۱۳۹۵ آذر ۸, دوشنبه

چند سوال بی پاسخ...


سوالهایی که رئیس قوه قضاییه باید به آنها پاسخ بدهد، اما بجای آن سوال کننده را جلب می کند:
1- آیا نفس وجود بیش از 60 حساب شخصی شخص رئیس قوه قضایی صحت دارد؟
2- اگر درست است، این حسابها برای بزینس و تجارت شخصی استفاده می شود یا کارهای مربوط به سمت و پست حکومتی؟ 3
- اگر این حسابها کاربرد حکومتی دارد، آیا قانونی است؟ یعنی در قانون صراحتا به رئیس قوه اجازه داده شده که پول بیت المال را در حسابهای شخصی خود واریز کند؟
4- اگر این حسابهای شخصی صحت دارد، چه کسی یا نهادی بر آن نظارت می کند؟ آیا نهاد نظارت کننده اصولا این اجازه را دارد که به حساب شخصی افراد نظارت کند؟ اگر این اجازه را ندارد، چرا پول بیت المال یا پولی که به رئیس قوه قضاییه تعلق ندارد باید در حساب شخصی ایشان و بدون هرگونه نظارتی باشد؟
5- دلیل تعدد این حسابها چیست؟
6- سول این مبالغ چگونه هزینه می شود و اگر ریالی از اصل و سود این مبالغ توسط رئیس قوه قضاییه بر فرض به نفع خود هزینه شود، با توجه به اینکه این حسابها شخصی است، چه کسی متوجه می شود و اصولا چه کسی ناظر بر این حسابها است؟
7- بجز قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، چه مقام و منصبی حق واجازه را دارد که به رئیس قوه قضاییه اجازه قانونی افتتاح و استفاده از این حسابها را بدهد؟ چه کسی می تواند به ایشان این اجازه را بدهد که پولهایی که به ایشان تعلق ندارد به این حسابهای شخصی واریز کند؟
8- نحوه هزینه این مبالغ در حسابهای فرضی شخصی ایشان و سودهای احتمالی آن چگونه بوده است؟
و چند سوال عمومی تر:
1- ایا سایر مقامات و مسئولین در قوه قضاییه و سایر قوا چنین حسابهایی را دارند؟
2- در شرایطی که رئیس قوه قضاییه به عنوان قاضی القضات مورد اتهامی قرار می گیرد، آیا می توان انتظار داشت که دادستان که منصوب ایشان است مثل بقیه افراد جامعه در خصوص شخص ایشان اعلام جرم کند؟ با توجه به اینکه رئیس قوه قضاییه منصوب رهبر است، آیا کسی در قوه قضاییه جرات و جسارت رسیدگی به شخص منصوب شده مستقیم رهبری را دارد؟ 

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر