1-در ابتدای انقلاب و در غیاب یک نیروی نظامی و انتظامی قوی، هرج و مرج و
نا امنی در سطح جامعه افزایش پیدا کرده و لذا در هر کوی و محله عده ای از
جوانان دور هم جمع شده و با نگهبانی در حوالی خیابان و کوی و برزن، امنیت
آن منطقه را تامین می کردند، این گروه کم کم به مرکزییت و محوریت مساجد
محله سازماندهی شده و نام بسیج را بر خود گذاشتند، و بسیج از اینجا شکل
گرفت.
3- به تدریج در سالهای بعد از جنگ، نیروهای داوطلب مردمی یا همان بسیج، به سر کار و زندگی خود برگشته و جذب جامعه شدند، این گروه خسته و هزینه داده و عقب افتاده از گردونه زندگی، به کش و قوس زندگی اقتصادی برگشته، اما سپاه در جذب نیروهای جوان عموما در سن دبیرستان و دانشگاه همچنان ادامه داد، این گروه که با وعده کسر خدمت سربازی و همچنین سهمیه دانشگاه جذب بسیج شده بود، به تدریج نقش بازوی غیر نظامی سپاه پیدا کرده و به عنوان عامل و نیروی فشار در مقابل نیروهای دموکراسی خواه و اعتراضات خیابانی واکنش نشان داد. سپاه این گروه را علنا به سلاح سرد (باتوم، کلاه خود، شوکر، ...) تجهیز کرده و ضمن آموزش سرکوب اعتراضات مردمی، آنها را به طور مستقیم به مقابله با مردم روانه کرد. کارکردی درست مخالف بسیجی که مردم در ابتدای انقلاب در ذهن ها داشتند!
4- امروز اما بسیج با بدل شدن به یکی از منفورترین نیروهای شبه نظامی، نام و یادی بسیار زشت از خود به یادگار گذاشته است. بسیج در اشکال مختلف مثل بسیج ادارات (جاسوسهای اداری) ، بسیج دانشجویی (نمایندگان سپاه در دانشگاه) ، بسیج مراکز و تشکلهای صنفی مثل بسیج پزشکان، بسیج مهندسین، بسیج وکلا، ... و در سالهای اخیر بسیجی اقتصادی (نمونه آن بابک زنجانی) در تمام امور و شئون مملکتی دخالت کرده و نقش تخریبی خود را در جهت منافع حاکمیت و بخصوص سپاه ایفا می کند.
اما یک سوال از بسیجی های همین فضای مجازی، تحت عنوان افسر جنگ نرم! ... آیا اینکه شما ساعتها و ساعتها پای کامپیوتر می نشینید و برای یک نظام ظالم و شخصیتهایی از نظام تبلیغ می کنید و منتقدین را در این فضا رصد می کنید، برای شما یک شغل آبرومند و با درآمد حلال ایجاد می کند؟ آیا شما می توانید به خانواده و فرزندان خود، شغلتان را توضیح دهید؟... در نهایت اینکه واقعا چرا هیچ کدام از شما آی دی و پروفایل واقعی و شناسنامه دار ندارد؟ چرا از مردم می ترسید؟
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر