امیر هستم. در این وبلاگ سعی می کنم سخنان سیاست مردان ایرانی را به چالش بگیرم. سیاسیون ایرانی نیاموخته اند که مردم رعیت و ملک آنها نیستند و آنها می بایست در مورد سخنان و رفتار خود در پیشگاه ملت پاسخگو باشند...
۱۳۹۷ اردیبهشت ۱۰, دوشنبه
دیکتاتورها همیشه پیروزند!
در كره شمالى امروز جشن پيروزى ست. مهم نيست كدام پيروزى، ديكتاتورى ها هر كار كنند پيروزى ست. موشك بيندازند يا موشك نيندازند، مجسمه مقوايى عموسام آتش بزنند يا مجسمه مقوی امام را از هواپیما پیاده کنند، جام زهر بنوشند یا مشت محکم بزنند، نرمش قهرمانانه کنند با آمار اختلاس و تورم و گرانیشان رکورد بزند، ... در هر حال پیروزند و مردم هم همیشه دعاگوی شخص دیکتاتور، اینطور نیست؟!
آیا رهبر ایران هم به جنبش اسکناس نویسی خواهد پیوست؟
ملت ایران با توجه به محدودیت های پیش آمده برای تلگرام و سانسور رسانه ها، برای رساندن صدای خود به شعارنویسی روی اسکناس روی آورده اند. شاید در نبود یک رسانه آزاد و مستقل در کشور، این یکی از روشهای خوب برای پخش و گسترش نظرات مختلف مردم و بیان اعتراض آنها باشد. شعارهایی که روی اسکناسها دیده شده بیشتر همان شعارهایی است که در جریان اعتراضات مردمی طی چند ماه گذشته از جانب معترضین سر داده شده بود، از جمله "دشمن ما همین جاست، دروغ می گن آمریکاست" یا "رو به میهم، پشت به دشمن" و یا "مرگ بر دیکتاتور"...
توضیح اینکه توییتر رسما در ایران ممنوع است اما آقای خامنه ای و روحانی در آن عضو فعال هستند!
آیا خود رهبر و رئیس جمهور هم به پیروی از رفتار مردم به این چالش اسکناس نویسی رو خواهند آورد؟!
۱۳۹۷ اردیبهشت ۹, یکشنبه
دست مریزاد به نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی...
علم الهدی: "دختر ۱۳ ساله، ۱۲ ساله و ۱۴ ساله را بردند به نمایشگاه لوازم آرایش و از الآن او را با لوازم آرایش آشنا کردند،فردا که بهصورت یک جوان وارد جامعه میشود،چه جوانی خواهدبود؟!"
استان خراسان رضوی رکورددار کشور در ازدواج کودکان است!
رژیم غذایی یا شکنجه رسمی؟
عکس احمد رضا جلالی قبل از بازداشت و در حال حاضر در زندان جمهوری اسلامی.
خارج از دو حالت نیست، یا وی رژیم کم کالری گرفته و خودش خواسته که وزن کم کند و احتمالا در این رژیم کمی اقرار کرده! یا در زندانهای حکومت مقدس جمهوری اسلامی به طور رسمی و سازمان یافته شکنجه سنگین و دائمی اعمال می شود که اینچنین زندانیان دچار کاهش وزن می شوند!
فکر و اندیشه معظم له کجاست؟
آیت الله خامنه ای در سخنرانی 3 آذر 95: "اگر این تمدید تحریمهای 10 ساله، اجرایی و عملیاتی شود، قطعاً نقض برجام است و بدانند جمهوری اسلامی ایران حتماً در مقابل آن واکنش نشان خواهد داد."
خوب بیش از 18 ماه از آن روز می گذرد، تحریمهای 10 ساله هم که تمدید شد. تحریمهای بانکی هم که تقریباً هرگز برداشته نشد، دستتان هم که به هواپیماها نرسید، خوب چرا از این برجام بد خارج نمی شوید؟ از چه می ترسید؟!
چرا خارج نمی شوید؟
مشاور وزیر راه و شهرسازی ایران گفته است که به دلیل وجود مشکلات ناشی از تحریم، مشکلات مالی دولت و برخی مسائل بوروکراتیک، ایران نتوانسته به تعهدات خود در برابر شرکت هواپیماسازی بوئینگ عمل کند و این وضعیت باعث به تاخیر افتادن تحویل هواپیماهایی شده که قرار بود در سال جاری میلادی به ایران فروخته شود.
آیا از این سیستم قضایی و امنیتی کثیفتر هم وجود دارد؟
بارها شنیده شده بود که نهادهای نظامی و امنیتی برای درگیر کردن سیاست مداران، روزنامه نگاران و همه کسانی که در جامعه صدایی دارند و مرجع هستند، از دختران خیابانی استفاده می کنند. انصاف نیوز حال پرده از این ماجرای کثیف برداشته که شاید نمونه آن را در مخوف ترین سیستمهای امنیتی خارجی هم نشنیده باشیم. دختران و زنانی موسوم به "پرستو" که با نزدیک شدن به این گروه های با نفوذ جامعه علاوه بر کسب اطلاعات از آنها، در نهایت این امکان را فراهم می کنند که نهادهای قضایی و امنیتی هر لحظه که اراده کنند با یک پرونده مستند اخلاقی برای این افراد، آنها را وادار به سکوت و تمکنین کنند!
۱۳۹۷ اردیبهشت ۸, شنبه
و باز مرگی دیگر ناشی از فرار از گشت ارشاد
گویا دختر و پسری در تبریز توسط گشت ارشاد داشتن بازدداشت میشدن که فرار میکن و متاسفانه حین فرار تصادف میکنن و دختر کشته میشه.
واقعاً ارمغان حکومت چه بوده برای مردم بجز مرگ؟ چقدر چهره این حاکمیت سیاه و ننگین و وحشت آفرین شده بین مردم که فرار منجر به مرگ را به ماندن نزد شما ترجیح می دهند.
درسهایی از یک توییت
با نگاهی به این پیام افسر نرم، ناگفته های بسیاری دستگیرمان می شود:
1- این جماعت با رفتار پلیسی قصد بگیر و ببند و جریمه و کنترل جامعه را دارند، تا چه حد از موبایل و شعار "دوربین ما، اسلحه ما" وحشت دارند!
2- سطح اعتقاد این جماعت به حریم خصوصی افراد واقعاً اعجاب آور است. لباس و پوشش هر فردی حریم شخصی و خصوصی اش است که این افراد قصد دارند صرفاً با "لو دادن" و گزارش دادن آن به پلیس، آن شخص را مجازات کنند. حال چطور انتظار دارند مردم به امر آقای خامنه ای مبنی بر حرام بودن ورود به مسائل حریم شخصی افراد، اعتماد کنند!
۱۳۹۷ اردیبهشت ۷, جمعه
پیام رسانی با شعار "مرگ بر آمریکا"!
ایران پیام رسان سروش را باهدف جلب "میلیونها کاربر ایرانی" که از شبکه اجتماعی تلگرام استفاده میکنند ارائه کرده است. این اپلیکشن شامل مجموعهای از ایموجیهای مختلف از جمله ایموجی " مرگ بر آمریکا" است!
زمان نابودی جمهوری اسلامی نزدیک تر است یا اسراییل؟
علی شمخانی، دبیرشورای عالی امنیت ملی ایران، با اشاره به آنچه حمله
اسرائیل به پایگاه تی-۴ سوریه خوانده، گفته "تنبیه متجاوز قطعی است، اما
طبیعتا زمان، مکان و نحوه پاسخگویی به این اقدام شرورانه در اختیار و اراده
ایران خواهد بود".
40 سال است که ایران به طور دائم اسراییل را تهدید کرده و حتی زمان نابودی این کشور را نیز تعیین نموده است. به تازگی جنگ نیابتی این دوکشور نیز در سوریه آغاز شده و حداقل چند سرباز جمهوری اسلامی توسط ارتش اسراییل کشته شده اند. آیا جمهوری اسلامی اصولاً توان و قدرت و امکانات لازم برای یک جنگ تمام عیار با اسراییل را خواهد داشت؟ و یا حتی خیلی کمتر، ایران توان آسیب زدن به اسراییل را دارد؟ آیا جمهوری اسلامی حتی تاب و توان بازخورد و عکس العمل ارتش اسراییل در مقابل هر گونه ماجراجویی را را دارد؟
در نهایت به نظر مردم ایران، عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی طولانی تر خواهد بود یا اسراییل؟!
40 سال است که ایران به طور دائم اسراییل را تهدید کرده و حتی زمان نابودی این کشور را نیز تعیین نموده است. به تازگی جنگ نیابتی این دوکشور نیز در سوریه آغاز شده و حداقل چند سرباز جمهوری اسلامی توسط ارتش اسراییل کشته شده اند. آیا جمهوری اسلامی اصولاً توان و قدرت و امکانات لازم برای یک جنگ تمام عیار با اسراییل را خواهد داشت؟ و یا حتی خیلی کمتر، ایران توان آسیب زدن به اسراییل را دارد؟ آیا جمهوری اسلامی حتی تاب و توان بازخورد و عکس العمل ارتش اسراییل در مقابل هر گونه ماجراجویی را را دارد؟
در نهایت به نظر مردم ایران، عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی طولانی تر خواهد بود یا اسراییل؟!
مرگ بر آمریکا بدل به مرگ هموطنانمان شده، اما تا کی؟
دنیس مویلنبرگ، مدیر عامل بوئینگ،
تایید کرده که همگام با خط مشی دولت دونالد ترامپ، تحویل هواپیماهای
مسافربری ۷۷۷ خریداری شده توسط ایران را به تاخیر انداخته است. او در عین حال گفت که آینده برجام بر تولید
هواپیماهای ۷۷۷ مینیجامبو این شرکت در سال جاری تاثیری نمیگذارد.
به بیان دیگر، جمهوری اسلامی باید برای خرید هواپیما از کشوری که همواره خواهان مرگش شده همچنان صبر داشته باشد و مذاکره کند و به همین هواپیماهای نا ایمن و کهنه خود بسنده کند. و یا مجدد رو به هواپیماهای روسی بیاورد. هواپیماهایی که حتی خود خطوط هوایی روسیه مانند ایرفلوت، از آنها استفاده نمی کنند و مردم ایران هم به واسطه سقوط پی در پی این نوع هواپیماها به هیچ عنوان خاطره خوبی از آنها ندارند.
ملتی که سالهاست فریاد "مرگ بر آمریکا" شعار اصلی شان بوده، 40 سال است که شاهد سقوط هواپیماهای خود و مرگ عزیزانشان هستند.
آیا امیدی به بازگشت عقلانیت و خرد در مسئولین ارشد نظام هست؟!
نجات ایران توسط چه کسی انجام می شود؟ یک کشور خارجی یا مردم ایران؟
1- ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی، برجام را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت که این توافق مانع از دستیابی ایران به تسلیحات هستهای در بلندمدت نمیشود و نگرانی ایالات متحده از سایر جنبههای رفتار حکومت ایران، از جمله نقض حقوق بشر، محدودیت آزادی ارتباطات، برنامه موشکی، سیاست منطقهای و "حمایت ایران از تروریسم" را مرتفع نمیکند. او وعده داده بود که که برای توافقی بهتر در این زمینه تلاش کند.
2- رئیس جمهوری فرانسه که برای دیداری رسمی به آمریکا سفر کرده، در پایان این دیدار در مورد ادامه عضویت آمریکا در مورد برجام به خبرنگاران گفت: "من نمیدانم تصمیم آمریکا در این مورد چه خواهد بود اما تجزیه و تحلیل عقلانی اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، باعث نمیشود که اعتقاد داشته باشم که او هرآنچه که را که لازم است انجام خواهد داد تا برجام را حفظ کند."
3- در گزارش جدید رده بندی جهانی آزادی رسانه ها، ایران از میان ۱۸۰ کشوری که وضعیت رسانه ها در آن بررسی شده در رتبه ۱۶۴ و در انتهای جدول قرار دارد. براساس این گزارش ایران در سال ۲۰۱۷ همچنان یکی از ۵ زندان بزرگ جهان برای روزنامهنگاران و شهروند خبرنگاران بوده است و طی ۱۶ سالی که این گزارش از سوی گزارشگران بدون مرز منتشر می شود "هیچگاه ردههای آخر جدول و همسایگی در جوار بدترینها را ترک نکرده است".
4- کنشگران سیاسی و احتماعی و فعالین مدنی در ایران همواره حکومت ایران را به دلیل نقض فاحش و علنی و گسترده حقوق بشر سرزنش کرده اند. مسئله حجاب اجباری، عدم آزادی عقیده و دین، محدودیت برای اقلیتهای عقیدتی و قومی، ... از جمله اتهامات ایران در این خصوص بوده است.
5- معترضین ایران در طی چند ماه و سال گذشته همواره توجه سران حکومت به مسائل خارجی و حضور پر هزینه ایران در کشورهای منطقه را نکوهش کرده اند. ایران با برنامه موشکی بلند پروازانه خود فقط حساسیت دیگر کشورها و افزایش تحریم ها را سبب شده و با هزینه میلیاردی نظامی خود، پولی که اقتصاد ضعیف ایران شدیداً به آن نیاز دارد را به راحتی به هدر می هد.
به نظر می رسد تمام آنچه که ترامپ به عنوان شعار تبلیغاتی و سیاست منطقه ای خود در قبال ایران بیان کرده، دقیقاً خواست اکثریت ملت ایران است. آیا ایرانیان باید منتظر باشند تا سران سایر کشورها در خصوص نجاتشان تصمیم بگیرند؟! آیا به زیر کشیدن حکومتی اینچنین دیکتاتوری و بر خلاف مصالح مردم و کشور، در نهایت به دست مردم ایران انجام خواهد شد یا یک کشور خارجی؟!
شکنجه رسمی در زندانهای جمهوری اسلامی...
احمدرضا جلالی، استاد دانشگاهی که به جرم جاسوسی در ایران به اعدام محکوم شده است، اخیرا و در دومین سال بازداشتش در یک فایل صوتی که از زندان اوین فرستاده از وضعیت بد جسمی و روحی خود گفته است.
در نظام حقوقی، هر متهم صرفاً می بایست به حکمی که در دادگاه تعیین شده مجازات شود و نه بیش یا کمتر. در زندانهای ایران اما ظاهراً حبس تنها آن چیزی نیست که محکومان مجازات می شوند. ظاهر و گفتار و البته قراین و شواهد نشان می دهد که محرومیت از خدمات بهداشتی و درمانی، محرومیت از غذا به قدر کافی، ... تنها گوشه ای از مجازاتی که محکومان به حبس باید متحمل شوند.
ظاهراً شرایطی که در هر کشور آزاد و مترقی دیگری حکم شکنجه را دارد، در زندانهای ایران عادی، روزمره و حتی حق محکوم محسوب شده و سیستم قضایی جمهوری اسلامی خود را مخیر به اعمال اینگونه رفتار سبعانه و قرون وسطی ای می داند. نظامی که خود برآمده از مبارزه بر علیه همین شکنجه ها در حکومت پیشین است، ظاهراً راهی ندارد جز ادامه همان مسیر شکنجه هایی که خود روزی منتقد آن بوده است!
قرار بود آن جمعه بیاید، اما در روز تاجگذاری اش آمد...
آن کسانی که 40 سال است چشم انتظارند که... "شاید این جمعه بیاید، شاید" به ناگهان و درست در روز جشن تاجگذاری اش آمد!
رضا شاه کبیر، معمار ایران نوین، کسی که دوست و دشمن معترف به خدمات بیشمار او به ایران و ایرانی هستند، پس از سالها که حتی دشمنانش نتوانستند قبر و مدفنش را پیدا کنند، به ناگهان رخ نشان داد.
وحشت حکومت از او بی حد است که نمی دانند با این شاه از پرده برون آمده چه کنند.
۱۳۹۷ اردیبهشت ۶, پنجشنبه
قانون گریزترین شخص، قاضی مرتضوی!
سعید مرتضوی بالاخره دستگیر شد، بنا به شهادت همسایه محل اختفای مرتضی، موارد زیر قابل توجه است:
1- سعید مرتضوی علاقه خاصی به ماهواره و البته رسانه های خارج از ایران داشته و اخبار خود را صرفاً از محل رسانه های فارسی زبان خارجی دریافت می کرده است!
2- او ریش و سیبیل اسلامی خود که همیشه با آنها دیده و مشهور بود، اصلاح کرده است. ظاهراً شمایل اسلامی فقط برای زمانی بوده که بر تخت قضاوت نشسته بود!
3- او در مقابل ماموران که برای دستگیر کردنش رفته بودند مقاومت کرده و در نهایت هم با بستن دست و پاهایش او را از مخفیگاهش خارج می کنند. احترام به قانون از این دادستان کل تهران باید آموخت!
4- او اولین متهم پرونده قتل و تجاوزات در کهریزک بوده و همچنین متهم اول پرونده بیمه تامین اجتماعی بود. اما در نهایت به 200 هزار تومان جریمه و 2 سال حبس محکوم می شود!
5- مرتضوی از جناح اصولگرایان و یک سرباز ولایت بود!
مرتضوی که خود یک اصولگرا و سرباز ولایت و سالها قاضی و دادستان تهران بوده، به هیچ عنوان پایبند به قانون نبوده و تا آنجا که توانست در مقابل اجرای حکم قانونی خود مقاومت کرد. مرتضوی یکی از منفورترین چهره ها در اذهان ایرانیان بوده و در پرونده های بسیاری از جمله بستن فله ای مطبوعات، قتل زهرا کاظمی، واقعه کهریزک، بسیاری از پرونده های امنیتی و در نهایت هم پرونده مالی سنگین بیمه تامین اجتماعی نقش داشته است...
آموزش ابتدایی ترین امور به افسران نرم
خیلی وقتها پیش آمده که بدیهی ترین و ابتدایی ترین امور باید به افراد حامی حکومت آموزش داده شود و حتی بارها یادآوری شود. کاری که این روزها در فضای مجازی به خوبی انجام میگیرد. امیدوارم که موثر واقع شود.
۱۳۹۷ اردیبهشت ۵, چهارشنبه
مشکلات بزرگتر ایران یعنی چه؟
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به ایران هشدار داد که اگر برنامه هستهای خود را از سر بگیرد با مشکلات بزرگتری روبرو خواهد شد که پیش از این با آن مواجه نشده است.
حکومت ایران که در جنگ افروزی و دخالت در امور داخلی سایر کشورها خود را با قوی ترین ابرقدرتهای نظامی و اقتصادی همسنگ می بینید، در سایر امور مثل اقتصاد و فساد اداری و امور بانکی و تورم و اشتغال و صادرات و تولید و ... در ردیف ضعیف ترین کشورهای جهان قرار میگیرد!
آیا جمهوری اسلامی که میلیاردها پول این کشور را در سایر کشورها به جنگ افروزی هزینه می کند، پاسخی برای فقر و نکبت و فساد و تورم و بیکاری و در نهایت نارضایتی مردم خود دارد؟!
انتقاد از معصوم مجاز است یا غیر مجاز؟
روزنامهنگار ایرانی به اتهام 'اهانت به معصومین' بازداشت شد!
توهین به معصوم یعنی چه؟ افرادی پاک و عاری از گناه که در 1400 سال قبل زندگی می کردند و آمده بودند تا منشع خیر و خوبی در دنیا باشند، چرا نباید مورد نقل و سوال قرار بگیرند؟ آیا در زمان حیات آن معصومین، هیچ شخصی از سوال و یا حتی انتقاد و حتی شوخی با آن بزرگواران ترسی داشت؟ ایا در تمام صدر اسلام، هرگز آن بزرگواران کسی را به جرم توهین به خود مجازات کرده بودند؟
و باز یک اعدام دیگر
دیوان عالی ایران حکم اعدام محمد ثلاث را تائید کرد!
حکم اعدام و ستاندن جان انسانها حکمی عادی و تقریباً روزمره در سیستم قضایی جمهوری اسلامی است، حکومتی که پیش از استقرارش خود نظام پادشاهی را نقد می کرد که "قبرستانهای ما را آباد کردند" در تمام 40 سال گذشته تنها نقطه از کشور را که به خوبی گسترش داده و آباد و پرجمعیت نموده، همان قبرستانها بوده است!
محمد ثلاث که خود از دراویش بوده، در جریان زد و خورد با مامورین پلیس موجب کشته شدن 3 تن از نیروهای پلیس شده بود. تقریباً در هیچ کجای دنیا شخصی که با برنامه ریزی قبلی و با هدف شخصی موجب قتل کسی می شود را با کسی که در یک نزاع عمومی و البته سیاسی و آن هم در زمانی که خود یا گروهش تحت ضرب و شتم قرار دارد، به طور یکسان دادگاهی و مجازات نمی کنند. اما نظام جمهوری اسلامی که استقرار و برقراری خود را جز با ریختن خون و گرفتن جان و ایجاد جو رعب و وحشت در بین مردم، چاره ای ندارد، از اعدام به هیچ عنوان فروگزار نخواهد کرد.
رضا شاه هنوز در دل مردم ایران زنده است...
در تمام کشورهای دنیا در طول تاریخ رسم بوده که با مقامات و مسئولین پیش از خود با احترام برخورد کرده و حتی پس از درگذشت این عالیمقامان معمولاً متناسب با جایگاه و منصبشان و با ساخت آرامگاه درخور، یاد و خاطره آنان را حفظ می کردند. این موضوع بخصوص برای رهبران و اشخاص اول حکومتها با جدیت بیشتری رعایت می شود.
با پیدا شدن جسد مومیایی معمار ایران نوین، رضا شاه کبیر، موضوع احترام و نحوه برخورد حکومت با این شاهنشاه فقید ایران بحث داغ ایرانیان شده است. حکومت ایران که به طور مشخص هنوز تکلیف خود را با موضوع مشخص نکرده و تا الان بیشتر در مقام انکار برآمده، بدون تردید نهایت سعی و تلاش خود را در پنهان و کتمان کردن و در نهایت انحراف افکار عمومی از جریان ماوقع به کار کار خواهد بست.
اما یک سوال:
۱۳۹۷ اردیبهشت ۴, سهشنبه
نجات ایران توسط چه کسی انجام خواهد شد؟
پلیس ایران و بخصوص گشت ارشاد، از هیچگونه بگیر و ببند و دستگیری و تحت فشار قراردادن بانوان فروگذاری نکرده است. اما آیا موفق بوده؟ مشخص نیست که تا کنون چه میزان بودجه صرف گشت ارشاد شده است. اما شاید ایران از معدود کشورهایی باشد که حکومت آن میلیاردها خرج ناراضی کردن مردم خود می کند و البته همواره نیز ادعا دارد که از بالاترین محبوبیت و مقبولیت نزد مردم کشور برخوردار است!
تصور این نگارنده بر این است که پاشنه آشیل نظام مقدس جمهوری اسلامی، زنان و بانوانی هستند که تا بی توجهی به قانون حجاب اجباری، از کلیت حکومت به صورت عیان مشروعیت زدایی می کنند.
مقایسه بودجه نهادهای مذهبی، درمانی و آموزشی در بودجه 97 کشور
در ایران تعداد حداقل 400 هزار روحانی آموزش دیده داریم که به طور حرفه ای در امور دینی جامعه فعالیت می کنند و البته نرخ بیکاری در این صنف تغریباً صفر بوده و حتی به گفته مقامات رسمی کشور با کمبود روحانی نیز مواجه است. این عدد را مقایسه کنیم با تعداد 80 هزار پزشک و یا 50 هزار وکیل که در هر دو علی رغم نرخ بسیار پایین تر نسبت به نرم جهانی، بیکاری و معیشت بد نیز در بین پزشکان و وکلا وجود دارد.
اینکه روحانیت در کشور ایران چه کار مفید و مولدی انجام می دهند و اگر این قشر از جامعه حذف شوند، جامعه چه کمبودی را حس می کند، امری است که خود نمایندگان امور دینی باید به آن پاسخ دهند، اما تخصیص میلیاردها ریال از بودجه کشور به نهادهای مذهبی تحت مدیریت این روحانیون، امری است که جامعه با حساسیت زیاد آن را دنبال می کند. بخصوص جامعه ای که در مواجهه با بدیهی ترین و اصولی ترین و اولیه ترین نیازهای خود، مثل درمان و آموزش و مسکن، با مشکلات و سختی های بسیار زیاد روبرو است...
آرمگاه واقعی رضا شاه کجاست؟
روز گذشته جسدی مومیایی شده در عملیات تخریب اطراف حرم عبدالعظیم پیدا شده که با توجه به محل یافت جسد و البته با مرور واقعیتهای تاریخی، ظن قوی می رود که این جسد، متعلق به رضا شاه پهلوی باشد.
از آنجا که جسد قبل از اینکه در اختیار پزشکی قانونی قرار و یا سازمان میراث فرهنگی قرار گیرد، در اختیار نهادهای امنیتی و اطلاعاتی قرار گرفته، این احتمال و ظن را تقویت می کند.
اما آیا حکومت حاضر است که به تعلق این جسد به رضا شاه اعتراف کند؟ در این صورت چه رفتاری با آن خواهد داشت؟ بدون تردید احتمال اینکه محل نگه داری این جسد مومیایی محل تجمع طرفداران سلطنت و حتی عامه مردم که خاطرات خوش دوره پهلوی را هنوز به خاطر دارند قرار گیرد، و مردم همان رفتاری کنند که در سالهای اخیر در قبال پاسارگاد داشته اند، لرزه به تن حاکمیت ایران و بخصوص مقامات ارشد نظام خواهد انداخت!
لذا شخصاً پیش بینی می کنم که تمام هم و غم مقامات در این قرار گیرد که این موضوع را از اساس کتمان کرده و موضوع را به نوعی جمع کنند!
نیروی پلیسی که با قرار است با شدت بیشتری سرکوبگر شود!
برخورد های پلیس و گشت ارشاد با مردم عادی و البته فعالان مدنی طی چند ماه گذشته به شدت افکار عمومی داخل و خارج کشور را علیه نیروی انتظامی تحریک کرده است. رهاکردن اختلاس گران و دزدان کلان و دستگیر کردن خرده سارقان یا کسانی که از روی نیاز دست به سرقت گاهاً خشن زده اند و البته برخورد های غیر معمول و خارج از عرف با خانمها تحت عنوان امنیت اخلاقی چه نظر عامه مردم ایران و چه حتی از طرف قشر مذهبی کشور غیر قابل درک و البته محکوم بوده است.
از طرفی کارکرد اولیه پلیس نه فقط رسیدگی به حجاب مردم، بلکه اصولاً سرکوب هر گونه اعتراض و طغیان و شورش از طرف مردم نیز در درجه اول به این نهاد انتظامی سپرده شده است و حکومت نیز ثابت کرده که در سرکوب مخالفان هیچ تعارفی ندارد.
در چنین فضایی، البته که تخلفات یک مامور یا حتی قسمتی از نیروی انتظامی نباید از طرف حکومت جدی گرفته شده و اصولاً حکومت تمایل ندارد که این نهاد زیر هیچ گونه فشاری قرار گیرد تا در موقع لزوم و ضرورت، بدون رودربایستی و بدون ترس از عواقب احتمالی به وظیفه اصلی خود، "سرکوب" رسیدگی کند. از این منظر میزان تعجب قاضی القضات از عقب نشینی پلیس در موضوع ضرب و شتم چند زن در یکی از پارکهای تهران قابل درک می شود! هیچ ماموری از نظر حکومت نباید تحت فشار قرار گرفته و اصولاً در هنگامه برخورد با مردم، نمی بایستی حتی مورد سوال و بازخواست قرار گیرد!
۱۳۹۷ اردیبهشت ۲, یکشنبه
رشد حلبی آباد و حاشیه نشینی، 40 سال بعد از انقلاب!
اینجا جنوب کرمان یا وسط کویر نیست، اینجا محله ای کپرنشین و نزدیک تهران است، اینجا منطقه شهر ری با ساکنان مبتلا به هپاتیت، با زنانی که در خانه زایمان می کنند، خانواده هایی که به دختران اجازه تحصیل نمی دهند، با صدها نوع بزه مختلف، فقر مطلق، بیکاری، آب غیر بهداشتی، ...
40 سال بعد از انقلابی که قرار بود ما را به مقام انسانیت برساند!
در تمام دنیای آزاد، وقتی کسی با قانونی مخالف است، سعی می کند با تبلیغ و صحبت و کمپین کردن، نظر افراد را جامعه را به نظر خود نزدیک کند تا به تعداد حداکثری برسند و در نهایت با حمایت اکثریت جامعه، آن قانون اصلاح شود. در ایران که چنین امری امکان نداشته و مردم حق اصلاح و یا حتی اعتراض رسمی در مورد بسیاری از قوانین نوشته و نانوشته را ندارند، تنها راه که باقی می ماند نافرمانی مدنی است. یعنی با بی توجهی به قانونی که به نظرشان نادرست است، آن را از اعتبار ساقط می کنند. درست مانند نافرمانی دکتر لوترکینگ در مبارزات ضد نژاد پرستانه یا مبارزات ماندلا در مبارزه علیه آپارتاید و مبارزات گاندی در مبارزه برای استقلال.
امروز هم زنان و البته مردان شجاع ایران مبارزه بر علیه هر گونه اجبار و ظلم، از جمله حجاب اجباری را آغاز کرده اند. حکومتی هم که سرنوشت حجاب را به سرنوشت خودش گره زده، با از میان رفتن حجاب در سطح جامعه قطعاً از بین خواهد رفت.
اسما اسد، همسر محبوبترین رهبر جهان از نظر آقای خامنه ای!
این زن اسما اسد، شهروند بریتانیایی و متولد شهر لندن، همسر رئیس جمهور محور مقاومت است! شوهر او محبوبترین رئیس جمهور تمام دنیا از نظر رهبر ایران است و ایرانیان میلیاردها دلار هزینه می کنند و تا کنون هزاران کشته داده اند تا همسر او بر سر قدرت بماند! اما هر زنی که بخواهد با لباس و پوشش شبیه به این زن در خیابان های ایران راه برود، بلافاصله از طرف پلیس دستگیر و به جرم هنجار شکنی و مخالفت با شعائر اسلام محکوم و مجازات می شود!
در ماجرای املاک نجومی، ذات و خمیر مایه قالیباف مشخص شد، ولایتی خودش را در مدیریت دانشگاه آزاد به خوبی معرفی کرد و حمایت علی مطهری از گشت ارشاد، شخصیت و ذهن او را به مردم معرفی کرد. در کشتار 67 علاقه به حفظ حکومت به هر قیمتی را توانستیم به خوبی در خمینی مشاهده کنیم و در تقلب سال 88 هم مردم به خوبی خامنه ای را شناختند. در ماجرای قصابی کردن مطبوعات و همچنین واقعه کهریزک، کنه و ذات مرتضوی رو شد و در ماجرای لباس زیر و سوفیالورن، علم الهدا خودش را عیان کرد. روحانی بود که خمینی را به مقام "امام" رساند و برادران سپاهی نیز در مناقصات هزار میلیاردی و اختلاسها و البته سرکوب مردم معرفی شدند. آیا کسی مانده که در نظام مقدس جمهوری اسلامی دستش رو نشده باشد؟
اما امروز مردم شاهنشاه ایران را به عزت و احترام و آبروی ایران و ایجاد ثروت و رفاه و آبادانی کل کشور می شناسند.
چند سالی طول کشید، اما دیگر همه چیز خیلی خوب رو شده است...
امام خمینی، سال 58 در دیدار با کارکنان تلویزیون ایران:
"از جمله چیزهایی که باز مغزهای جوانها را مخدر است و تهدید می کند موسیقی است، موسیقی از جدیت ایشان را بیرون می کند. خیانت است به یک مملکتی، خیانت است به جوانهای ما، این موسیقی را حذفش بکنید به کلی!"
و درست بعد از این سخنان بود که موسیقی از رسانه ها ایران حذف شد، ترانه شد سرود و سالها طول کشید تا شرایط دوباره تغییر کند!
آیا حکومتی که در خصوص ابتدایی ترین، بدیهی ترین و اساسی ترین حقوق انسانها مشکل دارد، ماندنی است؟ امروز بعد از نزدیک به 40 سال و با حذف حداقل نیمی از شهروندان ایرانی از موسیقی (بانوان) و حتی حذف غیر قانونی کنسرتها از بعضی شهرها، آیا می توان به حفظ حقوق انسانها و حقوق بشر توسط چنین حکومتی امیدوار بود؟!
محمود صادقی، نماینده مجلس ایران در نامهای به رئیس سازمان اطلاعات سپاه از رفتار ماموران این سازمان و "بیتوجهی" آنها به قانون انتقاد کرده و گفته است شیوههای این نهاد باعث ایجاد جو عدم اعتماد شده است.
آقای
صادقی در این نامه خطاب به حسین طائب گفته است مراجعهکنندگان به او از
"رفتار مأموران سازمان اطلاعات سپاه و بی توجهی آنها به موازین آیین دادرسی
و حقوق شرعی و قانونی متهمان در مراحل مختلف بازداشت و بازجویی شکایت
میکنند."
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفته است
پیگیریهای نمایندگان مجلس در این موارد به نتیجهای نمیرسد و از آقای
طائب خواسته "با تجدیدنظر و اصلاح رویکرد و شیوه عمل خود" از آسیب بیشتر
به اعتماد عمومی به سپاه جلوگیری کند.
احتمالاً آقای صادقی قصد مزاح با مقام سپاهی را داشته! آیا سخن از قانونمداری، دادرسی، حقوق شرعی و قانونی و در نهایت اعتماد عمومی، آن هم با مقامات سپاهی جز تلف کردن وقت و توهین به شعور خود و موکلین، آیا فایده دیگری هم می تواند داشته باشد؟!
هنوز هم دشمن ما همین جاست...
روحانی: "ارز کاغذی را با هواپیما و مشکل می آوردیم"
در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگشت ترامپ، آیا به دوران کاغذ بازی برمیگردیم؟ کشوری که همین الان صرافی هایش را تعطیل کرده و ارز قاچاق است و در عمل پول ملی اش فاقد ارزش عمومی و بین المللی می باشد، در صورت بازگشت تحریم های بین المللی چه بلایی بر سرش خواهد آمد؟
عمر نظامی که به راه را اشتباه رفته چقدر خواهد بود؟
آقای روحانی در سخنرانی روز گذشته خود از "پروندهسازی" انتقاد کرده و گفته است اگر ۴۰ سال پس از انقلاب ۱۳۵۷ رفتار حکومت با مردم "بدتر شده پس مسیر این انقلاب نادرست است."
در این که انقلاب مسیر خود را عوض کرده و راه به خطا می رود دیگر بر هیچ کس پوشیده نیست، انقلابی که قرار بود بر علیه دیکتاتوری و استبداد باشد، خود به یکی از خودکامه ترین رژیمهای حال حاضر در کل دنیا بدل شده است. انقلابی که قراربود مبنای عدل و داد باشد، خود به یکی از تبعیض آمیز ترین حکومتها بدل شده و حکومتی که قرار بود مسائل و مشکلات اقتصادی قشر مستضعف جامعه را حل کند، فقط به گسترش این قشر و نابودی طبقه متوسط اهتمام داشته است.
۱۳۹۷ فروردین ۳۱, جمعه
مموتی چه می گوید؟
محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری سابق ایران بار دیگر از شیوه اداره جمهوری اسلامی انتقاد کرده و هشدار داده که مردم ناراضی هستند و اگر اصلاحات اساسی انجام نشود، سیل در راه خواهد بود.
او در یک سخنرانی عمومی و یک مصاحبه اختصاصی گفته است که بر اساس اصلاحات پیشنهادی او، مقام و جایگاه رهبر جمهوری اسلامی هم باید به اندازه هر اقدامی که انجام میدهد، پاسخگو باشد.
شخصا" برای احمدی نژاد هیچ ارزشی قائل نیستم و او را مسبب بیشتر گرفتاری ها و مصیبتهای حال حاضر این مملکت می دانم. اما هم او که روزی با دفاع تمام قد آقای رهبر و سپاهیانشان به قدرت رسید و در قدرت ماند و مخالفینش سرکوب شدند، امروز حرفهای به حقی می زند که از دایره صاحبان قدرت حال حاضر در حکومت، هیچ پاسخگویی برایش نیست!
خشونت پلیس ما یا پلیس آمریکا؟
این روزها به طور دائم شاهد مثال زدن خشونت پلیس در کشورهای غربی و بخصوص آمریکا توسط افسران نرم هستیم. توجیه برخورد زننده گشت ارشاد با دلیل آوردن از خشونت پلیس آمریکا؛ آنهم توسط مدافعان ساختاری که قرار بود هیچ چیزش شبیه آمریکا نباشد، خود به قدر کافی عجیب و غیر قابل فهم هست. اگر قرار بود شبیه آمریکا باشیم، و خشونت پلیس ما هم مثل آنها باشد، شاه که هزار بار موفقتر بود برادر!
ترجه حرف آقای علم الهدی چه می شود؟
کسی از برادران اصولگرا و دلواپس یا افسران نرم هست که این جمله نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد را برایم معنی کند:
"درست است که خادم امام رضا(ع) فجایع و گناه را ببیند و عکسالعمل نشان ندهد؟ این دور از مقام خادمی شما است؛ وقتی فروشگاهی که لباس زیر زنانه میفروشد و یا این وضعیت دچار میشود نباید عکسالعمل نشان دهید؟"
شئونات اجتماعی چیست؟
پلیس ایران اصالت ویدئوی منتشرشده از ماموران گشت ارشاد در حال کتک زدن یک زن جوان را تایید کرده و میگوید این شیوه برخورد را تایید نمیکند. در عین حال پلیس ایران از زنان ایرانی خواسته است تا "شئونات اجتماعی" را رعایت کنند. یکی نیست از این آقای بپرسد "شئونات اجتماعی" یعنی چه؟ آیا مردم ایران بجز قانون، چه چیزهای دیگری را باید رعایت کنند تا از دست و زبان و آسیب پلیس در امان باشند؟!
اشتراک در:
پستها (Atom)