۱۳۹۵ اسفند ۵, پنجشنبه

میزان و سطح دموکراسی در دو حکومت جمهوری ولایی و نظام پادشاهی!

در پاسخ به پست یکی از دوستان در خصوص مقایسه میزان دموکراسی در دو نظام قبل و بعد از انقلاب مایلم که کمی در این خصوص توضیح بدهم، در ابتدا باید قبل از هر چیز بدانیم که اصولا دموکراسی چیست و چه شاخصه هایی دارد، برای کوتاه شدن بحث، پله به پله توضیح می دهم:
1- به رسمیت شناختن حق اقلیت برای اعتراض!
در هر نظام دارای دموکراسی، گروه اقلیت نه تنها سرکوب نمی شوند، نه تنها مجبور به تبعیت از گروه اکثریت نیستند، بلکه در ارائه نظر خود و اعتراض به گروه اکثریت و همچنین کمپین و اجتماع و تبلیغ به نفع خود و در نهایت سعی در بدل شدن به گروه "اکثریت" کاملا آزاد هستند، و شاید همین نکته مهمترین تفاوت یک دموکراسی واقعی با یک نظام مبتنی بر آراء عمومی (جمهوری اسلامی) باشد!
در نظامهایی که گروه اقلیت دارای حقوق یاد شده نباشند، آن کس که قدرت سیاسی را در دست گرفته به راحتی می تواند خود را نماینده اکثریت بنامد و از همه گروه های دیگر با این توجیه که در اقلیت هستند و باید از اکثریت تبعیت کنند، بخواهد که از او تبعیت کنند! و از همین جا دیکتاتوری از دل نظام مبتنی بر آراء عمومی فاقد دموکراسی بوجود می آید! در نظامهای تمامیت خواه و دیکتاتوری، کسی حق اعتراض ندارد، کسی حق تبلیغ علیه نظام حاکم را ندارد، کسی حق به نقد کشیدن شخص اول مملکت یا حزب حاکم را ندارد و صاحبان قدرت همیشه و تقریبا به طور دائم العمر دارای آراء عمومی به نفع خود بوده در هر مناسبتی هم این آرای عمومی و حداکثری خود را به رخ جامعه می کشند. در چنین نظامی، آحاد ملت فقط کارکرد "رای دادن" و "حضور در صحنه بودن" را دارند تا به حاکمیت مشروعیت سیاسی ببخشند!
از این منظر خیلی نمی توان تفاوت زیادی بین نظام شاهنشاهی و نظام ولایی دانست، و از آنجا که خواسته اول انقلابیون 57 رهایی از دیکتاتوری شخص محور و رسیدن به دموکراسی بود، می توان حاکمان فعلی و شخص رهبر را اولین ضد انقلاب در حال حاضر دانست!


جشنواره فجر یک فستیوال هنری است یا یک شو تبلیغاتی؟!

ساره بیات در نشست خبری فیلم «بیست و یک روز بعد» پاکتی را به همراه آورد که برای دعوت از او به مراسم تجلیل نامزدها به دستش رسیده و روی آن نوشته شده بود «کارت کاندیدا»؛ آن‌طور که این بازیگر سینما و تئاتر توضیح داد این کارت درست شب مراسم برای او فرستاده شده است. بیات با انتقاد شدید از این اتفاق گفت: «این چه بازی مسخره‌ای است؟ شوخی‌تان اصلا بامزه نبود!»
آیا واقعا جشنواره فیلم فجر یک فستیوال هنری است که در آن بهترین فیلم به لحاظ هنری و بصری انتخاب می شود؟ آیا وزارت ارشاد و سایر نهادهای ذی نفوذ و دارای قدرت هیچ تاثیری در این فستیوال ندارند؟ ... سرکار خانم بیات، ما مردم عادی هم خیلی برای این فستیوال اعتبار قائل نیستیم، حرف مردم را در خصوص دهه فجر شنیده اید؟ که حرف "ف" را با "ز" عوض کرده اند؟! قطعا این تعبیرات به حکمت نیست...

واقعا چه چیزی نظام مقدس جمهوری اسلامی را به خطر می اندازد؟

هر آمریکایی که به ایران آمده از رفتار محبت آمیز مردم ایران نسبت به کشورش خاطره ها تعریف کرده است، ایرانی ها که همیشه ملت آمریکا را یک دوست با فرهنگ برای خود می دانند و این کشور اولین مقصد گردشگری و حتی مهاجرتی ایرانیان بوده است، چرا حکومت ایران از دوستی بین دو ملت وحشت دارد؟
آیا این عکسها پایه های حکومت نظام مقدس جمهوری اسلامی را به لرزه در آورد؟

آتش زدن پرچم آمریکا، آخر تا کی؟!

کاربران ایرانی توییتر در آستانه راهپیمایی حکومتی روز ۲۲ بهمن در ایران، در یک توفان توییتری با آتش زدن پرچم آمریکا مخالفت کردند. لگدمال کردن و آتش زدن پرچم آمریکا یکی از نمادهای راهپیمایی‌های حکومتی در ایران است که در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی کمرنگ‌تر شده بود اما به نظر می‌رسد که با موضعگیری‌های اخیر رهبر جمهوری اسلامی ایران، امسال دوباره در دستور کار تندروهای داخل ایران قرار بگیرد!
واقعا چرا بعضی اصرار دارند که حماقت خود را به جهانیان نشان دهند؟ آتش زدن پرچم یک کشور آیا چیزی جز وحشی گر و جنگ طلبی است؟ چه کسی از این آتش زدن پرچم نفع می برد؟

آزادی بیان و اندیشه،‌ واژه ای نایاب در نظام مقدس جمهوری اسلامی!

سازمان گزارشگران بدون مرز به مناسبت سالگرد انقلاب ۱۳۵۷ ایران، در گزارشی از ۳۸ سال «سرکوب مطبوعات» توسط جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرده است.
بنا به اعلام سازمان گزارشگران بدون مرز، ایران در رده‌بندی جهانی آزادی مطبوعات از میان ١٨٠ کشور جهان در رده ۱۶۹ قرار دارد!
امروز سالگرد انقلابی است که از بدو آغازش، سرکوب مطبوعات و آزادی خواهانش و بستن دهان روشنفکرانش و تبعید معترضانش، همیشه زبان زد بوده، و طنز تلخ روزگار اینکه چنین حکومتی در چنین سالگردی چه کفی برای خود می زند؟!

کودک فروشی!

«یک عدد بچه به دلیل نبودن شرایط نگهداری، 20 روز مانده به دنیا آمدنش، به فروش می رسد!» تصویر این آگهی که به صورت دستی روی کاغذ نوشته شده بود، چند وقت پیش در همه جا پیچید و سروصدا کرد اما گروه های خیریه، مانع از فروش این بچه شدند. بررسی های ما نشان می دهد مادر، دختری متولد 73 و پدر، پسری متولد 71 بوده است. این زوج جوان، به خاطر عدم مهارت، بعد از بارداری بچه سوم، تصمیم به فروش آن می گیرند.
این تصمیم برای فقر شدید گرفته شده بود و البته بیماری پدر. مهدوی، فعال اجتماعی درباره این مورد می گوید: «نوزاد متولد شد و نگذاشتیم به فروش برسد اما دچار نارسایی کلیه بود و هزینه عمل بالایی داشت. با پیگیری هایی که انجام دادیم، دکتر هاشمی وزیر بهداشت، تمام هزینه های درمان این نوزاد را قبول کردند.»
پدر این نوزاد، حالا در یک رستوران فعالیت می کند و مادرش توسط چرخی خیریه، خیاطی می کند.
اما همه بچه ها، آنقدر خوش شانس نیستند که خیریه ها به دادشان برسند. اگر بچه از مادری سالم متولد شده باشد، در حال حاضر در بهترین قیمت حدود 15 میلیون تومان به فروش می رسد اما عده زیادی از زن ها که بچه های شان را در شرایط اعتیاد و فقر متولد می کنند، آنها را حتی به قیمت 150 هزار تومان نیز به دست غریبه ها می سپارند. مهدوی می گوید: «حدود یک سال پیش، متکدی را با نوزادی دستگیر کردیم. این متکدی دو روز با نوزاد فوت شده در خیابان ها می گشته است، نوزادی که فقط با 150 هزار تومان به قصد تکدی گری از مادری خریده شده بود!»
واقعا کشور ما به کجا رسیده است؟! آیا به راستی این اخبار واقعیت دارد؟! آیا ایران بدل به وحشتنانکترین نقطه جهان شده است؟!

زمانی که بشار اسد باید دادگاهی شود...

سازمان عفو بین الملل در جدیدترین کزارش منتشر شده خود از اعدامها در زندانهای رژیم اسد در سوریه گزارش داده است.
بنا بر این گزارش، در زندانهای سوریه طی هر هفته یک یا دو بار، زندانیها اعدام می شوند و طی هر بار 20 تا 30 نفر اعدام می شود!
گزارش چنین می گوید: “این اعدامها در نیمه‌های شب با چشمهای‌بسته در کامیونهای حمل بار یا مینی‌بوسها به ساختمان سفید منتقل می‌شوند و اعدامها در سکوت اجرا می‌شود…”
آیا سپاهیان مدافع حرم، برای پابرجا ماندن این خانواده شهید می شوند؟! آیا واقعا ایرانیان باید جان خود را فدا حکومت بشار کنند؟!


بی نظم ترین ارتش جهان،‌ سپاه پاسداران ایران!

خبرگزاری رویترز خبر داده که احتمالا سپاه پاسداران به عنوان قوی ترین نهاد نظامی و امنیتی زیر نظر آقای خامنه ای تحت تحریم های جدید آمریکا قرار گیرد.
در حال حاضر نیز تعدادی از مقام های سپاه پاسداران و شرکت های وابسته به آن و حتی شرکت های خارجی که با سپاه کار می کنند، در لیست تحریم های آمریکا قرار دارند.
چرا در ایران یک نهاد نظامی باید تا این حد قدرت بگیرد؟ این نهاد نظامی به چه کسی پاسخگو است؟ آیا اقدامات سپاه، مورد تایید عامه ملت ایران هست؟ نقش سپاه در سرکوب مردم در اعتراضات سال 88 چه بوده؟ نقش سپاه در فعالیتهای اقتصادی چه هست و آیا این نهاد نظامی، می تواند پروژه های عمرانی و نفتی چند میلیارد دلاری را به خوبی پیش ببرد؟ اصولا این نهاد نظامی چه کاری را به خوبی انجام داده و به سرانجام رسانده است؟ سرهنگها و سرداران سپاه که عموما فاقد تحصیلات آکادمیک و رسمی بوده و صرفا بنا به تعهد! به سمتهای بالای نظامی رسیده اند، آیا توانایی مدیریت پروژه های مالی و اقتصادی و حتی نظامی را دارند؟
اما یک نکته، خوب به این عکس نگاه کنید! آیا این سرداران و فرمانداهان سپاه که ابتدایی ترین و بدیهی ترین اصول نظم و دیسیپلین نظامی را نمی دانند و بدون اینکه خبردار بایستاند و با پاهای با فاصله، سلام نظامی می دهند، صلاحیت چنین سمتهایی را دارند؟ واقعا در یک نظام شایسته سالار، این آقایان در بهترین شرایط چه شغل و حرفه ای داشتند؟


آیا ترامپ و حسین شریتمداری برادران دو قلو هستند؟

حسین شریعتمداری، مدیر روزنامه تندروی کیهان از این که به زعم او، رئیس جمهوری آمریکا توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی را «پاره نمی‌کند»، اظهار تاسف کرد!
شدت علاقه ترامپ و شریعتمداری به پاره کردن برجام جالب نیست؟!

پاسخ دندان شکن آیت الله عظما خامنه ای به شیطان بزرگ!

آیت‌الله خامنه‌ای در ۲۹ مهرماه سال ۱۳۹۴ در نامه‌ای به حسن روحانی، با تعیین شروطی برجام را تایید کرد.
در آن نامه، رهبر ایران به صراحت نوشته بود: "در سراسر دوره‌ هشت‌ساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای, از جمله بهانه‌های تکراری و خودساخته‌ی تروریسم و حقوق بشر, توسط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوبه‌ مجلس، اقدام‌های لازم را انجام دهد و فعالیت‌های برجام را متوقف کند!"
طی چند روز گذشته تحریم چندین شخصیت حقیقی و حقوقی توسط آمریکا صورت گرفت و البته مطابق گفته های پل رایان، رهبر سناتورهای جمهور خواه، تحریم های بیشتر نیز در راه است، اما امروز در سخنرانی 19 بهمن آقای امام خامنه ای چه داشتیم؟
"ملت ایران پاسخ آمریکا را در 22 بهمن خواهند داد!"
به گفته بسیاری از کارشناسان، این ملایمترین سخن آقای خامنه ای طی تمام دوران رهبری ایشان بوده است. آیا امام خامنه ای قصد نرم بیشتر را دارد؟ آیا ایشان هم درک کرده که یک حمله نظامی، کلیت نظام اسلامی را تهدید می کند؟


آیا تحریم های ایران علیه آمریکا پشت آمریکا را به لرزه انداخته است؟!

وزارت امور خارجه ایران می‌گوید که در واکنش به تحریم‌های تازه وضع شده از سوی آمریکا، جمهوری اسلامی ایران شماری یاز موسسه‌ها٬ افراد و شرکت‌های آمریکایی را در فهرست تحریم‌های خود قرار خواهد داد!
1- ایران چگونه این افراد را شناسایی می کند؟ سیستم اطلاعاتی ایران در آمریکا چه حضور و نفوذی دارد؟
2- اگر تحریم های ایران علیه آمریکا موثر بود، چرا تا الان از این حربه استفاده نکرده بود؟ چرا ایران پای مذاکره نشست که آمریکا تحریمهای یکجانبه خود را بردارد؟
3- خسارات احتمالی آمریکا از تحریمهای ایران چقدر خواهد بود؟ آیا این تحریمهای قادر خواهد بود آمریکا را به پای میز مذاکره بکشاند؟!
4- چه کشورهایی از تحریمهای ایران علیه آمریکایی ها حمایت می کند؟
5- در نهایت اینکه... آیا اینگونه خبر سازی ها، نتیجه ای جز خنده و استحضاء ایران خواهد داشت؟!


بانکهای ربا خوار در نظام مقدس اسلامی!

بانکی كه زيان انباشته دارد، بر اساس چه منطق اقتصادی، سود بالای ۲۰ درصد می دهد؟!
1- بیشتر بانکهای بزرگ ما عملا ورشکسته هستند و در صورتهای مالی خود زیاد زیادی را نشان می دهند، آنها چگونه سودهای هنگفت 20 درصدی و بیشتر می دهند؟
2- آیا این سودها بر اساس اصول بدیهی و اولیه اسلامی، شرعی و حلال هستند؟
3- چرا در نظام اسلامی که همه باید حرمت اسلام و دین و رمضان و حسین و ... را نگه دارند، هیچ کس مکلف به حفظ حرمت مال حلال نیست؟
4- آقای خامنه ای بر اساس کدام حجت شرعی، سود و ربای بانکی را حلال اعلام کرده است؟
در نهایت اینکه برای شیخ و ملای صاحب قدرت و مکنت، حفظ مال و جلال ارجح است یا حفظ دین خدا؟



رزمایش موشکی سپاه نقض برجام است؟

یک روز بعد از تهدیدهای ترامپ، ایران در سمنان رزمایش موشکی برگزار می کند!
واقعاً این برادران سپاهی این آزمایشات را از جیب مبارک هزینه می کنند یا از کیسه ملت؟ سرداران سپاه معنی بی کاری و بی پولی و اجاره و بیماری و درمان و تحریم و ... می فهمند؟

آیا ایران برجام را آتش می زند؟!

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، پیش از این گفته است: "وضع هر گونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای... توسط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظف است... فعالیت‌های برجام را متوقف کند!"
آمریکا اولین مهره شطرنج خود را حرکت داد. اقدام ایران چه خواهد بود؟ آتش زدن برجام؟!
چرا مردم ایران باید هزینه سنگین نابخردی های سیاستمداران و نظامی های دو طرف را بپردازند؟

پلاسکو...

یکی از مقصران در حادثه ساختمان پلاسکو، مالک آن یعنی بنیاد مستضعفان و جانبازان است. این بنیاد زیر نظر آقای خامنه ای اداره می شود. آیا در نظام مقدس جمهوری اسلامی، می توان انتظار داشت که قوه قضاییه مستقل! و البته زیر نظر رهبر به اتهام زیر مجموعه دیگر رهبر یعنی این بنیاد به حق رسیدگی کند؟ آیا قوه قضاییه جمهوری اسلامی مستقل است؟!


نفر بعدی کیست؟

ابوالحسن بنی‌صدر، حسینعلی منتظری، میرحسین موسوی، مهدی کروبی، سید محمد خاتمی و در نهایت هاشمی رفسنجانی... تماماً پس از حذف از قدرت سیاسی، به ضد نظام بدل شدند! این را من نمی گویم، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی می گوید: "چه کرده‌ایم که مقامات سابق «ضدنظام» می‌شوند؟! "
نفر بعدی که از قدرت پایین آید به ضد نظام بدل شود کیست؟

سیگنال جنگ از طرف سناتورهای آمریکایی، جمهوری اسلامی ایران، مواظب باش!!

سناتور آمریکایی آقای کورکر در بیانیه ای گفته: از این پس جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داشت که تخلف مکرر آزمایش های موشکی، ادامه حمایت از تروریسم، تجاوز به حقوق بشر و دیگر فعالیت های خصمانه که صلح و امنیت جامعه جهانی را تهدید می کند، را انجام دهد!
به نظر شما این حرف سناتور آمریکایی چه معنا و چه عواقبی دارد؟

واقعا شجاعت برادران رزمنده سپاهی تا کجا ادامه دارد؟!

بعد از آمدن ترامپ، بی صبرانه منتظر حملات شجاعانه قایق های تند رو سپاه به ناوهای آمریکا و دستگیری سربازان آمریکایی و زانوزدنشان هستم! زود باشید دیگر شجاعان... ما همه منتظر رشادتهای شما عزیزان هستیم...!

آتش زدن پرچم،‌ مسئله این است...

واقعا به این نواقع چه می توان گفت؟ اگر کسی با پرچم ما چنین کند چه فکری در موردشان می کنیم؟ آیا راه مبارزه با یک کشور دشمن اینگونه است؟
با این روشها چه کسی بیشتر در دنیا مسخره می شود؟ کشوری صاحب آن پرچمها یا کشوری که دست به چنین تحرکاتی می زند؟

اشتراکات کشورهای منع شده از ورود به آمریکا...

آمریکا ورود شهروندان 7 کشور را به خاک این کشور ممنوع کرد. اما این کشورها چه اشتراکاتی با هم دارند که در یک لیست قرار گرفته اند و چه تفاوتهایی با دیگر کشورها دارند:
1- این کشورها همه مسلمان هستند! خیر، ده ها کشور مسلمان دیگر هم هستند که در این لیست قرار نگرفته اند. اسلام وجه مشترک این لیست نیست.
2- این کشورها حامی تروریست بر علیه آمریکا هستند! خیر، ایران در 20 سال گذشته هیچ اقدام تروریستی علیه آمریکا انجام نداده است، بلکه برعکس، به طور مشخص عربستان و پاکستان و افغانستان بیشتر تهدید برای آمریکا محسوب می شوند.
3- این کشورها همه جنگ زده هستند! خیر، خیلی کشورهای دیگر بخصوص در آفریقا در گیر جنگ بوده و هستند که در این لیست قرار نگرفته اند.
پس چه چیزی این کشورها را به هم شبیه کرده که ورود اتباع آن به آمریکا را ممنوع کرده؟ ... رادیو تهران، خبر ساعت 8 صبح، امروز 10 بهمن 95: در حمله آمریکا به یمن، 10 غیر نظامی کشته شدند! حمله آمریکا به یمن رسماً آغاز شد!


۱۳۹۵ بهمن ۲۳, شنبه

مجازات ، شلاق، چشم در برابر چشم، اینجا ایران است! صدای ما را از جمهوری اسلامی می شنوید!

سازمان دیده‌بان حقوق بشر و عفو بین‌الملل در آخرین بیانیه مطبوعاتی خود شلاق زدن، قطع عضو و قصاص چشم در برابر چشم را به عنوان مجازات‌های «ظالمانه» و «غیرانسانی» در ایران دانسته‌ و محکوم کرده‌اند. آنها این دست مجازات‌ها را که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به اجرا می‌گذارد «کاملاً وحشیانه» خوانده‌اند.
در این بیانیه با اشاره به اینکه صدها نفر هر ساله در ملاء‌عام در ایران شلاق می‌خورند، حکم شلاق زدن را به شدت محکوم شده است.
این نهاد حقوق بشری به شلاق زدن اخیر یک روزنامه‌نگار اشاره کرده که پنجم ژانویه در نجف‌آباد اصفهان به دلیل درج اشتباه عدد موتورهای توقیف‌ شده به وسیله نیروی انتظامی به ۴۰ ضربه شلاق محکوم شد و حکم‌اش نیز در ملاء عام به اجرا درآمد!
رندا حبیب، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در سازمان عفو بین‌الملل در این باره گفته، این‌گونه مجازات‌های ظالمانه و غیرانسانی که در سال گذشته شاهد افزایش آن در ایران بودیم، توهین به کرامات انسانی و نقض آشکار حقوق بشر است.
هر زمان یکی از دولتمردان غربی از نقض حقوق بشر در ایران سخن می گویند، مقامات ایرانی آن را حقوق بشر آمریکایی! می نامند و دم از دخالت غربی ها در امور داخلی ایران می زنند. ظاهرا از نظر رهبر جمهوری اسلامی، مملکت یک چهاردیوار است که اختیار آن نیز در دست رهبران آن است. این بار اما، سازمان دیده بان حقوق بشر به عنوان یک سازمان بین المللی و ناظر ومسئول در زمینه حقوق بشر، به صراحت از رفتار غیر مسئولانه حکومت ایران انتقاد کرده است...
راستی آیا انسان در حکومت اسلامی از حقوقی کمتر و کهتر از سایر کشورها برخوردار است؟ یا حاکمان ایران به سلیقه شخصی از رعایت حقوق انسانها پرهیز می کنند؟ آیا حاصل خون صدها هزار شهید در راه این انقلاب، نقض همیشگی و سازمان یافته حقوق انسانها در این کشور است؟
https://www.amnesty.org/…/iran-wave-of-floggings-amputatio…/



ربای حلال در نظام بانکی ایران!

طبق مصوبه چند روز مجلس شورای اسلامی، سپرده گذاری قوه قضاییه در بانکها و استفاده از سود آنها ممنوع شد!
پس از افشاگری آقای صادقی نماینده مجلس در خصوص سپرده گذاری رئیس قوه قضاییه در بانکها و استفاده از سود متعلقه، مجلس بالاخره با این مصوبه این کار را ممنوع کرد. اما یک سوال: " اصولا مگر استفاده از سود بانکی حلال است؟ "
به فتاوای این مراجع در این خصوص دقت کنید:
http://www.bso.ir/…/%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8…
همه مراجع عظام در متن فوق سود بانکی را حرام می دانند!
آیا واقعا قوه قضاییه تا الان از مال حرام ارتزاق می کرده؟



بی خانمانی... مگه داریم؟ مگه میشه؟!

تفاوت برخورد با بی خانمانها در دو کشور، یکی مسلمان و دارای ولایت فقیه و دیگری کافر!
در سوئد، برای بی خانمانها به زبانهای مختلف اطلاع رسانی می شود، در ایران اسلامی، کارتن خوابها به گورستانها و توالتهای عمومی پناه می برند...

افشاگری، این بار ویکی لیکس علیه جمهوری اسلامی!

وقتی سایت افشا کننده ویکی لیکس، اسرار مگو غربی ها را رسانه ای می کرد، دلواپسان ذوق زده شروع به کف زدن و هورا برای این سایت کرده بودند، اما طی چند روز گذشته این سایت اطلاعاتی در خصوص صادق خلخالی، قصاب روزهای اول انقلاب افشا کرده است. دقت کنید:
"خلخالی اعدام‌های فوری را اینگونه توجیه میگرد که بر اساس قانون اسلام هیچ مسلمانی نباید آب و غذا به فرد محکوم بدهد! خلخالی گزارش‌های مربوط به عفو را منتفی دانست و گفت: «تا زمانی که ایادی امپریالیستی همچون سیا و اف‌بی‌آی و ساواک وجود دارند، باید خون به زمین بریزیم و تسلیم نشویم!
خلخالی همچنین گفت که هویدا نخست‌وزیر پیشین، حاضر به پرداخت ۱ میلیون دلار بود تا اعدام خود را ۲ ماه به عقب بیاندازد و القانیان تاجر یهودی که هفتهٔ پیش اعدام شد، رشوه‌ای بیش از ۷۰ میلیون دلار را برای آزادی خود پیشنهاد کرد. در پاسخ به این سؤال که چرا متهمین اجازهٔ استفاده از وکیل مدافع را نیافتند، گفت که مطابق نظام قضایی اسلامی وکیل مدافع نقشی ندارد مگر اینکه متهم لال باشد و نتواند از خود دفاع کند!"
1- القانیان را امروز همه می شناسیم، سازنده برج معروف پلاسکو! ظاهرا این ملک که به خود او وفا نکرد، از آنجا که ملکی به طور کامل قصبی بوده به بنیاد مستعضفان هم وفا نکرد!
2- در دادگاه های خلخلالی و مطابق شرع مقدس اسلام! اصولا متهم حق داشتن وکیل نداشته و آن دادگاه ها هم بدون حضور وکیل برگزار می شدند!
3-طبق قوانین شرع مورد نظر آقای خلخالی، هیچ مسلمانی نباید آب و غذا به فرد محکوم بدهد!
راستی امروز خلخالی کجاست؟ القانیان مرحوم کجاست؟ آیا کسانی که در پلاسکو به تجارت مشغول بودند، می دانستندد که این ملک قصبی است و نماز ندارد؟ آیا دادگاه بدون وکیل، مقبولیت قانونی دارد؟ اصولا آقای خلخالی بر اساس کدام قانون دادگاه برگزار می کرد؟ قوانین شاهنشاهی که مردود بود و جمهوری اسلامی هم که اصلا برقرار نشده بود. چرا ایشان در کشتن افراد تا این اندازه عجله داشت؟ ... و در پایان، آیا حاکمان امروز، از سرنوشت روزهای آخر آقای خلخالی درس نمی گیرند؟


بازگشایی نماد بانکی ها، شاید وقتی دیگر...

دیروز نماد بانک ملت در بورس ایران بعد از گذشت بیش از 6 ماه، بازگشایی شد، اما علت این توقف طولانی مدت چه بود؟
بانکهای خارجی برای کار با بانکهای ایرانی بعد از برجام و رفع تحریمها آماده می شدند، اما آنها به یکباره با بانکهایی از ایران مواجه شدند که اولا حسابهای مالی روشنی نداشتند، پولشویی در آن رونق داشت و ورشکسته هم بودند، در نتیجه با عدم ارائه ال سی و عدم قبول ضمانت نامه های لازمه از طرف طرف ایرانی، عملا هیچ داد و ستدی با بانکهای ایرانی نداشتند. دولت ایران در جهت رفع این مشکل چند قدم مثبت برداشته بود. اول اینکه قرار بود بانکهای ایرانی برای شخصیتها و نهادهایی که هنوز به دلایل تروریستی و حقوق بشری در تحریم هستند، خدمات ارائه نکنند. از همین جا بود که بانکها ارائه خدمت به سپاه و سرداران سپاهی را محدود کردند!
بانکهای ایرانی ورشکسته بودند و برای گذران امور، ناچار چشم به اندوخته ها و سپرده های مردم داشتند. به همین دلیل هم با ارائه سودهای بالا، سعی در جذب سپرده ها داشتند. همین ارائه سود بالا خود ایجاد تورم کاذب می کرد. دولت روحانی برای مبارزه با این کار بانکها که نوعی خودکشی از ترس مرگ بود، صورتهای مالی بانکها را با جدیت حسابرسی کرده و استاندارهای قوی بین المللی را در باره آنها جاری کرد و لاجرم بانکها تا زمان ارائه این صورت های مالی، نمادشان در بورس بسته ماند!
اولین بانکی که به ارائه صورت های مالی شفاف تن داد، بانک ملت بود که خود به تنهایی شاخص بورس را در روز بازگشایی نزدیک به 1000 واحد نزولی کرد!
حال باید از دلواپسان پرسید اینکه بانکهای خارجی حاضر به کار با بانکهای فاسد و ورشکسته ایرانی نیستند، چه ربطی به برجام دارد؟ چه ربطی به بدعهدی آمریکا دارد؟


رتبه فساد ایران در دنیا...

سازمان شفافیت بین‌المللی گزارش مربوط به سلامت و فساد اداری، اقتصادی و تجاری کشورهای مختلف جهان در سال ٢٠١٦ را منتشر کرده است.
نگاهی به جدول رده‌بندی کشورها نشان می‌دهد که کشورهای سالم جهان عموما کشورهای برخوردار از دموکراسی و توسعه اقتصادی و اجتماعی هستند که امتیاز بیشتری به دست می‌آورند و رده‌های بالای جدول را به خود اختصاص می‌دهند در حالیکه در رده‌های پائین، کشورهایی با حکومت‌های اقتدارگرا واستبدادی و ساختارهای اقتصادی و اجتماعی توسعه نیافته قرار دارند.
ایران با کسب 29 امتیاز از 100 امتیاز ممکن، در رده 131 از 176 کشور مورد بررسی جهان قرار گرفته و به این ترتیب یکی از فاسد ترین نظامها در سراسر دنیا جمهوری اسلامی ایران است!
آیا با وجود فساد گسترده، می توان این کشور را اسلامی دانست؟ کشوری که نه اثری از جمهوریت دارد و از اسلامیت، آیا لقب "جمهوری اسلامی" برای آن آیا به یک شوخی تلخ شبیه نیست؟
چه چیزی این کشور را تا این اندازه به ورطه فساد و نابودی کشانده است؟ آیا به مصداق این حدیث گهر بار مولا علی(ع) که:"مردمان به حاکمان خود شبیه ترند تا به پدران خود" میتوان حدس زد که علت العلل و ریشه مفاسد در این کشور کجاست؟


حمله به سفارت، این بار سفارت ایران!

چهار نفر از مخالفان حکومت ایران به سفارت این کشور در کپنهاگ پایتخت دانمارک "تعرض کرده اند و در همین راستا سفیر دانمارک در تهران به وزارت امور خارجه احضار شده تا «مراتب اعتراض شدید علیه این اقدام خلاف موازین پذیرفته شده بین المللی و عملکرد ضعیف در تامین امنیت و آرامش سفارت و پرسنل» به وی ابلاغ شود!
طرف ایرانی همچنین خواهان «برخورد مسئولانه و جدی دولت دانمارک با عوامل تعرض و اعلام نتیجه آن شد."
فراموش نکنیم که متعرضین به سفارت ایران در دانمارک خود ایرانی بودند! و فقط هم 4 نفر بودند! اما حمله کنندگان به سفارت آمریکا و انگلیس و عربستان صدها نفر بودند...!
چه کسی باید بابت عملکرد ضعیف در تامین امنیت و آرامش سفارت و پرسنل سفارت بازخواست شود؟ آیا حکومت ایران رفتاری مسئولانه در برخورد به متعرضین به سفارتهای خارجی داشته است؟ فراموش نکنیم که تمام حمله کنندگان به این سفارتها از اتباع ایران بودند و همیشه هم مستقیم و غیر مستقیم از طرف حکومت ایران و نهادهایی حمایت می شدند!


آیا ترامپ عظمت را به آمریکا بر می گرداند؟!

ترامپ در جشن حامیان خود در آستانه مراسم تحلیف: هدف من بازگرداندن عظمت به آمریکاست!
تمام شاخص های سیاسی و اقتصادی در دوره اوباما بهبود قابل ملاحظه داشته و اوباما امروز آمریکا در دوران شکوفایی خود به ترامپ تحویل می دهد. پس ترامپ چگونه عظمت را به آمریکا باز می گرداند؟ آیا او قصد به حرکت در آوردن ماشین جنگی این کشور و جنگ افروزی دیگری دارد؟ این بار نوبت کدام کشور است؟!

کاش ما هم مردم عادی بودیم!

کاشکی ما ملتی عادی و معمولی بودیم، هواپیما ندیده نبودیم، با هواپیمای تازه خریداری شده عکس سلفی نمی گرفتیم!
کاش یک هواپیمای ساده، برای ما همان یک هواپیمای ساده بود، برایش فرش قرمز پهن نمی کردیم، بالاترین مقامات را به استقبالش نمی فرستادیم!
کاش اولین سفر این هواپیمای نو، با قرآن و سلام و صلوات همراه نبود، آن را به طواف امام رضا نمی فرستادیم!
کاش ما هم مثل بقیه مردم، عادت داشتیم چیزهای خوب داشته باشیم، هواپیمای خوب، شغل خوب، درآمد خوب، تجارت خوب، پاسپورت خوب، ... کاش همه اینها را داشتیم ، کاش عزت داشتیم... کاش، کاش، کاش...
به یزدان اگر ما خرد داشتیم، کجا این سرانجام بد داشتیم...