۱۳۹۷ آذر ۷, چهارشنبه

چند سوال از حضرت عالی...

حضور محترم مقام عظمای امامت و ولایت، رهبر مسلمانان جهان، حضرت آیت الله عظما امام خامنه ای
سلام و علیکم
از آنجا که جنابعالی همواره به اصل پرسش و سوال از مقامات اذعان داشته و حتی پاسخگویی به ابهامات را یک وظیفه برای مسئولین تبعیین فرموده اید، به این وسیله چند سوال از آن مقام عالی مرتبه و شامخ به شرح زیر مطرح کرده و امیدوارم و استدعا دارم جنابعالی یا بیت و دفترتان و در صورت صلاحدید ضمن روشنگری و شفاف سازی، نسبت به پاسخ به سوالات اهتمام نمایید. در هر صورت هیچ چیز از ارادت و علاقه قلبی و عملی اینجانب به عنوان فرزند و سرباز جنابعالی نخواهد کاست.
1- آیا در نظام اسلامی، همچنان اصل و میزان رای مردم است؟
2- با توجه به اینکه هر شروند ایرانی به راحتی امکان دسترسی به میزان حقوق و مالیات پرداختی رئیس جمهور و سایر مقامات کشور آمریکا را دارد، میزان درآمد و مالیات احتمالی حضرت عالی چه میزان می باشد؟
3- آیا حضرت عالی در بدو تولد و به دنیا آمدن، "یا علی" گفتید؟
4- آیا از شیوع فساد به صورت گسترده و سراسری در بین کارگزاران نظام مطلع هستید؟ آیا می توان چنین نظامی را "مقدس" نامید؟
5- آیا حضرت عالی معصوم و مصون از خطا و اشتباه هستید؟
6- آیا هر یک از اتباع ایرانی، این حق را دارند که به صورت شفاف و علنی و با صدای بلند و بدون ترس و نگرانی، از مقامات سیاسی و بخصوص شخص حضرتعالی سوال و پرسش خود را مطرح کنند؟ آیا حضرت عالی خود را مقید به پاسخ می دانید؟
7- از منظر حضرت عالی، دلیل فقر و سختی معیشتی سراسری ایرانیان چیست و مسئول این وضع کیست؟
8- حضرت عالی وعده فرمودید که اگر آنها (آمریکایی ها) برجام را پاره کنند، ما آن را آتش می زنیم، آنها پاره کردند و حتی آب دهان انداختند، چرا حضرت عالی صلاح نمی دانید که به این وعده خود عمل کنید؟
9- برجام یعنی کنار گذاشتن برنامه هسته ای و رفع تحریمها، چرا چنین توافق پر هزینه ای پیش از برنامه هسته ای به فکر مسئولین نظام نرسید که اصولا برنامه هسته ای هزینه اش بیش از فایده بوده و بهتر آن است که اصولا شروع نشود؟
10- مسئول تحمیل صدها میلیارد هزینه برنامه هسته ای به کشور که موجب چنین فقر و تنگدستی ایرانیان شده، کیست؟
11- ملت ایران چطور می توانند به طور مسالمت آمیز و آرام رهبر خود را از قدرت به زیر کشیده و رهبر دیگری تعیین کنند؟ (با ذکر این مطلب که در تمام انتخابات مجلس خبرگان تمام نامزدها مورد تایید جنابعالی بوده و تقریبا همه آنها از همان ابتدا شما را بهترین گزینه رهبری می دانستند، لذا با انتخابات خبرگان چنین امری برای ملت میسر نبوده و نیست.)
12- آیا ملت ایران حق دارند از گردش مالی آستان قدس رضوی و بنیاد جانبازان و قرارگاه خاتم و صدا وسیما و ... مطلع شوند؟ اگر آری، چطور و اگر خیر، چرا؟
13- رسالت دشمنی با آمریکا را چه کسی به دولت تحمیل کرده است؟
14- آیا ورود بانوان به ورزشگاه ها یک حرام شرعی است؟
15- آیا این کاپیتالاسیون که زن خارجی با پاسپورت خارجی می تواند وارد ورزشگاه شود اما بانوی ایرانی فاقد چنین حقی است، مورد تایید و نظر شما هم هست؟
16- قوه قضاییه مستقل نبوده و به طور مستقیم تحت امر حضرتعالی کار می کند، آیا در چنین دادگاه هایی، هیچ ایرانی قادر خواهد بود از شخص حضرت عالی شکوه و شکایت و داد تظلم برده و انتظار رسیدگی عادلانه داشته باشد؟
17- آیا حضرتعالی راضی هستید شغل و میزان درآمد و میزان مالیات پرداختی فرزندان و پسران جنابعالی برای عموم جامعه منتشر شود؟
18- در حالی که بانکها در حسابهای مالی خود سالیانه ضرر شناسایی می کنند، آیا سودی که صاحبان حساب پرداخت می شود از منظر شما حرام است یا حلال؟
19- به نظر حضرتعالی ملت ایران تا کی باید مشکلات ناشی از تحرم را تحمل کنند و آیا اصولا هیچ سقف زمانی برای این امر متصور خواهد بود؟
20- آیا از نظر حضرت عالی پولشویی حرام است یا حلال؟


با تجدید احترام و ارادت قلبی و عملی
یک شهروند ایرانی داخل ایران
 

کدام یک منزوی هستند؟ ایران یا آمریکا؟

مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، اظهارات حسن روحانی علیه آمریکا و اسرائیل را مورد انتقاد شدید قرار داده و آن را باعث انزوای حکومت جمهوری اسلامی قلمداد کرده است.
آقای پمپئو اصلا چه حقی دارد که در خصوص رئیس جمهور ایران صحبت می کند؟! ما نسبت به سخنان دخالت جویانه وزیر امور خارجه در خصوص امور داخلی ایران شدیدا معترض بوده و بیان می کنیم که هر گونه اظهار نظر در مورد رئیس جمهوری ایران جزء امور داخلی ایران محسوب شده وهیچ ربطی به دولت آمریکا ندارد. این فقط نظام مقدس جمهوری اسلامی است که حق دارد در خصوص همه دنیا و همه کشورها و همه مقامات و مسئولین کره زمین و همه امور کائنات اظهار نظر کرده و دخالت کنند و حتی بمب و تسلیهات بفرستند و این البته هیچ ربطی به وزیر امور خارجه آمریکا ندارد.
در ضمن جمهوری اسلامی هیچ هم منزوی نیست و با تمام مقامات و مسئولین کشور های سوریه و روسیه و کره شمالی و بعضی گروه های لبنانی و بحرینی و یمنی ارتباط داشته و این خود آمریکاست که منزوی بوده و با هیچ کدام از گروه های تروریستی و یا کشورهای گفته شده رابطه دوستانه ندارد!

۱۳۹۷ آذر ۶, سه‌شنبه

پاسخگویی رهبر؟ مگه داریم، مگه می شه؟!

همین چند روز پیش، درست اول آذر ماه 97 بود که نامه خبرساز مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران خطاب به آیت الله خامنه‌ای منتشر شد و با اشاره به تاکیدات شخص معظم له مبنی بر ضرورت حضور مسئولین در دانشگاه جهت شفاف سازی، نقدپذیری و پاسخگویی نسبت به عملکرد خود، از او دعوت کردند به مناسبت روز دانشجو (۱۶ آذر) در دانشگاه تهران حاضر شود.
اما دیروز روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران، نوشته مدیر مسئول این روزنامه را به چاپ رساند که با انتقاد از "ذوق‌زدگی اصلاح‌طلبان و براندازان" از نامه مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران، نویسندگان آن را متهم می‌کرد که "دنبال زدنِ آخرین سنگرند".
اما چند سوال:
1- یعنی وضع نظام به جایی رسیده که منتقدین حکومت در حال زدن آخرین سنگرند؟
2- آیا آقای خامنه ای آخرین سنگر نظام محسوب می شود؟
3- آیا آقای خامنه ای از پاسخگویی و ارائه گزارش در خصوص عملکرد 3 دهه خود ناراحت می شوند؟
4- آیا این درخواست دانشجویان عدالتخواه یک توهین به معظم له محسوب می شود؟
5- آیا اصولاً سوال از شخص رهبری باید به گونه ای باشد که "آقا خوشش بیاید؟"
6- آیا رهبر باید به ملت پاسخگو باشد؟
7- آیا آقای خامنه ای به مرزهای عصمت نزدیک شده اند؟!

عاقبت دوستی با دشمن!

عراق دیروز همه اموال منقول و غیرمنقول دو نهاد ایرانی «بانک سینا» و «گروه بهمن» در عراق را به اتهام "تامین مالی تروریسم" مسدود کرد!
چقدر کشور دوست و برادر قدردان زحمتهای مقامات نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، هم میلیاردها دلار در آن کشور توسط جمهوری اسلامی سرمایه گذاری شده، هم با اهداء خون جوانان این کشور داعش از آنجا بیرون رانده شده، هم به قول مقام معظم رهبری، آمریکا از عراق به دست جمهوری اسلامی بیرون شده، ... در نهایت هم اموال جمهوری اسلامی در این کشور ضبط و مسدود شده!
الان میزان بصیرت مقامات جمهوری اسلامی را چطور اندازه بگیریم؟!

شادی عراقی ها در مقابل ایران...

عکس العمل مردم عراق پس از جنگ 8 ساله و بعد از پذیرش قطعنامه صلح از طرف ایران! آنها جشن گرفتند و این طرف ما عزا داشتیم، آن وقت ما خودمان را پیروز و طرف مقابل را شکست خورده می انگاشتیم!
امروز اما عراق به ما لطف می کند و با مراودات تجاری اش را با ما قطع نمی کند! آنها قرار است در قبال غذا و دارو، به ما دینار عراقی بدهند!
هورا، ما پیروز شدیم!
نمی دانم با این سطح از درایت فرماندهان نظامی و بصیرت رهبریان سیاسیمان، باید بخندیم یا گریه کنیم...؟

وقتی نخبگان بسیجی دست به کار می شوند!

اخیراً سپاه پاسداران برنامه ای را هماهنگ کرده که در آن کارگران بسیجی با اضافه کاری رایگان در واحد محل کار خود، سعی در تعالی و رشد تولید در کشور را داشته باشند. سپاه نام این برنامه را "شیفت ایثار" گذاشته است.
یکی از کسانی که در این طرح شرکت کرد به خبرنگار صداوسیما گفت: "مشکل کیفی در کارخانه بود که مدتهای مدیدی تمام متخصصان روی آن کار می‌کردند، از خارج از کشور. دو تا از بچه های بسیجی این طرح را انجام دادند و صرفه‌جویی ماهانه ۳۸۰ میلیون را انجام دادند."
من البته این گفته کارگر بسیجی و این صرفه جویی هنگفت را باور می کنم. اما اگر بپذیریم دو بسیجی ظرف یک روز کاری کردند که ماهانه ۳۸۰ میلیون تومان صرفه‌جویی داشته، باید بپرسیم آن متخصصان دیگری که مدت‌های مدید سرگرم آن مشکل بودند چه تخصصی داشتند؟ یا اینکه آن دو بسیجی تا قبل از شیفت ایثار کجا بودند؟
و نهایتا اینکه در شرایط اقتصادی فعلی که جامعه کارگری به شدت درگیر معیشت و مخارج زندگی است، ارزان کردن نیروی کار چه دردی از این قشر را حل خواهد کرد؟ و آیا اصولاً می توان این برنامه را خودجوش نامید در حالی که هر جا این برنامه اجرا شده، یک فرمانده سپاه هم حضور داشته است؟!

۱۳۹۷ آذر ۵, دوشنبه

آقازاده هایی که همیشه هستند...

با حکم دژپسند وزیر اقتصاد درروز پنجشنبه اول آذر هادی رحمانی فضلی پسر وزیر کشور به عنوان مشاور جوان وزیر جدید منصوب شد. دراخبار رسمی منتشره پسوند فضلی از نام فرزند وزیر حذف شده است. رحمانی فضلی پیشتر در تلویزیون گفته بود ۳فرزند بیکار درخانه دارد که بعدا گفت منظور دخترهایش بوده.
آیا مطلب بالا نیازی به توضیح و شرح اضافی دارد؟!

آنها هم تعطیل کردند...!

صدها نفر از کارکنان انبارهای آمازون در کشورهای اروپایی در اعتراض به شرایط سخت کاری همزمان با جمعه سیاه دست از کار کشیدند و به خیابان ها ریختند.روی پلاکاردها جمله من ربات نیستم را نوشته بودند. اما هیچ کدام از آنها مانند کارگران هفت‌تپه یا فولاد اهواز بازداشت یا سرکوب نشدند! آنها حقوق معوقه هم نداشتند، حتی یک روز تاخیر در پرداخت حقوق نداشتند، اعتراض کردند، تعطیل هم کردند، در شلوغ ترین روز کاری هم تعطیل کردند، ...

مرز وقاحت کجاست؟

کشوری که دقیقاً روی گنج است و البته روزگاری اقتصادش از کره جنوبی پیشتاز تر بوده، امروز به وضعی افتاده ایم که جوانانش از کشور فراری هستند، کارگرانش بیکار و معترض، کارخانه هایش تعطیل، دنیا با این کشور قهر کرده، نفتش را نمی خرند و مراودات بانکی ندارند، تورم رسمی 35 درصدی دارند و رکوردار فساد رسمی و البته پولشویی هم هستند و باز البته مقامات این کشور دم از این می زنند که:
"دوام می آوریم!"
به نظر می رسد که آقایان مقامات و مسئولین رسماً و علنا حد و مرزی برای وقاحت و بیشرمی برای خود قائل نیستند...

اعتراضات آنجا، اعتراضات اینجا!

قیمت گازوئیل که عمومی‌ترین سوخت مصرفی در خودروهای فرانسه است در ۱۲ ماه گذشته حدود ۲۳ درصد افزایش داشته و به طور متوسط به ۱،۵۱ یورو در هر لیتر رسیده است. آن طور که در گزارشها آمده جمعی حدود 8000 نفر در پاریس و در مجموع کل کشور حدود 100 هزار نفر به این افزایش قیمت اعتراض کردند و جنبش جلیقه زردها را به وجود آوردند و رئیس جمهور این کشور هم وادار به واکنش شد...
تا اینجا را داشته باشید، حالا بیاییم در ایران خودمان، تورم رسمی آبان ماه سال جاری بیش از 34% بوده، یعنی تمام اقلام مصرفی خانواده ها به طور میانگین 34% گران تر شده، این در حالی است که بیکاری افزایش یافته و عده زیادی از مردم یا شغل خود را از دست داده اند و یا به دلیل رکود حاکم بر بازار درآمدشان کمتر از سال قبل شده، اما دولت و حکومت به هیچ کس پاسخگو نیست، تازه ادعا می کنند که مردم عاشق نظامشان هم هستند!
اصلا چه اشکالی دارد که مردم روزی یک وعده غذا بخورند؟ (جنتی) و یا فقط پیاز و اشکنه بخورند؟ (علم الهدا) واقعاً چه اشکالی دارد؟!

قتلهای زنجیره ای که از ابتدا بوده!

دکتر سامی در همان ماه های اول انقلاب ترور شد، بعضی معتقدند که علت ترور نزدیکی ایشان به آیت الله منتظری عنوان شده است.
اما قاتل وی در اهواز و در حالی که چند گذرنامه جعلی در اختیار داشته و به نظر قصد فرار از کشور را داشته، 9 سال بعد البته، به یکباره هوس خودکشی می کند، چطور؟ خود را از دوش حمام حقل آویز می کند! دقت کردید؟ دوش حمام!!
حدود دو هفته بعد از قتل کاظم سامی، علت مرگ سرهنگ دلشاد تهرانی ۵۱ ساله، که مسئولیتی در پرونده سامی داشت، خودکشی اعلام شد. در آن زمان، گفته شد که او پشت میز کار، با گلوله‌ای به زندگی خود پایان داده است.
به نظر می رسد در نظام مقدس جمهوری اسلامی و از همان روزهای اول، خودکشی مخالفان و مطلعین یک امر رایج و موسوم بوده و هر کس که سروکارش با وزارت اطلاعات افتاده به نوعی خودکشی می شده است!

۱۳۹۷ آذر ۴, یکشنبه

نظامی که خود موقعیت خود را گم کرده!

یمن اولین موضوعی بوده که بعد از برجام مورد بحث و گفتگوی جمهوری اسلامی با طرفهای اروپایی و غربی قرار گرفت، ظاهراً در سفر وزیر امور خارجه بریتانیا به تهران طی روزهای اخیر، از ایران خواسته شده که در قبال حمایت اروپا از برجام و برپایی کانال مالی تهران با اروپا، ایران دست از حمایت از حوثی های یمن بردارد، تهران هم خواسته که در عوض کشورهای اروپایی هم باید دست از حمایت از عربستان بردارند!
ظاهراً جمهوری اسلامی موقعیت خود را فراموش کرده و باز فراموش کرده که برای حفظ برجام و کانال مالی گفتگو می کند و در شرایط تحریم کشور و تحریم نفت و تحریم بانکی، اقتصاد ایران رو به فروپاشی است و هر روز باید شاهد اعتراضات و تظاهرات کارگران یک کارخانه ورشکسته باشیم، آن وقت در این شرایط برای طرف شرط هم تعیین می کند!
جل الخالق...!

خودکشی، روالی مرسوم در یک نظام مقدس!

دکتر سامی در همان ماه های اول انقلاب ترور شد، بعضی معتقدند که علت ترور نزدیکی ایشان به آیت الله منتظری عنوان شده است.
اما قاتل وی در اهواز و در حالی که چند گذرنامه جعلی در اختیار داشته و به نظر قصد فرار از کشور را داشته، 9 سال بعد البته، به یکباره هوس خودکشی می کند، چطور؟ خود را از دوش حمام حقل آویز می کند! دقت کردید؟ دوش حمام!!
حدود دو هفته بعد از قتل کاظم سامی، علت مرگ سرهنگ دلشاد تهرانی ۵۱ ساله، که مسئولیتی در پرونده سامی داشت، خودکشی اعلام شد. در آن زمان، گفته شد که او پشت میز کار، با گلوله‌ای به زندگی خود پایان داده است.
به نظر می رسد در نظام مقدس جمهوری اسلامی و از همان روزهای اول، خودکشی مخالفان و مطلعین یک امر رایج و موسوم بوده و هر کس که سروکارش با وزارت اطلاعات افتاده به نوعی خودکشی می شده است!


شما دوام نخواهید آورد...

آقای دکتر ظریف، ما مردم ایران دوام خواهیم آورد، این شما و نظامتان هستید که دوام نخواهید آورد...

۱۳۹۷ آذر ۲, جمعه

وقثی فرمانده هوا و فضا ما را می خنداند!


امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، گفته است که پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه "اگرچه زمانی برای ما تهدید بودند اما امروز برای ما فرصت هستند."
خوب برداشت من از سخنان این فرمانده هوا فضا این است که تا پیش از این پایگاه های نظامی دور تا دور مرزهای جمهوری اسلامی مارا تهدید می کردند، اما ما امروز با تحقیقات و پیشرفت های شگرفت نظامی و دست یافتن به تکنولوژی فوق مدرن به چنان تکاملی رسیده ایم که از آنها به لحاظ تکنولوژی نظامی جلو زده ایم و از این که آنها نزدیک ما هستند و ما را محاصره کرده اند خوشحال هم هستیم، چون می توانیم به آنها حمله کنیم و ضربه بزنیم و این یک فرصت برای ما است!
همه مردم دنیا هم این حرفها را باور می کنند و هیچ کس هم به این سخنان این فرمانده هوا و فضا نمی خندد. ما هم در این گروه برای ایشان و حرفهایشان دست و صوت و کف و هورا می کشیم، به سلامتی این فرمانده هوا و فضا، هی پیپ، هورا...
 

سناریوی حمله در حال تکرار است؟


نماینده آمریکا در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، روز پنجشنبه 1 آذر 97 در لاهه هلند گفت: "آمریکا مدت‌ها در این باره نگران بوده که ایران برنامه‌ تسلیحات شیمیایی خود را حفظ کرده و آن را گزارش نداده است."
این مقام آمریکایی افزود: "ایالات متحده همچنین نگران است که ایران به دنبال مواد شیمیایی موثر بر سیستم عصبی مرکزی برای اهداف تهاجمی است."
در این گزارش آمده است: "گزارش‌هایی هست که در اواخر دهه ١٩٨٠ ایران تسلیحات شیمیایی را به لیبی منتقل کرده بود."
کاری به صحت و سقم این ادعا ندارم، اما همه ما به خوبی از ادعاهای آمریکا علیه عراق صدام حسین مطلعیم که بهانه ای شد برای جنگ علیه این کشور و سرنگونی نظام دیکتاتوری صدام حسین!
آیا آن سناریو در حال تکرار است؟
 

۱۳۹۷ آبان ۲۹, سه‌شنبه

قتلهای زنجیره ای چه شدند؟

درست 18 سال از ماجرای قتلهای زنجیره ای میگذرد، اما نتیجه آن شد؟ چه دادگاهی تشکیل شد؟ مقصران چه کسانی بودند؟ وزارت اطلاعات در همان زمان با انتشار بیانیه ای "گروهی از نیروهای خودسر" را عامل این جنایت معرفی کرد، اما دقت کنید که گفت "گروهی"! بجز سعید امامی که به سیاق معمول خودکشی شد، چه شخص دیگری دستگیر و دادگاهی شد که این "گروهی" مصداق پیدا کند؟ 
خوب است نگاهی به لیست مقصران این فاجعه که عوامل اجرایی آنها را به عنوان آمر معرفی کرده بودند و وضعیت حال آنها بیاندازیم:
1-قرانعلی دری نجف آبادی: وی وزیر وقت اطلاعات بوده و به گفته بعضی او باید متهم ردیف اول باشد. وی  در حال حاضر عضو مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک و همچنین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است!
2- غلامحسین محسنی اژه ای: خانم پرستو فروهر می گوید: "همان موقع خانواده پیروز دوانی به دلیل اینکه در یک بخشی از پرونده یکی از متهمان گفته بود که دستور قتل پیروز دوانی را آقای محسنی اژه ای داده از او شکایت کردند که متاسفانه هیچ وقت پی گیری نشد و بازجو حتی یک سوال از متهمی که چنین حرفی زده بود نکرده بود که لااقل بیشتر توضیح دهد. یعنی شما با پرونده ای مواجه بودید که انگار کسی که بازجویی می کرد قصد افشای حقیقت و قصد دادرسی قضیه را نداشته". ایشان وزیر اطلاعات دوره احمدی نژاد و در حال حاضر معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه می باشند. 
3- علی فلاحیان: او در مصاحبه ای اعتراف کرده که "خدایی نکرده ما خودمان یک زمان قاتل بوده ایم!" آقای فلاحیان به اتهام طراحی ترور میکونوس و محکومیت غیابی در دادگاهی در آلمان، تحت تعقیب پلیس بین‌الملل قرار دارد. همچنین اینترپل در ۷ نوامبر سال ۲۰۰۷ به درخواست دادگستری آرژانتین حکم جلب آقای فلاحیان را به اتهام دخالت در انفجار مرکز همیاری یهودیان در مقام وزیر وقت اطلاعات ایران، صادر کرده‌ است.
4-مصطفی پورمحمد: وی معاون وزیر اطلاعات در زمان قتلهای زنجیره ای بود. او در دولت محمود احمدی نژاد وزیر کشور شد، به ریاست سازمان بازرسی کل کشور رسید، در دولت اول حسن روحانی، وزیر دادگستری شد و اکنون مشاور رئیس قوه قضاییه و دبیرکل جامعه روحانیت مبارز است.  اما نام او از سوی روزنامه نگاران و روزنامه هایی که پی گیر قتل های زنجیره ای بودند به عنوان یکی از مقام هایی که در این قتل ها دست داشته متهم شده بود. پرستو فروهر می گوید: "در مصاحبه هایی که از دادستان نظامی تهران منتشر شد یکبار اسم پورمحمدی در قضیه قتل ها عنوان شد ولی در درون پرونده چیزی نبود".
آیا رمز این قتها افشا خواهد شد؟ به نظر می رسد اولین متهم این قتلها خود نظام باشد و در زمان استقرار خود نظام، بسیار بعید است که جعبه سیاه این قتلها و موارد مشابه گشوده شود... 
(مطلب فوق خلاصه ای از گزارش سایت بی بی سی فارسی است)


قهقهه مستانه عاملات فقر و گرسنگی از کاخ سیاستمردان ایران بلند است...

جرمی هانت وزیر خارجه بریتانیا: "استفاده ایران از دوتابعیتی‌ها برای اعمال فشار سیاسی برای بریتانیا غیر قابل قبول است و ایران هزینه چنین رفتاری را خواهد پرداخت."
اما چه کسی هزینه چنین رفتارهای پرخطر و ماجراجویانه جمهوری اسلامی را خواهد پرداخت؟ به طور مسلم مردم ایران! تحریم و فقر و نکبت و فساد سراسری و بیکاری و تورم و در نتیجه اعتصابات و اعتراضات مردم همه و همه فقط قسمتی از این هزینه هاست که پرداخت چنین صورت حسابی فقط توسط ما مردم ایران انجام میگیرد.
 شنیدن صدای قهقهه مستانه مسببان این وضعیت خیلی سخت نیست...

معظم له کجاست؟

راستی آیا کسی اطلاعی از وضعیت جسمی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حضرت آیت الله شاهرودی دارد؟!
به نظر می رسد هر کس که وابستگی به نظام داشته و به طور خلاصه یک "خودی" محسوب می شود هرگز بازنشسته نخواهد شد، حتی اگر برای ادامه معالجات ناچار به سفر پر مخاطره به آلمان شده و یا ماه ها از حضور بر صندلی کاری خود ناتوان شود!
توضیح اینکه در دنیای آزاد و دارای دموکراسی کلیه مقامات و صاحب منصبان که تصمیماتشان بر زندگی دیگران تاثیر دارد باید در سلامت کامل جسمی و روحی باشند، چرا که فرد بیمار اولویت اولش حفظ سلامتی و جان خود خواهد بود و به طور بدیهی عاجز از انجام وظایف محوله! اما در نظام های دیکتاتوری، هر کس که در سیستم و نظام قرار داشته و خودی بودن خود را ثابت کرده باشد، البته که می تواند و حق دارد و اصولا باید که تا دم مرگ بر صندلی و کرسی خود تکیه زند، حتی اگر شدت پیری و بیماری از انجام کارهای روزمره خود عاجز بوده و ناچار تن به ازدواج مجدد دهد تا شخصی دیگر اموراتش را بگذراند!

فکری دیگر در خصوص اصل نظام!

در سال 91 و آن زمانی که رئیس جمهور وقت، محبوب رهبری بود و نظرش به نظر معظم له نزدیک بود از برادر رئیس قوه قضاییه و مقننه، یعنی آقای فاضل لاریجانی گفت و گفت که او قصد رشوه گیری و سوء استفاده از قدرت خود را داشته است و حتی به طور مستند فیلم آن را در مجلس نشان داد که میلیونها ایرانی نیز آن را دیدند. اما هیچ دادگاهی، حتی به شکل صوری و نمادین هم در این خصوص تشکیل نشد!
در همان دوره بود که رسانه های نزدیک به رئیس جمهور وقت اسناد زمین خواری های آقای جواد لاریجانی به میزان 230 هکتار در اطراف ورامین منتشر کردند، اما باز قوه قضاییه کوچکترین واکنشی به موضوع نشان نداد و نامبرده همچنان رئیس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه هستند و ایشان قرار است از حقوق بشر ایران در مجامع جهانی دفاع کنند!
یاشار سلطانی اما در خصوص فساد در شهرداری در دوره قالیباف و موضوع موسوم به خانه های میلیاردی افشار گری کرد، خودش را بازداشت کردند! چیزی که در گزارشهای متعدد شهرداری آقای نجفی بر آن تاکید شده بود!
به نظر می رسد ورود به موضوع فسادهای مالی حکومتی خط قرمز نظام است و بخصوص موضوع پولشویی که یک مسئله سطح بالاست که حتی با سیاست های منطقه ای و خارجی نظام در هم آمیخته به هیچ عنوان جای چانه زنی ندارد. نظام تصمیم دارد که پولشویی کند و هویت خود را در همین فسادها می داند، پس ما مردم هم یا باید با این فساد فراگیر عادت کرده و به آن تن دهیم و با آن کنار بیاییم، یا در خصوص اصل نظام فکری دیگر کنیم!

متهم ردیف اول کیست؟

در پی سخنان چند روز قبل آقای ظریف در خصوص پولشویی فراگیر در کشور، سه رسانه حکومتی به شدت به این سخنان واکنش نشان دادند:
1- خبرگزاری فارس: این خبرگزاری از محل بودجه فرهنگی بسیج تامین مالی می شود و می دانیم که بسیج خود قویاً متهم به پولشویی است.
2- خبرگزاری تسنیم: این خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران است که فعالیتهای اقتصادی سپاه و نقش این ارگان در پولشویی دیگر مشخص شده برایعموم است.
 3- روزنامه کیهان: این رسانه که در حقیقت نماینده و سخگنوی حضرت آیت الله خامنه ای را به عهده داشته و می دانیم کارتلهای بزرگی همچون ستاد اجرایی فرمان امام و آستان قدس رضوی و البته قرارگاه خاتم الانباء زیر نظر معظم له قرار دارند. 
آیا باید تعجب کرد از هجمه ای که این 3 رسانه انقلابی بر علیه آقای ظریف ایجاد کرده اند؟ و آیا قوه قضاییه ای که رئیس آن خود منصوب آقای خامنه ای است و افتخار خود را در اجرای منویات معظم له می داند و البته باز خود متهم به داشتن ده ها حساب بانکی و استفاده از سودهای این حسابهای غیر قانونی می باشد، می توان انتظار مبارزه با فساد و پولشویی در کشور داشت؟!

۱۳۹۷ آبان ۲۵, جمعه

ما همیشه هستیم، دولت فکر خودش را بکند!

کمال خرازی با اشاره به تلاش‌های منتسب به ماموران ایرانی برای کشتن مخالفان حکومت در اروپا گفته: "قطعا ممکن است عناصری طراحی برای وخامت روابط [ایران و اروپا] داشته باشند. حتی در داخل ایران."
آقای خرازی، رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی است که زیر نظر آیت الله خامنه ای قرار دارد.
اینکه با وجود رئیس جمهور و وزارت خارجه، چرا باید آقای خرازی با یک خبرگزاری رسمی مصاحبه کند و مگر کشور مسئول و دولت و سخنگو ندارد، سوالاتی است اصلاً مهم نیست، اینکه رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی، زیر نظر رهبر است و رهبر است که نماینده ویژه اش در امور خارجی یعنی آقای ولایتی را به روسیه می فرستد هم اصلاً مهم نیست، فقط این مهم است که ما باید یک دولت داشته باشیم که بتوانیم تمام مشکلات را تقصیر او بیاندازیم و کاستی ها را از او بدانیم و هر وقت هم خواستیم وزرایش را استیضاح کنیم و در نهایت هم این خودمان باشیم که همه کاره هستیم و البته به هیچ کس هم حساب پس نمی دهیم و همیشه هم هستیم!

بهترین صادرات کشور ایران: "صادرات مسئولین بلند پایه!"


نتایج یک بررسی تازه نشان می‌دهد که از هر پنج واحد مسکونی چین یکی خالی است. علت اصلی خالی ماندن خانه‌ها گرانی سرسام‌آوری است که دلال‌بازی هم به آن دامن می‌زند.
بنا به آمار صندوق جهانی پول، اگر قیمت خانه را به نسبت درآمد در نظر بگیریم، هفت شهر از ده شهر گران دنیا در چین‌اند.
اما اگر مسئولین جمهوری اسلامی به مدیریت های جهانی ازجمله چین می رسیدند:
1- بلافاصله دستور می دادند که مسکن مهر در چین ساخته شود.
2- برای ساخت مسکن مهر، بالای کوه و تپه ها را انتخاب می کردند.
3- ساخت مسکن مهر چینی بیش از 20 سال طول می کشید.
4- با شروع ساخت مسکن مهر، تورم در این کشور 2 رقمی و بعد سه رقمی می شود.
5- دولت برای حمایت از اقشار بدون خانه، به آنها یارانه می دهد.
6- با شروع پرداخت یارانه و ساخت مسکن مهر، تولید در این کشور سیر نزولی می گیرد و اقتصاد این کشور دچار فروریزش می شود.
7- مسئولین وعده به صفر رساندن آمار بیکاری می دهند، اما بیکاری این کشور رکورد دار دنیا می شود.
8- دولت وعده می دهد از خانه های خالی مانده برای رشد گردشگری استفاده می کند، در نتیجه این وعده، گردشگری این کشور نابود می شود.
9- رئیس دولت تمام مشکلات را ناشی از عملکرد قوه قضاییه در این کشور می داند، اما قوه قضاییه اطرافیان رئیس دولت در چین را دستگیر می کند.
10- مردم چین به طور سراسری بر علیه رئیس دولت در این کشور تظاهرات می کنند، اما چون نظر رئیس دولت به نظر رئیس حزب کمونیست نزدیک تر است، او مظهر بصیرت در چین اعلام می گردد.
11- رئیس دولت چین خود را در هاله نور می بیند و به این ترتیب کشور چین سقوط می کند!

بهشت برینی به نام نظام مقدس!


کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامه ای از "وخیم تر شدن وضع حقوق بشر در ایران" انتقاد کرده است.
در این قطعنامه با اشاره به گزارش های دبیرکل سازمان ملل متحد و گزارشگر ویژه حقوق بشر آمده است حکومت ایران در یک سال گذشته سرکوب معترضان، روزنامه نگاران و کاربران شبکه های اجتماعی را افزایش داده است.
قطعنامه کمیته سوم مجمع عمومی با رای مثبت ۸۵ کشور به تصویب رسیده است.
کمیته سوم مجمع عمومی همچنین از گزارش ها درباره شکنجه زندانیان در ایران، بازداشت های خودسرانه، تهدید فعالان حقوق بشر و محدودتر شدن آزادی بیان ابراز نگرانی کرده و تاکید کرده که این بیانگر عدم رعایت موازین بین المللی از سوی حکومت ایران است.
تبعیض علیه زنان و اقلیت ها نیز از دیگر موارد مورد اشاره در این قطعنامه است.
...
تمام موارد فوق چیزهایی است که ما مردم ایران نشین با پوست و گوشت و استخوان خود حس می کنیم. آیا این سرونوشت حکومت است که قرار بود نماینده خدا بر رزمین باشد و با اجرای دستورات الهی بهشت برین برای ما بسازد؟!

ما را به چه چیزی می شناسند؟


عکسی هنرمندانه که هر کشوری را به چیزی تشبیه کرده:
ایران: انرژی هسته ای
روسیه: بار مشروب فروشی
افغانستان: کلاشینکوف
فنلاند: نوکیا
اسپانیا: فوتبال
عربستان: نفت
آلمان: خودرو
فرانسه: عطر
استرالیا: گوسفند
ژاپن: پلی استیشن
و جالبترینش چین: دنیا ساخته شده در چین!
به امید روزی که ایران به چیز خوبی شناخته شود.


۱۳۹۷ آبان ۲۴, پنجشنبه

در ششم اسفند ماه سال گذشته، سخنگوی قوه قضاییه در جریان نشستی مطبوعاتی، در پاسخ به سوالی در مورد وجود "بیش از ۷۰ نفر محکوم به جاسوسی" در زندان های تهران و علت "زیاد شدن" این احکام گفت که تعداد احکام جاسوسی زیاد نشده و خیلی از محکومان، درواقع از سال‌های گذشته زندانی هستند.
اما حقیقت این است که بخش قابل توجهی از زندانیانی که بر سر پرونده های "جاسوسی" حکم گرفته اند اعضای "نهادهای انقلابی" هستند که رویه قوه قضاییه، سکوت در مورد آنها بوده است.
به راستی چرا در سیستم حکومتی تا این اندازه جاسوس داریم؟ آیا سرویسهای اطلاعات خارجی تا این اندازه قوی هستند که می توانند به راحتی در کنه لایه های حکومت نفوذ کرده و جاسوسی کنند تا سطح فساد تا آنجا پیش رفته که هر مدیر و کارمند و صاحب منصبی می تواند به راحتی اطلاعات خود را بفروشد؟
آیا نظام مقدس جمهوری اسلامی بدل به بزرگترین حکومت تولید جاسوس در جهان شده است؟
(عکس زینتی است)


بهار ارز و طلا با شروع تحریمهای آمریکا علیه روند کاهشی پیدا کرده است. اما چگونه؟ آیا یک معجزه اقتصادی روی داده؟
هر چند مقامات لشگری و کشوری و دولتی مایلند این قدرت گرفتن پول ملی را نشان نا موفق بودن تحریمها و پیروزی ملت ایران و موفقیت دولت ایران معرفی کنند اما حقیقت چیست؟
کاهش قیمت طلا و ارزها درست بعد از تحریمها فقط یک دلیل ساده و بدهی دارد: "تاثیر تحریمها!"
با تحریم بانکی و قطع مراودات بانکهای ایرانی با دنیا، ایران تقریبا قادر به خرید هیچ کالایی بجز موارد ضروری نیست. در نتیجه نیاز کشور به ارز بسیار بسیار محدود شده و تقاضا شدیداً در بازار ارز ایران کاهش یافته است. با توجه به گرانی های اخیر، دیگر سفرهای توریستی هم کاهش یافته و دیگر کمتر کسی برای واردات خودرو، قطعات دستگاه های کارخانه ها، سم و کود شیمیایی، مواد اولیه چسب کفاشی ها، ناخن گیر، موبایل، ماشین لباسشویی، مواد اولیه شوینده ها، مواد اولیه پوشک بچه، و سفر توریستی... به صرافی ها مراجعه می کند.
با کاهش شدید تقاضا، البته که صفهای جلو صرافی ها برچیده شده و در نتیجه قیمت ارز و طلا هم کاهش یافته است.
به طور خلاصه این قدرت گرفتن ارزش ریال هیچ ربطی به متغیرهای کلان اقتصادی نداشته و با خالی شدن انبارها از کالاهایی که طی چند ماه گذشته پر شده بودند و شدت گرفتن واردات قاچاق، می توان انتظار گران شدن ارز و طلا و این بار با شدت بیشتری را داشت...

به یزدان که گر ما خرد داشتیم...


جنگ هشت ساله با عراق را فراموش نکرده ایم، حمله به ایران و تخریب بسیاری از زیر ساختهای کشورمان و البته تجاوز به زنان و دختران و هزاران جنایت دیگر، بدون هیچ جبران خسارتی همه و همه فراموش شد. البته ایران این خدمات عراق را بی پاسخ نگذاشت و با هزینه میلیاردها میلیارد تومان در عراق تحت عنوان کمک به عتبات و ساخت گنبد طلا برای امامام، در خدمت به این کشور کوتاهی نکرد، بعد از آن سفر مردان عراقی به مشهد آغاز شد، چرا بروند به تایلند وقتی همان خدمات را با هزینه بسیار کمتر در ایران دریافت می کنند؟
اکنون هم به نظر میرسد با توجه به تحریم‌های آمریکا علیه ایران، مقامات ایرانی و عراقی بر سر مبادله غذا و گاز به توافق رسیده‌اند.
همین چند سال پیش عراق زیر شدیدترین تحریمهای آمریکا تحت عنوان نفت در برابر غذا بود. حال امروز ما به چنان روزی گرفتار شده ایم که باید گاز به عراق بدهیم و از این کشور غذا تحویل بگیریم!
واقعاً بی بصیرت ترین شخص در کل کشور که موجب چنین سیه روزی است، چه کسی است؟

کاپیتالاسیون مدرن


کاپیتالاسیون مدرن در نظام مقدس جمهوری اسلامی:
- زنان و مردان خارجی دست در دست هم و با احترام  وارد ورزشگاه آزادی می شوند و تیم مقابل ایران را تشویق می کنند، زنان ایرانی بیرون ورزشگاه می مانند!
- زن اروپایی به تنهایی بر روی جاده های ایران و با موتور به سفر و سیاحت می پردازد، زن ایرانی حق راندن موتور را ندارد!
- هواپیماهای ایران در بسیاری از کشورها سوختگیری نمی شوند، هواپیماهای همان کشورهای تحریم کننده با احترام وارد فرودگاه های ما می شوند و سوخت میگیرند!
...
اگر در پیش از انقلاب کاپیتالاسیون نظامی داشتیم، امروز کاپیتالاسیون مدرن و فراگیر موجب حقارت و تمسخر نژاد ایرانی شده. از چه به این روز گرفتار شدیم؟

۱۳۹۷ آبان ۲۳, چهارشنبه

بیگ لایک اروپایی ها به آقا!

بعد از خروج رسمی آمریکا از برجام، مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای اروپایی ها را امر کردند و نهیب زدند که آنها باید تضمین بدهند که از برجام حمایت خواهند کرد و منافع ایران از برجام حفظ خواهد شد وگرنه...
اروپایی ها چند ماه زمان لازم داشتند تا بگویند که اروپا قصد راه اندازی یک کانال مالی مستقل دارد. بعد چند ماه دیگر زمان لازم داشتند تا بگویند تا چند ماه آینده این کانال راه اندازی خواهد شد. بعد از مدتی مشخص شد که هیچ کشور اروپایی مایل نیست سازمان حامی برجام در خاکش مستقر شود. دیروز اما اتحادیه اروپا اتریش را موظف کرد تا این سازمان حمایت کننده برجام در خاک این کشور مستقر شود که خبر رسید:
"سخنگوی وزارت خارجه اتریش گفته کشورش به دلیل شک و تردیدها و همچنین خطراتی که وجود دارد، نمی تواند میزبان کانال مالی اتحادیه اروپا با ایران برای دور زدن تحریم های آمریکا باشد. "
تا این لحظه اروپایی ها تضمین که نداده اند هیچ، فقط یک بیگ لایک بزرگ نشان نظام مقدس جمهوری اسلامی داده اند! باید دید نظام تا کی قصد دارد تک و تنها در برجام پاره شده و آب دهان انداخته شده باقی بماند. مگر خروج از برجام که در زمان تصویبش مظهر خیانت مذاکره کنندگان شده بود، خطری را متوجه ایران می کند؟!
(عکس دیدار ریئس جمهور اتریش با آقای روحانی در اوایل تابستان 97)

یار غار بانک مرکزی در زمان احمدی نژاد اعدام شد!


صبح چهارشنبه، ٢٣ آبان، دادستانی تهران گفت که حکم اعدام وحید مظلومین و محمد اسماعیل قاسمی که به تایید دیوان عالی جمهوری اسلامی رسیده بود به اجرا گذاشته شده است.
آقای مظلومین در تیرماه سال جاری به خاطر خرید و فروش سکه طلا بازداشت شده بود. در ابتدا، منابع پلیس گفتند که او دو تن سکه (نزدیک به ٢٥٠ هزار عدد سکه) را احتکار کرده بود تا با گران شدن آنها، سود بیشتری ببرد. به همین دلیل رسانه‌های خبری جمهوری اسلامی به او "سلطان سکه" لقب دادند.
بعدا این اتهام تعدیل یافت و مقامات قضایی وحید مظلومی را متهم کردند که طی دو ماه، حدود دو تن سکه طلا را خرید و فروش کرده است. شغل آقای مظلومین معامله سکه و طلا در بازار بود.
مشخص نیست که آقای مظلومین چه کار خلاف قانونی مرتکب شده که مستوجب چنین مجازات سنگینی بوده است. آیا خرید و فروش سکه که ایشان مجوزش را هم داشته در ایران غیر قانونی بوده است؟ یا در قانون حد مشخصی برای معامله و سکه طلا مشخص شده است؟ چرا دادگاه او غیر علنی بوده؟ چرا دفاعیات او علنی منتشر نشده؟ آیا او باید حذف می شد تا نام و پای دیگرانی به دادگاه کشیده نشود؟!

کاهش قیمت نفت درست بعد از تحریمهای ایران!

با وجود تحریم نفت ایران و کاهش حداقل 1 میلیون بشکه نفت در بازار، بهای این طلای سیاه همچنان سیر نزولی دارد!
همیشه می گفتند که آمریکا و نظام سلطه دست از سر ایران برنخواهد داشت، چون ایران نفت دارد و آنها به نفت وابسته هستند. در زمان احمدی نژاد پیش بینی شده بود که با تحریم نفت ایران بهای این کالا به بالای 200 دلار خواهد رسید. اما درست با شروع تحریمها بهای نفت کاهشی شد و امروز نیز با گذشت چند روز از تحریم نفت ایران، قیمتها همچنان ریزشی است!
خوب است حاکمان ایران این درس را بیاموزند که آنکش که قادر است به راحتی شما را از بازار نفت جهانی حذف کند، به خوبی هم قادر است قیمت را مهار و حتی کاهشی کند!

وقتی جواد هم راست می گوید...

در پی اظهارات اخیر جواد ظریف،وزیر خارجه جمهوری اسلامی درباره "پولشویی در ایران" رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران از دعوت آقای ظریف به مجلس خبر داده است.
آقای ظریف اخیرا گفته که پولشویی گسترده در ایران یک واقعیت است و هشدار داده که دلیل فضاسازی‌هایی که علیه مصوبه های ضدپولشویی می شود "منافع اقتصادی" افراد است.
اما آیا به راستی در جمهوری اسلامی پولشویی وجود دارد؟ پول حاصل از تجارت از فحشاء و مواد مخدر چطور وارد سیستم بانکی می شود؟ پول حاصل از رشوه و اختلاس چطور؟ و از همه اینها مهمتر، پولهای گم شده در موسسات مالی کجا رفته و چطور هزینه شده؟ و باز پول کمک به بشار اسد و یمن و عراق و لبنان و حزب الله و... از کجا تامین شده؟ مگر ما در بودجه سالیانه ردیف بودجه برای این امور داشته ایم؟
به نظر می رسد آقای ظریف درست گفته، پولشویی در ایران به طور رسمی و علنی رایج است و اصولاً قسمتی از ذات و هویت این نظام است و به همین دلیل هم لایحه مبارزه با پولشویی تا این اندازه به دست انداز افتاده، واقعا اگر این لایحه تصویب شود، پولشویان پولشان را چطور تطهیر کنند؟!

۱۳۹۷ آبان ۱۹, شنبه

افسران جنگ نرم مطابق با دستور مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای سازماندهی، آموزش و به کارگیری شده اند. این گروه که نقش تبلیغی برای شخص معظم له و نظام مقدس جمهوری اسلامی را دارند، از طرف حکومت حمایت شده و حقوق دریافت می کنند. اما آیا اینکار سابقه تاریخی هم داشته است؟
حضرت علی (ع) حکومت را از آب بینی بز بی ارزش تر دانسته و هرگز راضی به قدرت سیاسی نشدند، مگر آنجا که مردم با التماس و اصرار از ایشان خواستند. ایشان نیز فلسفه حکومت را احقاق حق دانسته و هرگز و هرگز دیده و شنیده نشده و در تاریخ نیز نقل نشده که شخص معصوم، از پیامبر گرامی اسلام تا امامان معصوم برای به دست گرفتن قدرت سیاسی و یا حفظ آن از بیت المال خرج کرده و برای خود تبلیغ کنند! هرگز دیده نشده که آنها کسانی را از بیت المال اجیر کنند تا برای خود حامی و طرفدار بخرند. جماعت زر طلب و مال اندوز هم که همیشه مال دنیا و پول و ثروت اولویت اولشان بوده از اطراف این عزیزان نا امید شده و در عوض به سمت قدرتمداران زور و نا بحق، مانند معاویه و یزید متمایل شدند، چه این نابخردان به راحتی از سیم و زر بیت المال به نفع خود استفاده کرده و از آنجا که حفظ نظام ناحقشان اوجب واجباتشان بوده، با خریدن مزدور برای خود حامی و طرفدار جمع می کردند!
حال باید دید این افسران جنگ نرم حقوقی که میگیرند به واقع حلال است؟ آنها کدام طرف هستند؟ طرف امام معصوم یا طرف معاویه و یزید و برخوردار از سیم و زر بیت المال؟

برنامه اپوزوسیون؟

طرفداران حکومتی نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی از دلایل اصلی لزوم بقای نظام مقدس را در عدم ارائه برنامه مدون و قابل اعتنا از طرف اپوزوسیون نظام می دانند. در این خصوص چند نکته ذکر می شود:
1- اصولاً در تاریخ معاصر مبارزینی همچون ماندلا، گاندی، خمینی، ... تا پیش از به قدرت رسیدن هیچ برنامه مدون سیاسی ارائه نکرده و صرفاً به ارائه ایده ها، شعارها و آرزوهای خود از نظام آینده سیاسی بسنده کرده اند.
2- برنامه و سامان اصولاً مربوط به میتینگ های انتخاباتی و در زمان انتخابات است، جایی که مردم باید بین برنامه های مختلف کاندیداها یکی را انتخاب و در زمان و روز معین به آن رای دهند.
3- هدف همه مبارزین سیاسی سرنگونی نظام حاکم است، لذا توجه و تمرکز این مبارزین به بیان نقاط ضعف و مشکلات سیستم موجود و نهایتاً بیان ایده آلها و بایدها در نظام آینده سیاسی است.
با توجه به موارد سه گانه فوق، اصولاً برنامه مدون مالی و بودجه بندی و چگونگی نیل به اهداف مطرح شده در حال حاضر موضوعیت نداشته و هدف همه اهالی اپوزوسیون سرنگونی نظام جابر و سفاک و سرکوبگر به کمک و با دست خود مردم خواهد بود.
 
 

۱۳۹۷ آبان ۱۸, جمعه

آنها خواهند ایستاد...

شخصاً اعتقاد دارم که مسئولین و مقامات کشور با قدرت تمام در مقابل زورگویی قدرتهای سلطه گر خواهند ایستاد و در این رابطه ذره ای عقب نشینی نخواهند کرد. چرا؟ به یک دلیل ساده، وقتی به قول فرمانده کل سپاه پاسداران جناب سردار جعفری، اگر آمریکا در کشور می ماند انقلاب 40 سالگی را نمی دید، یعنی اگر آمریکا در این کشور بماند حکومت سرنگون خواهد شد! حکومتی که بقای خود را در عدم ارتباط با آمریکا می بیند، از طرفی هیچ یک از مسئولین ذره ای و سر سوزنی از تحریم آسیب نخواهند دید و همه در کاخ و قصر خود از بهترین مزایای زندگی شامل مسکن، خوراک، پوشاک، خدمات درمانی و بهداشتی، حمل و نقل، امنیت، ... برخوردارند، چرا باید نگران تحریم باشند؟
البته که مقامات و مسئولین ارشد نظام با قدرت تمام در مقابل تحریمها خواهند ایستاد!
 

رابطه سیاستمداران و پوشک بچه...

کتاب «جباریت» نوشته «مانس اشپربر» روانشناس شهیر آلمانی تحلیل روان‌شناختی تحولاتی است که ماندن طولانی در قدرت، در شخصیت و ساختار روانی صاحبان قدرت پدید می‌آورد.
این نویسنده دردمندانه می نویسد که لذت ناشی از قدرت، موجب افزایش ترشح هورمون‌ّهای دوپامین و سروتونین در مغز می‌شود. افزایش مداوم ترشح این هورمون‌ها منجر به اعتیاد مغز به آنها می‌شود و آنگاه همین اعتیاد فرد را وا می‌دارد که با شدت بیشتری بکوشد تا روزبه‌روز قدرت خود را بسط دهد تا لذت حاصل از قدرتش کاهش نیابد (دقیقاً مانند وقتی معتادان مجبورند دوز مصرفی خود را بالا ببرند تا میزان رضایتشان کاهش نیابد)
فرقی نمی‌کند، این روحیه قدرت طلبی می‌تواند در اداره یک کشور یا خانه باشد، در اداره باشد، در وزارتخانه باشد یا حتی در نانوایی باشد. هر موضعی که به ما احساس قدرت بدهد، می‌تواند ما را معتاد کند و به همین علت در برابر تغییر آن وضعیت مقاومت می‌کنیم ودوست داریم بیشتر در قدرت باقی بمانیم !
با این حساب، از اینکه انتظار داشته باشیم حاکمانی که دربسیاری از کشورهای جهان سالهاست براریکه قدرت تکیه زده وبرخی انتظار حکومت مادامالعمر را دارند، خودشان از قدرت کنار بروندامری محال است چرا که در آن بالاها، این «سروتونین» و «دوپامین» هستند که مقامات را هدایت می‌کنند نه اعتقاد به گردش قدرت ودموکراسی و نخبگان دلسوز یا مشاوران عاقل و متخصصان توسعه خواه!

چقدر این جمله منتسب به مارک تواین، نویسنده و طنزپرداز آمریکایی، دقیق است که گفته است: سیاستمداران و پوشک بچه ها باید زود به زود عوض شوند؛ هر دو به یک دلیل!
(نقل از وب سایت تین نیوز)
 

قومی ظالم که حکومت می کند...


پیکر شمسی قدسی اعظمیان، شهروند بهایی اهل گیلاوند، چند روز پس از آنکه در ۲ آبان در آرامستان بهاییان گیلاوند دفن شد، از سوی افرادی نبش قبر شد و در بیابان‌های اطراف رها شد. نیروهای امنیتی پس از یافتن پیکر این شهروند آن را بدون اطلاع خانواده به قبرستان بهاییان تهران منتقل کرده‌اند.
آیا حکومتی که حتی از جنازه پیرزنی دگر اندیش و اقلیت می هراسد پایدار خواهد ماند؟ آیا این حکومت حق دارد از ظلم در سایر کشورها بگوید؟ آیا چنین جنایات دهشتناکی مثال و مشابه در سایر نقاط جهان دارد؟
چه می کنند این قول ظالم با این مردم ستم کشیده...
 

اسراییل زودتر نابود خواهد شد یا ما؟

در مجموعه قوانین کشوری، اگر شخصی مثلا از همسایه خود راضی نباشد و وی را شخصی زورگو و ظالم بداند که حتی منزلی که در آن ساکن است غصبی و حاصل از مال نامشروع یا استفاده از زور بوده و هیچ کاری ندارد جز زورگیری و ظلم به دیگران، آیا مجاز است که خود راساً اقدام عملی کند؟ و مثلا اسلحه به دست بگیرد و وی را مجازات کند؟ به طور حتم پاسخ منفی است. در کشور قانون هست و هر کس که تصور می کند کسی جرمی مرتکب شده یا مالی را غصب کرده باید به قانون و قاضی و بازپرس و دادستان مراجعه کند. البته که اگر با طی این سلسله مراتب، قانون حق را به فرد مورد نظر داد، وی رسماً بیگناه فرض شده و من یا هیچ کس دیگر حق هیچگونه تعرض به وی را نخواهیم داشت و قانون نیز از این شخص حمایت خواهد کرد.م
در دنیا هم همینطور است. اینکه کشوری عضو سازمان ملل، کشوری دیگر را غاصب بداند و حکومتش را به زورگویی و تجاوز متهم کند، هرگز دلیل کافی نخواهد بود که خود بخواهد راساً اقدام کند. البته که هر کشوری می تواند به مراجع قانونی در دنیا رجوع کرده و دلایل خود را بیان کند، اما در نهایت این سازمانها و ارگانهای قانونی جهانی هستند که تصمیم میگیرند یک کشور مشروعیت دارد یا خیر.
حد روابط دیپلماتیک و دوستی بین کشورها البته که در اختیار خود کشورهاست، هر کشوری حق دارد که با کشوری دیگر روابط دوستی یا دیپلماتیک خود را تنظیم کرده و از صفر و قطع ارتباط تا بالاترین روابط و دوستی انتخاب کند. معمولاً کشورها هم همین کار را بر اساس منافع ملی خود انجام می دهند.
به طور خلاصه:
1-اسراییل یکی از کشورهای قانونی و به رسمیت شناخته شده سازمان ملل است و از منظر هیچ تفاوتی با سایر کشورهای عضو نگدارد.
2- هیچ کشوری حق ندارد آرزوی مرگ کشوری دیگر عضو سازمان ملل را داشته باشد یا اقدام عملی در این خصوص انجام دهد.
3-سوابق تاریخی دلیل و حجت دال بر تملک یک حکومت بر یک سرزمین نیست، همانطور که حضور یک شخص حتی دراز مدت در یک ملک و زمین یا خانه دال بر تملک نبوده و در نهایت اداره ثبت، سند و تصمیم قاضی است که حکم بر تملک می دهد.
در نهایت و به اعتقاد این نگارنده، اگر حکومتی ماهیت و فلسفه وجودی خود را در مرگ و نابودی کشوری دیگر بداند، این خود حکومت است که قبل از هر چیز دیگر نابود خواهد شد...
 

بحث بی حاصل با افسران نرم!

آیا بحث و گفتگو با اینگونه افراد و با این منطق، حاصلی هم خواهد داشت؟!
اصل مطلب اینجا

۱۳۹۷ آبان ۱۷, پنجشنبه

ما مستقلیم؟

وزارت امور خارجه آمریکا عراق را نیز از تحریمها علیه ایران استثناء کرد، به دلیل کمک به اقتصاد عراق! همچنین این کشور بند چابهار را نیز از تحریمهای ایران استثناء کرد، به دلیل کمک به اقتصاد افغانستان!
آیا ما مستقل هستیم؟ اینکه فروش نفت ما و روابط بانکی ما و صادرات ما و تجارت ما و ... همه و همه در گروه تصمیم یک کشور دیگر است و اگر اجازه ندهد ما باید در فقر و بیکاری و نکبت و گرانی گرفتار شویم، نشان از استقلال ما است؟
راستی چرا تمام این مصیبتها باید گریبانگیر کشور ما را بگیرد؟!
 

افسران نرم کیانند؟

قوانین ده گانه افسران ولایی اینترنتی
افسران جنگ نرم و فعالان آموزش دیده و حقوق بگیر فضای سایبری و اینترنتی همیشه هستند، فقط از پروفایلی به پروفایل دیگری تغییر نام میدهند و البته هر بار خیلی زود خودرا لو می دهند!
مشخصات این فعالان:
1-عموماً پرخاشجو، بی ادب و هتاک هستند.
2- وقت وزمان زیادی را در فضای اینترنتی صرف می کنند.
3- هدف آنها نا امید سازی مخالفان است، چه با تهدید، چه با توهین و تخریب شخصیت.
4- تبحر و استعداد خاصی در نفرت پراکنی دارند.
5- عموماً تحصیلات و سواد آکادمیک بسیار محدودی دارند.
6- به دلیل تنها ماندن و انزوای ناشی از عملکردشان، ناچارند زود به زود پروفایل و آی دی خود را تغییر داده و هر از گاهی با نام جدید فعالیت خود را ادامه دهند.
7- به دلیل همان اجبار در عوض کردن زود هنگام پروفایل، عکسهایشان فیک و تقلبی است.
8- هیچ منطق و استدلالی را بر نمی تابند.
9- هر کدام از این افسران بسته به این که حقوق از چه گروهی میگیند، یک گروه سیاسی نظام مقدس را نمایندگی می کنند. یکی پیرو مطلق ولایت است، دیگری احمدی نژادی است و آن دیگری دوست و یار "آیت الله".
10-نوع اطلاعاتی این افسران از همه خطرناک تر است!

۱۳۹۷ آبان ۱۶, چهارشنبه

سفره هنوز برایشان پهن است...

آقای رحمانی فضلی روز چهاردهم آبان 97 در "همایش ملی پدافند غیرعامل کشور" گفته است " اگر نتوانیم رضایت‌مندی مردم را حاصل کنیم آن وقت به مشکل اساسی برخورد می‌کنیم و آسیبش را خواهیم دید؛ چرا که نظام طبیعت با کسی تعارف ندارد".
خودشان می دانند مردم در چه وضعی هستند و می دانند چه بلایی بر سر مردم آورده اند و از خشم ملت هم مطلعند و امروز به خود هشدار می دهند که لابد باید برای سرکوب بیشتر آماده باشند!
هیچکس از این ژن های خوب به فکر چاره اساسی نیست، همین که حکومت باشد و آقایان هم باشند و سفره هم برایشان پهن باشد، کافی است. ملت فقط خفه شوند!
 

آیا ما هم دیده خواهیم شد؟

راهپیمایی حکومتی 13 آبان امسال هم گذشت، این روز که از قضا درست مصادف شده بود با روز تحریمهای کمر شکن آمریکا علیه ایران، روزهای بسیار بسیار بد و دهشتناکی نوید می دهد.
اما یک سوال از برگزار کنندگان این راهپیمایی حکومتی:
آیا همانطور که طرفداران شما با اتوبوس و ساندیس و اضافه کاری و سلام و صلوات قادرند در چنین راهپیمایی مضحکی شرکت کنند، آن عده ای که مخالف رای و نظر شما هستند هم می توانند و این امکان را دارند که در یک راهپیمایی نظر خود را اعلام کنند و شعار "درود بر همه کشورهای دنیا" و "مرگ بر استبداد و ارتجاع" را سر دهند؟
 

چه می شد اگر...

تحریمهای ایران هرگز وجود نداشت اگر:
1-جمهوری اسلامی در خصوص سیاستهای خارجی خود از مردم سوال می کرد. بدون تردید خواست مردم ایران دوستی با دنیا و بخصوص با آمریکا بوده و هست.
2- اگر دوره مسئولیت شخص اول و رهبر کشور به طور محدود و مثلا حداکثر دو دوره 4 ساله میبود، در این صورت رهبر جدید با سیاستهای جدید خود سعی در رفع ایرادات و نواقص رهبر قبل را داشت.
3- رهبر توسط رای مستقیم مردم انتخاب می شد. در این صورت کاندیداهای رهبری باید مطابق رای و نظر مردم عمل می کردند و سیاست خارجی خود را بر مبنای دوستی و تعامل با تمام کشورهای دنیا و بخصوص آمریکا به عنوان قدرت اول اقتصادی و نظامی تنظیم می کردند.
4- اگر آزادی بیان در کشور وجود داشت هم هرگز تحریم ها اجرایی نمی شد. چرا که مردم و رسانه ها به عنوان چشم و گوش ملت قادر بودند نظر و خواست ملت را به حاکمان منتقل کرده و از آنان پاسخ بخواهند.
5- اگر سپاه شان و منزلت خود را تا حد حفاظت از جمهوری اسلامی پایین نمی آورد و خود را مسئول و حافظ کل کشور و تمامیت کشور می دانست. در این صورت درک منافع ملی و نه جناحی و انقلابی مطرح بود و کشور هرگز به این روز نمی افتاد.
6- اگر حفظ حکومت برای حاکمیت اوجب واجبات نبود، بلکه منافع ملی و میهنی اوجب واجبات بود و حاکمیت منفعت کل کشور و کل ملت را در نظر میگرفتند.
7-اگر حکومت همچون نظر پیشوای شیعیان جهان حضرت علی(ع) بی ارزش تر از آب بینی بز در نظر حاکمان بود. در این صورت حاضر نبودند برای حفظ حکومت و پایدار ماندن خود دست به هر جنایتی بزنند و برای ملت خود فقر و تباهی و نیستی و فساد را ارمغان داشته باشند.
...