۱۳۹۶ آبان ۹, سه‌شنبه

اژدر با سرعت 360 کیلومتر بر ساعت! جل الخالق!!



به این دو عکس دقت کنید، اینها عکس اژدر ساخت سپاه هستند و به گفته این سایت، (لینک) سرعت این اژدر ها در زیر آب برابر 100 متر بر ثانیه برابر 360 کیلومتر بر ساعت است!
سوال این است که آیا ایران توانسته خودرویی بر روی خشکی تولید کند که چنین سرعتی داشته باشد! آیا کسانی که چنین ادعایی کردند، مفهوم سرعت 360 کیلومتر بر ساعت زیر آب را می دانند؟ آیا مطلع هستند که چه انرژی برای حرکت زیر آب با چنین سرعتی لازم است.
من شخصا افتخار می کنم به چنین دانشمندانی با چنین ذهن و هوشی که توانسته اند اینطور به سادگی غیر ممکن ها را ممکن کنند. همین مسئله ثابت کرده که هر غیر ممکنی توسط برادران سپاهی ممکن خواهد بود. کاش بقیه غیر ممکن ها هر چه سریعتر به دست این سرداران سپاه حل و فصل شود و ایران دوباره به دوره شکوه و عظمت از دست داده خود بازگردد. 
لینک اصل مطلب


نقش بی بی سی فارسی در میان مخاطبان ایرانی و عکس العمل حکومت ایران

در فروردین ۱۳۹۰، وقتی رادیوی روسی موج کوتاه و متوسط بی بی سی بعد از ۶۵ سال فعالیت، بسته شد، دلیل اصلی آن بسیار ساده بود: مخاطب این رادیو به میزانی کاهش یافته بود که ادامه فعالیتش قابل دفاع نبود. علت اصلی کاهش تعداد مخاطبان هم، باز شدن نسبی فضای رسانه ای بود.
در ایران به لطف بسته شدن هر چه بیشتر فضای رسانه ای و رویه صدا و سیما که جز کلافه کردن مخاطف فایده ای ندارد، ناگزیر سردمداران جامعه برای برگرداندن مخاطب به سمت این رسانه حکومتی چاره ای نمی بینند جز افزایش فیلترینگ و البته فشار هر چه بیشتر بر رسانه های بیگانه، از این منظر شاید قابل پیش بینی بود که قوه قضاییه دست به دامان خانواده کارکنان بی بی سی شده و از آنان همچون گروگانی استفاده کند، شاید که این رسانه بسیار پر مخاطب و موثر در بین افکار عمومی، خودش داوطلب شده و پا را کمتر از گلیم خود دراز کند!

۱۳۹۶ آبان ۸, دوشنبه

باید ها و نبایدهای نظام مقدس!

قسمت عمده انرژی نظام مقدس جمهوری اسلامی صرف اجبار و تحمیل باید ها و نباید به ملت ایران می شود. اینکه مردم چه کاری را "باید" انجام دهند و چه کاری را "نباید" انجام دهند!
مجموعه این بایدها و نبایدها و بگیر و ببندها و احکام نظام جمهوری اسلامی، موجب فشرده شدن هر چه بیشتر فنر سرکوب بر ملت خواهد شده، اینکه این فنر چه زمان سرباز کرده و رها شود و آن روز چه اتفاقی بیافتد، مشخص نیست، اما قطعاً آن روز دیر نخواهد بود. 

 

رتبه آخر پیشرفت در دنیا از آن ماست!

اگر در روزگاری خود را با سویس هم رده می دانستیم و مقایسه می کردیم و ناراحت بودیم که چرا ژاپن باید در آسیا از ما جلو باشد، امروز به بلایی مبتلا شدیم که ترکیه، مالزی، کره جنوبی، امارات، ... همه و همه با سرعت برق و باد از ما پیشی گرفتند وامروز ما مانده ایم افغانستان و عراقی که آنها هم تخت گاز در حال جلو زدن هستند، و سوریه ای که اگر ما نبودیم، امروز چنین وضعی نداشت!
عربستان هم با آزادی ها و اصلاحات خود، دیگر کشوری را باقی نگذاشته که از ما محدود تر باشد!
درود بر ما، با چنین پیشرفتهایی که اگر هیچ نداریم، حداقل "امنیت!" داریم...


 

منبع درآمد ارزی کره شمالی: "صادرات موشک بالستیک!"

یکی از منابع مهم درآمدی کشور کره شمالی، "صادرات موشک بالستیک!"
به نقل از روزنامه اسپوتنیک ایران، صادرات موشکهای بالستیک یکی از منابع مهم و اصلی درآمد ارزی این کشور منزوی است.
مشخص نیست که کره شمالی دقیقا به چه کشورهایی موشک بالستیک صادر می کند. اما کشورهایی که صنعت ضعیف داشته و با دنیا سر جنگ دارند و شعار مرگ بر این و آن کشور از شعارهای استراتژیک آنهاست، می توانند مقصد این موشکهای بالستیک باشند!

۱۳۹۶ آبان ۶, شنبه

چشم دلواپسمان روشن! کلاهتان بالاتر!!


کریمی قدوسی:
اکثر آقازاده‌ها با سرویس‌های جاسوسی در ارتباط هستند و بیشتر نمایندگان به همراه خانواده های خود به سفرهای خارجی می روند! عصر هامون
برادران اصولگرا و دلواپس کلاهشان را بالاتر بگذارند! چشمتان روشن

ذهنهای سازنده موشک کجا هستند؟!

عکس زیر به طور مستقیم از سایت حضرت آیت الله خامنه ای برداشته شده است. اما پاسخ به سوال طرح شده از طرف معظم له:
رهبرم، ذهنهای سازنده موشک اگر ایرانی بودند، قادر بودند هر امر محالی را ممکن سازند، اما وقتی موشک از کره وارد و مهندسی معکوس می شود، در این صورت انتظار معجزه از چنین ذهن هایی نداشته باشید!
کاش کاری می کردیم که جلو فرار مغزها و نخبگانمان گرفته می شد، کاش...
 

کشوری با سابقه 40 ساله خودرو سازی، اکنون کجا ایستاده است؟!



به گزارش روزنامه شهروند، ایران با مجموع ٨١ واحد تولید خودرو تنها حدود یک ‌میلیون خودرو در سال به بازار عرضه می‌کنند، در حالی که به تنهایی حدود ٧ برابر مجموع آلمان و ژاپن و همچنین ٣ برابر امریکا، ١٠ برابر فرانسه و ١٦ برابر کره‌جنوبی کارخانه تولید خودرو دارد! اما خودروی ایرانی کجا و خودروهای تولیدی این غول‌ها کجا؟!
این درحالی است که هرکدام از غول‌های تولید خودرو سالانه حدود ٥ تا ١٢ برابر ایران خودرو تولید می‌کنند. درباره کیفیت هم همین بس که بگوییم تقریبا تمامی خودروهای ایرانی تنها به بازار داخلی عرضه می‌شوند و صنعتی که همزمان  با کره‌جنوبی در ایران متولد شده، پس از حدود  ٤دهه هنوز به مونتاژکاری بسنده کرده است اما خودروهای تولیدی آلمان، ژاپن، آمریکا، فرانسه و کره‌جنوبی بازار جهان را در تسخیر دارند!
اما هیچکدام از اینها مهم نیستند، مهم این است که مهندسان ما قادر هستند مدرن ترین موتورهای موشکهای بالستیک تولید کنند و دنیا را انگشت به دهان نگه دارند و ما هم البته همه این حرفها را باور می کنیم!

بلایی که بر سر قهرمانانمان می آوریم...



قهرمانان ورزشی مان دستفروشی می کنند و خودمان دم از قهرمانی در کل جهان می زنیم! آری ما می توانیم، فقط ما می توانیم قهرمانان ورزشی مان را به دلیل بدهی از مسابقات محروم کنیم! فقط ما می توانیم نخبه های ورزشی مان را به دلیل دیده شدن مویش به کشورهای دیگر بفرستیم!! و فقط ما می توانیم یک قهرمان ورزشی را بدل به یک دستفروش کنیم!!!

۱۳۹۶ آبان ۵, جمعه

از آزادی چه چیزی برایمان باقی مانده؟

از آزادی فقط استادیومش را داشتیم، آن هم معلوم شد که آزاد نیست...!

ترامپ چه گفت؟

اوباما به عنوان رئیس جمهوری قوی ترین کشور دنیا، در اوج اعتراضات و انقلاب سبز مردم ایران در سال 88، ملت ایران را تنها گذاشت. آیا ترامپ قصد دارد سیاستهای اشتباه سلف خود را جبران کند؟

گزارشگر حقوق بشر ایران چه گفت؟

گزارشگر ویژه سازمان ملل:
- از دولت ایران در خصوص اعدامهای سال 67 توضیح خواسته ام.
2- حکومت ایران باید در خصوص محدودیتهای اقلیت های دینی از جمله اهل سنت و بهاییان و همچنین زرتشیان پاسخ دهد.
3-آمار اعدام در ایران همچنان بسیار بالاست.
4-ایران همچنین افرادی که در سن زیر ۱۸ سالگی مرتکب جرم شده اند را، بدون توجه به کنوانسیون حقوق کودک اعدام کرد. البته ایران صبر می کند تا این کودکان به بالاتر از 18 سال رسیده و سپس آنها را می کشد.
5- فضای سیاسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری بازتر شد، اما بعد از آن بلافاصله محدودیت ها افزایش پیدا کرد.
6- خانم جهانگیر در گزارش حقوق بشر درباره ایران از محمدعلی طاهری و حکم اعدام او گفت و همچنین از فشار بر نرگس محمدی انتقاد کرد.
7- روزنامه نگاران در ایران همچنان بازداشت می شوند و ایران با عدم امکان دسترسی آنها به درمان، سعی در فشار آوردن بر آنها دارد.
ایران هیچکدام از گزارشگران حقوق بشر را به کشور راه نداده است!

حامیان بشار دیوانه کیانند؟

سازمان ملل نیروهای بشار اسد را مسئول حمله شیمیایی به شهری در شمال غربی این کشور عنوان کرده که در دست مخالفان دولت سوریه بوده است!
ایران اولین و بزرگترین حامی بشار اسد است!!
حکومتی که وقتی باتوم دارد، آن را بر فرق مردم خود خرد می کند تا نظام باقی بماند، حامی دیکتاتوری که برای ماندگاری خود دست به هر سلاح کشتار جمعی می زند، اگر دندان هسته ای پیدا کند، چه خواهد کرد؟ اگر موشک بالستیک داشته باشد، از آن برای چه چیزی استفاده می کند؟ آیا دنبا نباید از چنین حکومتی نگران نباشد؟!

زندانی مادران شهدای جنبش سبز، آیا ماجرا همچنان ادامه دارد؟!

شهناز اکملی، مادر مصطفی کریم بیگی ، از کشته‌شدگان در اعتراضات مردمی عاشورای ۱۳۸۸ از سوی یک شعبه دادگاه انقلاب به یک سال زندان و محرومیت از عضویت در فضای مجازی محکوم شد!
خانم اکملی که در هشت سال گذشته همواره به دنبال دادخواهی و یافتن عوامل کشتن فرزندش بود از سوی قاضی احمدزاده، رئیس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به یکسال زندان محکوم شد.
به گزارش نهادهای حقوق بشری ایران، اتهام او «فعالیت تبلیغی علیه نظام» عنوان شده است!
هیچ کس نباید علیه نظام تبلیغ کند، اما نظام یعنی چه؟ روزانه از طرف روزنامه های داخلی رسمی و حتی صدا و سیما هجمه سنگین علیه دولت انجام میگیرد، نظام یعنی شخص آقای خامنه ای!
هر وقت کسی علیه ایشان حرفی بزند، می شود فعالیت تبلیغی علیه نظام! و حکمش حداقل زندان است! آنوقت بعضی حرف از تواضع، فروتنی و مردمی بودن آقای خامنه ای می زنند!!

رابطه دوژمن و دیکتاتور!

دکتر جوزف گوبلز وزیر تبلیغات حکومت نازی که سهم زیادی در قدرت گرفتن هیتلر داشت می‌گفت: وقتی یک حکومت دچار ضعف مدیریتی و فساد و ناکارآمدی و فلاکت اقتصادی شود و نتواند نیازهای ابتدایی مردمش از قبیل نان،کار،رفاه،امنیت،اعتبار و آسایش‌شان را تامین کند، با موجی از نارضایتی و خشم و اعتراض عمومی مواجه می‌شود و کشور به سوی انقلاب و سقوط حکومت پیش می‌رود..
در چنین حالتی حکومت باید اذهان عمومی را به سوی یک موضوع "فرعی اما بزرگ" منحرف کند...
باید وارد یک جنگ شود
حکومت باید برای ملت دشمن بتراشد. دشمنان خارجی، دشمنان داخلی..
اگر دشمن واقعی پیدا نشد حتی دشمن خیالی...
باید دائما از توطئه‌ها گفت از نقشه‌هایی که دشمنان برای ما می‌کشند...
باید از هر فرصتی و هر حادثه‌ای برای راه انداختن یک جنگ تبلیغاتی استفاده کرد. باید دائما درگیر بود؛ درگیر جنگ، درگیر تبلیغات علیه همسایگان، علیه کشورهای قدرتمند، علیه سازمان‌های جهانی... باید بحران ساخت.
رمز موفقیت و ماندگاری حکومت‌های ضعیف در وضعیت جنگی و بحران‌هاست.

در جنگ‌ها و بحران‌ها است که مردم بدبختی‌های مالی و شغلی و شخصی و معیشتی‌شان را فراموش می‌کنند و با حکومت همدل می‌شوند و این بهترین فرصت برای سرکوب منتقدان داخلی است. کشور که آرام شود، مردم طلب‌کار حکومت می‌شوند. باید کشور را دائما در حالت جنگی نگه داشت. باید کاری کرد که مردم وقتی به هم می رسند، دائما از جنگ و از دشمن بگویند...


باز هم تحریم دیگر، این بار برای موشک پرانی...

اکثریت قاطع اعضای مجلس نمایندگان آمریکا به طرحی برای نظارت بر برنامه موشکی ایران رای دادند.
این طرح رئیس جمهور را ملزم می‌کند شرکت‌های ایرانی و غیرایرانی درگیر در تامین نیازهای برنامه موشک‌های بالستیک ایران را شناسایی و تحریم کند و درباره هر آزمایش موشکی ایران گزارش بدهد.
ملت ایران تا کی باید هزینه موشک پرانی های سپاه را پرداخت کنند؟ آیا خود ملت ایران این حق و امکان را دارند که در خصوص برنامه موشکی و سایر بلند پروازی های سپاه اعلام نظر کنند؟! 
 

جایگاه رهبر ایران در میان میهمانان رسمی کجاست؟

مگر طبق قانون جمهوری اسلامی، رهبر شخص اول مملکت نیست؟ پس چرا در دیدارهای رسمی مقامات اول سایر کشورها با شخص اول مملکت ما، آن مقام در سطحی برابر با آقای خامنه ای نمی شنید؟ چرا آنها باید در صدر بنشینند و آقای خامنه ای در کنار؟!
توضیح اینکه در پروتکولهای رسمی شیوه دیدار مقامات هم سطح با یکدیگر کاملا تعریف شده که می بایست در مقام و سطح و جایگاه کاملا برابر با یکدیگر بنشینند، اما این نکته در خصوص رهبر ایران رعایت نمیشود، چرا؟

 

تجمعات غیر حکومتی در ایران

به قرار اطلاع طی چند روز گذشته اطراف محوطه آرامگاه کوروش در پاسارگاد فنس هایی به طول چند متر کشیده‌اند. و عبور و مرور خودروها را نیز محدود کرده اند. با نزدیک شدن به روز 7 آبان موسوم به روز کوروش، ظاهرا حکومت قصد دارد از تجمع ملت در این آرامگاه جلوگیری کند.
ایران هرگونه تجمعی خارج از میل حاکمیت ممنون اعلام می شود و مرد فقط حق دارند آن چیزی را دوست داشته باشند که از طرف حکومت به آنها اجازه داده می شود!
 

۱۳۹۶ آبان ۴, پنجشنبه

اول اون دزد رو بگیرید!

شرط نماینده ایران برای اجازه ورود به گزارشگر ویژه: 'اعزام گزارشگر برای ۱۹۲ کشور دیگر'!
دزدی را گرفتند به نزد قاضی بردند، قاضی از دزد پرسید: "چرا مالی که متعلق به تو نیست، برداشتی؟"
دزد گفت: "شما نباید از من سوال کنی، هر وقت کل دزدی در تمام دنیا را از بین بردی، هر وقت همه دزدها اینجا جمع شدند و به گناه خود اعتراف کردند و هر وقت در دنیا یک دزد باقی نماند، من هم به سوال شما پاسخ می دهم!!"
 

حقوق بشر در ایران...

افزایش اعدام، نقض حقوق اقلیتهای دینی، فشار بر مدافعان حقوق بشر، احکام زندان برای روزنامه نگاران داخلی و مسدود کردن اموال روزنامه نگاران ایرانی خارج از ایران و فشار بر خانواده هایشان، فشار بر فعالین شبکه های اجتماعی، انواع شکنجه های روحی و اجرای احکام قرون وسطی نابینا کردن و قطع عضو، منع خدمات پزشکی به زندانیان برای فشار بر زندانی، بازداشت دوملیتی ها و استفاده از این افراد به عنوان گروگان، محدودیت های روز افزون برای زنان، ... تمام اینها گوشه ای از موارد نقض حقوق بشر فراگیر و سراسری در ایران است!
راستی کدام کشور در خصوص موارد فوق می تواند با حکومت ایران رقابت کند؟!

 

۱۳۹۶ آبان ۳, چهارشنبه

اقتصاد و صنعت ما در تمام سالهای بعد از انقلاب!

در 40 سال گذشته اقتصاد چین 33 برابر بزرگ شده، در حالی که جمعیتش 5 /1 برابر شده است. ولی درآمد اقتصاد ایران 6 /2 برابر شده، در حالی که جمعیت ما 4 /2 برابر شده است. چینی‌ها در این دوره کیفیت معیشت و رفاه مردمشان را 22 برابر افزایش داده‌اند، ولی ما تقریباً در همان وضعیت سابق هستیم. اما چرا؟
پیشرفت شگرف کشورهای منطقه مثل امارات و ترکیه و کویت نیز خود نشانی دیگر از عقب ماندگی کشور ماست، اما چرا؟ علت عقب ماندگی اقتصاد و صنعت ما در تمام 40 سال گذشته چه بوده است؟