۱۳۹۷ مرداد ۸, دوشنبه

ایا آقای خامنه ای پیرو سیاستهای بنی صدر است؟

اولین بار بنی صدر صحبت از بستن تنگه هرمز کرد و این خود ثابت می کند که حتی خود آقای خامنه ای به عنوان رهبر نظام مقدس پیرو همان سیاستهای بنی صدر در 40 سال گذشته هستند!


ایا زنان کار را تمام می کنند؟!

دلار در مرز 12000 تومان، و سکه هم دیگر قیمت ندارد. کارگرا بیکارند، مردم نان واسه خوردن ندارند، جوانان بیکارند و همه سر درگریبان که با این مشکلات چه کنند، آنوقت سطح نگرانی و دغدغه معاون امور زنان آقای رئیس جمهور را ببینید! باورتان می شود؟!



۱۳۹۷ مرداد ۷, یکشنبه

آیا نظر ملت به نظر رهبر نزدیک است؟!

یک سوال: به واقع اگر از مردم سوال شود که مایل به دشمنی با آمریکا هستند یا دوست دارند که با این کشور روابط دوستانه و صمیمی سیاسی و اقتصادی داشته باشند، پاسخ ملت ایران به این پرسش چه خواهد بود؟
آیا حاکمان ایران راه و شیوه مورد نظر ملت خود را دنبال می کنند؟!
 

آیا دوران رهبری داهیانه آقای خامنه ای رو به افول است؟

دلواپسانی که از برجام خرده گرفته و آن را خیانت می دانست و شخص آقای خامنه ای که قول داده بود اگر آنها برجام را پاره کنند، ما آن را آتش می زنیم، آتش زدند و به آن آب دهان پرت کردند و در عمل همه کشورها به همراه آمریکا از برجام خارج شدند، اما ایران یکتنه به برجام متعهد مانده و با آنکه هیچ نفعی از آن نمی برد، برجام را نیز رها نمی کند!
رهبر ایران که عرضه و شجاعت و توانایی آتش زدن برجام را نداشته و تمام تحلیل و ارزیابی اش از آینده بدون برجام کشور غلط از کار درآمده، آیا صلاحیت رهبری را دارد؟ او که کشور را اینگونه ساده و بدیهی به بن بست رسانده و اکنون نه راه پس دارد و نه راه پیش، با یک کاغذ پاره به نام برجام، همچنان در آرزوی مبارزه با آمریکا و اسراییل است!
آیا پیش بینی سرنگونی چنین رهبری فرزانه سخت است؟!
 

دیکتاتور بعدی که از چاه فاضلاب بیرون بیاید، کیست؟!

این مرد روزگاری شخص اول حکومت عراق و دیکتاتور این کشور بود، بدون اجازه او، هیچ جنبنده ای یارای حرکت نداشت، او به ایران حمله کرد و 8 سال خسارات سنگینی به کشورمان وارد آمد، در نهایت در مقابل آمریکا کوتاه نیامد و نتیجه اش این شد که از چاه فاضلاب بیرون کشیدندش!
دیکتاتور بعدی که مورد نفرت و تنفر مردم خود است و قصد دارد با آمریکا درگیر شود، کیست؟ او چه سرانجامی خواهد داشت؟!

رابطه علم و تحصیلات با خرافه و حجاب دینی...

مطابق تحقیق اخیر مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی «تحصیلات» رابطه معنادار و مثبتی با بدپوششی زنان دارد و با افزایش تحصیلات میزان حجاب زنان کاهش می‌یابد!
چرا با افزایش تحصیلات و علم و دانایی، اقبال به پوشش کمتر می شود؟ آیا دانش و دانشگاه در تضاد با امور دینی است یا این افزایش معلومات سبب توجه به حقوق شخصی فرد می شود؟
آیا در جامعه ای که اکثریت آن جوانان تحصیلکرده و دارای علم و دانش هستند، می توان در دراز مدت انتظار سرکوب و تحمیل نوع پوشش را به جامعه داشت؟!
 

کاش بجای ایستادگی یک تنه مقابل ارتش آمریکا، کمی به سفره خالی ما هم توجه می کردید سردار!

قاسم سلیمانی در سخنرانی اخیر خود، گفته "طرف حساب شما من هستم و نیروی سپاه قدس، نه تمام نیروهای مسلح!"
اینکه این سردار تا چه حد قادر است به تنهایی یا با حمایت سپاه قدس با آمریکا مبارزه کند خیلی نیاز به درک و سواد و اطلاعات بالای نظامی ندارد. از آنجا که قایق موتوری های سپاه بیش از یک سال است برخوردی با ناوهای جنگی آمریکا نداشته اند، حملات ارتش اسراییل به سپاه در سوریه بی پاسخ مانده و این نیروی نظامی تا این لحظه نتوانسته هیچ تلفات قابل محاسبه ای به اسراییل وارد کند، و البته کاهش محسوس آزمایشات موشکی سپاه به تمامی ثابت می کند جمهوری اسلامی قصد تحریک "دشمن!" و هماورد طلبی نظامی با آمریکا را ندارد. از این منظر شاید سخنرانی آقای سردار سلیمانی را بتوان صرفاً به دلیل بالا بردن انگیزه و روحیه نیروهای نظامی خودی و البته نشان دادن این امر که "همه چیز آرومه، ما چقدر قدرتمندیم!" ارزیابی کرد و نه بیشتر.
اما کاش سردار سلیمانی به تبعات اقتصادی حرفهای خود نیز توجه می کرد و با ارزیابی اوضاع اقتصادی ورشکسته و بحرانی داخل کشور، بجای برخورد یک تنها با ارتش آمریکا، کمی هم سفره مردم را مورد لطف قرار می داد!
 

۱۳۹۷ مرداد ۶, شنبه

نتیجه احتمالی یک جنگ بین ایران و ناتوی عربی...

مقام‌های آمریکایی و کشورهای عربی گفته‌اند دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در پی ایجاد ائتلافی امنیتی و سیاسی با کشورهای عربی هم‌پیمان است تا جلوی نفوذ ایران در منطقه را بگیرد.
این کشورها شامل شش کشور عربی خلیج فارس، یعنی عربستان٬ امارات٬ قطر٬ بحرین٬ عمان، کویت، و همین‌طور اردن و مصر هستند.
چقدر خوب و عالی سیاستهای داهیانه مقام عظمای رهبری توانسته تمام دشمنان ایران را با هم متحد کند!
واقعاً در صورت وقوع یک جنگ جدی بین ایران و این ناتوی عربی، ایران چقدر شانس دارد؟
حمایت نظامی و تکنولوژیکی آمریکا + قدرت اقتصادی و دلارهای نفتی عربستان + ارتش قوی ترین کشور عرب (مصر) + موقعیت خاص کشورهای ثروتمند عرب!!!
آیا پیش بینی نتیجه احتمالی چنین جنگی سخت است؟!
 

آیا رفع حصر نزدیک است؟!

محمدحسین کروبی، فرزند مهدی کروبی گفت یک منبع موثق (احتمالاً جهانگیری معاون اول روحانی) به او خبر داده که "رفع حصر در شورای‌عالی امنیت ملی تصویب شده است."
این نگارنده در طی سالهای گذشته بارها و بارها و طی چندین مطلب و پست و کامنت پیش کرده ام که رفع حصر فقط با حصول حداقل یکی از این دو شرط ممکن است:
1- فوت یا از کار افتادگی شخص آقای خامنه ای
2-فوت یا از کار افتادگی محصورین
از آنجا که طبق اخبار، هیچ یک از شروط فوق محقق نشده، لذا تصویب رفع حصر احتمالی از طرف شورای عالی امنیت ملی صرفاً می تواند برگرداندن توپ به زمین رهبری و یادآوری مسئولین شخص ایشان در قبال این موضوع است. به عبارت دیگر، به نظر می رسد آقای روحانی صرفاً قصد دارد شخص آقای خامنه ای را که این روزها به دلیل سیاستهای دگم و بسته و ضدیت با آمریکا و ایجاد مشکلات و بحرانهای مالی به شدت زیر فشار افکار عمومی است، هر چه بیشتر تحت فشار قرار داده و مسئولیت حصر که یک خواسته عمومی است را به نیز به مجموعه مشکلات آقای خامنه ای اضافه کند.
آنچه مشخص و بدیهی است، هیچ رفع حصری اتفاق نخواهد افتاد، مگر وقوع یکی از شروط صدرالذکر!
 

آیا جامعه بی اعتقاد به حجاب اسلامی، یک جامعه دینی است؟

در خبرهای امروز آمده بود که مرکز پژوهش‌های مجلس با بررسی تحقیقاتی که در سال‌های اخیر درباره حجاب و بدحجابی در کشور انجام شده، به این نتیجه رسیده که 70 درصد جامعه، دارای بدحجابی شرعی هستند و محتمل‌ترین سناریویی که در وضعیت فعلی جواب می‌دهد "تغافل" است، چون سناریوهایی دیگری مانند جرم‌زدایی یا سختگیری بیشتر درباره حجاب، هر دو به افزایش بدحجابی ممکن است منجر شود.
اما چند نکته در این خصوص:
1- منبع این بررسی، مرکز پژوهشهای مجلس است، نه رسانه های معاند و نه محیط زیستی ها و نه جاسوسها در این بررسی نقشی نداشتند!
2- این گزارش در خصوص کل جامعه ایرانی بررسی انجام داده و نه صرفاً شهرهای بزرگ، به طور مشخص تمایل و اعتقاد به حجاب در شهرهایی مثل تهران از میانگین جامعه در کل کشور بسیار کمتر است.
3- مشخص نیست وقتی اکثریت جامعه اعتقادی به حجاب ندارند، پس چرا حجاب می کنند؟ چون قانون است؟ مگر قانون به دست اکثریت ملت توشته نمی شود؟! حال آیا این اکثریت جامعه قادر هستند که این قانون را مطابق رای و نظر خود اصلاح کنند؟!
4- آیا می توان جامعه ای که اکثریت آن اعتقاد به حجاب ندارند، یک جامعه دینی نامید؟
5- جامعه ای که اکثریت مردم آن اعتقادی به حجاب ندارند، چرا باید اعتقاد به ولایت فقیه داشته باشند؟!

جای شهدا خالی...

اسفند 66 بود، با بچه های گردان خداحافظی کردم و از محل ماموریتم، فاو، خارج شدم. انگار قسمتی از وجودم هنوز آنجا بود. به شهر محل سکونتم بازگشتم، چند روز بعد به جهاد سازندگی رفتم برای گرفتن معرفی نامه شرکت در امتحانات دبیرستان، وارد ساختمان که شدم، دیدم عکس همه بچه ها و دوستان را روی دیوار زده بودند، برای یک لحظه بهم برخورد! همه آنها شاخص بودند و لیاقت آن را داشتند که عکسشان برود روی دیوار، فقط من زیادی بودم؟!
چند ثانیه بعد، همان وسط سالن نشستم روی زمین، پهنای صورتم خیس از اشک بود، توان دیدن نداشتم. آن عکسها، عکس شهدا بود. عراق فاو را پس گرفته بود و بچه ها همه با هم شهید شده بودند...
خیلی احساس تنهایی می کنم. این روزها هوای آنها را دارم، اگر بودند امروز اینقدر تنها نبودم، ... 
 

۱۳۹۷ مرداد ۵, جمعه

آیا حکومت دینی می تواند موفق باشد و اصولا چیزی به نام حکومت دینی وجود خارجی دارد؟!

در پست چند روز قبل در خصوص ماهیت علمی علوم اسلامی بحث شد. اینکه علوم تجربی ماهیتی "تجربی" داشته و امکان اینکه چنین علومی را با دین درآمیزیم ممکن نیست، مگر آنکه صرفاً واژه اسلامی را به نام علومی مثل روانشناسی، زیست شناسی، فلسفه و ... بیافزاییم!
اما برپایی یک حکومت چه ابزار و لوازمی نیاز دارد؟ حکومت ماهیتی تجربی و علمی دارد یا دینی؟ ایا وحی به تنهایی می تواند زمینه ساز حکومت افرادی شود که خود دسترسی مستقیم به وحی ندارند؟!
آیا در طول تاریخ، حتی در زمان ائمه معصوم شیعه، هرگز یک حکومت دینی مورد حمایت مردم و البته پایدار و موقف تشکیل شده است؟ در نبود چنین تجربه ای، آیا می توان امیدوار بود که حکومتی تمام اصول علمی و ثابت شده را کنار گذاشته و صرفا با تکیه بر اسناد دینی و نقل اسلامی، تشکیل شه و منشع خیر و برکت و تولید رفاه و خیر برای عامه مردم شود؟!
نمونه حکومتی 40 ساله نظام جمهوری اسلامی بهترین الگوست برای پاسخگویی به این سوال! 
 

ظلم، فساد و تبعیض، شاخصه های اصلی نظام مقدس!

مولوی عبدالحمید در نامه ای به آیت الله علی سیستانی از وضعیت سنی ها در ایران گلایه کرده و از وی خواسته است که برای بهبود وضعیتشان نزد مقامات جمهوری اسلامی وساطت کند.
وی در نامه خود از " تبعیض شدید" علیه جامعه سنی ها در ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گلایه کرده و از "کمبود آزادی‌های مذهبی"، "عدم به کارگیری شایستگان اهل‌سنت در مدیریت‌های کلان" و "عدم تعادل نسبی بین شیعه و سنی در مناطق سنی‌نشین" یاد میکند. وی همچنین از بهانه جویی مسؤولان ایرانی در عدم برآورده ساختن مطالبات اهل سنت به جهت اعتراض مراجع قم یاد کرده و از آیت الله سیستانی میخواهد که از نفوذ فراگیر خود در بین شیعیان استفاده کرده و موانع برآورده ساختن این مطالبات را بزداید.
راستی چرا این روحانی سرشناس سنی در ایران بجای درخواست از شخص رهبر، از روحانی شیعه بیرون از مرزهای ایران چنین درخواستی کرده است؟ آیا او از پیگیری درخواستهای حداقلی و به حق خود نا امید شده؟ آیا او بر این تفکر است که از روحانیون شیعه ساکن قم نیز کاری بر نمی آید؟ یا اینکه وی نفوذ کلام آیت الله سیستانی را از هر روحانی داخل مرزهای ایران بیشتر می دانسته؟
چرا در ظلم و تبعیض در سرزمین تحت حکومت ملایان شیعه فراگیر شده، به گونه ای که حتی برادران مسلمان سنی نیز جان به لب شده اند؟!َ

آیا تنگه هرمز بسته می شود؟

آیا جمهوری اسلامی قادر است تنگه هرمز را ببندد؟
پاسخ به این سال خیلی سخت نیست، تنگه هرمز محل عبور حجم قابل توجهی از نفت مورد نیاز جهان است و تقریبا تمام جهان نسبت به عبور سالم و ایمن نفت از این تنگه حساس است. اگر ایران بخواهد کوچکترین خللی در روند عبور نفت ایجاد کند، که شاید هم البته بتواند برای چند ساعتی این کار را اجرایی کند، این بار نه تنها صرفاً با آمریکا یا ناتو، که با اجتماع جهانی علیه خود روبرو خواهد شد. کمترین هزینه ای که جمهوری اسلامی ممکن است مجبور به پرداخت آن شود، تعیین ناحیه ای در عمق خاک ایران به عنوان ناحیه پرواز ممنوع است!
با اجماعی که البته چین و حتی روسیه نیز می توانند به آن رای مثبت دهند، قدرت نظامی ایران در دسترسی به آبهای آزاد جنوب تقریبا به صفر خواهد رسید و نیروهای فرامنطقه ای به طور کامل امنیت این تنگه حساس را به عهده خواهند گرفت. ایران که در تحریم کامل نفتی است، شاید حتی در تولید نفت برای مصرف داخلی نیز با مشکل برخورد کند و حتی واردات کالا و پهلو گرفت کشتی های بازرگانی در بنادر ایران نیز دچار حدی از محدودیت ها گردد.
در این صورت این کدام کشور است که ضرر خواهد کرد؟!
به طور حتم مقامات جمهوری اسلامی آنقدر از هوش و درایت برخوردار هستند که نتوانند عواقب وحشتناک چنین اقدامی را حدس بزنند.
در این صورت ارزش لفاظی های مقامات ارشد نظام ایران را می توان اینگونه ارزیابی کرد : "چیزی حداکثر در حد لفاظی!"
 

چالش ویدیو!

۱۳۹۷ مرداد ۴, پنجشنبه

خر؟ یا پالان خر؟ مسئله این است...

در کوران انقلاب 57 و با تعویض های پی در پی نخست وزیر توسط شخص شاه، مردم شعار می دادند: " ما میگیم شاه نمی خوایم نخست وزیر عوض می شه، ما میگیم خر نمی خوایم، پالون خر عوض می شه، نه شاه می خوایم نه شاهپور، لعنت به هر چی مزدور"
عوض شدن رئیس کل بانک مرکزی شاید از طرف مردم همینطور ارزیابی شود، خر اصلی باید عوض شود!

۱۳۹۷ مرداد ۳, چهارشنبه

راه حل بحران اقتصادی فعلی چیست؟

راه حل برون رفت از وضعیت فعلی اقتصاد ایران چیست؟ آیا جابجایی رئیس کل بانک مرکزی می تواند مشکل و بحران اقتصاد حال حاضر ایران را حل کند؟
پاسخ روشن است، مشکل امروز اقتصاد ایران در درون اقتصاد نیست و راه حل اقتصادی ندارد و قرار هم نیست با عوض شدن کادر اقتصادی، گره ای باز شود. راه حل سیاسی است و صرفاً حل آن در دست بالاترین مقام سیاسی کشور، یعنی شخص رهبری است!
اصل معطل مانده قانون اساسی می تواند مشکل گشا باشد. نظام مقدس جمهوری اسلامی باید بدون فوت وقت یک رفراندوم و همه پرسی در خصوص رابطه با آمریکا برگزار کند. اگر مردم رای به دشمنی با آمریکا دادند، خود مردم هم هزینه این دشمنی را با فراغ بال خواهند پذیرفت و با همدلی با دولت و کلیت حکومت، ایستادگی قدری در مقابل تحریمهای آمریکایی از خود نشان خواهند داد. اگر هم ملت ایران پاسخشان "نه" به دشمنی با آمریکا بود، یعنی مردم نیاز به فضای باز و فرصت زندگی دارند و می خواهند با آمریکا و دنیا تعامل کند. در این صورت کسانی که همواره در 40 سال گذشته بر طبل دشمنی می کوبیدند و این واژه "دشمن" را روزی هزار با تکرار می کردند، خوب است که استعفا داده و با جایگزینی کادر رهبری و مقامات ارشد نظام با نیروهای تازه نفس و جوان و تحصیل کرده با نظراتی نزدیک به رای و نظر ملت، راه برای آشتی با دنیا و تعامل و بازسازی اقتصادی ایران هموار خواهد شد.
اما اینکه این راهکار تا چه حد اجرایی باشد و مقامات ارشد نظام تا چه حد به رای و نظر مردم اهمیت بدهند، موضوعی است که چندان امیدی به آن نیست...

تحت تعقیب قرار گرفتن فرماندهان سپاه، خوب است یا بد؟

پرزیدنت ترامپ: سپاه پاسداران نه در نام ایرانی است، نه در عمل. به گزارش پست اورشلیم، کابینه ترامپ تعیین رسمی سپاه بعنوان یک گروه تروریستی را بررسی میکند. این حرکت به وزارت دادگستری امریکا این اختیار را میدهد که فرماندهان سپاه را به صورت جنایی تحت تعقیب قرار دهد.
آیا این خبر، یعنی تحت تعقیب قرار گرفتن سرداران و فرماندهان سپاه توسط وزارت دادگستری آمریکا، برای ایرانیان یک خبر خوب است یا بد؟ سپاهیان تا چه حد در بین مردم کشور خود محبوبیت دارند؟
در حالی که سرداران ارشد سپاه رقابت تنگاتنگی در کسب مقام اول منفوریت دارند با امام جمعه، منصوبین بیت، رئیس و مسئولین قوه قضاییه، اعضاء شورای نگهبان و مجلس خبرگان، بعید است کسی در ایران از این خبر ناراحت شود!

نتیجه ابلاغ سیاستهای کلی نظام چه بوده؟

نزدیک به 18 سال قبل، سیاستهای کلی نظام در بخشهای مختلف به روسای قوای سه گانه ابلاغ گردید. قرار بود با ابلاغ این سیاستها، ایران در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی، انرژی، منابع آب، معدن، منابع طبیعی، حمل و نقل، ایمنی، ... به سمت ایده آل هایی پیش برود. اما با گذشت نزدیک به دو دهه اخیر، به جرات می توان گفت حتی یک بند از این ابلاغیه اجرایی که نشده هیچ، تقریباً در تمام این زمینه ها پس رفت داشته ایم.
سوال:
1- مسئول این پس رفت و عقب ماندگی کیست؟ چه کسی باید پاسخگو باشد؟
2-چرا در هیچ یک از این زمینه ها نظام مقدس جمهوری اسلامی موفقیتی کسب نکرده و ایران به طور مستقیم رو به نابودی و تخریب پیش رفته است؟
3- آیا مسیری که تا این اندازه رو به عقب بوده را باید همچنان با قدرت ادامه داد؟
4- راه کار مناسب برای توقف مسیر غلط گذشته و قرار گرفتن در ریل و مسیر درست چیست؟

۱۳۹۷ تیر ۲۷, چهارشنبه

چهره یک افسر نرم!

چهره واقعی یک افسر جنگ نرم در توییتر و فضای مجازی، او سرکرده گروهی از این افسران است و آنها را آموزش می دهد و دائم در سفر بین شهرهای مختلف است برای توجیه این افسران!
خودش "آ سید پویان" معرفی کرده و تمام مشخصه های یک افسر فضای مجازی پیرو ولایت را دارد. بخصوص دروغ گویی، بی شرمی، حتاکی و سبک سری!

پرچم آزادی در غیاب آزادی کجاست؟

نلسون ماندلا: "جوانان وقتی احساس قدرت می کنند که بخواهند برج های ستم را پایین بکشند و پرچم آزادی را برافرازند. حالا وقت خوبی برای این احساسات است."
به واقع وقت بالا بردن پرچم آزادی هم اکنون است، ایران را دوباره خواهیم ساخت و به دوره شکوه و جلال و افتخار گذشته باز خواهیم گشت...



چاره کار، خود تحریمی!

به این صفحه اول روزنامه جهان صنعت دقت کنید:
1- ایران با FATF و پالرمو مخالفت کرده و در حقیقت داوطلبانه خود را تحریم کرد!
2- وزیر اطلاعات: "کشف فساد اقتصادی به ارزش 31 هزار میلیارد تومان طی فقط یکسال!" یکی بگه مگه کل بودجه ما چقدره که فقط یک 31هزارمیلیاردش اختلاس می شه؟ تازه این رقم اثبات شده و کشف شده و علنی شده است، زیر میزی ها و کشف نشده ها و فرار کرده ها بماند!
3- آشفتگی بازار دارو و استیصال مردم در تامین داروهای مورد نیاز خود...
4- کیامهر: "روند تضعیف پول ملی را متوقف کنید." یکی نیست بگه وقتی با آمریکا دشمنی می کنید، انتظار دارید که هر روز پول ملیتان هم قویتر بشه؟!
جل الخالق، چه خبره در این مملکت؟ این اخبار فقط امروز 27 تیر 97 و فقط در یک روزنامه، واقعاً ملت ایران جز خبر بد و نکبت و فقر و نابودی، چیز دیگه ای هم دارند؟! آیا نباید این نظام را به واقع "مقدس" نامید؟!

چاره کار، حذف اساسی دیگران!

جمعیت اقلیت‌های دینی در ایران رو به کاهش است و چهل سال بعد از پیروزی و روی کار آمدن حکومت جمهوری اسلامی، جمعیت شهروندان زرتشتی، یهودی و مسیحی به یک سوم کاهش یافته است.
کوروش نیکنام، موبد زرتشتی و نماینده سابق مجلس ایران می‌گوید که بیکاری، محرومیت استخدامی، محدودیت آزادی و تبعیض‌های قانونی، نقشی اساسی در رشد منفی جمعیت این اقلیت‌ها دارد. این در حالی است که 3 دین زرتشتی، یهودی و مسیحی از ادیان تصریح شده در قانون اساسی این کشور هستند.
علاوه بر این سه دین اقلیت قانونی، پیروان سایر ادیان و مذاهب که در ایران قانونی نیستند با فشار و محدودیت های بسیار بیشتری مواجهه هستند. به طور مثال پیروان آیین بهاییت عموماً با ممنوعیت تحصیل و کار روبرو شده و رهبران این دیانت نیز تجربه سالیان زندان را داشته و دارند.
مرکز دینی هر کدام از ایران و رهبران عمده جهانی آنها در شهرها و کشورهایی خارج از ایران هستند و حکومت ایران از بیم هدایت این اقلیت ها از این نقاط فراتر از مرزها، هرکز نتوانسته با این اقلیت ها کنار بیاید و چاره را تنها در حذف فیزیکی آنها دیده است!

آینده از آن کیست؟ حکومت سرکوبگر یا مردم؟

صدور احکام قضایی ۲۸۵ درویش با وجود اعتراض‌ها به رعایت نشدن حقوق آنها
در حالیکه دادستان تهران اعلام کرد که احکام قضایی بسیاری از درویشان بازداشتی صادر شده، گزارش‌ها حاکی از شرکت نکردن درویشان در جلسه دادگاه و صدور احکام سنگین علیه آنها است.
اینگونه این درویشان که تنها به بازداشت قطب کهنسال خود معترض بودند را به خاک و خون کشیدند و حال بدون رعایت اساسی ترین حقوق این متهمان، احکام سنگین بر علیه آنها صادر می کنند.
آیا می توان به آینده حکومتی که تنها با سرکوب و ظلم برجاست، امیدوار بود؟!

ما چه کردیم با این مملکت و این محیط زیست؟


امروز در اخبار بریتانیا هشدار می دادند که وضع آب به خاطر چند هفته بی بارانی خوب نیست و از ماه آینده محدودیت های سختی را در شمال غربی کشور به اجرا می گذارند. از جمله این که شستن ماشین با شلنگ اب و ابیاری حیاط با شلنگ جریمه سنگینی خواهد داشت. توجه کنید: فقط چند هفته بی بارونی!
حال مقایسه شود با عمکرد ما با وجود نزدیک به 2 دهه خشکسالی سراسری و شدید!!

ایمنی که فدای سیاست می شود و جان انسان می ستاند...

خبر ساده و البته بسیار عجیب بود، دستگیری 'کمک‌خلبانی' که از ایمنی هواپیماها در ایران انتقاد کرد!
آقای امیر صادقی، کمک خلبان شرکت هوایی سپهران، این شرکت را متهم کرد که با "ترفندهایی" خلبان‌ها را "مجبور" می‌کند در حالی که ایمنی هواپیما در حد استاندارد نیست پرواز کنند و از جمله به سه هفته پرواز بوئینگ ٧٣٧ شرکت سپهران در حالی که ترمز سوم آن غیرفعال بوده اشاره کرد. آقای امیرصادقی علت این نقص را نبود "قطعه" عنوان کرد.
رضا رشیدپور، مجری برنامه، از قول خلبان‌ها به سه حادثه دیگر بعد از سقوط پرواز تهران یاسوج رخ داده اشاره کرد که در پروازهای "همان شرکت" داده است.
در بیانیه این سازمان" آمریکایی‌ها و مخالفان این سرزمین" را به دنبال بهانه دانسته تا "در تضاد با منافع ملی" صنعت هواپیمایی ایران را "ناامن" جلوه دهند.
واقعاً کسی هست که توضیح دهد در این مملکت چه خبره؟!

اختلاسهایی که از جیب ملت جبران می شوند! اختلاس کنندگانی که هرگز پیدا نمی شوند!!

بنابر گزارش رسانه‌های دولتی در ایران متهم ردیف اول پرونده موسسه مالی "ثامن الحجج" به دلیل عدم توانایی در تامین قرار وثیقه بازداشت شده است.خبرگزاری میزان متهم ردیف اول این پرونده را "الف. م." اعلام کرده است که بنظر می‌رسد ابوالفضل میرعلی، مدیرعامل این موسسه باشد.ابوالفضل میرعلی، مدیرعامل موسسه ثامن الحجج، سابقه عضویت در هیئت مدیره شرکت نفت، گاز و پتروشیمی "لیسار ماه" را دارد که منوچهر متکی، وزیر خارجه سابق و محمدحسن خامنه‌ای، برادر رهبر ایران، عضو هیئت مدیره آن بوده‌اند.موسسه ثامن الحجج مورد تقدیر محمود بهمنی، رئیس بانک مرکزی در زمان محمود احمدی نژاد نیز قرار گرفته بود.
اما یک نکته مهم این است که پول زیادی توسط این موسسات مالی به بهانه دادن سودهای بالا (بخوانید ربا) اخذ شد، به یکباره بیشتر این موسسات تعطیل و مقامات آنها فراری شدند، وجه سپرده سپرده گذاران توسط دولت (بخوانید بیت المال) پرداخت شد. همه هم راضی. فقط یک پول درشت از خزانه دولت خارج و به جیب عده ای واریز شد. این عده کیانند؟ چرا همه آنها ارتباط با افراد دارای قدرت سیاسی داشتند؟ آیا نباید به منبع پولهایی هزینه شده ایران در کشورهای دیگر تردید کرد؟ آیا یک راه مناسب برای تامین این پولها در سوریه و یمن و عراق، همین روش نیست؟ که موسسه بزنیم، پول را از مردم بگیریم و به میل خود در این کشورها خرج کنیم، بعد دولت پول مردم را بدهد! دیگه هیچ کس هم هی به مبلغ و ردیفهای بودجه گیر نمی دهد! همه هم راضی!!
(عکس زینتی است)َ

ملاقات دو رئیس جمهور، به نام ایران، به کام روسیه!

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه در ملاقات خود با رئیس جمهور آمریکا گفت که در انتخابات سال ۲۰۱۶ خواهان پیروزی آقای ترامپ بوده چرا که او وعده "بهبود روابط روسیه و آمریکا را داده بوده است."
خوب دقت کنید! رئیس جمهور روسیه به عنوان شخص اول کشورهای بلوک شرق تمایل دارد که روابط این کشور و آمریکا بهبود یابد، بعد آقای خامنه ای به عنوان رهبر ایران با شدیدترین سیاستهای ضد آمریکایی، یکی از نزدیک ترین متحدین پوتین است و به این کشور به عنوان حامی و متحد استراتژیک امید و نظر ویژه دارد...!

افسران جنگ نرم کیانند؟


افسران جنگ نرم نامی است که اولین بار آقای خامنه ای برای فعالین سایبری که وظیفه تبلیغ و تبیین سیاستهای معظم له را دارند استفاده گردید. این گروه چون پول و حقوق میگیرند در حقیقت مزدورانی هستند که از طرف حکومت برای این منظور تربیت شده اند. تربیت فعالین مجازی البته امر به خودی مزمومی نیست و این امر در بسیاری از کشورهای دیگر نیز سابقه دارد. مثال ارتش سایبری در اسراییل یکی از بهترین نمونه هاست. اما تفاوت عمده نوع ایرانی مورد نظر رهبری ایران با نوع خارجی این است که افسران نوع اسراییلی و بین المللی وارد منازعات سیاسی نشده و فقر فضای مجازی را به حسب امنیتی رصد می کنند، چیزی بسیار شبیه به کارکرد پلیس فتا در ایران. اما کارکرد نوع ایرانی مورد نظر رهبری ایران صرفاً کارکرد سیاسی و تبلیغی دارد. گروهی در جنای رهبری هستند، گروهی حقوق بگیر جناح دولت و حتی گروهی هم طرفدار "آیت الله فقید"!
افسران که به دلیل میل به ناشناخته ماندن، از عکس و نام های غیر واقعی استفاده می کنند، تشابهات عمده ای هم با یکدیگر دارند:
1-اکثر این گروه تمایل دارند که خود را ساکن خارج از کشور معرفی کنند، یا حداقل کسی که سالها ساکن خارج از کشور بوده، شاید چون فکر می کنند این تجربه خارج از کشور بودن هم برایشان کلاس دارد و هم حرفهایشان برای مخاطب قابل قبول تر می شود!
2- بیشتر آنها ادعا دارند که تحصیلات بالایی دارند، عموماً هم خارج از کشور تحصیل کردند، به همان دلیل پیش گفته.
3- عموماً معترف به مشکلات در کشور هستند، اما اعتقاد قوی به آینده دارند و اینکه امید و شور و شوق در کشور موج می زند.
4- از نظر این گروه هر کس که از حکومت یا سیاست های آن انتقاد می کند وطن فروش و خائن است.
5- عقاید مثلاً ضد آمریکایی و ضد امپریالیستی دارند. از منظر این گروه "آمریکا چیکاره است که در مورد کشور ما نظر می دهد؟"
6- به شدت ضد اسراییلی هستند، حاضرند شغل و کار و نان شب نداشته باشند، اما اسراییل نابود شود!
7- هر کس که با سیاستهای منطقه ای ایران و حضور ایران در کشورهای منطقه مخالف باشد، یک اسراییلی یا حداقل یک خائن است.
8- اگر چه این گروه عموماً منتقد دولتها، چه دولت مستقر و چه دولتهای قبلی هستند، اما طی چند ماه گذشته تغییر رویه داده و سیاست حمایتی دولت روحانی را دنبال می کنند. درست مثل آقای خامنه ای!
9- نوع تند رو این افسران بسیار بی ادب و پرخاش جو و نوع میانه رو آن از ادبیات ملایم تر برخوردارند. اما به هر حال سیاستها یکی است.
10- تقریاً همه این افسران دوره دیده هستند و چون در کلاسهای بصیرت افزایی شرکت کرده اند، خود را دارای بصیرت می دانند. اما بیان و گفته هایشان حاکی از سواد و تحصیلات بسیار محدود است. شاید به همین دلیل هم قدرت استدلال و منطق آنها به طور باور نکردنی ضعیف است.
در کل بحث کردن با این گروه اعصاب پولادین می خواهد. چون برای آنچه که میگویند و مینویسند دلیل و منطق ندارند پس نیامده اند که بحث کنند و صرفاً نقش تخریبی و البته فرسایشی دارند. تعدادشان چیزی در حد همه طرفداران نظام در فضای مجازی است و خاصیتی دیگر ندارند. شاید با توجه به تحولات این روزهای کشور، بهتر باشد که خیلی جدی گرفته نشوند. نظام و حکومت آماده تحولات شدید و اساسی است و این گروه هنوز در شعارهای دهه 60 گیر کرده اند. برای عبور از شرایط فعلی، شاید بهتر باشد که این گروه کمتر جدی گرفته شوند. آنچه مسلم است عمر این "افسران جنگ نرم" چیزی در حد عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود!َ

طفلک شرکتهای تحریم شده آمریکایی!

خوب است در این روزها یادی هم بکنیم از 15 شرکت آمریکایی که توسط ایران تحریم شده اند. خبرها حاکی است که این شرکتها تماماً ورشکست شده و حتی از صفحه روزگار حذف شده اند. این شرکتها که پس از تحریم شدن توسط ایران، ضرر و زیان جبران ناپذیری را متحمل شده اند بارها از مقامات ایرانی خواستار رفع تحریم شده اند و در این خصوص حاضر به مذاکره و هرگونه امتیاز دهی بودند که به دلیل مواضع سرسخت و اصولی مقامات جمهوری اسلامی، هم اکنون این شرکتها به وضع اسفبار و غیر قابل توصیف ورشکست شده و خانه نشین شده اند و جا دارد از مقامات ارشد کشورمان که اینطور هوشمندانه شرکتهای اسلحه سازی آمریکا را تنبیه کردند، تقدیر و تشکر نماییم!

آیا جای سیاست و طنز با هم عوض شده؟


بهرام قاسمی، سخگوی وزارت امور خارجه ایران، گفته "احتمال اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روزی به تهران زنگ بزند و خواهان مذاکره شود وجود دارد."
از مشخصات نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی هم قدرت طنز پردازی کارگزاران آن است. اینکه مردم ایران در فقر و نکبت و بدبختی و تورم و گرانی و نداری و اختلاس و دزدی و فساد و رشوه می سوزند، شغل ندارند و کار ندارند و دارو ندارند و بیشتر این مصیبتها هم پس از خروج آمریکا از برجام ایجاد شده، ان وقت آقایان منتظرنت که این آمریکا که در دل می خندد و مارا تحریم کرده، زنگ بزند و از ما طلب بخشش کند، که کمتر تحریم شویم!
آقایان اگر به جای سیاست، سراغ طنازی و خندان مردم می رفتند، قطعاً موفق تر عمل می کردند...

آبشار مارگون، جایی برای شاد بودن!

در پی انتشار فیلمی از رقصیدن گردشگران در محدوده آبشار مارگون، این آبشار تا اطلاع ثانوی بر روی گردشگران بسته شد.
به گزارش مهر، این آبشار در قالب طرح بهسازی منطقه اقداماتی نظیر افزایش ضریب ایمنی و امنیت با توجه به اتفاقاتی که اخیر در آن روی داده بسته شده است.
سخن نگارنده:
البته قرار نیست که هر کجا که کسی رقصید، الزاماً آن محل بسته شود، که اگر اینطور بود، خیلی از مکانهای سیاسی متعلق به مقامات ارشد نظام بهترین نقطه برای رقص می بود!

آزادی کجاست؟ سهم ما چیست؟

سهم و لیاقت ما از آزادی چه میزان است؟

طوفان نزدیک است؟ جدی؟!

حسن هاشمی، وزیر بهداشت ایران، گفته است موضوع تحریم‌ها جدی است و باید باور کرد که طوفان نزدیک است.
ما مردم ایران که کاملا باور کرده ایم و به همین دلیل هر کس تا هر حدی که می تواند سعی می کند با ذخیره مایحتاج و ضروریات زندگی و البته تبدیل ریال به طلا و ارزهای خارجی، خود را هر چه بیشتر محافظت کند، اما ظاهراً شخص معظم له و آقای رئیس جمهور به این باور نرسیده اند و همچنان سعی دارند که با هزینه ملت با آمریکا مقابله کنند! چقدر این عقل خوب چیزیست، اگر البته به کار افتد...!

کار تمام است؟!

حسن روحانی رئیس جمهور ایران با اشاره به در پیش بودن تحریم های آمریکا علیه ایران گفته است "مردم مطمئن باشند که با وجود فشارهایی که خواهد بود زندگی مردم را می‌توانیم اداره کنیم". او همچنین گفته "دولت به مردم قول می‌دهد که در زمینه انرژی، حمل و نقل، کالاهای اساسی و تولید، مشکلی برای کشور پیش نخواهد آمد". او گفته "همیشه زمانی پیروز شدیم که دولت و مردم در کنار هم بودند".
چند سوال از شخص آقای روحانی:
1-مگر دولت وظیفه دارد که زندگی مردم را اداره کند؟ پس تا الان کجا بودید؟
2- خوب ما به قول شما اهمیت می دهیم و خیالمان از انرژی و حمل و نقل و کالاهای اساسی راحت، حالا بفرمایید در خصوص اشتغال چی؟ در خصوص تولید؟ رکود؟ گرانی؟ تورم؟ فساد؟ ... از اینها نباید خیالمان راحت باشد؟ یا باید خیالمان حسابی ناراحت باشد؟
3- بنا به گفته خود شما که رمز پیروزی را وحدت دولت و مردم می دانید، الان که دولت حسابی مردم را ناامید کرده و هیچ پشتوانه مردمی ندارد،چه نتیجه ای باید بگیریم؟ آیا کار دولت جدی جدی تمام است؟!

داوری که فخر ایران شد...

علیرضا فغانی در واکنش به نوع برخوردش با داور زن برزیلی و عکسی که در این زمینه منتشر شده است: انتشار این تصویر کوچک‌ترین اهمیتی برایم ندارد!
کاش هر کس که بلند گو صدایی داشت، شجاعت این داور لایق و شجاع ایرانی را نیز داشت، کاش هر کس که از ایران خارج می شد، می شد صدای مردم ایران... کاش!

مملکتی که صاحب ندارد یعنی این!

طی یک مسابقه دوچرخه سواری در شهر تکاب برای دخترهای زیر۱۱سال، پلاکاردهایی به دست همان دخترکان هم سن و سال شرکت کننده در مسابقه داده شده تا علیه دوستان و همکلاسی های خودشون موضع بگیرند. ظاهراً در نظام جمهوری اسلامی، کینه و نفرت و نفاق از همان سنین کودکی آموزش داده می شود.
مصداق یک مملکت بی صاحب و هر کی به هر کی!

حکومت داعش در ایران...!

محمد حسین مالکی در اسفند سال 95 توسط وزارت اطلاعات بازداشت و به مدت 3 ماه در سلول انفرادی بسر برده بود.
- اتهام وی «فساد فی‌الارض از طریق فعالیت سازمان یافته در حوزه سی‌سی‌کم با فروش اکانت‌های متعدد ماهواره‌ای» بوده است.
اگر خبر میامد که داعش یک نصاب ماهواره را به علت فروش سی‌سی‌کم به اعدام محکوم کرده، همه ما سرمان را پایین میانداختیم و میگفتیم: خدا را شکر که داعش بر ما حکومت نمیکند. امروز اما در اضفهان برای بازگشایی کانال‌های کارتی ماهواره به اعدام محکوم شده است! باورتان می شود؟!
واقعاً باورتان می شود که در ایران داعش حکومت نمی کند؟!

آن روز که پرده در افتد...

سردار اشتری فرمانده ناجا:
"بیش از ۷۰ درصد خانم‌ها قائل به عفاف و حجاب هستند."
و این دقیقاً به معنای این است که 30 درصد خانمهای ایرانین قائل به حجاب نیستند و از سر اجبار حکومتی حجاب می کنند. و این تازه روایت رسمی پلیس ایران است!
اما آن روز که چون پرده در افتد...!

اعتراف آن هم مقابل دوربین صدا و سیما؟! مگه داریم، مگه میشه؟

پخش اعترافات تلویزیونی دختران ایستاگرامی چنان به ضد خود بدل شد و موضوع خشم عام و خاص شد که حتی برخی از مسئولان آنرا موجب بی آبرویی نظام خواندند. بسیاری پرسیدند چرا پرونده های جرایم سنگینی نظیر اسید پاشی های خیابانی، تجاوزهای سعید طوسی، شکنجه های قاضی مرتصوی و فساد و اختلاس های میلیاردی یا با بی توجهی و بی اعتنایی و سکوت برگزار می شود یا در پرده ابهام قرار می گیرد، حال آن که بی حجابی دختران خیابان انقلاب یا رقص دختران رقصنده در اینستاگرام چنان جرمی با مجازات های سنگین تلقی می شود که اعتراف گیری اجباری و پخش آن را لابد برای "عبرت دیگران" ناگزیر کرده است؟
آیا صنعت اعتراف گیری تلویزیونی در جمهوری اسلامی به پایان کار خود نزدیک شده؟ یا باید همچنان شاهد نمایش و شوهای بیشتری باشیم؟!

ای رهبر فرزانه...

علی اسفندانی، فرمانده پلیس راه هرمزگان، اعلام کرد: "راننده تریلر حامل گاز پس از انحراف از جاده، وارد یک سوپرمارکت شد که بر اثر این حادثه، تاکنون دو تن کشته و چهار تن دیگر مجروح شدند."
آتش سوزی در مصلای ساری، مصلای این شهر به طور کامل سوخت.
برخورد نفت کش و اتوبوس مسافری و کشته شدن حداقل 13 نفر و اعلام عزای عمومی در این استان.
یک نفر در درگیری آب کازرون کشته شد.
دادستان رامهرمز دلیل شوری آب شهر را بررسی می‌کند.
ریزش معدن کلاریز در سمنان؛ یک کارگر مجروح شد.
وزارت نیرو در مورد خاموشی سراسری در ایران هشدار داد.
...
باورتان می شود همه اینها در کمتر از 3 روز در این کشور رخ داده؟ آیا بلایی هست که مملکت امام زمان به آن مبتلا نشده باشد؟!
ای رهبر فرزانه، آماده ایم، آماده!

احترام به ما بیشتر شده!

ترامپ: "ایرانی‌ها الان نسبت به قبل با احترام بیشتری با ما برخورد می‌کنند."
ظاهراً دیگه نه از حملات محیر العقول قایق موتوری های سپاه خبری هست، نه از راکت پراکنی ایران در مرزهای اسراییل، جمهوری اسلامی که حالا به خوبی دریافته طرف مقابل الزاماً صبر و تحمل همیشگی را ندارد، دست و پای خود را جمع کرده و دائم به داخل مرزهایش محدود تر می شود، اما کاش این کارها را خیلی زودتر و قبل و پیش از صرف صدها میلیارد پول این مردم میکرد، کاش...

در این مملکت کی به کیه؟!

صدا و سیما: پخش اعترافات دختران اینستاگرامی به دستور قوه قضاییه بوده است.
قوه قضاییه: پخش فیلم مائده هژیری به دستور این نهاد نبوده!
وزیر ارتباطات: هدف از پخش فیلم این دختران، پرت کردن حواس مردم از شفاف سازی ارز دولتی بوده!
پلیس فتا: این دختران پیش ما اصلا پرونده ندارند!
یکی بگه تعریف مملکت بی صاحب دقیقا چیه؟!

جرمش آن بود که ...

طنز روزگار این است که گروهی معتقدند که معلمی شغل انبایست، اما همین گروه، معلمان را میگیرند و می بندند و زندانی می کنند...
محمود بهشتی در اعتصاب غذاست، چرا؟
جرمش آن است که اسرار هویدا می کرد...

دیدار نماینده ویژه با امپراتوری شرق!

علی اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل رهبر ایران، پس از دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، گفته است که آقای پوتین نسبت به ادامه همکاری نفتی با ایران ابراز امیدواری کرده و وعده سرمایه‌گذاری تا سقف ۵۰ میلیارد دلار داده است!
1- مشکل اینجاست که خود شرکتهای روسی زودتر از همکاران غربیشان، ایران را از ترس تحریم ترک کرده اند!
2- روسیه ای که خود نیازمند شدید ارز خارجی است، چطور و چگونه و با کدام توان اقتصادی و مالی، قادر است 50 میلیارد دلار در ایران سرمایه گذاری کند؟ آیا سنگ سنگین نشانه نزدن است؟
3- همزمانی سفر نماینده معظم له با نتانیاهو را چطور باید ارزیابی کنیم؟ آیا شخص آقا مایل بودند نکته ای را به پوتین گوشزد کنند؟ که حول برت ندارد، ما از سوریه بیرون برو نیستیم، حواست باشه که به نتانیاهو قول زیادی ندی!
4- ظاهراً شرم و حیا کنار گذاشته شده و رودربایستی دیگر جایز نیست، با این سفر و این سخنان، کاملاً مشخص است که سکان وزارت امور خارجه به طور مستقیم در دست کیست!
در نهایت آیا شخص آقا نگران تصمیم عمو پوتین هستند که اینطور سراسیمه نماینده فرستاده اند؟ آیا پوتین در آستانه ملاقات با نتانیاهو و پس از آن با شخص ترامپ، قادر است که به قدر کافی و وافی و به میزانی که آقا انتظار دارند، از ایران حمایت کند؟ تاریخ ثابت کرده که روسیه یک کاسبکار واقعی است...

نسل مردان بزرگ رو به زوال است...

عباس امیر انتظام، مبارزی که عمری در سخت ترین و شدیدترین محدودیتها سر کرد، اما هرگز ذره ای از ارزشهای خود کوتاه نیامد، طلب بخشش نکرد، طلب عفو نکرد، ابراز پشیمانی هم نکرد، سر خم نکرد، و برعکس، تنها خواسته اش محاکمه عادلانه خودش بود، که از قاضی و جلاد و زندان بان خود می خواست که ثابت کنند که جرم او چه بوده!
نظام سیاه و مستبد و البته مقدس جمهوری اسلامی، نظامی که جز ظلم و جور و سیاهی و نابودی و حبس و اعدام، واژه و فعل دیگری نیاموخته و عباس امیر انتظام هرگز تسلیم چنین حکومتی نشد، ... درود بر این مرد بزرگ

عکس یادگاری معظم له!

عکس یادگاری حضرت آقا با فرزندانشان!
در روزگاری که مردم ایران در فقر و نکبت و بیکاری و تورم و گرانی و نداری به سر می برند و همه سر در گریبان، که چطور روزگار را سر کنند، حضرت آقا با فرزندان لبنانی و حزب اللهی خود دیدار کرده و عکس یادگاری می گیرند...

طفلک ما مردم ایران!

ترامپ امروز پنجشنبه، ۲۱ تیر در سخنان خود پس از شرکت در نشست ناتو در بروکسل، با اشاره به اختلاف آمریکا و ایران گفت: "می‌دانم آنها با مشکلات فراوانی مواجه هستند و اقتصادشان در شرف سقوط است اما من این را به شما می‌گویم که روزی به من تلفن خواهند زد و خواهند گفت که بیایید توافقی بکنیم."
به نظر این نگارنده آقای ترامپ خیلی خوش خیال تشریف دارند و از این سخنان ایشان کاملا مشخص است که هیچ اشراف و اطلاعی از مسائل داخلی ایران ندارند. اقتصاد ایران خیلی وقت است که سقوط کرده و دیگر در ایران چیزی به نام اقتصاد نداریم! حکومت ایران هم هرگز به آقای ترامپ زنگ نمی زند که بیایید تواقف کنیم، چون این حکومت اصلا مردم ایران را نمایندگی نمی کند! آنچه مشخص است این ملت ایران است که هم از طرف دولت آمریکا و هم از طرف حکومت خود ایران تحت شدیدترین فشارهای اقتصادی، حقوق بشری، امنیتی و غیره قرار دارد. طفلک ما مردم ایران...!

تفاوت کشوری که بر اساس عقل اداره می شود با کشوری که بر اساس ایدولوژی کنترل می شود...

جاستین ترودو، نخست وزیر جوان کانادا به دلیل کوتاهی در اعلام جدیدترین دارایی اش، جریمه شد.
بر اساس قانون کانادا، نخست وزیر این کشور باید هر هدیه‌ای را که به ارزش بیش از ۲۰۰ دلار (آمریکا) دریافت می‌کند، ظرف ۳۰ روز گزارش دهد
ترودو به تازگی با یک عینک آفتابی گرانقیمت در محافل عمومی حاضر شد. «وید مک لاچلان»، نخست وزیر جزیره پرنس ادوارد (کانادا) تابستان گذشته این عینک گرانقیمت را به ترودو هدیه داده بود. کوتاهی ترودو در گزارش کردن این دارایی جدید موجب شد ۱۰۰ دلار کانادا (حدود 600 هزارتومان) جریمه شود.
گفتنی است کانادا یکی از سالمترین اقتصادهای دنیا با بالاترین درآمد سرانه می باشد. این کشور به صورت لائیک اداره می شود و دین و مذهب در اداره این کشور هیچ نقشی ندارد.
توضیح اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی که توسط رهبر و جانشین امام معصوم شیعیان هدایت می شود دارای یکی از فاسدترین اقتصادها در دنیا با پایین ترین درآمد سرانه است!

نقل قول از کسی که 3 دهه پیش درگذشته!

محسن رضایی: اگر رسیدگی به پرونده سپنتا نیکنام را تمدید نمی‌کردیم نظر شورای نگهبان قطعی می‌شد!
پیش از برگزاری انتخابات، احمد جنتی دبیر شورای نگهبان با انتشار مقاله‌ای و با استناد به اظهار نظری از آیت‌الله خمینی رهبر سابق جمهوری اسلامی ایران مخالفت خود را با عضویت فردی غیرمسلمان در شوراهای شهر اعلام کرده بود.
مشخص نیست وقتی خود آقای خمینی نسل گذشته را فاقد صلاحیت در خصوص تصمیم گیری درمورد نسل حاضر می داند، چطور سخنان و روایتهای خود ایشان می بایست چراغ راه و محور تصمیم گیریهای کلان نسل حاضر باشد؟
توضیح اینکه آقای خمینی بیش از 30 پیش درگذشته است!

ایا هنوز هم قبله معظم له ، کره شمالیست؟

در دهه 40 میلادی کشور کره به دو نیمه شمالی و جنوبی تقسیم شد. قسمت جنوبی به دنیای غرب، دموکراسی و آزادی نزدیک شد و قسمت شمالی به دنیای کمونیستی و بلوک شرق. اکنون و پس از گذشت 80 سال از آن زمان، درآمد سرانه کره جنوبی بیش از 20 برابر کره شمالی است. یازدهمین اقتصاد برتر جهان و یکی از مرفه ترین مردم با داشتن معتبرترین پاسپورتهای دنیا. نیمه شمالی که با شعار مساوات و عدالت و مبارزه با امپریالیزم پایه گذاری شد، یکی از غیر آزادترین و محدودترین اقتصادهای جهان را دارد، با مردمی به شدت فقیر و گرسنه و تنها، بی بهره از اینترنت و موبایل، بدون حق حتی مسافرت خارجی!
کره شمالی که سالهاست وعده عزت و استقلال را به مردم خود داده اند، کشور و ملت خود را به مرز نابودی کشانده و اکنون که بن بست رسیده است، در حال نزدیک شدن به آمریکاست.
و جالب اینجاست که با این تجربه و گذشته سیاه، هنوز رهبران بعضی کشورها کره شمالی را الگوی خود می دانند!
راستی رهبری این رهبر فرزانه نظام مقدس جمهوری اسلامی تا چه میزان به رهبری کره شمالی نزدیک است؟ آیا گذشته سیاه کره شمالی، همان آینده نزدیک ایران نیست؟!

نامه به جنتی به مقصد می رسد؟!

محمود صادقی، نماینده مجلس ایران در واکنش به سخنان آقای احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان درباره فساد در قدرت در توییتر خود نوشت: "آیا آیت الله جنتی اطلاع دارند که فساد مالی در نهاد تحت مدیریت خودشان هم رخنه کرده است؟"
این نگارنده شخصاً معتقد است این نکته که شخص آقای جنتی و سایر همکاران ایشان تا کنون آلودگی به فساد مالی پیدا نکرده اند نیز محل تردید است و در نبود یک نهاد قضایی و رسیدگی کننده مستقل و بی طرف، البته که هر شخص و مقام و منصبی می تواند به درجاتی از فساد مبتلا شده باشد.
اما مهمترین درسی که مردم ایران از حکومت ملایان و روحانیون گرفتند این بود که مذهبی بودن برای خوب بودن کافی نیست و مذهبیون حتی بیش از دیگران توانایی بالقوه در رسیدن به قله های فساد مالی را دارند.
اما چاره کار چیست؟ آیا باید دلسوزانه و مشفقانه تمام افراد مفسد در نهادهای حکومتی را نصیحت کرد که دست از مال اندوزی غیر قانونی بردارند؟ یا این یک نیاز حتمی است که حکومت نیاز به پالایش اساسی دارد؟!

جونمو بگیر، اما طلا رو ازم نگیر...!

حسین رحیمی، رییس پلیس تهران درباره مردی ۵۸ ساله که هفته پیش از او به عنوان سلطان سکه نام برده بود، گفته "او در زمان دستگیری هیچ سکه‌ای به همراه نداشته بلکه چرخش مالی وی و عوامل گروهش بیش از ۲ تن سکه بوده است."
مشخص نیست که چرا این آقای پلیس، گردش مالی این شخص را بر مبنای سکه بیان کرده و مثلا نگفته گردش مالی او به اندازه 15 سکوی نفتی است و در نتیجه او اخلال گر نفتی نیز هست! همچنین مشخص نیست دقیقاً جرم این آقای 58 ساله چیست، خرید و فروش سکه؟ مگر معامله سکه در این کشور جرم است؟ مگر قانون برای این کار محدودیتی قائل شده است؟
آیا تمام این کارها نشانه ایراد اساسی در اقتصاد ایران نیست؟ آیا کشوری که تا این اندازه آسیب پذیر است و با یک تحریم "دشمن" نفس هایش به شماره می افتد، حق دارد از کشورهای دیگر ایراد بگیرد و مرگ بر این و آن بگوید؟!