وخیم سلامتی روحی و جسمی نازنین زاغری رتکلیف، زندانی ایرانی بریتانیایی در ایران، به شدت افزایش یافته است.
به گفته آقای رتکلیف، مادر نازنین زاغری در ملاقات روز جمعه با دیدن لاغری و ضعف جسمی دختر خود از حال رفت.
به نوشته عفو بین‌الملل، نازنین زاغری از تپش قلب شدید، درد دست، بازو و شانه و ضعف بینایی رنج می‌برد. همسر او به این سازمان گفت که خانم زاغری در هفته‌های اخیر به مرحله شکستن رسیده و روحیه او به شدت افت کرده است. به گفته آقای رتکلیف، نازنین زاغری در نامه‌ای به خودکشی اشاره کرده و این نامه به دست خانواده او رسیده است.
نازنین زاغری کیست؟ اتهام او چیست؟ چرا قوه قضاییه به راحتی یک ایرانی را دستگیر، زندانی و تحت فشار قرار می دهد و به هیچ کس هم در خصوص اتهام وی توضیح نمی دهد؟ چرا زندانی باید دست به اعتصاب غذا بزند؟ صحبت از خودکشی چرا؟ آیا او یک جاسوس است؟ او به چه اطلاعاتی دسترسی داشته و این اطلاعات را به چه کسی در خارج از کشور انتقال داده است؟ آیا این شایعات که حکومت ایران از ایرانیان ساکن از خارج به عنوان طعمه و باجگیری استفاده می کند درست است؟ در کجای دنیا جاسوس را با قید وصیغه آزاد و به کشور خود می فرستند؟
آیا قوه قضاییه ای به بدنامی قوه قضاییه ایران در دنیا وجود دارد؟

احمدی نژاد یا ترامپ؟ مسئله این است...!

شباهتهای احمدی نژاد و ترامپ:
1- هر دو برای دروغ گویی مرزی قائل نیستند!
2- هردو نسبت به تحولات منطقه و جهانی و البته جغرافیای سیاسی بی اطلاع و بی بهره اند. (گفته احمدی نژاد در خصوص محل کشور انگلیس در شمال آفریقا هنوز در یادها مانده...)
3- هر دو علاقه زیادی به حفظ نزدیکان و دوستان خود در قدرت سیاسی داشتند، احمدی نژاد سخنرانی های خود در سازمان ملل را به یک تور خانوادگی هر ساله بدل کرده و ترامپ هم از انتصاب دختر و داماد و پسر خود در تیم انتقال قدرت در کاخ سفید شروع کرده است!
4- هیچکدام سابقه محکومیت در هیچ دادگاهی ندارند!
5- هر دو مخالفین بسیار زیاد و جدی دارند که حاضرند روزها و هفته ها در خیابان علیه ایشان شعار دهند!
6- هر دو نفر علاقه دارند که همسر و فرزندان خود را در سفر آمریکا همراه داشته باشند!

اما تفاوتهای این نفر:
1- ترامپ با تکیه بر شایستگی و لیاقت خود به ثروت کلانی رسیده و نشان داده که یک تاجر موفق در دنیاست، اما احمدی نژاد در کل عمر خود هرگز حتی یک مغازه را هم اداره نکرده و هر چه بدست آورده ناشی از رانت قدرت بوده است!
2- خیلی ها در آمریکا از شغلهایی که ترامپ ایجاد کرده منتفع شده و زندگی اقتصادی خود را مدیون ترامپ هستند، اما احمدی نژاد رکورد دار نابودی مشاغل و نابودی اقتصاد بوده است!
3- خیلی ها در آمریکا و دنیا حاضرند با ترامپ به عنوان یک نخبه تجاری و اقتصادی کار کرده و شراکت داشته باشند، اما چه کسی حاضر است در ایران فرزند خود را در مدرسه ای ثبت نام کند که فرضا ناظم آن مدرسه احمدی نژاد باشد؟ یا چه کسی حاضر از بقالی خرید کند که اداره کننده اش احمدی نژاد باشد؟ :)
4- در ایران نظر احمدی نژاد حداقل به نظر یک نفر نزدیک بوده است، اما در آمریکا نظر ترامپ اصولا به هیچ کس نزدیک نیست!

دو بانو، در دو کشور مختلف...!

اولی پگی ویتسون اولین زنی خواهد بود که دو بار ایستگاه فضایی را فرماندهی کرده و و در حالی که برای سومین بار عازم فضا بوده و در همان ایستگاه فضایی نیز 57 ساله خواهد شد.
دومی مرضیه حدید چی معروف به مرضیه دباغ، که در گفتگوی وی با روزنامه همشهری و در تعریف از مبارزات خود گفته:"در خیابان زعفرانیه مقابل کاخ سعدآباد می نشستم و بقچه نون و پنیری داشتم و گدایی می کردم و آمد و رفت ماشینهای سلطنتی را کنترل می کردم ... زمانی که گواهینامه گرفته بودم، چهار نفر از برادران را با پیکان به زاهدان بردم و تحویل یک قاچاقچی دادم که اینها را از مرز رد کنند. این چهار نفر، چادر سر کردند و پوشیه زدند من هم رانندگی می کردم. به هر پاسگاهی که در مسیر می رسیدیم باور کنید که صدای قلبم را خودم می شنیدم"! وی در سفر ارسال نامه امام خمینی به گورباچف، جزء هیئت ایرانی بود که به دیدار گورباچف رفت و ماجرای دست دادن مرضیه دباغ با آقای گورباچف، از جمله رخدادهای مشهور این مأموریت است!
راستی کدام یک قابل احترامند؟


وقتی فاسدان عاشق زیارت می شوند...!

واقعاً اینها عاشقان کربلا و زیارت حرم حسین هستند؟ یا مقدمه ای بر تطهیر اتهاماتشان؟

حاکمان ایران و آمریکا به کدام سو می روند؟

گروهی در ایران امیدوارند ریاست جمهوری ترامپ مانند دوره ریگان شود که طی آن آمریکا در خفا در جریان جنگ ایران و عراق به ایران اسلحه می فروخت. ماجرایی که بعدها به رسوایی ایران کنترا معروف شد.
اما نام سه چهره سیاسی مطرح در صدر دولت ترامپ، نیوت گینگریچ، رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا، رودی جولیانی، شهردار پیشین نیویورک، و جان بولتون، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد، که از حامیان فعال سازمان مجاهدین خلق بوده اند مایه نگرانی عده ای در ایران شده است. ظاهرا همین ترس و نگرانی باعث می شود که آقای خامنه ای این ترس را تکذیب و پنهان کند! ما نه خوشحالی می کنیم و نه عزا می گیریم! ... فکر می کنم به زودی حاکمیت ایران باید رخت عزا به تن کند، وقتی سختیگیری های ترامپ، عرصه را بر این حکومت غیر مردمی سخت کند...!

عفو بین الملل در باره ایران چه می گوید؟

سازمان عفو بین الملل حکومت ایران را به وادار کردن زندانیان سیاسی به اعتراف زیر شکنجه و پخش چنین اعترافهائی در تلویزیون با هدف مشروع جلوه دادن اعدامهای گسترده در کشور متهم کرده است.
این نهاد حقوق بشری در تازه ترین گزارش خود ضمن اشاره به اعدام ۲۵ مرد سنی می افزاید آنها به زور وادار به اعترافهای نادرست شده بودند، و همگی آنها فریب خورده بودند که پس از اعتراف آزاد خواهند شد!
خواستگاه اعترافهای اجباری را می توان در نظام شوروی سابق و دوره لنین و بعد از آن در دوره استالین دانست، تقریباً در هیچ کشور غربی و آزاد دارای دموکراسی، چنین صحنه ای از اعتراف محکومان تحت شکنجه و در مقابل دوربین را شاهد نیستیم، آیا این تفاوت بنیادین نظام مقدس جمهوری اسلامی با نظامهای دارای دموکراسی نیست؟ آیا انقلاب نکردیم که شاهد اعترافات اجباری و تحت فشار و شکنجه محکومان را نداشته باشیم؟ آیا این خود دلیلی بر بی راهه رفتن مسیر انقلاب نیست؟ آیا این خود دلیلی دیگر بر ضد انقلاب بودن سران و حاکمان فعلی جمهوری اسلامی نیست؟

حسابهای شخصی قاضی القضات!

در پی انتشار گزارش‌هایی مبنی بر وجود بیش از ۶۰ حساب بانکی به نام صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی، یک نماینده مجلس خواستار توضیح صادق لاریجانی در این مورد شد!
محمود صادقی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: «بخش قابل‌ توجهی از وجوه واریزی به این حساب‌ها، متعلق به اشخاص حقیقی، اصحاب دعوی در محاکم حقوقی و کیفری و گاه متعلق به متهمان در دادسراهاست که بابت قرارهای وثیقه و تودیع خسارت‌های احتمالی به صندوق دادگستری واریز می‌شود و سوال من این است که کدام موازین شرعی اجازه می‌دهد، قوه‌‌قضائیه در این وجوه تصرف کند و با سپرده‌گذاری این وجوه، سود حاصله را تملک کند.»
دقت کنید: بیش از 60 حساب بانکی! واریز وجوه توسط افرادی که در دادگاه ها پرونده دارند! درآمد بالای 20 میلیاردی فقط از محل سود این وجوه!!
و چه کسی باید به این اتهامات رسیدگی کند؟ خود قاضی القضات، جناب لاریجانی!

رادیوی امام خمینی!

هاشمی رفسنجانی: بیشتر اخبار را می‌بینم. حداقل یک بخش را در شبانه‌روز می‌بینم که می‌خواهم بفهمم آنها چه می‌گویند و دنبال چه موضوعاتی هستند. از مسائلی که مطمئن هستم به خاطر دارم؛ امام(ره) هم رادیویی داشتند و همه خبرهای یک شبکه خبری خاص را می‌شنیدند. وقت اخبار این شبکه خارجی به هیچ کس وقت ملاقات نمی‌دادند. چون می‌خواستند اخبار را بشنوند!
وقتی امام خمینی، بنیان گذار جمهوری مقدس اسلامی، به اخبار تلویزیون ایران اعتماد نداشتند و شخصا و با استفاده از یک رادیو و هر روزه، اخبار را از یک رسانه خارجی (احتمالا بی بی سی) میگرفتند، ما چرا باید به رسانه میلی اعتماد داشته باشیم؟


آیا آمریکای بعد از انتخاب ترامپ، همان ایران بعد از 88 است؟

طی چند روز گذشته صدا و سیما در برنامه های مختلف سعی در مقایسه پوشش خبری رسانه های بین المللی مثل بی بی سی نسبت به اخبار اعتراضات سال 88 ایران و اعتراضات بعد از ریاست جمهوری آمریکا داشت، آیا این دو واقعاً قابل قیاس هستند؟ تفاوتهای انتخابات ریاست جمهوری 88 ایران و سال جاری آمریکا:
1- در ایران کسی به احمدی نژاد معترض نبود! معترضین به تقلب در انتخابات اعتراض داشتند، درست بر عکس آمریکا که مطلقا حرف نقلب نیست و فقط بحث بر سر سیاستهای احتمالی آینده ترامپ است!
2- در اعتراضات 88 حکومت ایران بلافاصله همه خبرنگاران خارجی را از کشور خارج کرد! در اعتراضات فعلی در آمریکا همه رسانه های دنیا از جمله کامران نجف زاده! آزادند که هر خبر و تصویری را مخابره کنند و از مصونیت کامل خبرنگارای نیز برخورداند!
3- اعتراض در آمریکا هیچ منع و هیچ محدودیتی ندارد، مردم آزادند که تا هر میزان و تا هر موقع بدون محدودیت تا وقتی که آسیبی به کسی نزده اند تجمع کنند و اعتراض خود را بیان کنند، در ایران هر دو نفری که دور هم جمع شوند، به اتهام تجمع به قصد مخالفت با نظام دستگیر، کهریزکی و زندانی می شوند (اگر اعدام نشوند البته!)
4- در وقایع بعد از انتخابات 88 هزاران نفر مجبور به ترک دیار و پناهندگی به غرب و آمریکا شدند! تا الان شنیده نشده که هیچ معترضی در آمریکا مجبور به ترک کشور و یا پناهندگی به ایران شود!
5- احمدی نژاد در سال 88 به این دلیل رئیس جمهور ماند که نظرش به نظر بعضی نزدیکتر بود! در آمریکا ترامپ نظرش اصولا به هیچ کس نزدیک نیست!
6- دو نفر از نامزدهای ریاست جمهوری ایران در سال 88 همچنان در حصر هستند بدون اینکه حتی یک دقیقه فرصت دفاع از خود را داشته باشند! رقبای ترامپ در آمریکا آزادند که هر چه بخواهند بگویند و اصولا کسی آنجا محدودیتی از این بابت ندارد!
7- میلیونها تصویر و ویدیو از تخریب اموال عمومی توسط پلیس و بسیج و اعتراضات سال 88 تهیه و در تمام دنیا پخش شد! تا الان حتی یک عکس یا گزارش در خصوص تخریب اموال عمومی توسط پلیس گزارش نشده است!
...
حال این سوال مطرح می شود که واقعا تلویزیون جمهوری اسلام، یک رسانه ملی است؟