۱۳۹۸ خرداد ۱۰, جمعه

برای که اشک بریزیم؟

در این ساعات که همه توجه ها به میترا استاد و نجفی و قتل یک پرستوی وزارت اطلاعات معطوف شده، دلواپسان نگران فلسطین و روز قدس هستند و آقای علم الهدا نگران مجریان زن و موی زنان و سینه مردان، این سه دختر در گوشه ای از کشورمان که در این گرمای خرداد ماه برای برداشت آب به هوتک (گودال آب) رفته بودند در آن غرق شدند.
راستی کسی برای این فرشتگان نگرانی دارد؟ تسلیتی؟ عکسی؟ گزارشی؟ کجایند خبرنگاران میکروفون به دست و همیشه در صحنه صدا و سیما؟
کاش یک نفر از راهپیمایی کنندگان امروز روز قدس، یک پلاکارد از عکس این دخترکان به دست می گرفت...
 

ای کاش...

ای کاش...

در زمانی که تمام حواسها روی پرونده آقای نجفی و موضوع پرستوهها متمرکز شده، خبر رسیده که پس از انتشار فیلم رقص کردی معلمان و دانش‌آموزان در یکی از مدارس غیرانتفاعی مهاباد، مقام‌های قضائی و مدیران آموزش پرورش این شهر از «برکناری مدیر این مدرسه، تجدید نظر در گزینش معلمان و احتمال لغو مجوز خود مدرسه» خبر دادند.
رقص کردی که جزیی از فرهنگ کردهاست باعث شده که حتی خود مدرسه را لغو مجوز کنند! آقایان ولایت مدار، برای پست و مقام دنیویی به کجا چنین شتابان؟!
 

همه با هم برابرند...!

در مورد شیوه برخورد پلیس با آقای نجفی، ظاهرا پلیس هم گفته که با همه متهمان کمابیش همینطور رفتار می شود. خوب باشه، ما هم قبول می کنیم و مطمئن هستیم که الان با متهم به قتل امام جمعه کازرون که او هم همین چند روز قبل دستگیر شد دقیقا همینطور رفتار می شود!
احتمالاً فرمانده پلیس کازرون جلو متهم بلند می شود، برایش چای می آورد و خبرنگاران هم در حال تهیه عکس و فیلم از متهم هستند... باور نمی کنید؟! 
 

۱۳۹۸ خرداد ۹, پنجشنبه

بررسی ابعاد متفاوت یک پرونده قتل...

در ماجرای قتل همسر دوم آقای نجفی ابهامات بسیار زیادی دیده می شود که کلیت ماجرا حداقل آن طور که تا کنون نقل شده را محل اشکال و تردید نشان می دهد، چند ابهام:
1-برخورد پلیس با شخص مجرم به هیچ وجه مثل و مانندی در گذشته نداشته، آنچه که ما در عکسها می بینیم بیشتر به شرفیاب شدن مسئولین پلیس خدمت آقای نجفی شبیه است تا دستگیری یک متهم!
2-در قوانین جمهوری اسلامی آمده که آشکار سازی نام و هویت و عکس متهم تا پیش از قطعی شدن حکم دادگاه ممنوع است، دقت کنید که حتی حکم بدوی دادگاه هم کفایت نمی کند چون ممکن است که حکم تغییر کند و رسانه ها صرفاً وقتی حکم دادگاه قطعی شد مجاز به آشکار سازی هویت مجرم هستند. در حالی که در صدا و سیما نام و چهره آقای نجفی به راحتی و به آشکار نمایش داده می شود!
3-در تمام پرونده های قتل به عنوان شدیدترین و خشن ترین جرم، تمام آلات جرم مهر و موم شده و از بیم مخدوش شدن آثار جرم، انگشت نگاری، ... کسی حق دست زدن به این آلات جرم را ندارد. اما تفنگی که ادعا می شود متهم با آن اقدام به قتل کرده به راحتی در دست خبرنگار صدا و سیما و جلو دوربین به نمایش در میآید و حتی این خبرنگار تمام گلوله های آن را یک به یک به بیننده نشان می دهد!
4-روحیه و چهره متهم به هیچ عنوان شباهتی به یک شخص هیجان زده که مرتکب قتل شده و حتی به خودکشی فکر کرده و قاعدتاً باید دچار آشفتگی های شدید روحی باشد نداشته و بیشتر به یک شومن که در حال اجرای یک نمایش تلویزیونی است شباهت دارد!
5-اقرار به گناه اگر چه یکی از ادله مثبته برای جرم است، اما فقط یکی از این ادله است و تا پیش از بررسی دقیق پرونده و بازسازی مکرر و چند باره صحنه جرم و بررسی انگیزه ها و ... نمی توان به اقرار شخص علیه خود اعتنا کرد. در صورتی که پلیس از همان ابتدا اعلام کرد که "ما می دانستیم که آقای نجفی قاتل است، اما از ترس اینکه ایشان خودکشی نکند چیزی نگفتیم"!
6-با مرور کارنامه سیاسی متهم و اینکه نامبرده در دوره شهرداری و پس از افشای فسادهای مالی شهرداری ولایی اسبق، از طرف نهادهای قدرتمند توصیه شدید به استعفاء شده بود و ایشان اعتنا نکرده و در نهایت هم تحت فشار مجبور به استعفا شده بود، ... ظن اینکه موضوع چیز دیگری است را افزایش می دهد! بخصوص اینکه می دانیم در جمهوری اسلامی معمولا شخص افشا کننده فساد خود دستگیر و تحت فشار قرار میگیرد، مورد یاشار سلطانی و افشاء پرونده موسوم به املاک نجومی را همه ما هنوز به یاد داریم!
...
با بررسی این چند مسئله، به نظر می رسد ابعاد این پرونده بسیار وسیع و گسترده بوده و باید منتظر درز اخبار و یا انتشار خبرهای ضد و نقیض مستند و یا غیر رسمی بسیار متفاوت طی روزهای آینده باشیم!
 

مذاکره می کنیم؟ مذاکره نمی کنیم؟! مسئله این است...

مقام معظم رهبری در ارتباط با مسئله مذاکره با دیگران و اروپاییها: «مسئله‌مان تعیین موضوع است».
آقای خامنه‌ای افزودند: «ما درباره مسائل ناموسی انقلاب مذاکره نمی‌کنیم؛ درباره‌ توانایی نظامی مذاکره نمی‌کنیم. معنی مذاکره در این مسئله، معامله است؛ یعنی از توانایی دفاعی‌تان کوتاه بیایید».
سوال: به نظر شما مفهوم کلی بیانات معظم له این است که ما با آمریکا مذاکره نمی کنیم یا این جملات مقدمه ایست برای باز کردن باب مذاکره با آمریکا؟! که لابد در هر زمینه ای با این توجیه که آن موضوع جزء ناموس ما نبوده، می توان مذاکره کرد!
نظر شما چیست؟
 

۱۳۹۸ خرداد ۸, چهارشنبه

زمین سوخته ای که از ایران باقی مانده...

در همین روزهای تحریم، کشور دوست و برادر قطر همچون اختاپوس خیمی زده بر روی مخازن مشترک و در حال کشیدن رمق چاه های نفت ایران است. از طرفی نیمی از تولید نفت ایران از چاه های ۵۰ ساله است و در صورتی که تولید آن متوقف شود آسیب جدی و جبران ناپذیری به صنعت نفت ایران وارد خواهد شد. ایران هم رو به ذخیره سازی نفت بر روی کشتی ها و یا مخازن چین آورده که اگر همین ها هم تحریم شوند، مشخص نیست چه بلایی بر سر صنعت نفت ما خواهد آمد.
ملت ایران چنین خساراتی را مدیون کیست؟ این چه شخصی است که با سیاست های داهیانه خود، ایران و ایرانی را به این روز انداخته؟
آیا ماموریت کسانی که وظیفه ای جز نابودی ایران نداشتند، تمام نشده است؟!
 

۱۳۹۸ خرداد ۷, سه‌شنبه

آدرس آن مدرسه کجاست؟

از بین مقلدین، طرفداران، دفتر یا بیت معظم له کسی هست که آدرس یکی از این مدارس را داشته باشد که به دختران دانش آموز به "اجبار" رقص و سرود مبتذل آموزش دهند؟ قصد دارم بچه هایم را آن مدرسه ثبت نام کنم!
فکر می کنم تمام دوستان و فامیل و همسایه های من هم مایلند که فرزندانشان را در چنین مدرسه ای ثبت نام کنند. یعنی چنین مدرسه ای پیدا می شه در این کشور؟ انقلاب شده و همه چیز برگشته به روال منطقی و درستش که ما خبر نداریم؟! :)
 

۱۳۹۸ خرداد ۶, دوشنبه

سهم مخالفین چیست؟

در هر رای گیری بعد از انقلاب چیزی بین 50 تا 80 درصد طبق آمار رسمی خود نظام مقدس به پای صندوق آمده اند، این یعنی حدود 20 تا 50 در صد جامعه نظام مقدس را قبول ندارند. آیا در این نظام در تمام 40 سال گذشته این گروه 20 تا 50 درصدی هیچ صدایی داشته اند؟ سهم این گروه قابل توجه طبق اعتراف و آمار خود نظام جمهوری اسلامی از حکومت چیست؟!

لطفا خفه!

تا زمانی که مردم در خیابان در صف خرید دلار هستند و دلار را روی چشمهایشان می گذارند، لطفا شما از طرف مردم صحبت نکنید و دهان ببندید!

آیا همه پرسی خواهیم داشت؟

آقای رئیس جمهور روحانی طی یک هفته گذشته چند بار در خصوص رفراندوم و همه پرسی در خصوص مسئله هسته ای سخنرانی کرده واز این موضوع دفاع نموده و حتی آن را مورد پذیرش رهبری دانسته اند. سوال:
آیا این امر ممکن پذیر است؟ آیا نظام مقدس جمهوری اسلامی برای آنچیزی که تمام داشته و نداشته اش بوده و حق مسلم خود می دانسته، حالا حاضر است که آن را به رای عمومی بگذارد؟ و بر فرض صحت، نتیجه چنین همه پرسی احتمالی چه خواهد بود؟!
 

۱۳۹۸ خرداد ۴, شنبه

ما کجاییم؟

درگرماگرم جنگ اقتصادی و هجوم قوی ترین ارتش جهان به لب مرزها، زمانی که تورم و گرانی افسار بریده و فساد کل حکومت را فرا گرفته، زمانی که فقر و نکبت و ندارای و بیکاری تمام جامعه را درگیر کرده...
و درست در این زمان حضرت آقا تشخیص دادند که برای واژه های رادیو و تلویزیون معادل یابی کنند و نمایندگان حضرتشان هم نگران حمایت از امر به معروف و نهی از منکر کنندگان هستند!
راستی ما کجا زندگی می کنیم؟!
 

آدمهای عوضی!

بدون شرح!


حرمت ما، یا حرمت رمضان؟

همه باید احترام روزه دار را داشته باشند، مبادا که این روزه دار ما هوس خوردن نکند، مبادا که دلش یک چیز خوشمزه نکند! اما همه انسانها، چه آنها که با عذر هستند، چه آنها که دوست ندارند روزه بگیرند، هیچ حرمتی ندارند!
همه می دانیم که این حرمت گذاشتنهای الکی برای چیست، گر حکم شود که هر کس که خواست آزادانه می تواند بخورد و بیاشامد و روزه نگیرد، با خیل عظیم روزه خور چه کنند؟ ملتی که روزه نمیگیرند، ولایت می خواهند چکار؟!
پس همه را مجبور می کنیم که حرمت روزه و رمضان را حفظ کنند تا ما، یعنی ولایت فقیه، پابرجا بمانیم!
 

۱۳۹۸ خرداد ۲, پنجشنبه

همه چیز از برکت مقام معظم رهبری است...

مقام معظم رهبری حتی در جزئیاتی مثل «اردوی دانشجویان به جزیره کیش» هم دخالت کرد و جلوی ادامه‌اش را گرفت؛ آن هم پشت بلندگو! دهها نمونه مستند از دخالت مستقیم او در کار اجرایی وجود دارد؛ غیرمستقیم‌هایش که از شمارش خارج است.
 حالا اگر برجام پیروز می شد، قطعا به برکت دخالت رهبری بود!


راستی اولویت امروز کشور چیست؟

شخصیتی به نام "حضرت آیت‌الله العظمی امام سیدعلی خامنه‌ای مد ظله العالی" که بسیار عالی مقام و فرزانه هستند و در این شکی نیست، اما آیا ایشان که در نامشان حتی یک کلمه فارسی وجود ندارد، صلاحیت اظهار نظر در خصوص واژگان فارسی را دارند؟ و آیا اظهار نظر در خصوص واژگان فارسی، همان جایی است که خطر انحراف در انقلاب می رود و معظم له شخصاً باید به آن ورود کنند؟ و آیا واژه وزین "رادیان" همان نام واحد اندازه گیری زاویه نیست؟ و آیا معظم له در خصوص هندسه و مثلثات و دستگاه رادیو متخصص و صاحب صلاحیت هستند؟ و آیا اولویت امروز جامعه و کشور ما، تعیین و اصلاح واژگان فارسی است؟!
 

کمی آزاده باشیم...

عکس زیر از توییتر رسمی مقام معظم رهبری است، چند سوال:
1-کدام نامه؟ 2-کدام شرایط؟ 3-رهبری در چه زمینه ای مسئولیت و اختیارات ندارد؟ 4-شخص آقای ظریف لحظه به لحظه مذاکرات را به چه کسی گزارش می داد؟ 5-خطوط قرمز مذاکره کنندگان را چه کسی ترسیم می کرد؟!
کمی هوشیار و البته آزاده باشیم...

بهترین کارتونی که دیده ام...

وقتی پلیس آلت جرم و خطرناک کشف می کند! گلو و صدای یک زن!
یکی از بهترین کارتونهایی که تا به حال دیدم...

پاسخی دندان شکن!

بدون شرح!

کشف آلات ممنوعه!

وقتی پلیس آلت جرم و خطرناک کشف می کند! گلو و صدای یک زن!
یکی از بهترین کارتونهایی که تا به حال دیدم...
 
مناظره ای با چند افسر جنگ نرم با موضوع دارایی ها و اموال حضرت امام خامنه ای!

۱۳۹۸ خرداد ۱, چهارشنبه

رئیس جمهور آینده آمریکا کیست؟

در پست قبلی توضیح دادم که از نظر این نگارنده و به احتمال زیاد، باید منتظر اعلام پذیرش مذاکره از دو طرف ایران و آمریکا باشیم. احتمالا این امر از طرف یک کشور ثالث اعلام خواهد شد و ایران به گونه ای که لطف می کند و منت می گذارد، این مذاکرات را خواهد پذیرفت. اما آیا طرف آمریکایی به چنین مذاکره ای علاقه دارد؟
خیلی ها تحلیل کرده اند که ترامپ برای پیروزی در انتخابات به یک مذاکره حداقلی با ایران نیاز دارد. اما تحلیل من اینطور نیست، به این دلایل:
1-ترامپ در تمام مبارزه انتخاباتی خود حتی یک بار وعده ای در خصوص مذاکره با ایران نداده بود. او فقط وعده داده بود که برجام را پاره می کند، که کرد!
2- اگر ترامپ به یک مذاکره حداقلی با جمهوری اسلامی رضایت دهد، از طرف رای دهندگان آمریکایی با این سوال بدیهی مواجه خواهد شد که " این همه سر و صدا و پاره کردن برجام و نقض توافق و ... فقط برای این امتیاز کوچک؟" به طور حتم کارکرد چنین توافق احتمالی به ضد ترامپ بدل خواهد شد، در حالی که نه ترامپ و نه منافع آمریکا نیازی به توافق با آمریکا ندارد!
3- در تاریخ معاصر آمریکا تغریبا تمام روسای جمهور از حزب جمهوری خواه آمریکا یک جنگ بزرگ را یا شروع کرده و یا ادامه داده اند. در حال حاضر آمریکا در گیر هیچ جنگی نیست، آیا باید باور کنیم که آمریکا و شخص ترامپ علاقه ای به شروع جنگ ندارد؟
4- جنگ موتور اقتصاد آمریکا است!
5- برای شروع روند تغییر حکومت درایران، آمریکا به هیچ عنوان نیازی به ورود نیرو و سرباز آمریکایی به خاک کشور را ندارد. کافی است فقط چند تیر و گلوله شلیک شده و حداکثر چند کارخانه و پالایشگاه و یا مرکز موشکی بمباران شود. رفتار هیجانی مردم ایران، حمله به بانکها و درخواست پول خود و ورشکسته شدن فوری بانکها، حمله به صرافی ها برای خرید ارز و طلا، حمله به سوپرمارکتها و خالی شدن مغازه ها و فروشگاه ها ... همه می تواند در همان ساعات و روزهای اولیه یک برخورد محدود نامی احتمالی حادث شود. با چنین سناریویی، ترامپ می تواند قدرتمندانه و در حالی که تلویزیون چنین وضع آشفته ای را از داخل ایران به جهان مخابرات می کند، به مردم آمریکا لبخند بزند و بگوید: "این همان حکومتی است که 40 سال است پرچم ما را آتش می زند!"
....
ترامپ برنده مبارزات احتمالی با فاصله زیاد نسبت به رقیب خود خواهد بود!
 

آیا مذاکره ای در راه است؟

در ارتباط به آینده سیاسی جمهوری اسلامی به این چند نکته توجه کنیم:
1- آمریکا به عنوان قوی ترین ارتش جهان و به صورت تمام قد و با قدرت تمام به مرزههای آبی و خاکی جمهوری اسلامی نزدیک شده و ایران عملاً در محاصره آمریکا قرار دارد.
2- در تاریخ معاصر آمریکا در تمام جنگها پیروز شده است.
3- جمهوری اسلامی دچار تورم و گرانی و اقتصادی در عمل ورشکسته است.
4-مردم ایران به شدت ناراضی و عصبی و عصبانی از حکومت خود هستند.
...
با توجه به موارد 4 گانه فوق، آیا هیچ شانسی برای مذاکره بین ایران و آمریکا باقی می ماند؟ ایران می خواهد بر سر چه چیزی چانه زنی کند؟ چه چیزی بدهد که درخواست چیزی را داشته باشد؟ هسته ای که ندارد، اقتصاد هم که ندارد، ثروت هم که ندارد، نفتش را هم که نمی خرند، ... جز اینکه التماس کند که با من کار کنید و با من قهر نکنید و نفتم را بخرید و با من رابطه بانکی داشته باشید من قول می دهم که پسر خوبی باشم و دست به هسته ای نزدم، آیا چیز دیگری می تواند بگوید؟
موضوع به این سادگی هم نیست، به طور قطع مقامات ایران همه اینها را می دانند، پس قبل از آنکه از سر استیصال و اجبار بر سر میز مذاکره بنشینند، لازم است که مقدماتی را فراهم کنند:
1-جمهوری اسلامی قصد دارد تمام نیروهای نیابتی خود را بسیج کند تا آنجا که می توانند برای آمریکا مزاحمت ایجاد کنند. در این صورت یکی از اصلی ترین کارتهای بازی ایران در سر میز مذاکره، کنترل همین نیروهای تحت امرش خواهد بود.
2- نشان دادن قدرت اقتصادی و عدم ضعف در اقتصاد با کنترل قیمت ارزهای خارجی، طی دو هفته گذشته دولت با تزریق شدید ارز به بازار، توانسته قیمت را کاهشی کند. در یک اقتصاد مقاومتی که حکومت قصد مقاومت برای چند سال را داشته باشد، به طور حتم باید قدر تک تک دلارهای خزانه دانسته شود. اما اینکه اینطور بذل و بخشش کرده و دلارها را روانه بازار می کنند، نشان از آن دارد که هدف حکومت کنترل کوتاه مدت است، چرا؟ آیا دلیلی جز استفاده از برگ اقتصاد در سر میز مذاکره وجود دارد؟
3- افزایش تهاجم لفظی از طرف مقامات سیاسی جمهوری اسلامی، که یعنی ما ترسی نداریم و آماده هر گونه جنگی هستیم، که یعنی در میز مذاکره ما را از جنگ و برخورد نظامی نترسانید!
4- برای شروع یک مذاکره قطعا طرف آمریکایی پیش قدم نخواهد شد، چرا؟ به یک دلیل ساده، چون او هیچ نیازی به مذاکره ندارد! این طرف ایرانی است که شدیدا و قویاً در طرف ضعیف قرار دارد و دریافت کمک و اصلاح امور اقتصادی و رفع خطر نظامی اولویت اولش است. اما طرف ایرانی هم پیش قدم نخواهد شد، چرا؟ اول به دلیل پیش شرطهایی که آمریکا تعیین کرده، دوم به دلیل ذات جمهوری اسلامی که هویت خود را در آمریکا ستیزی تعریف کرده است. پس لازم است که طرف سومی پیدا شود و دست این دو طرف قهر کرده با هم را در دست یکدیگر قرار داده و آنها را بر سر میز بنشاند، درست همان کاری که این روزها واسطه ها و دلالان عمانی و عراقی در حال انجامش هستند!
خلاصه کنم، با توجه به دلایل 4 گانه فوق، به نظر می رسد به زمان مذاکره نزدیک می شویم، به طور قطع لحظه اعلام رسمی قبول مذاکره از دو طرف، مردم ایران به خیابانها خواهند ریخت و شادی خواهند کرد. اما باز بدون تردید، این شادی خیلی طولانی نخواهد بود.
بعید می دانم آمریکا به این راحتی ها در یک مذاکره احتمالی امتیازی به ایران ورشکسته و خراب و داغان و فاسد بدهد! مذاکره برای جمهوری اسلامی چیزی را حل نخواهد کرد...! 
 

تحلیل تکنیکال شاخص دلار - ریال

تحلیل تکنیکال شاخص دلار-ریال:
در این نوشتار سعی می کنم خیلی کوتاه و مختصر از آینده دلار و فقط بر مبنای تکنیکال (قیمت - نمودار) تحلیلی داشته باشم. در حال حاضر کف قدرتمند قیمت دلار کانال 12000 برآورد می شود که بسیار بعید است قیمت به زیر این قیمت تنزل کند. دلار از دی ماه 97 تا اردیبهشت 98 رشد تقریبا 50 درصدی داشته و برای ادامه مسیر افزایشی که بسیار محتمل هم هست نیاز به یک استراحت و اصلاح قیمتی داشت که ماه رمضان و رکود سنتی در این ایام بهترین بهانه برای این اصلاح بوده است. در حال حاضر قیمت در کانال 14 هزار تومان در نوسان بوده و احتمال می رود روند کوتاه مدت همچنان کاهشی باشد.
دلار برای ادامه روند افزایشی خود نیاز به شکستن مقاومت 16 هزار تومان را دارد که در صورت عبور از این مرز رسیدن به مرز 20 هزار تومان در کوتاه مدت و حداکثر تا پایان تابستان سال جاری به هیچ عنوان دور از ذهن نخواهد بود.
دوستان توجه کنند که تحلیل فوق به هیچ عنوان توصیه به خرید یا فروش دلار نبوده و صرفا تحلیل شخصی نگارنده از رفتار قیمتی دلار می باشد. 
 

۱۳۹۸ اردیبهشت ۳۰, دوشنبه

لطفا "تکرار" نکنید!

مصطفی تاجزاده، مقام ارشد وزارت کشور در دوره محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران هشدار داده است که تردید شهروندان ایرانی به بهبود وضعیت کشور در ماه‌های اخیر افزایش چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: پس از اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ در شهرهای ایران، "تردید نسبت به بهبود اوضاع و امور کشور با روند جاری به حدی بالا رفته است که آقای خاتمی می‌گوید: من اگر "تکرار" هم کنم، دیگر مردم رأی نمی‌دهند.
به نظر می رسد خود خاتمی هم متوجه شده هر کس که در دایره نظام باقی مانده باشد، دیگر محبوبیت و نفوذ کلامی در بین مردم نخواهد داشت، هر چند آن شخص خود خاتمی باشد. 

میان "نقدی" من تا "نقدی" اون، تفاوت از زمین است تا ...

عکس تاریخی‌ از افرادی که باید آنها را بهتر بشناسیم چون هر کدام در سرنوشت ایران تاثیر گذار بوده ا‌ند.
نشسته، سردار علی رفعت نقدی از یاران رضا شاه، بنیانگذار و فرمانده ژاندارمری کل کشور . ایستاده از چپ سرهنگ اسداله نقدی، سرتیب غلامحسین نقدی دکترای حقوق فرمانده و بنیانگزار دانشکده افسری و معلم تاریخ و زبان روسی ولیعهد جوان، سرلشگر یحیی نقدی، آجودان مخصوص محمد رضا شاه پهلوی، سپهبد علی‌اصغر نقدی، با افتخار هفت دوره وزارت جنگ .ناخدا نصر اله نقدی که جان خود را در جنگ جهانی دوم در زمان حمله انگلیس ها به ایران از دست  داد. هم اکنون هم ناو نقدی به نامش در خلیج فارس به پاسداری از مرزهای آبی ادامه می‌دهد. و قبل از اینکه به پرسید، این افراد هیچ نسبتی با سردار نقدی سپاه ندارند!