چرایی علاقه سپاه به حضور در کف خیابانها:
1- وقتی در دوره احمدی نژاد قرار شد که نام موسسات مالی از ائمه اطهار عوض شود، هیچ کس متوجه منظور نشد، آخه چرا باید عوض بشه؟ حتی خیلی از خیابانها و میادین شهر به نام ائمه اطهار مزین هستند، چرا نام موسسات مالی که قرار است قرض الحسنه به مردم بدهند و گره کار مردم باز کننند، نباید نام ائمه را داشته باشند؟! مسئله عجیب بود، اما ایجاد حساسیت نکرد، در دوره احمدی نژاد، اینقدر مسائل عجیب و قریب دیده و شنیده بودیم، که حساسیتمان نسبت به خیلی مسائل مهمتر از این هم کم رنگ شده بود!
2- موسسات مالی یکی بعد از دیگری ورشکسسته شدند و مال مردم را رسما و علنا خوردند، ملت شروع کردند به بد و بیراه و دشنام و تجمع و اعتراض و تظاهرات، اگر نام این موسسات همچنان از ائمه می ماند، در تظاهرات آنچیزی که قرار بود در دهان مردم به بدی گفته شود، بدون آنکه ملت قصد خاصی نسبت به ائمه داشته باشند، همین نامهای متبرک بود، پس برای اینکه این اتفاق نیافتد، دولت مموتی یپش دستی کرده و نامها را عوض کرد! این یعنی وقتی داد و فریاد و ناسزاهای مردم نسبت به این موسسات بلند شد، حکمت و علت آن مصوبه تعویض نام موسسات مالی مشخص شد!
3- اما آیا این تنها کاری از حکومت است که علت و فلسفه آن در ابتدا مشخص نیست، اما بعدا و احتمالا علت آن مشخص می شود؟ زمان تعیین کننده و مشخص کننده خواهد بود. اما با توجه به تجربیاتی که عرض کردم، شاید بعضی وقتها بتنوان رمز گشایی کرد و با تکیه بر همین تجربیات، علت بعضی وقایع را از پیش بتوان پیش بینی کرد!
4- سپاه به یکباره اعلام می کند قصد دارد با ارازل مبارزه کند و "گشت مبارزه با ارازل" تاسیس می کند! یک سوال، اصلا به سپاه چه ارتباطی دارد؟ مگر سپاه مسئول مبارزه با ارازل است؟ مگر در کشور نیروی انتظامی نداریم؟ یا شاید اتفاق خاصی افتاده و تعداد ارازل به یکباره زیاد شده و اوضاع از حال خارج شدن از دست نیروی انتظامی است! که بعید است چنین باشد، چون در این صورت اول باید نیروی انتظامی و وزارت کشور از سپاه و نهادهای امنیتی و نظامی درخواست کمک کنند، که نکردند، بلکه برعکس، اعلام کردند که این وظیفه سپاه نیست!
5- خوب پس چرا سپاه علاقه دارد به میدان و کف خیابان بیاید؟ سپاهی که وظیفه خود را حفظ انقلاب می داند، نکند برای چیز دیگری احساس خطر کرده؟ مثلا نکند دامنه اعتراضات مردمی، کسانی که حقوق عقب افتاده دارند و اعتراض می کنند(کارخانه آذر آب) کسانی که نسبت به دزدیده شدند پولهای خود توسط موسسات مالی اعتراض دارند (موسسه ثامن) و یا کسانی که توسط بد عهدی پیمانکاران و سرمایه گذاران مختلف آسیب دیده اند (پدیده) عصبانی و ناراحت و مغموم، عنان از کف دهند و به خیابان بیایند و قصد ایجاد فتنه دیگری کنند! نشانه های زیادی در سطح جامعه نسبت به عصبیت مردم و آماده بودن برای انجام شورش و اعتراض دیده میشود. اگر این اتفاق بیافتد، چه نهادی باید جلویشان را بگیرد؟ "سپاه"! خوب هنوز که این اتفاق نیافتده، آیا بهتر نیست سپاه پیش دستی کند و با نمایش قدرت به این قشر هنوز قیام نکرده عصبی و ضرر کرده، این پیام را بدهد که "رفتار شما تحت کنترل ماست و هر گونه اعتراض شما با مشت آهنین ما به شدیدترین نحو سرکوب می شود"!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر