۱۳۹۷ تیر ۵, سه‌شنبه

یک رهبر، چه شرایطی باید داشته باشد؟

یکی از خصوصیات آیت الله خامنه ای در شیوه مملکت داری، مسئولیت بدون پاسخگویی ایشان است. معظم له کمتر موضع گیری صریح و شفاف داشته و این وظیفه کارگزاران و زیردستان ایشان است که منویات و دستورات رهبری را از روی سخنان و یا گوشه و کنایه های ایشان حدس زده و اجرایی و عملی نمایند. آقای خامنه ای در طی سالهای رهبری خود به پیروان خود آموخته که کسانی که دستورات ایشان را حدس زده و اجرایی نمایند، سهم بیشتری از قدرت و رانت و ثروت و خلاصه بیت المال دارند. ماجرای اشاره آقای خامنه ای به نابودی شیطان اکبر حتی اکبر برادر ما باشد و غرق شدن کاملا اتفاقی آقای رفسنجانی در آخر همان روز یکی از این نمونه هاست. همینطور پشت کردن رهبری به آقای فیروز آبادی به واسطه حمایت کاملا معنا دار ایشان از دولت و شخص آقای روحانی و همینطور جایگذینی ایشان از سمت بسیار حساس رئیس ستاد مشترک و در نهایت هم بازپس گیری ویلای 10 هزار متری لواسانات که می تواند درس عبرتی برای سایر کارگزاران رهبری باشد!
موارد در این خصوص بسیار است، گاه پیروان ایشان حتی از خود رهبری هم جلو زده و دست به کارهایی زده اند که معظم له ناچار شده بعداً و البته به شیوه خود آن را محکوم نماید. به طور مثال آقای خامنه ای ناچار شد که ماجرای بالارفتن از سفارت کشور بریتانیا و عربستان را محکوم نماید. هر چند هم که تاکید که این امر نباید منجر به حاشیه راندن بچه حزب اللهی ها (بخوانید طرفداران ایشان) شود. ظاهراً این بچه حزب الهی ها در این مورد خاص حتی از خود رهبری هم جلو زده بودند!
در آخرین مورد اما، ظاهراً عده این به این تفکر رسیده اند که در کشور امام زمان کاشف الکل جزء مفاخر کشور نیست و خوب نیست که عکس و نامش مورد تفاخر قرار گیرد و به ناگهان و برای خوش آمدن امام زمان و نایب برحقش، تصمیم میگیرند که عکس زکریای راضی را از روی جلد دفترچه بیمه های تامین اجتماعی حذف کنند! به نوعی ارسال عرض ارادت خاص خود به رهبری و حتما هم انتظار اعانه شاهانه از رهبری، که یعنی ما خیلی مخلصیم... و این رشته سر دراز دارد.

و باز یک فعال حقوق بشر دستگیر شد، این وضع تا کی؟!

در خبرها آمده است که همسر نسرین ستوده امروز در مقابل زندان اوین همراه با تعدادی دیگر بازداشت شده است.
هنوز مشخص نیست که اتهام نسرین ستوده ، این فعال حقوق بشر و وکیل دادگستری سابق چه بوده و چرا دستگیر شده است، اما به طور مشخص کسانی که به بازداشت او معترض بودند، با آنکه هیچ سلاحی در دست نداشتند، مخل امنیت نبودند و به هیچ عنوان مزاحم کسی هم نبودند، دستگیر شدند تا ثابت کنند هر گونه تغییر قانون و اعطا حق اعتراض به همه مردم حتی بدون مجوز صرفاً یک بازی تبلیغاتی است و در این کشور کسی حق اعتراض ندارد، مگر آنکه بخواهد به آمریکا و اسراییل و البته دولت خودمان اعتراض کند!

مقصر را رها کنید، افشا کننده را دستگیر کنید!

ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان در ارتباط با خبر تجاوز به دختران در ایرانشهر گفت: "جزییاتی که تاکنون در مورد این پرونده اعلام شده و ادعایی که آقای مولوی درنمازجمعه داشته به هیچ وجه مورد تایید ما نیست."
ادامه مطلب از قول این نگرانده: "... ما حرفهای آقای مولوی را قبول نداریم و این عدد 40 نفر به هیچ عنوان درست نیست و حداکثر تجاوزاتی که طی چند روز گذشته در این منطقه از کشور انجام شده حداکثر 39 نفر است! لذا دادستانی نسبت به این ادعای آقای مولوی اعلام جرم نموده چرا که ایشان باعث تشویش افکار عمومی شده است!" ایشان ادامه داد: البته همین تعداد تجاوز هم به هیچ عنوان زیبنده این منطقه از کشور نیست و ما این کار را تایید نمی کنیم.
وی همچنین در خصوص تجازر به یک دختر بچه در خمینی شهر اضافه کرد: "... اینکه از بین تمام نقاط کشور درست در این شهر که مزین شده به نام بنیان گذار انقلاب اسلامی به یک دختر بچه تجاوز گروهی انجام شود امر بسیار بدی است و ما معتقدیم که حتما کار موساد و سیا و ام آی شیش در کار است. ضمن اینکه اصولا این دختر بچه ایرانی نبوده و این بسیار مهم است!
ایشان همچنین در خصوص آمار بالای تجاوز در ایران توضیح داد: "... البته در ایران ما حتی یک مورد هم تجاوز به آن معنا نداریم، بلکه آزار و اذیت زنان داریم! ضمن اینکه ما اعتقاد نداریم که وضع ما از بقیه کشورها در این مورد بدتر است، چرا که اگر شما خبرنگاران انصاف داشته باشید و بگردید حتما جاهایی را در دنیا پیدا میکنید که وضع بدتری از ما داشته باشد! و البته فراموش نکنیم که اگر همین حجاب اجباری نبود دراین کشور در ساعت بیش از 15 میلیون تجاوز روی میداد!
ایشان در پایان افزود: "... این سطح از امنیت در کشور ما بسیار کم یاب است و همه مردم ما باید ممنون دار و سپاسگذار نظام اسلامی باشند!"
در پایان نامبرده با ذکر صلوات ختم جلسه را اعلام فرمودند و از خبرنگاران حاضر خواست که اگر کسی هنوز سوالی دارد می تواند شخصاً به دفتر ایشان مراجعه کرده تا خوب توجیه شود!

ایا اعتراض حق مردم است؟

ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس: ماینده مجلس ایران: "دریافت مجوز برای برگزاری تجمعات از قانون حذف می‌شود."
از نظر من این موضوع در سیستم قانونی و پارلمانی و البته کشوری ایران غیر ممکن است. این قانون بسیار بعید است که در مجلس رای بیاورد، چرا که با یک اشاره از بیت از دستور کار خارج می شود، اگر هم بر فرض بسیار بعید تصویب شد، توسط شورای نگهبان رد خواهد شد. چرا؟
به این دلیل ساده اگر مردم حق و اجازه تجمع و اعتراض داشته باشند، دیگر کسی در خانه نمی ماند! همه ملت معترضند...


آیا به واقع تا این اندازه فقیر شده ایم؟

رئیس شورای سیاستگذاری و هماهنگی ورزش صدا وسیمای ایران گفته که فقط تا چهارشنبه فرصت داریم حق پخش تلویزیونی را پرداخت کنیم وگرنه با اختلال در پخش مسابقه ایران و اسپانیا مواجه می شویم!
یعنی رسماً و علناً و خیلی شفاف و روشن به یکی از فقیرترین کشورهای دنیا تبدیل شدیم، واقعاً کسی در سرتاسر این کره خاکی کشوری را می شناسد که برای پرداخت حق پخش مسابقات جهانی فوتبال پول کافی نداشته باشد که لااقل خودمان را با آنها مقایسه کنیم؟!


۱۳۹۷ خرداد ۲۶, شنبه

آیا ایرانیان ممنوع الخروج شده اند؟

آیت الله خامنه ای در سخنرانی نماز فطر 97 از مردم ایران خواست که سفر خارجی نروند. شخصاً به خاطر دارم که در ایام نوروز و در فرودگاه امام، هموطنی می گفت که این سفر، سفر آخر هستش و با این یوروی 7000 تومانی، دیگه نمی شه رفت خارج!
فکر می کنم معظم له فقط 2 تا تهدید دیگه بکنند و آماده باش هسته ای صادر کنند، کل ایران ممنوع الخروج خواهند شد!
 

آیا فوتبال قادر است ایجاد تغییر کند؟

چه کسی باور می کرد که روزی یکی از گروه های جام جهانی به این صورت رقم بخورد؟ ایران در صدر جدول و اسپانیا و پرتقال در رده های بعدی؟ آیا این معجزه فوتبال نیست؟
اما این فقط فوتبال نیست که ایران را متفاوت کرده:
1- مردم ایران هنوز برای ورود به ورزشگاه ها با تبعیض جنسیتی شدید مواجهه هستند، چیزی که در سرتاسر کره خاکی تقریباً نمونه مشابهی نمی توان برای آن یافت!
2- ملت ایران برای شادی هیچ مراسم و شیوه خاصی ندارند، جیغ و فریاد و سوت و هورا و رقص بی نظم و البته خود جوش و باز البته ناپسند از نظر حکومت!
آیا وقت نغییر فرا نرسیده؟
 
پیش بینی من در جام جهانی 2018
 

پاسخ به یک هموطن، کسی هست؟

واقعاً کسی پاسخی به این هموطن ایران نشینمان دارد؟!


ما یا برادران عرب؟

این چی میگه این وسط؟ یعنی بعد از این همه هزینه برای ملت فلسطین، آنها هنوز برادران عرب خود را به ما ترجیح می دهند؟ خوب چرا این برادران عرب برای این برادران فلسطینی یقه جر نمی دهند؟ آیا موقع هزینه دادن و بدبختی و مصیبت و پهن کردن سفره رنگارنگ، ملت ایران باید از خود گذشتگی کنند اما موقع، ... اصلا بی خیال شویم بهتر نیست؟ گندابی که هر چه بیشتر آن را هم زنیم، ...

تاثیر بازی با یک تیم اسراییل بر پوستری در میدان ونک!


مسعود شجاعی در بیلبورد جدید میدان ولیعصر سانسور شده و بر خلاف پوستر رسمی تیم ملی، به جای او عکس مهدی طارمی قرار گرفته است! اما چرا؟ چون مسعود شجاعی همراه با تیم حرفه ای اروپایی خود با یک تیم اسراییلی مسابقه داده است...
بعضی اصرار دارند که ثابت کنند برای حماقت حد و مرزی نیست!!!

علم بهتر است یا فقه؟ مسئله این است!

دفتر آیت الله سیستانی در بیانیه ای گفته با توجه به این که رویت ماه شوال با چشم غیرمسلح ثابت نشده ، در نتیجه امروز جمعه آخرین روز ماه مبارک رمضان است. بنا به بیانیه دفتر آیت الله سیستانی فردا شنبه ۲۶ خرداد عید فطر است!
در ایران اما رویت ماه برای آقای خامنه ای ثابت شده است!
آیا دینی که همچنان در 1400 سال گذشته معطل مانده و قادر به استفاده از علم و تکنولوژی روز نیست، می تواند خود را دینی پایدار و همیشگی بداند؟ آیا این دین قادر به پاسخگویی سوال تحصیلکردگان و دانشگاه رفتگان هست؟ آیا چنین دینی قادر به برپایی حکومتی فراگیر در یک کشور می باشد؟!

بالاخره بریم ورزشگاه یا نه؟

مدیر مجموعه ورزشی آزادی از چند روز پیش اعلام کرده بود که زیرساخت های لازم برای نمایش بازی های جام جهانی در ورزشگاه آزادی فراهم شده تا علاقمندان بتوانند به همراه خانواده ها در این محل بازی های را تماشا کنند. اما گفته شده که عملی شدن این تصمیم منوط به صدورمجوز برخی نهادها بود که تاکنون این مجوزها صادر نشده است!
شخصاً اطلاعی ندارم که در نهایت این بازی ها در ورزشگاه آزادی پخش خواهد شد یا خیر، اما شخصاً آن را یک بازی رسانه ای با افکار عمومی می دانم. تصور کنید که نتیجه بازی های ایران باعث برانگیختن احساسات مردم شود، که احتمالش نیز بالا خواهد بود. چه برد با هر نتیجه ای و چه باخت، می تواند احساسات کنترل نشده ای را ایجاد کند، این جمعیت نسبتاً زیاد با هم وارد سطح شهر خواهند شد، در این صورت، این احساسات باعث چه رفتاری خواهد شد؟ آیا ممکن نیست به رقص و پایکوبی منجر شود؟ یا به شعار دهی؟ بخصوص شعارهای سیاسی؟ آیا پلیس و در کلیت حکومت، حاضر و اصولاً قادر است که چنین امری را تحمل کند؟
به اعتقاد این نگارنده پاسخ به طور قطع منفی است. به این ترتیب هر گونه حضور جمعی در استادیوم را باید به کل منتفی دانست!

آینده بهتر است یا گذشته؟

آیت الله خامنه ای در خطبه عید فطر 97: 'آینده کشور از امروز به مراتب بهتر خواهد بود.'
اگر گفته معظم له در ارتباط با آینده کشور در حکومت آینده و در گذر از نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد، به طور حتم این حرف کاملاً درست و مورد قبول اکثریت قاطع ملت ایران خواهد بود، اما اگر این آینده، مربوط به کشور تحت حکومت نظام مقدس باشد، واقعاً ایرانی است که به چنین موضوعی باورمند و امیدوار باشد، وقتی حتی خود مقامات و وزراء و نمایندگان نیز دیگر امیدی به آینده ندارند؟!

۱۳۹۷ خرداد ۲۵, جمعه

آیا وزارت خارجه آقا عاقلانه رفتار می کند؟!

شهیر شهید ثالث روزنامه‌نگار و تحلیلگر: "... دو تحول باعث گردیده که در محافل سیاسی داخل و خارج ایران این بحث مطرح گردد که روسیه با اسرائیل بر سر ایران معامله کرده است؛ اول، به دلیل اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، مبنی برضرورت خروج همه نیرو‌های خارجی از سوریه. آقای پوتین اشاره‌ مشخصی به ملیت نیروهای خارجی نکرده بود اما بعد از آن سفیر روسیه در دمشق گفت که این اظهار نظر شامل نیروهای ایرانی هم می‌شود. ایران واکنش نشان داد و چند روز بعد سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که نیروهای ایرانی تا زمانی که "نیاز باشد و خطر تروریسم در سوریه باقی باشد و دولت سوریه بخواهد" در خاک آن کشور باقی خواهند ماند.
دوم، نشان ندادن واکنش توسط روسیه به حملات اسرائیل علیه مواضعی در خاک سوریه که اسرائیل ادعا می‌کند مراکز نظامی است که ایران و یا نیروهای هم‌پیمانش از آن استفاده می‌کنند. "
اینکه آیا روسیه و اسراییل بر سر ایران توافقاتی داشته اند هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما از قراین پیش گفته می توان چنین گمانی را به حقیقت نزدیک دید. در این صورت، آیا قمار نزدیکی جمهوری اسلامی به سوریه تا چه اندازه منافع ملی ما را تامین می کند، موضوعی است که در طول تاریخ نقض ان ثابت شده است.
آقای درایت و عقلانیت به صحنه سیاست خارجه ایران بازخواهد گشت؟ وزارت خارجه ای که به طور مشخص نه در کنترل دولت، که در ید و اختیار شخص آقا است، تا چه میزان منافع ملی کشور ایران و مردم این کشور را تامین خواهد نمود؟!
 

آیا فعالین فضای مجازی با خطر بیشتر مواجه خواهند بود؟

آیت الله خامنه ای در نماز عید فطر 97: "باید پرداختن به یکدیگر را به وقت دیگر بگذارند و امروز که دشمن در برابر کشور ایستاده، دست در دست هم کار کنند و در برخی روزنامه‌ها و مطبوعات حرف‌های دشمن را هم که در واقع جنگ روانی برای تضعیف روحیه مردم است، خواهش می‌کنم تکرار نکنند."
آیا این سخنان معظم له به این معنا نیست که همه باید همان چیزی را بگویند که من می گویم و هر کس خلاف حرف من چیزی بگوید آب به آسیاب دشمن ریخته است؟! آیا این نمی تواند مقدمه فشار بیشتر به فعالین رسانه ای و فضای مجازی و محدود کردن هر چه بیشتر بیان و اندیشه در این کشور باشد؟!
 
 

دایره بسته معتقدین به نظام تا چه حد تنگ و باریک شده است؟

قبلاً و در پستی دیگر توضیح داده ام که نظام مقدس جمهوری اسلامی بر این فرض استوار شده که اکثریت مردم ایران مسلمان و شیعه و معتقد به شرع و در نتیجه پیرو ولی فقیه هستند. هر امری که به نوعی این فرض را مخدوش کرده یا زیر سوال ببرد با شدیدترین وجه ممکن و مشت آهنین حکومت مواجه خواهد شد، چه در حقیقت فلسفه وجودی نظام جمهوری اسلامی را زیر سوال برده است.
حال توجه کنیم: قسمتی از مردم ایران در هر حال اصولاً مسلمان نیستند، عده از مسلمانان ایرانی اصولاً شیعی نیستند، در بین مسلمانان شیعه مذهبی داخل کشور، بسیاری معتقدر به اصول شرع و دارای التزام عملی نیستند، به طور مثال بسیاری به اصل حجاب اعتقاد ندارند، روزه یا نماز بجا نمی آورند یاغیره، حال به این خبر دقت کنید:
"پلیس سایبری ایران، فتا، می‌گوید ضمن بستن "پنج هزار" وبسایت شرط‌بندی فعال در ایران، ٧٠٠ نفر را در این ارتباط بازداشت کرده است."
این 5000 سایت سرطبندی در ایران به چه کسانی خدمات می دادند؟ آیا ایرانیانی که به امر شرط بندی روی می آورند، مسلمان شیعی معتقد و ملتزم به شرع هستند و به اصل ولایت فقیه اعتقاد دارند؟
واقعاً دایره بسته معتقدین به این حکومت ولایی تا به کجا محدود و بسته و کوچک مانده است؟ 
 

چرا مردم ایران از کشورشان فرار می کنند؟

به گزارش سازمان حمایت از حقوق آوارگان و پناهجویان در استرالیا روز جمعه، ۲۵ خردادماه، یک پناهجوی ایرانی دیگر در جزیره نائورو درگذشت.
چرا این پناهجویان حتی تا حد مرگ در مقابل سختی ها و شداید مهاجرت و پناهندگی مقاومت می کنند، اما حاضر به بازگشت به کشور نیستند؟ در این کشور چه بر سر این مردم آمده که اینگونه از کشور فرار می کنند؟ به طور حتم همه چیز ناشی از سرکوب و ناامنی نیست (که قطعاً یک علت عمده فرار این فعالین نا امنی و ترس از حکومت است) اما نمی توان منکر آن شد که عده ای هم بدون هیچ فعالیتی علیه حکومت و ترس و نا امنی از حکومت باز دست به فرار از کشور می زنند، اما چرا؟ این کشور در 40 سال گذشته چه به روز مردم آورده که اینگونه باعث ترس و فرار مردم شده است؟
آیا مردم کشورهای به قول جمهوری اسلامی "جنایتکار" مثل آمریکا و انگلیس و اسراییل هم از کشور خود فرار می کنند؟ چرا فقط ایران و البته کشورهای دوست و برادر ایران مثل کره شمالی و سوریه باعث فرار ملت خود می شوند؟!

ما حق داریم همه کار بکنیم، آنها غلط می کنند هر کاری بکنند!

ما حق داریم که در خصوص همه مسائل کشورهای دیگر نظر بدهیم، چون تمام مشکلات ساده و بدیهی و بعد هم مشکلات سخت خودمان را حل کرده ایم و حالا نوبت به مشکلات بقیه کشورهاست، بخصوص این کشورهای ابر قدرت که خیلی از ما ایراد میگیرند، اگر راست میگویند بروند اول ایرادات خودشان را حل کنند. مشکل فساد و دزدی و اختلاس و رشوه و فقر و تورم و گرانی خودشان را حل کنند، بخصوص آمریکا اگر خیلی راست می گوید، برود جلو گران شدن دلار خودش را بگیرد...!

وقتی معاون ریاست جمهوری هم آب به آسیاب دشمن می ریزد!

عیسی کلانتری، معاون رئیس جمهور ایران و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته است که نخست وزیر اسرائیل "هر کاری دوست دارد بکند ولی قبل از آن بهتر است برود کثافت‌کاری‌های خودش را جمع کند".
وی دباره اظهارات نخست وزیر اسرائیل افزوده است که "نتانیاهو غلط می‌کند. به نتانیاهو چه ربطی دارد محیط زیست ایران، او برود دنبال کار خودش". بهرام قاسمی سخنگوی وزرات امور خارجه ایران هم درباره اظهارات اخیر بنیامین نتانیاهو گفته "بهتر است ایشان دست از کشتار مردم مظلوم فلسطین بردارد... لازم نیست ایشان نگران وضعیت مردم ایران باشد".
خلاصه کلام مقامات ولایت مدار جمهوری اسلامی: هیس، هیچ کس چیزی نگوید، ایران ملک خصوصی است و هر طور که بخواهیم در آن حکومت می کنیم و به کسی ربطی ندارد. این ما هستیم که در امور داخلی همه کشورهای منطقه دخالت می کنیم و حق داریم که هر حرفی بزنیم و هر کاری بکنیم و به کسی هم مربوط نیست که ما چیکار می کنیم! آب نداریم؟ هوا نداریم؟ گرانی داریم؟ تورم داریم؟ فقر داریم؟ اختلاس داریم؟ بیکاری داریم؟ تورم داریم؟ فیلترینگ داریم؟ سانسور داریم؟ گشت ارشاد داریم؟ حجاب اجباری داریم؟ اعدام داریم؟ سرکوب داریم؟ به کسی چه مربوطه؟ چاردیواری، اختیاری!
البته مردم عزیز خودمان هم اگر این حرفها را تکرار کنند آب به آسیاب دشمن ریخته اند، پس کسی از ملت شهید پرور خودمان هم چنین حرفهایی نزند و اگر بزند ما می دانیم و دهن آن کسی که چنین حرفهایی را بزند، آنگونه سرویسش می کنیم که حرف زدن فراموشش شود!

تفاوت وضعیت یک جوان در نظام جمهوری اسلامی و یک کشور غربی...

تقریبا در تمام کشورهای دنیا، یک جوان پس از 18 سالگی و با گذراندن یک دوره فنی و حرفه ای یا تحصیلات دانشگاهی وارد بازار کار می شود. کار و شغلی مورد علاقه و همراستا با آموخته هایش و بعد از یک سال و تبدیل شدن قرار داد موقت یک ساله به دائمی، این جوان می تواند به راحتی و بدون ارائه ضامن و هزار کاغذ بازی دیگر، وام خودرو و خانه دریافت کند و در همان سنین آغاز کار دارای مسکن و خودرو با کیفیت می شود. این جوان از حداقل یک سال مرخصی سالیانه برخوردار است که مطابق قوانین بسیاری از کشورهای پیشرفته استفاده از این مرخصی هم اجباری است. در صورت بیکاری، از کار افتادگی و بازنشستگی هم حقوق مکفی و بی دردسر دریافت خواهد کرد.
اما در ایران؟ تقریباً یافتن کار بدون پارتی و استفاده از رانت برای یک جوان غیر ممکن شده است. در صورت یافتن کار، یا قرارداد نخواهد داشت یا حداکثر قراردادش یک ساله خواهد بود. گرفتن وام خودرو، مسکن، ازدواج یا هر وام دیگری هم که غیر ممکن است. ضمن اینکه این جوان فرضی حداقل 3 تا 4 ماه حقوق نخواهد داشت و تازه بعد از آن می تواند امیدوار باشد که کارفرما اگر دلش خواست حقوقش را پرداخت کند. حقوقی که در صورت دریافت، به هیچ عنوان تکافوی زندگی مجردی خود آن جوان را نخواهد داشت، چه برسد به پس انداز برای خرید مسکن و خودرو و ازدواج! در نهایت هم این جوان فرضی برای گرفتن حقوق حداقلی خود باید دست به دامن وزارت کار و اداره بیمه و احتمالا اعتصاب شود!
چه کسی مسئول است؟ چرا کسانی که باید نگران آینده این جوان فرضی باشند، نگران اسراییل جنایتکار و آمریکای مستبد و مظلومین غزه و یمن هستند؟ چرا پول این مملکت خرج کشورهای دیگر می شود؟ مسئولین این حکومت چه زمان پاسخگوی این نیازهای ملت خود خواهند بود؟ آیا با ادامه روند فعلی، هیچ امیدی به آینده هست؟...

۱۳۹۷ خرداد ۲۱, دوشنبه

یک دورهمی دوستانه

بعد از اختلافات شدید نظام مهندسی با شخص وزیر و علی رغم دخالتهای هر روزه نهادهای نظامی در این سازمان کاملا حرفه ای و تخصصی، فرصتی دست داد تا هیئت مدیره و جمعی از مهندسین و به بهانه ضیافت افطار دور هم جمع شوند.
من هم سیاه لشگر این دورهمی بودم. تاریخ پنجشنبه 10 خرداد 97، هتل المپیک تهران، رئیس و هیئت مدیره نظام مهندسی تهران در حال اعطا جوایز برندگان مسابقه قرآنی مهندسین تهران (عکس خودم به همراه دخترم که همیشه همراهم است!)
 

رونمایی از هواپیمای فوق پیشرفته جام جهانی عربستان و ما هنوز در تحریم!

در حالی که زنان ایران کتک می خورند که تار مویشان دیده می شود، آنها را به ورزشگاه راه نمی دهند، ماشینها را متوقف می کنند که زن بد حجاب درون خودرو نشسته، تحریممان می کنند، هواپیما به ما نمی دهند، دلار گران می شود، بیکاری و تورم سر به آسمان می رود، تلگرام فیلتر می شود، پارازیتهای ماهواره ای امان مردم را برده، پول مردم توسط کمیته امداد برای خارجی ها خرج می شود، بانکها و موسسات مالی ورشکسته شده و پول مردم را بالا کشیده اند، و در کل ایران را به اختلاسهایش می شناسند، ... درست در همین ایام، عربستان از هواپیمای فوق مدرن جام جهانی اش رونمایی کرد!
چه کردیم که به چنین روزی گرفتار آمدیم؟!
 
 

سند 2030 چرا نه؟

فقط یک ذهن مریض و بیمار ممکن است مسائلی مثل تجاوز جنسی را به سند 2030 مربوط بداند. سندی که برای آگاهی کودکان و جوانان بر مسائلی مثل بدن خود و شیوه حفاظت از بدن خود و آگاهی در مقابل هر گونه تعرض در هر حد و اندازه ای تنظیم شده از نظر آقای خامنه ای و برادران ارزشی می شود یک امر مضموم!
هر گونه تعرضی به کودک یا زن، حتی زبانی، حتی کلامی، چه جنسی یا غیر آن، مثلاً تحقیر، سرکوب، ... همه مصادیق تعرض هستند و زنان و بخصوص کودکان باید این آگاهی و علم را داشته باشند که چگونه از خود محافظت کرده و یا از دیگران کمک بخواهند.
فقط یک گروه ممکن است با چنین آموزش و سندی مخالفت کنند. کسانی که خود از متعرضین باشند!

دشمنی ایران و اسراییل تا کجا؟

نخست وزیر اسراییل قول راه اندازی وب سایتی به زبان فارسی و به جهت آموزش روشهای آبخیز داری و حفظ و نگهداری و بازیافت این مایه حیاتی را داده است. به طور قطع این تنها راه بالقوه این دو کشور نبوده و در صورت صلح بین ایران و اسراییل، دو ملت قادر خواهند بود از یکدیگر سود و منفعت زیادی را انتظار داشته باشند. اما چرا این صلح و دوستی جای خود را به جنگ و دشمنی و کینه داده است؟ آیا تنها دلیل آن تشکیل دولت اسراییل در 70 سال گذشته است؟ اگر قرار باشد که مرزهای جغرافیایی و سیاسی تمام کشورها به پیشینیه تاریخی آن برگردد، کدام کشور دنیا مرزهای کنونی خود را خواهد داشت؟ آیا ایران قادر است که مرزهای چند صد سال گذشته خود را بازپس بگیرد که چنین انتظاری را در خصوص اعراب و اسراییل دارد؟ آیا با اینکه تنها ساکنین سه جزیره تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی عرب اماراتی هستند، آیا ایران این سه جزیره را به طرف اماراتی تحویل خواهد داد؟ آیا بازگشت به مرزهای دوره های پیشینی تاریخی امری شدنی است؟!
(توضیح: دو جزیره تنب کوچک و بزرگ اصولا مسکونی نیست و ساکنین جزیره ابوموسی عرب اماراتی هستند که حتی امروز پلیس امارات، بدون حمل اسلحه، برای رتق و فتق و حفظ امنیت این ساکنین در این جزیره حضور دارد!)
 

۱۳۹۷ خرداد ۱۹, شنبه

عاقبت دیکتاتور چه خواهد بود؟

آن کسی که دشمن را تهدید می کند که اگر یکی بزنی، ده تا می خوری، روزی که خودش از چاه فاضلاب بیرون کشیده شود، چه پاسخی به ملت دنیا و البته به ملت خودش خواهد داشت؟!

۱۳۹۷ خرداد ۱۷, پنجشنبه

آیا جمهوری اسلامی حتی یک متحد واقعی دارد؟

چند ماه پیش یکی از دوستان مطلبی به اشتراک گذاشت که آیا روسیه هرگز به متحدین خود پشت کرده؟ برخلاف آمریکا که همیشه پشت متحدین خود را خالی کرده است!
امروز تقریباً برای همه مشخص شده که این کشور دوست و برادر و متحد چگونه به جمهوری اسلامی پشت کرده است. جنگنده های اسراییل به راحتی و مثل آب خوردن از مرز سوریه وارد این کشور شده و در سرتاسر این کشور پایگاه های نظامی ایران را بمباران می کند و سیستم دفاع هوایی پیشرفته روسیه هیچ واکنشی به این حملات نشان نمی دهد و حتی طی چند روز گذشته پوتین اعلام کرده که همه کشورهای خارجی دخیل در سوریه باید خاک این کشور را ترک کنند! در حقیقت روسیه جمهوری اسلامی را از خاک سوریه اخراج می کند!
قابل توجه کسانی که قراردادهای گلستان و ترکمچای را فراموش کرده و امروز علی رغم این تجربیات، روسیه را یک متحد واقعی برای ایران می دانستند! واقعاً چه چیزی سزاوار کسی است که آزموده را می آزمایند؟ آیا این مورد هم یکی از اشتباهات داهیانه معظل له نیست؟!
 

ترمیم تیم اقتصادی به دستور رهبری!



دادستان تهران اعلام کرد که تیم اقتصادی دولت باید ترمیم شده و مطابق با جنگ اقتصادی چیده شود! اینکه وضعیت دولت و جنگ اقتصادی چه ارتباطی با دادستان تهران دارد و آیا دادستان یا قوه قضاییه صلاحیت رسیدگی و اظهار نظر در این خصوص را دارد موضوع بحث من نیست. اما از همین اظهار نظر ساده چند نتیجه می توان گرفت:
1-   دادستانی و به طور کل قوه قضاییه طی سالیان گذشته همواره نقش سخنگوی غیر رسمی آقای خامنه ای را داشته است. از این نظر می توان دریافت که نظر آقای خامنه ای ترمیم تیم اقتصادی دولت است.
2-    وزرای اقتصادی دولت کنار روند، چه کسانی باید جایگزین شوند؟ آیا رئیس جمهور روحانی در این خصوص تصمیم گیرنده است؟ باز به طور مشخص وقتی نظر معظم له بر ترمیم این تیم است، یعنی ایشان بر روی تیم جدید حساسیتهایی دارند!
3-   آیا سپاه بیکار می نشیند و نسبت به وزرای جدید اقتصادی بی تفاوت خواهد ماند؟ سپاه که در دولت احمدی نژاد یکی از کاسبان درجه اول تحریمها بوده حال به طور حتم وزرای اقتصادی خود را از قبل تعیین و آماده کرده است که با در درست گرفتن کامل اقتصاد ایران، رسماً ایران را وارد شرایط شعب ابی طالب کند. پس به احتمال زیاد باید منتظر قاسم سلیمانی های جدید باشیم!
       با توجه به موارد سه گانه صدرالذکر، به اعتقاد این نگارنده باید منتظر ورود تمام قد سپاه به اقتصاد و البته بدنه دولت باشیم. کاسبان تحریم، خوش آمدید...!

۱۳۹۷ خرداد ۱۶, چهارشنبه

هدف رهبر از تهدید به خروج از برجام؟ بلوف یا حماقت سیاسی؟

تحت سیاستهای داهیانه آیت الله خامنه ای، کشور در بن بستی خطرناک قرار گرفته است. یا باید در برجامی بی رنگ و بو و بی خاصیت بماند، تحریمهای بیشتر را بپذیرد و غنی سازی اش را نیز کنار بگذارد، که در این صورت هیچ پاسخی به طرفداران خود در داخل نخواهد داشت که پس غنی سازی را کنار گذاشتی که چی بگیری؟ و همچنین پاسخ عامه مردم که چرا وضع اقتصادی اینگونه است نیز به طور کل مشخص نخواهد بود. گزینه دیگر البته این خواهد بود که ایران رسماً از برجام خارج شود. خارج شدن از برجام نیز به معنای بازگشت تحریمها به طور رسمی و قانونی و علنی و فراگیر نه تنها از طرف آمریکا که از طرف سازمان ملل و کل کشور های دنیا خواهد بود. در این صورت ایران خواهد توانست هر آنچه که دلش می خواهد اورانیوم غنی کند. اما مگر وظیفه یک حکومت در غنی سازی اورانیوم خلاصه می شود؟ پاسخ به نیازهای بیشمار مردم داخل چه خواهد شد؟
اینکه مسئول وضعیت فعلی چه کسی است کاملاً مشخص است: "آیت الله خامنه ای"
اما اینکه سرانجام آقای خامنه ای کدام راه را انتخاب می کند، حدس و گمانه زنی ها طی چند ماه گذشته ادامه داشته تا در نهایت روز گذشته و در سخنرانی ایشان در آرامگاه آقای خامنه ای موضع رسمی ایشان اعلام شد:
"ایران از برجام خارج خواهد شد!"
به اعتقاد این نگارنده این البته می تواند یک بلوف سیاسی نیز باشد. اینکه طرف اروپایی را بترسانیم که اگر به منافع اقتصادی ما توجهی نکنید ما به سمت غنی سازی (این بار البته بخوانید ساخت بمب اتمی) خواهیم رفت و اسراییل هم زیر برد موشکهای ما خواهد ماند. اگر امنیت می خواهید به منافع ما توجه کنید!
مطمئن نیستم که این بلوف سیاسی در این برهه از زمان جواب دهد. ایران آنقدر دشمن برای خود دارد که دیگر اینگونه تهدید ها و توپ و تشرها بعید است باعث اضطراب و دست و پا گم کردن طرف مقابل شود. به اعتقاد اینجانب، انتخاب اروپا کاملا مشخص است : کندن این دندان لق و قرار گرفتن در صف لشگر کشی آمریکا!